2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    123
Umarım öyle olur bugün hayatımdan rahat bi on yıl götürdü çünkü . Bi de boynunda katater görünce yere yıgılcaktım resmen
Kıyamam biliyorum o duyguyu. 4 aylık hamileyken kızım bademcik geniz eti ameliyatı oldu. O çarşafın içinde kanlı odaya getirince babası bilinci olmayan kızımı kucaklayınca odada yıkılıp kalmıştım. Doktorlar başıma toplandı. Eşimi nadir görürüm ağladığını yatağa bırakıp sarılıp ağladı. Rabbim kimseye göstermesin. En ufak bir operasyon bile insanı korkutuyor söz konusu evlat olunca haklısın.

Ben çok şey yaptım olmayınca olmuyor. Hem 3 kilo inan benim için mucize ve tombik. Kızımı 1 buçuk kilo doğurunca bu bana tosun gibi maşallah hem bebeklerin geneli 2800 - 3000 kilo arası doğar. Bence çok güzel

Ben bugünden sonra oğlan da sünnetsiz gezsin baska ameliyat benzeri kaldıramıcam diye donanmaya basladım eşim senin kafa pırıl pırıl diyo

35+5 2460 çıktı yine geçen haftadan beri hiç kilo almamış, hareketleri de azdı. İki gün sonraki duruma da göre alcaklar beni yakında sezaryene galiba

Ay evet doktor işi kötü olmuş alışınca uzun süre birden doğuma az kala ama belki onla da iyi anlaşırsınn hayırlısı böyleymiş

Ben bugünden sonra oğlan da sünnetsiz gezsin baska ameliyat benzeri kaldıramıcam diye donanmaya basladım eşim senin kafa pırıl pırıl diyo
Çok üst üste geldi seninki canım bu yüzden epey yıprandın. Çocuklara odaklanmaktan kendine fırsatın olmadı. Herşey güzel olacak buna inan. rabbim taşıyamayacağı yükü vermezmiş sen çok güçlüsün. Ben her hüsranın sonu sefa olduğuna inanıyorum. Herşey aynı gitmiyor gitmeyecekte biliyorsun.

Reactions: dhn
Oyyyy 1 buçuk kilomu erken doğdu muhtemelen ama ne cimcimedir şimdi
Sağlıkla doğup büyüsünler inşallah

Oyyyy 1 buçuk kilomu erken doğdu muhtemelen ama ne cimcimedir şimdi
Sağlıkla doğup büyüsünler inşallah
38 hafta erken sayılıyorsa evet diyeyim 38 haftada geldi dünyaya zaten doktorum bebek çok ufak en fazla 2400 doğar demişti. Son hafta plesanta ayrılması sonucu olan kilomuzda gitti. Ama çok hızlı toparlandı. Benim oğlan bugün 2600 çıkınca ben tombiğim diye sevmeye başladım

Kontrollerini aksatma canım sürekli bebeğin hareketlerini kontrol et. Haftaya kilo alımı devam ederse almazlar. Aynı ise alırlar evet.

Yuruyus ve secde eder gibi yerde bazi hareketler vermis. Ama doktor ona da cok olumlu konusmamis. Yeri de daraldi artik buradan donmesi zor olabilir. Haftaya belli olsun yazarim size ozelden.
Yürüyüş bende bolca var ama diğer pozisyonlar ile ilgili bir şey bilmiyorum açıkçası. Çok mutlu olurum yazarsanız bende yapmak isterim

Ben hastanedeyken yanıma bestlak damla almıştım biraz da süt arttırıcı çay.İkisinden mi bilmiyorum ama eve 2. Gün döndüm 3. Gün mastit derecesine gelmiştim.İnanılmaz sert ve doluydu müdahale ettm şimdi normal.
Ki psikolojşmde iyi değildi sütüm gelmiyor diye ağlıyordum çok uykusuzdum ona rağmen geldiyse bence sebebi bunlar diye düşünüyorum.

Ayy canım gözün aydın Rabbim tez vakitte sağlıkla evinize gitmeyi nasip etsin inşallah kendini toparlayınca bizede anlat süreci deneyimlerini

Hanımlar göğüs kalkanı kullanan var mı?
emzirirken diğer taraftan aktığı için kullanıyorum ayrıca gün içindede akabiliyor üstüm ıslanmasın diye kullanıyrum.
orada biriken sütleri değerlendirme kobusunu doktoruma sordum emzirdikten sonra şırıngayla verebilirsin diyor ama fazla geliyor neredeyse 25 cc doluyır bi kalkan.Buzdolabına koyup aynı ısıda birleştirip buzluğa atılır mı? ne yapabilirim bilgisi olsn var mı

Felaket bir hareketlilik var bu gece miniğimde canım çok acıyor acaba yerleşiyor mu sancı mı ayort edemiyorum
Benimde demiştim iki gündür sancım felaket vardı. Şimdi de var. Doktor nstde bakalım. Dedi. Hiç sancım çıkmadı. E benim sancım yok diyorum. Doktor gülüyor hemen hemen hiç yok diyor. Yaşadığım nedir dedim . Anlık yalancı sancı bebek hareketleri falan filan olabilir dedi.

Allah Allah

Haklısın atamıosun ne diyim. Mesafeni koru. Ve bu tür can acıtan şeyleri de eşinle paylaşmasan iyi olur. Bu kadar derin bilmesine gerek yok. Unutma yarın en büyük zaafından yararlanan en yakının olur.
Ailelerimiz yakın olduğu için en son ben duydum zaten. Aesim bana söylemek istemedi içinde tutmuş uzun zamandır. Benim çok üzüldüğümü görünce ailesi bana soyledı. Dedi demezler üzülme dıye. Annem beni kırdı bugün ogrendımkı. Kolu kırılmıs. Gelemıyecek Allah belkıde uzulmem ıcın sebep verdı. Çok kırıldım kımseyede soylemedım . Dedim ben beddua etmedım dıye. Dediler bazen susmak daha agırdır.

hals devam ediyor preeklamsi oldu iste doğumdan sonraki 48 saat de olabiliyor bende doğumdan sonra oldu baş ağrısı da eklendi bugün üstüne iki saatte bir emzir sağ derken mahvoldum düzene ne zaman girer bilemiyorum

Sezeryan benimki canım. Başından beri aynı doktorla ilerledim. Farklı birine kendimi teslim etmek moralimi bozdu. Ve durumuda kabul etmek zorundayım.
canim insan tedirgin okuyo haklısın doktor değişince ama ben ikinci dogumda acil sezaryene alındım pazar günüydü doktorlar bile yoktu acil ekip toplandı. hicbirini de tanımıyorum ama haliyle tedirgindim. ama cok sukur hersey yolunda gitti. kalbini ferah tut. yeni doktor da deneyimliymis insALLAH cok guzel gececek.

bizim sanci sandığımız sanci degilse gercek sanci çekenlerin Allah yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…