2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    123
Ay Allah analı babalı büyütsün. Tez zamanda düzelsin bebişin inşallah.

Aile boyu yaşaman gereken tüm duygularını çalmışlar resmen. Valla lohusasın sen demek lohusalık böyle bişey tepkiler ultra yaşanıyor
Kuzu ben normalde de ultra tepkili bir insanım da işte lohusa olunca bi ayrı oluyorum. Benim ayarlarım kayıyor accık çevremdekiler de hölö hölö noluyoz oluyor. Allah’ın dangozları bi düzgün sizdiniz çünkü

İş yapası yok lafın gelişi yapıyorlar da ondan.

Vallahi ben yaparım ben hallederim diye diye çevremdekileri iyice moronlaştırdım. Ben bilmem ben anlamam diyen pasif agrasif tiplerden olsaydım şu an lohusa tacımla elimde şerbetim ohhhh olurdum.

Çünkü beyimiz e ben ne işe yarıcam moduna bağladı eli ayağına girdi de o yüzden. Yav emir erim ol şu anlık yeter daaaa

Yaa hadi gözün aydın sağlıkla büyüsün prenses. Kendine gelince sürecini anlatır mısın ilk doğumum benimde normal doğum dinlemeye ihtiyacım var panik oldum

Gözünüz aydın canım, geçmiş olsun

Çok teşekkür ediyorum canım inşallah öyle olur rahat bi nefes almaya çok ihtiyacım var insanın sevdiğiyle sınanması çok zor ve çaresizlik sonuçlar inşallah yüz güldürücü ve umut verici olur. Sana da çok geçmiş olsun. Evet zor tahmin edebiliyorum. O bölgeyi hep kuru tut doktorun verdiği krem varsa sür ihmal etme. Geçer. Doğum korkusu ayrı dert lohusalık ayrı dert.
Ben bugün gittim hastaneye anestezi için tetkikler yapıldı berbat gerildim. Acaba evde mi doğursam diyorum o kadar ki kaçasım var :)

canım ne durumdasınız?inşALLAH hersey yolundadır .Rabbim yardımcınız olsun.
Çıktı ameliyattan. Boynundan katater takmıslar damar yolu ıcın. Hoca iyi gectıgını soyledı bugün huzursuz olur dedı ates ve kusma da beklıyomus korkma dedı anestezi yi atcak dedı . Ih ıh diye diye yatıyo uyuyo yavrum karsımda çok şükür halimize

Valla ben kanguru ve slingde uygun fiyatlı maalesef ki bilmiyorum ama en güzel kanguru bence neko- onda da baby olanından başlamak lazım yanlışlıkla toddler alma. Sling olarak da evo.

Kızlar moralim çok bozuk kontrolden çıktık 36+1 2600 gram şükür iyi. Herşey yolunda ama doktorumun tayini çıkmış İstanbula. Süreçle ilgili baskı yaptıkları için doğum sürecimi tamamlamayacak . Kendi arkadaşına yönlendirdi ama kalmış doğuma 20 gün bilmediğim doktor. Acayip moralim bozuldu.

Canım seni çok iyi anlıyorum benim kızım da ameliyat olmuştu basit bir operasyondu çıktığında aklımı kaybedecek gibiydim. Titriyordu hep. Sonra MR için sedasyon verdiklerinde de kollarımda bayılışı çok kötüydü gözü açık kalmıştı. Öffff neyse ağlama tuttu yine ama anne için zor bebek anlamıyor hatırlamıyor bile. Üzülme düzelecek sağlığı iyi olunca sen de iyi olursun merak etme.

Senin doktorun devlette miydi

Ameliyatın güzel geçmesine çok ama çok sevindim. Anesteziyide en kolay en hafif şekilde bir an önce atlatır inşallah. Rabbim şifalar versin. İnşallah bir an önce gülücükler saçar sana annesi

hadi hayırlı haberler inşALLAH. az kalmış kavusmaya :)saglıkla gelsin kuzucuk
Kendi doktorumda gelişim göremedi ama nst de biraz daha hareketlendi bebiş. Hareketleri kontrol et iki gün sonra yine gel bakalım dedi ya ben kasılmayla bebek hareketlerini ayırt edemiyorum gibi geliyor bana çok kasılmam olduğu için 32den beri.

Ay çok şükür çok geçmiş olsun bir an önce şifa bulsun inşallahh

Haklısın canım teşekkür ederim çok sagolasın. Doktor bana teselli vercem derken bir hal oldu zaten. Kızımı bıle kendı götürdü hemşireleri ile sağolsun. İnşallah buradan sonrasi da şu gibi geçer

Veziir canım Allah analı babalı büyütsün hayırlı uğurlu olsun hadi gözün aydın. Bebişin bir an evvel kollarında uyusun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…