- 18 Haziran 2018
- 1.790
- 2.530
- 133
- 33
Kıyamam biliyorum o duyguyu. 4 aylık hamileyken kızım bademcik geniz eti ameliyatı oldu. O çarşafın içinde kanlı odaya getirince babası bilinci olmayan kızımı kucaklayınca odada yıkılıp kalmıştım. Doktorlar başıma toplandı. Eşimi nadir görürüm ağladığını yatağa bırakıp sarılıp ağladı. Rabbim kimseye göstermesin. En ufak bir operasyon bile insanı korkutuyor söz konusu evlat olunca haklısın.Umarım öyle olur bugün hayatımdan rahat bi on yıl götürdü çünkü . Bi de boynunda katater görünce yere yıgılcaktım resmen
Ben çok şey yaptım olmayınca olmuyor. Hem 3 kilo inan benim için mucize ve tombik. Kızımı 1 buçuk kilo doğurunca bu bana tosun gibi maşallahAman sağlıkla doğsun dediğin gibi bunlar şuan önemli gibi geliyor ama saçma sapan detaylar.iki haftadır kilo aldırcam bebeğe diye bir tarafımı yırttım ben öküz gibi kilo aldım o hala aynıbende saldım zaten 37 olduk artık sağ salim dogsunda dısarda tamamlarız açığı
Ben bugünden sonra oğlan da sünnetsiz gezsin baska ameliyat benzeri kaldıramıcam diye donanmaya basladım eşim senin kafa pırıl pırıl diyoKıyamam biliyorum o duyguyu. 4 aylık hamileyken kızım bademcik geniz eti ameliyatı oldu. O çarşafın içinde kanlı odaya getirince babası bilinci olmayan kızımı kucaklayınca odada yıkılıp kalmıştım. Doktorlar başıma toplandı. Eşimi nadir görürüm ağladığını yatağa bırakıp sarılıp ağladı. Rabbim kimseye göstermesin. En ufak bir operasyon bile insanı korkutuyor söz konusu evlat olunca haklısın.
35+5 2460 çıktı yine geçen haftadan beri hiç kilo almamış, hareketleri de azdı. İki gün sonraki duruma da göre alcaklar beni yakında sezaryene galibaKızlar moralim çok bozuk kontrolden çıktık 36+1 2600 gram şükür iyi. Herşey yolunda ama doktorumun tayini çıkmış İstanbula. Süreçle ilgili baskı yaptıkları için doğum sürecimi tamamlamayacak . Kendi arkadaşına yönlendirdi ama kalmış doğuma 20 gün bilmediğim doktor. Acayip moralim bozuldu.
Çok üst üste geldi seninki canım bu yüzden epey yıprandın. Çocuklara odaklanmaktan kendine fırsatın olmadı. Herşey güzel olacak buna inan. rabbim taşıyamayacağı yükü vermezmiş sen çok güçlüsün. Ben her hüsranın sonu sefa olduğuna inanıyorum. Herşey aynı gitmiyor gitmeyecekte biliyorsun.Ben bugünden sonra oğlan da sünnetsiz gezsin baska ameliyat benzeri kaldıramıcam diye donanmaya basladım eşim senin kafa pırıl pırıl diyo
Oyyyy 1 buçuk kilomuBen çok şey yaptım olmayınca olmuyor. Hem 3 kilo inan benim için mucize ve tombik. Kızımı 1 buçuk kilo doğurunca bu bana tosun gibi maşallahhem bebeklerin geneli 2800 - 3000 kilo arası doğar. Bence çok güzel
38 hafta erken sayılıyorsa evet diyeyimOyyyy 1 buçuk kilomuerken doğdu muhtemelen ama ne cimcimedir şimdi
Sağlıkla doğup büyüsünler inşallah
Kontrollerini aksatma canım sürekli bebeğin hareketlerini kontrol et. Haftaya kilo alımı devam ederse almazlar. Aynı ise alırlar evet.35+5 2460 çıktı yine geçen haftadan beri hiç kilo almamış, hareketleri de azdı. İki gün sonraki duruma da göre alcaklar beni yakında sezaryene galiba
Ay evet doktor işi kötü olmuş alışınca uzun süre birden doğuma az kala ama belki onla da iyi anlaşırsınn hayırlısı böyleymiş
Yürüyüş bende bolca var ama diğer pozisyonlar ile ilgili bir şey bilmiyorum açıkçası. Çok mutlu olurum yazarsanız bende yapmak isterimYuruyus ve secde eder gibi yerde bazi hareketler vermis. Ama doktor ona da cok olumlu konusmamis. Yeri de daraldi artik buradan donmesi zor olabilir. Haftaya belli olsun yazarim size ozelden.
