2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    123
ya ben iki göğüsten 100 ml şuan zor çıkarıyorum. bebeğim yatıyo hastanede bana üç saatte bir 50 ml alıyo şuan dediler. o yüzden 100 ml iyi diye düşünmüştüm. ve 100 ml iki göğüsten toplamda nerdeyse 1 saate yakın sağımla çıkıyor. siz şimdi böyle diyince baya azmış diye düşündüm ben de :) hep bol su derler ama ekstra önerisi olan varsa ben de şurada bekleyim
hals devam ediyor preeklamsi oldu iste doğumdan sonraki 48 saat de olabiliyor bende doğumdan sonra oldu baş ağrısı da eklendi bugün üstüne iki saatte bir emzir sağ derken mahvoldum düzene ne zaman girer bilemiyorum
ben de preeklamsiden 16 ya 90 tansiyonla acil doğurdum ve tansiyon hala devam ediyor. baş ağrısı bende de var. tansiyon ilacına devam et dedi bana sen devam ediyo musun?
dığum acısı ağrısı yetiyor zaten tansiyon bi yandan çekiştiriyo alerjim bi yandan çekiştiriyo

Ben bugünden sonra oğlan da sünnetsiz gezsin baska ameliyat benzeri kaldıramıcam diye donanmaya basladım eşim senin kafa pırıl pırıl diyo
Geçmişler olsun
Herşey çok güzel olacak bundan sonra inşallah.
2 gündür hiç bakamadım. Aklımdaydın hep. Çok şükür ameliyat güzel geçmiş. Çok sevindim.

evet canım alfamet 3 tane alıyordum adalet 30 mg 2 taneye çıkardılar böbrek yüzde 65e düştü şimdi 80 görünüyor umarım kurtuluruz bir an once

uykusuz gecelerden selam kızlar. 2610 gram mavi duru 8. Gün 3. Ziyaretine geldi dün ebe mutlu ben mutlu. Göbek kordonu 31 Ocakta düştü ama karnına bağlı parçasının düşmesini bekliyordum enin olmak için. Dün o da düştü bugün ilk bıcı bıcısını yapacak diye plan yaparken dün ilk pişiğini de oldu popisini yıkamaya başladık Hava çok kuru olduğundan derisi çabuk kuruyor doğal Hindistan cevizi yağı alacağım inş. Gece emzirmelerini 3-4 saatte bir yapabilirsin artık dedi ebe. İnş cınım yha diyesim geldi. bunu gitsin bebeye söylesin benlik sıkıntı yok

keşke biz karar verebilsek gece kaç saatte bi besleyeceğimize ne kadar da inanarak boş konuşuyor ebecim :)

Merhaba kızlar adet olcakmış gibi ağrım var, bu sancımı oluyor acaba ?

Kızlar çocuğu emzirirken gece lambası kapandı koridorun ışığını açayım dedim bebekle kalktım açtım geri yatağa yerime dönerken dengemi kaybettim yatağın üstüne düştüm çocukla. Çok yüksekten değil ama yatağa düştü çocuk kucağımdan. Ben de eşim de annem de çocuğu soyduk her yerine baktık çocuk canı yanar gibi ağlamadı da. Korktuğu için ağladı sadece. Bir şeyi yoktur diyor eşim de annem de. Bilmiyorum çok kötü oldum ya.

Ladin bununla ilgili dün bir şey okudum. Yumuşak zemine, boyu kadar mesafeden düştüyse ve davranışlarında, bıngıldağında bir anormallik gözlemiyorsanız evde takip edebilirsiniz diyordu.

Başını sert bir yere vurmaması önemli olan. Bir de aklında bulunsun tomogrofi çektirmek akciğer filmi x 15 radyasyonmuş. Dolayısıyla ciddi bir şüphe yoksa sadece takip etmekte fayda varmış.

Geçmiş olsun. Bir şey olmamıştır bence.

canım çok teşekkür deneyeyim hemen.
Canım bu arada belki de benim çevremdeki insanlar beni gereksiz geriyo olabilir yani çocuğum bence tok ama işte yok benim sütüm fışkırırdı ederdi bak sağ sonra iyice azalır diyen bir kesim yüzünden panik oldum. Doktor 3 saatte bir 50 ml dediyse o zaman bence iyi gayet. Ama gelen öneriler bol su, bestlak damla ve süt artırıcı anne çayı. Ayrıca senin de canını sıkmana sebep olduysa özür dilerim beni sağolsun iyice darladıkları için çare arıyorum.

Günaydın kızlar
Ben iyiyim çok şükür kızım yoğunbakımda hala. Antibiyotik başlamış doktor biraz takip edicez demişti dün. Birazdan tekrar doktoruyla görüşücez inşallah güzel haberler alırız 2 saatte bir yanına gidip emziriyorum. Çok güzel kokuyor ben böyle bir koku duymadım doyamıyorum Annelik çok güzel bir duyguymuş şükürler olsun nasip edene Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

yani malesef bazi toksik insanlar şu durumda anneleri yormaya yetiyo. sütün olmaz mama verirsin tüh süt alsaydı derler bi şekilde anne sütü verirsin sağarsın, emseydi derler. memnun etmek yöntem ve miktar açısından zor onları.
gözünaydın canım. inşallah toparlanır evine de geçer kısa vakitte benim oğlumda yatıyor doğdu doğalı antibiyotik tedavisi de aldı yarın eve gelecek inşallah. darısı size olsun.

Günaydın canım enfeksiyon mu varmış bebişte,doktorlara emanet inşallah sağlıkla evinize dönün bir an önce

Ladinciğim direk önüme bu video çıktı belki içini rahatlatır. Bu doktorun yorumlarını seviyorum ben.

Canımmm kızın da en yakın zamanda toparlar umarım hayırlı olsun tekrardan allah sağlıkla birlikte evinizde huzurlu mutlu günlerinizi nasip etsin

Günaydın kızlar. Çatı muayenesinden çıktım az önce. Evet kısa sürüyor ama bahsettiğiniz gibi kolay değildi, çok bastırdı doktorum Bebeğin kafasına dokunuyorum şu an dedi. Rahim ağzı yumuşamış,1 cm açıklık var bu güzel, Pilates hareketlerini hızlandır dedi. Ama normal doğum konusunda söyledikleri cesaretimi artıracağı yerde kırdı. Herkes yapamaz, dayanabileceksen bu yola girelim, bazen bu kadar uzun olacağını acı çekeceğimi bilmiyordum diyorlar ama ciddi acı çekeceksin dedi. En başında beri normal doğum düşünen ben hüngür hüngür ağlıyorum şimdi

Bende çatı muayenesinden sonra aynı psikolojiye girdim. Ve ben anestezi almadan rahim filmi cekilmeme rağmen beni çok zorladı. Biraz zorluğu ile yüz yüze geldim belki de. Bana da doktor biraz psikolojik destek al falan dedi. Aslında ağustostan beri kendimi hazırlıyorum sanıyordum ama kendimi çok da hazır değilmişim

Umarım sorunsuz ve mükemmel bir doğum yaşarsınız gönülden istiyorum ve doğum sonrası anneniz ile ilgili en güzel haberleri alıp bol sütlü uykulu az stresli günleriniz olur
Çok tatlısın sen çok teşekkür ediyorum güzel dilekler iyi hissettiriyor umarım öyle olur. Hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…