Allah razı olsun kuzucum Aminn inşallahAmeliyatın güzel geçmesine çok ama çok sevindim. Anesteziyide en kolay en hafif şekilde bir an önce atlatır inşallah. Rabbim şifalar versin. İnşallah bir an önce gülücükler saçar sana annesi
Canım bence hiç moralini bozma. Normal doğumda 5 dk geliyorlarmış, doğurtup gidiyorlarmış. Önemli olan süreci takip eden hemşire ve ebeler. Güven doktoruna, yarın da ona randevu alıp git tanış. Her şey güzel olacak inşallahKızlar moralim çok bozuk kontrolden çıktık 36+1 2600 gram şükür iyi. Herşey yolunda ama doktorumun tayini çıkmış İstanbula. Süreçle ilgili baskı yaptıkları için doğum sürecimi tamamlamayacak . Kendi arkadaşına yönlendirdi ama kalmış doğuma 20 gün bilmediğim doktor. Acayip moralim bozuldu.
Ah demek hepimiz aynıyızMiniğimize rabbim şafi ismiyle şifa versin inşalllah.En kısa sürede kucağınızda buraya güzel anılarınızı yazmak nasip olsun
Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin.İlk günler bende çok kötüydüm hep birşeyler çıktı.Dikiş acısı göğüs acısı süt gelmemesi.Gaz sancısı daha sonra ayaklarım davul gibi şişti kan sulandırıcıya geçtik hâla şiş ve kısıtlı hareket edebiliyorum.Böyle üst üste gelince bende çok kötüydüm ama görüyorum ki herkes malesef bu süreçlerden geçiyor anne olmak cidden kolay değilmişBende bu arada uyursa uyuyamayıp sürekli kontrol ediyorum nefes alıyor mu başı yan mı kustu mu vs diye bu normal bence
Çok teşekkür ederim canım bir önce ayaklanıp düzenimi kurmak istiyorum ve bebeğime daha iyi yetmek beslenmiyormuş yetemiyormuşum gibi geliyor.Geçmiş olsun inşallah bir an önce toparlanirsin daha iyi olursun. Elbet geçecek kötü düşüncelere kapılma. Bebeğin yanında çok şükür sende iyi olacaksın
Ayy çok sevindimKızlar ben Allahın izniyle anne oldumPamuk kızımın hafif bir hırıltısı var müşahede altına aldılar ondan haber bekliyoruz 2 gecedir uykusuzum biraz dinleneyim gelicem tekrar inşAllah Rabbim bekleyen herkese kolaylık ve sağlıkla doğum nasip etsin
Umarım sorunsuz ve mükemmel bir doğum yaşarsınız gönülden istiyorumÇok teşekkür ediyorum canım inşallah öyle olur rahat bi nefes almaya çok ihtiyacım varinsanın sevdiğiyle sınanması çok zor ve çaresizlik sonuçlar inşallah yüz güldürücü ve umut verici olur. Sana da çok geçmiş olsun. Evet zor tahmin edebiliyorum. O bölgeyi hep kuru tut doktorun verdiği krem varsa sür ihmal etme. Geçer. Doğum korkusu ayrı dert lohusalık ayrı dert.
Ben bugün gittim hastaneye anestezi için tetkikler yapıldı berbat gerildim. Acaba evde mi doğursam diyorum o kadar ki kaçasım var :)
Hayirli olsun, Allah saglikli uzun omurler nasip etsinKızlar ben Allahın izniyle anne oldumPamuk kızımın hafif bir hırıltısı var müşahede altına aldılar ondan haber bekliyoruz 2 gecedir uykusuzum biraz dinleneyim gelicem tekrar inşAllah Rabbim bekleyen herkese kolaylık ve sağlıkla doğum nasip etsin
Benim arkadasimin bebeginin basi asagidaydi, 35.haftada ters donmus. Doktor bazi egzersizler vermis 37 de gelirsin hala makat gelişse sezeryana aliriz demis. Haftaya 37 olacak doktor kontrolu var ama arkadasim henuz dondugunu hissetmemisti.Kızlar, bugün kontrolüm vardı 36.haftamdayım bebeğimin kafası hala yukarıda. Bu haftada yukarıda olması normal mi. Doktor dönmeyebilir böyle kalabilir dedi. Sonra ki haftalarda dönen var mı ? Yada dönmesi için kendim evde neler yapabilirim?