Ben hastanedeyken yanıma bestlak damla almıştım biraz da süt arttırıcı çay.İkisinden mi bilmiyorum ama eve 2. Gün döndüm 3. Gün mastit derecesine gelmiştim.İnanılmaz sert ve doluydu müdahale ettm şimdi normal.Kızlar benim bir memeyi emzirken diğer memenden akan sütüm sanki geri gitti emzirme üzerine iki mememi de sağdım ve toplamda 100 ml süt çıktı eskiden birinden 7-8 dk bu çıkıyordu. Panik oldum tabi iyice bebek doymuyor mu diye. Doğum yapan annelerim siz ne yediniz ne içtiniz süt artması için
Ayy canım gözün aydın Rabbim tez vakitte sağlıkla evinize gitmeyi nasip etsin inşallah kendini toparlayınca bizede anlat süreci deneyimleriniKızlar ben Allahın izniyle anne oldumPamuk kızımın hafif bir hırıltısı var müşahede altına aldılar ondan haber bekliyoruz 2 gecedir uykusuzum biraz dinleneyim gelicem tekrar inşAllah Rabbim bekleyen herkese kolaylık ve sağlıkla doğum nasip etsin
Benimde demiştim iki gündür sancım felaket vardı. Şimdi de var. Doktor nstde bakalım. Dedi. Hiç sancım çıkmadı. E benim sancım yok diyorum. Doktor gülüyor hemen hemen hiç yok diyor. Yaşadığım nedir dedim . Anlık yalancı sancı bebek hareketleri falan filan olabilir dedi.Felaket bir hareketlilik var bu gece miniğimde canım çok acıyor acaba yerleşiyor mu sancı mı ayort edemiyorum
Allah AllahBenimde demiştim iki gündür sancım felaket vardı. Şimdi de var. Doktor nstde bakalım. Dedi. Hiç sancım çıkmadı. E benim sancım yok diyorum. Doktor gülüyor hemen hemen hiç yok diyor. Yaşadığım nedir dedim . Anlık yalancı sancı bebek hareketleri falan filan olabilir dedi.
Ailelerimiz yakın olduğu için en son ben duydum zaten. Aesim bana söylemek istemedi içinde tutmuş uzun zamandır. Benim çok üzüldüğümü görünce ailesi bana soyledı. Dedi demezler üzülme dıye. Annem beni kırdı bugün ogrendımkı. Kolu kırılmıs. Gelemıyecek Allah belkıde uzulmem ıcın sebep verdı. Çok kırıldım kımseyede soylemedım . Dedim ben beddua etmedım dıye. Dediler bazen susmak daha agırdır.Haklısın atamıosun ne diyim. Mesafeni koru. Ve bu tür can acıtan şeyleri de eşinle paylaşmasan iyi olur. Bu kadar derin bilmesine gerek yok. Unutma yarın en büyük zaafından yararlanan en yakının olur.
hals devam ediyor preeklamsi oldu iste doğumdan sonraki 48 saat de olabiliyor bende doğumdan sonra oldu baş ağrısı da eklendi bugün üstüne iki saatte bir emzir sağ derken mahvoldum düzene ne zaman girer bilemiyorumoğlak kadını sende de tansiyon yüksekliği vardı ne durumdasın? benim doğum yapalı 5 gün oluyor hala tansiyon problemim devam ediyo
veriyorlar hastanede başladılar devam ediyorum evde. anbiyptik dışında kan sulandırıcı iğne, demir takviye verdiler bir de ameliyata varis çorabıyla indirdiler iniş o iniş çoraplar bacağımda :) tamamen eski hareket düzenine gelene kadar kalsın dediler.
canim insan tedirgin okuyo haklısın doktor değişince ama ben ikinci dogumda acil sezaryene alındım pazar günüydü doktorlar bile yoktu acil ekip toplandı. hicbirini de tanımıyorum ama haliyle tedirgindim. ama cok sukur hersey yolunda gitti. kalbini ferah tut. yeni doktor da deneyimliymis insALLAH cok guzel gececek.Sezeryan benimki canım. Başından beri aynı doktorla ilerledim. Farklı birine kendimi teslim etmek moralimi bozdu. Ve durumuda kabul etmek zorundayım.
bizim sanci sandığımız sanci degilse gercek sanci çekenlerin Allah yardımcısı olsunBenimde demiştim iki gündür sancım felaket vardı. Şimdi de var. Doktor nstde bakalım. Dedi. Hiç sancım çıkmadı. E benim sancım yok diyorum. Doktor gülüyor hemen hemen hiç yok diyor. Yaşadığım nedir dedim . Anlık yalancı sancı bebek hareketleri falan filan olabilir dedi.
Geçmiş olsun kuzucumhals devam ediyor preeklamsi oldu iste doğumdan sonraki 48 saat de olabiliyor bende doğumdan sonra oldu baş ağrısı da eklendi bugün üstüne iki saatte bir emzir sağ derken mahvoldum düzene ne zaman girer bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?