Benim 36da 2800g dı, haftasıyla uyumlu dedi doktorum. Neden minik bir bebek olacak diye düşündün ki canım, gayet normal kilolar bunlarCanım kilosu gelişimi için bişey dedimi benimkide 36+4te 2700 gramdı fena değil dedi ama son hafta az almış.minik bir bebek olacak galiba bacak boyu önde göbek çevresi geride ne yapsam kilo almıyor sıpa
Muhakkak iyidir tabide ben bilip tanımadığım sürece nolcak ki. Belki bir muayne olacam sonra hop doğum . Ne anladım ben bu işten YurdagülYani tam sona doğru gitmesi kötü olmuş ama vardır bir hayır inşallah yönlendirdiği doktor da çok iyidir memnun kalırsın. Sen kendini sıkma üzme akışına bırak her şey güzel olacak diye düşün
Canım kilosu gelişimi için bişey dedimi benimkide 36+4te 2700 gramdı fena değil dedi ama son hafta az almış.minik bir bebek olacak galiba bacak boyu önde göbek çevresi geride ne yapsam kilo almıyor sıpa
Benim de bu civarlarda. Doktor normal dedi. Çok kilolu bebek iyi bir şey değil zaten. Bir de bu genelde genetik oluyor.Benim 36da 2800g dı, haftasıyla uyumlu dedi doktorum. Neden minik bir bebek olacak diye düşündün ki canım, gayet normal kilolar bunlar
Dün arkadaşımla da konuştuk canım o Bestlak damla ve ebebekteki malt içeceğin çok iyi geldiğini söylediKızlar benim bir memeyi emzirken diğer memenden akan sütüm sanki geri gitti emzirme üzerine iki mememi de sağdım ve toplamda 100 ml süt çıktı eskiden birinden 7-8 dk bu çıkıyordu. Panik oldum tabi iyice bebek doymuyor mu diye. Doğum yapan annelerim siz ne yediniz ne içtiniz süt artması için
Benim tam 37de dönmüştü dönedebilir makat geliş kaladabilir bilemezsin.Kızlar, bugün kontrolüm vardı 36.haftamdayım bebeğimin kafası hala yukarıda. Bu haftada yukarıda olması normal mi. Doktor dönmeyebilir böyle kalabilir dedi. Sonra ki haftalarda dönen var mı ? Yada dönmesi için kendim evde neler yapabilirim?
Anestezi işi dedigin
Kanları verdim anestezi için EKG çektiler ben devlete gidiyorum her şey onaylandı cuma da dönmezse salı günü 39+2de alacaklar sezeryanla alanı daralmışAnestezi işi dedigin nedir canım
Günü gününeydi canım gayet iyi dedi. Bu süreçten sonra haftalık 150 gram alması bizim için yeterli 3 kilo civarı doğar. 2 buçuk kilo sonrası bebek için yeterli dedi. Yemekle birşeyle alakası yok ya. Ne yaparsak yapalım bebeğin yapısı neyse odur.
Aslında şöyle canım bacak boyu bir hafta önde,karın çevresi bir hafta geride yani ac ölçümü haftasına göre az,ama bacak boyu uzun olduğundan haftasıyla uyumlu ve kilolu çıkıyor benimki. Aslında galiba 2700 değil ama ortalama alındığından öyle çıkıyor umarım anlatabildimBenim 36da 2800g dı, haftasıyla uyumlu dedi doktorum. Neden minik bir bebek olacak diye düşündün ki canım, gayet normal kilolar bunlar
Benim hep yukardaydı başı, son 4haftadir tam göğüs kafesimde resmen başı. Hala da dönmemiş. Doktor dönmez gibi duruyor dedi.Benim arkadasimin bebeginin basi asagidaydi, 35.haftada ters donmus. Doktor bazi egzersizler vermis 37 de gelirsin hala makat gelişse sezeryana aliriz demis. Haftaya 37 olacak doktor kontrolu var ama arkadasim henuz dondugunu hissetmemisti.
Evet benden kilolu bebek çıkmıyor ya oğlumda 2900 doğdu Buda o civarda kalacak galibaBenim de bu civarlarda. Doktor normal dedi. Çok kilolu bebek iyi bir şey değil zaten. Bir de bu genelde genetik oluyor.
