- 4 Şubat 2019
- 4.220
- 9.035
- 158
Ay Allah analı babalı büyütsün. Tez zamanda düzelsin bebişin inşallah.Kızlar ben Allahın izniyle anne oldumPamuk kızımın hafif bir hırıltısı var müşahede altına aldılar ondan haber bekliyoruz 2 gecedir uykusuzum biraz dinleneyim gelicem tekrar inşAllah Rabbim bekleyen herkese kolaylık ve sağlıkla doğum nasip etsin
Kuzu ben normalde de ultra tepkili bir insanım da işte lohusa olunca bi ayrı oluyorum. Benim ayarlarım kayıyor accık çevremdekiler de hölö hölö noluyoz oluyor. Allah’ın dangozları bi düzgün sizdiniz çünküAile boyu yaşaman gereken tüm duygularını çalmışlar resmen.Valla lohusasın sen demek lohusalık böyle bişey tepkiler ultra yaşanıyor
İş yapası yok lafın gelişi yapıyorlar da ondan.En nefret ettiğim şey. Benim de yeğenim gelmişti allahım bir yemek yapacak bıçağa kadar her gün soruyordu. Birde kendisi istiyordu mutfağa girmeyi. Arkadaş 5 MK alan. Arasan zaten bulacan . En son yeminle böyle yoruluyom sen çekil şu mutfaktan ben yaparım demiştim
Vallahi ben yaparım ben hallederim diye diye çevremdekileri iyice moronlaştırdım. Ben bilmem ben anlamam diyen pasif agrasif tiplerden olsaydım şu an lohusa tacımla elimde şerbetim ohhhh olurdum.Valla hak edene hak ettiğini vermek kadınlığın şanındandır kızlarımı da aynen bu sekıl alıstırcam ama annelerı gibi hep güçlü görünmesinşer herşeyi ben hallederim demesinler ama halledebilsinlrr terslerine denk gelen kaçacak delik arasın çıt kırıldım görünsünler ama Seyit onbaşı olsunlarbizimde tek eksiğimiz içimizdeki Seyit onbasıları hep serbest bırakıylruz aslında gerektiği yerde gostersek daha iyi olacak ama neyse allah başka dert vermesin
Çünkü beyimiz e ben ne işe yarıcam moduna bağladı eli ayağına girdi de o yüzden. Yav emir erim ol şu anlık yeter daaaahic birseyi akil edemeyip,herseye muhalefet edecek akli nerden buluyorlar anlamıyorum. icraat yok ama cocukla ilgili her karara herbokologlar.valla ben de kendimi pre-lohusa ilan ettim . gecen dedim evden defolup gitsen daha rahat daha stressiz doğurup gelirim. tahammülüm sifir artik .zatrn zibilyon tane duyguyla ugrasiyoruz. valla delirmeden buraları atlatmamiz buyuk basari.
Benimde aynı gün cinsiyeti neydi sizinBen 39+2 deyim , normalde 5 gün kaldı inş fazla bekletmez doğsun istiyorum artık
Yaa hadi gözün aydın sağlıkla büyüsün prenses. Kendine gelince sürecini anlatır mısın ilk doğumum benimde normal doğum dinlemeye ihtiyacım var panik oldumKızlar ben Allahın izniyle anne oldumPamuk kızımın hafif bir hırıltısı var müşahede altına aldılar ondan haber bekliyoruz 2 gecedir uykusuzum biraz dinleneyim gelicem tekrar inşAllah Rabbim bekleyen herkese kolaylık ve sağlıkla doğum nasip etsin
Gözünüz aydın canım, geçmiş olsunKızlar ben Allahın izniyle anne oldumPamuk kızımın hafif bir hırıltısı var müşahede altına aldılar ondan haber bekliyoruz 2 gecedir uykusuzum biraz dinleneyim gelicem tekrar inşAllah Rabbim bekleyen herkese kolaylık ve sağlıkla doğum nasip etsin
Çok teşekkür ediyorum canım inşallah öyle olur rahat bi nefes almaya çok ihtiyacım varCanım bana hastanede verdiler serum o bitince vermemişlerdi ama şimdi dikişlerimde sorun çıktı bu sabah tekrar verdi
Canım çok geçmiş olsun tekrardan umarım annenin güzel haberlerini en yakın zamanda alırsın. İçin ferah tut allah yardımcı olucaktır inşallah
Bebişin 10 şubat doğumlu olucak desene benimle aynı gün
canımm allahın izniyle her şey çok güzel olacak sağlıkla çıkacak ve kötü günler geride kalacak kardeşiyle birlikte güzel günleri olacak
Hayırlısı olsun canım allah en doğru ve sağlıklı zamanda nasip etsin
Çıktı ameliyattan. Boynundan katater takmıslar damar yolu ıcın. Hoca iyi gectıgını soyledı bugün huzursuz olur dedı ates ve kusma da beklıyomus korkma dedı anestezi yi atcak dedı . Ih ıh diye diye yatıyo uyuyo yavrum karsımda çok şükür halimizecanım ne durumdasınız?inşALLAH hersey yolundadır .Rabbim yardımcınız olsun.