ErkekBenimde aynı gün cinsiyeti neydi sizin
Yok ya özeldeydi. Devlette olsaydı süreci tamamlardık dedi. Ama özelde olduğum için gitmezsem hakkımı kaybederim dedi. Ona da bişey diyemiyorum. Arkadaşını tavsiye etti. Yarın ariycak beni. Ama bilmediğim doktor huzursuz etti beni. Eşim baktı Azerbaycan özel tıp okumuş. Ama doktor benden daha fazla deneyimi var dedi. bayan birde. Genelde hemcinsimle anlaşamıyorum. Ama bu süreçte yeni hastane yeni doğum planı da oluşturamam. Bakalım gidip tanışacaz. Mecbur kabul edecez zaten.Senin doktorun devlette miydi
Bu günlerde geçer unutulur canım. Senin için çok zor iki tane bebek. Lohusa halinlesin. Geriye döndüğünde bunları yaşadık ama büyüdüler ne güzel diyeceksin. Kanlı kusma, balgam çıkartabilir korkma. İyi hatta anesteziyi atıyor.Haklısın canım teşekkür ederim çok sagolasın. Doktor bana teselli vercem derken bir hal oldu zaten. Kızımı bıle kendı götürdü hemşireleri ile sağolsun. İnşallah buradan sonrasi da şu gibi geçer
Sezeryan benimki canım. Başından beri aynı doktorla ilerledim. Farklı birine kendimi teslim etmek moralimi bozdu. Ve durumuda kabul etmek zorundayım.Canım bence hiç moralini bozma. Normal doğumda 5 dk geliyorlarmış, doğurtup gidiyorlarmış. Önemli olan süreci takip eden hemşire ve ebeler. Güven doktoruna, yarın da ona randevu alıp git tanış. Her şey güzel olacak inşallah
Merhabalar ben grubu dışarıdan takip ediyorum 38 haftalik hamileyim diğer iki dogumum normaldi hep egzersizleri yaptım ama mercan hanım makat gelis bugün ki kontrolde hala donmemisti 39 gün verdi artık ama baştan beri makat tı dönermi sanmıyorum alanı iyice daraldı anestezi işlerini hallettim son bir haftaKızlar, bugün kontrolüm vardı 36.haftamdayım bebeğimin kafası hala yukarıda. Bu haftada yukarıda olması normal mi. Doktor dönmeyebilir böyle kalabilir dedi. Sonra ki haftalarda dönen var mı ? Yada dönmesi için kendim evde neler yapabilirim?
Canım kilosu gelişimi için bişey dedimi benimkide 36+4te 2700 gramdı fena değil dedi ama son hafta az almış.minik bir bebek olacak galiba bacak boyu önde göbek çevresi geride ne yapsam kilo almıyor sıpaKızlar moralim çok bozuk kontrolden çıktık 36+1 2600 gram şükür iyi. Herşey yolunda ama doktorumun tayini çıkmış İstanbula. Süreçle ilgili baskı yaptıkları için doğum sürecimi tamamlamayacak . Kendi arkadaşına yönlendirdi ama kalmış doğuma 20 gün bilmediğim doktor. Acayip moralim bozuldu.
Yani tam sona doğru gitmesi kötü olmuş ama vardır bir hayır inşallah yönlendirdiği doktor da çok iyidir memnun kalırsın. Sen kendini sıkma üzme akışına bırak her şey güzel olacak diye düşünKızlar moralim çok bozuk kontrolden çıktık 36+1 2600 gram şükür iyi. Herşey yolunda ama doktorumun tayini çıkmış İstanbula. Süreçle ilgili baskı yaptıkları için doğum sürecimi tamamlamayacak . Kendi arkadaşına yönlendirdi ama kalmış doğuma 20 gün bilmediğim doktor. Acayip moralim bozuldu.
Anestezi işi dedigin nedir canımMerhabalar ben grubu dışarıdan takip ediyorum 38 haftalik hamileyim diğer iki dogumum normaldi hep egzersizleri yaptım ama mercan hanım makat gelis bugün ki kontrolde hala donmemisti 39 gün verdi artık ama baştan beri makat tı dönermi sanmıyorum alanı iyice daraldı anestezi işlerini hallettim son bir hafta
ben ilk doğumda gecelik bunda pijama kullandım ilki normaldi bu sezeryan ama gecelik daha rahat. gecelik artı depend külot bez işe süreç daha rahat oluyo.Merhaba doğum yapan anneler Rabbim sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin bekleyenlerde bir avazda kurtulsun inşallah bende Nisan'da doğum yapıcam inşallah sizlere sormak istediğim hastanede neleri çok kullandınız şimdi olsa ne almam yada mutlaka gerekli dediğiniz gecelikmi pijamamı özellikle sezeryan doğum yapinlar için fırsatınız olduğunda bilgilendirirseniz sevinirim
Günü gününeydi canım gayet iyi dedi. Bu süreçten sonra haftalık 150 gram alması bizim için yeterli 3 kilo civarı doğar. 2 buçuk kilo sonrası bebek için yeterli dedi. Yemekle birşeyle alakası yok ya. Ne yaparsak yapalım bebeğin yapısı neyse odur.Canım kilosu gelişimi için bişey dedimi benimkide 36+4te 2700 gramdı fena değil dedi ama son hafta az almış.minik bir bebek olacak galiba bacak boyu önde göbek çevresi geride ne yapsam kilo almıyor sıpa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?