Benimde baştan makat gelişti işte. Halada öyle. Döner mi dönmez mi hiç bilemiyorum napcamMerhabalar ben grubu dışarıdan takip ediyorum 38 haftalik hamileyim diğer iki dogumum normaldi hep egzersizleri yaptım ama mercan hanım makat gelis bugün ki kontrolde hala donmemisti 39 gün verdi artık ama baştan beri makat tı dönermi sanmıyorum alanı iyice daraldı anestezi işlerini hallettim son bir hafta
Ben kullandığımın linkini bırakıylrum kendim bağlıyorum yanı halka sling değilteşekkür ederim, peki sizin kullandığınız bez sling mi-kendimizin bağladığı- yoksa halka sling mi?
Tebrik ederim sağlıkla güzellikle dolu ömrü olsunKızlar ben Allahın izniyle anne oldumPamuk kızımın hafif bir hırıltısı var müşahede altına aldılar ondan haber bekliyoruz 2 gecedir uykusuzum biraz dinleneyim gelicem tekrar inşAllah Rabbim bekleyen herkese kolaylık ve sağlıkla doğum nasip etsin
Bak nasıl özeniyorum biliyor musun nasıl özeniyorum bir bilsenVallahi ben yaparım ben hallederim diye diye çevremdekileri iyice moronlaştırdım. Ben bilmem ben anlamam diyen pasif agrasif tiplerden olsaydım şu an lohusa tacımla elimde şerbetim ohhhh olurdum.
Ohhh çok şükür güzel günler geliyor bunlarda ayak sesleriÇıktı ameliyattan. Boynundan katater takmıslar damar yolu ıcın. Hoca iyi gectıgını soyledı bugün huzursuz olur dedı ates ve kusma da beklıyomus korkma dedı anestezi yi atcak dedı . Ih ıh diye diye yatıyo uyuyo yavrum karsımda çok şükür halimize
Yuruyus ve secde eder gibi yerde bazi hareketler vermis. Ama doktor ona da cok olumlu konusmamis. Yeri de daraldi artik buradan donmesi zor olabilir. Haftaya belli olsun yazarim size ozelden.Benim hep yukardaydı başı, son 4haftadir tam göğüs kafesimde resmen başı. Hala da dönmemiş. Doktor dönmez gibi duruyor dedi.Egzersiz falan vermedi arkadaşına neler verdi acaba banada iletebilir misin rica etsem
Haftaya bir daha gideceğiz bakalım. Her hafta çağırıyor zaten. Dönerse dönecek dönmezse de dönmesinBenim tam 37de dönmüştü dönedebilir makat geliş kaladabilir bilemezsin.
Benimde sezeryanla 39+1de olacak verdiği gün o şekildeydiKanları verdim anestezi için EKG çektiler ben devlete gidiyorum her şey onaylandı cuma da dönmezse salı günü 39+2de alacaklar sezeryanla alanı daralmış
Benimde baş kısmı 10 gün ileride . Bunlar minik detaylar. Boyu uzun ise evet doğunca kilosu yanılma yapabilir. Ama çok bir şey değil. Zaten benim için kilosu inan önemli değil 2 buçuk üstü olsun kafi. Hızlı toparlanıplar doğuncaAslında şöyle canım bacak boyu bir hafta önde,karın çevresi bir hafta geride yani ac ölçümü haftasına göre az,ama bacak boyu uzun olduğundan haftasıyla uyumlu ve kilolu çıkıyor benimki. Aslında galiba 2700 değil ama ortalama alındığından öyle çıkıyor umarım anlatabildimsizin ac ölçüleriniz haftasıyla tam uyumlu ise kilosu doğrudur zaten
Umarım öyle olur bugün hayatımdan rahat bi on yıl götürdü çünkü . Bi de boynunda katater görünce yere yıgılcaktım resmenBu günlerde geçer unutulur canım. Senin için çok zor iki tane bebek. Lohusa halinlesin. Geriye döndüğünde bunları yaşadık ama büyüdüler ne güzel diyeceksin. Kanlı kusma, balgam çıkartabilir korkma. İyi hatta anesteziyi atıyor.
Aman sağlıkla doğsun dediğin gibi bunlar şuan önemli gibi geliyor ama saçma sapan detaylar.iki haftadır kilo aldırcam bebeğe diye bir tarafımı yırttım ben öküz gibi kilo aldım o hala aynıBenimde baş kısmı 10 gün ileride . Bunlar minik detaylar. Boyu uzun ise evet doğunca kilosu yanılma yapabilir. Ama çok bir şey değil. Zaten benim için kilosu inan önemli değil 2 buçuk üstü olsun kafi. Hızlı toparlanıplar doğunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?