Valla ben kanguru ve slingde uygun fiyatlı maalesef ki bilmiyorum ama en güzel kanguru bence neko- onda da baby olanından başlamak lazım yanlışlıkla toddler alma. Sling olarak da evo.Merhaba hanımlar, ben de nisan anneleri grubundayım.
Önceden deneyimi olup memnun kalanlar için soruyorum: kullandığınız bebek kanguru veya sling markalarını öğrenmek istiyorum. Ben doğumdan itibaren kullanmak istiyorum, en azından lohusalık bittikten sonra kullanmaya başlamak... 3 yaşında başka bir çocuğum daha var, bana kolaylık sağlaması açısından. Fiyat olarak çok uçuk olmazsa iyi olur, ayrıca en önemlisi bebeğin vücuduna zarar vermemesi, kalça çıkığı vs olmaması açısından. Bu arada hepinize hayırlı doğumlar dilerim. Tavsiyelerinizi bekliyorum, teşekkürler.
Canım seni çok iyi anlıyorum benim kızım da ameliyat olmuştu basit bir operasyondu çıktığında aklımı kaybedecek gibiydim. Titriyordu hep. Sonra MR için sedasyon verdiklerinde de kollarımda bayılışı çok kötüydü gözü açık kalmıştı. Öffff neyse ağlama tuttu yine ama anne için zor bebek anlamıyor hatırlamıyor bile. Üzülme düzelecek sağlığı iyi olunca sen de iyi olursun merak etme.Çıktı ameliyattan. Boynundan katater takmıslar damar yolu ıcın. Hoca iyi gectıgını soyledı bugün huzursuz olur dedı ates ve kusma da beklıyomus korkma dedı anestezi yi atcak dedı . Ih ıh diye diye yatıyo uyuyo yavrum karsımda çok şükür halimize
Senin doktorun devlette miydiKızlar moralim çok bozuk kontrolden çıktık 36+1 2600 gram şükür iyi. Herşey yolunda ama doktorumun tayini çıkmış İstanbula. Süreçle ilgili baskı yaptıkları için doğum sürecimi tamamlamayacak . Kendi arkadaşına yönlendirdi ama kalmış doğuma 20 gün bilmediğim doktor. Acayip moralim bozuldu.
Ameliyatın güzel geçmesine çok ama çok sevindim. Anesteziyide en kolay en hafif şekilde bir an önce atlatır inşallah. Rabbim şifalar versin. İnşallah bir an önce gülücükler saçar sana annesiÇıktı ameliyattan. Boynundan katater takmıslar damar yolu ıcın. Hoca iyi gectıgını soyledı bugün huzursuz olur dedı ates ve kusma da beklıyomus korkma dedı anestezi yi atcak dedı . Ih ıh diye diye yatıyo uyuyo yavrum karsımda çok şükür halimize
Kendi doktorumda gelişim göremedi ama nst de biraz daha hareketlendi bebiş. Hareketleri kontrol et iki gün sonra yine gel bakalım dedihadi hayırlı haberler inşALLAH. az kalmış kavusmaya :)saglıkla gelsin kuzucuk
Ay çok şükür çok geçmiş olsunÇıktı ameliyattan. Boynundan katater takmıslar damar yolu ıcın. Hoca iyi gectıgını soyledı bugün huzursuz olur dedı ates ve kusma da beklıyomus korkma dedı anestezi yi atcak dedı . Ih ıh diye diye yatıyo uyuyo yavrum karsımda çok şükür halimize
Haklısın canım teşekkür ederim çok sagolasın. Doktor bana teselli vercem derken bir hal oldu zaten. Kızımı bıle kendı götürdü hemşireleri ile sağolsun. İnşallah buradan sonrasi da şu gibi geçerCanım seni çok iyi anlıyorum benim kızım da ameliyat olmuştu basit bir operasyondu çıktığında aklımı kaybedecek gibiydim. Titriyordu hep. Sonra MR için sedasyon verdiklerinde de kollarımda bayılışı çok kötüydü gözü açık kalmıştı. Öffff neyse ağlama tuttu yine ama anne için zor bebek anlamıyor hatırlamıyor bile. Üzülme düzelecek sağlığı iyi olunca sen de iyi olursun merak etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?