Kiz bunlar gerçek miymiş ben eskiden vardı şimdi de tek tük kalmıştır diyodum yuh. Abla banane senin memendeki fışkıran sütten yacanım çok teşekkür deneyeyim hemen.
Canım bu arada belki de benim çevremdeki insanlar beni gereksiz geriyo olabiliryani çocuğum bence tok ama işte yok benim sütüm fışkırırdı ederdi bak sağ sonra iyice azalır diyen bir kesim yüzünden panik oldum. Doktor 3 saatte bir 50 ml dediyse o zaman bence iyi gayet. Ama gelen öneriler bol su, bestlak damla ve süt artırıcı anne çayı. Ayrıca senin de canını sıkmana sebep olduysa özür dilerim beni sağolsun iyice darladıkları için çare arıyorum.
Aşırı sinirlendim doktora. Tamam zor evet hazır sanıp olmayabiliriz sandığımızdan da zor olabilir. Gerek var mıydı korkutmaya veya germeye ? Daha pozitif olabilirdi evet zor olacak yalan yok ama destek al tarzı önerilerini soyleyebilirdi. Ne diye korkutuyon hamile kadını yani öf. Doktor bile gerecekse bizi çok işimiz var. İşin içinde olan biri olarak rahatlatması gerekirdiGünaydın kızlar. Çatı muayenesinden çıktım az önce. Evet kısa sürüyor ama bahsettiğiniz gibi kolay değildi, çok bastırdı doktorumBebeğin kafasına dokunuyorum şu an dedi. Rahim ağzı yumuşamış,1 cm açıklık var bu güzel, Pilates hareketlerini hızlandır dedi. Ama normal doğum konusunda söyledikleri cesaretimi artıracağı yerde kırdı. Herkes yapamaz, dayanabileceksen bu yola girelim, bazen bu kadar uzun olacağını acı çekeceğimi bilmiyordum diyorlar ama ciddi acı çekeceksin dedi. En başında beri normal doğum düşünen ben hüngür hüngür ağlıyorum şimdi
Amin canım inşallah. Birazdan bebeğin yanına geçicem bende onla birlikte kalıcam hastanede. Ayrılmayacak olmamız içimi rahatlatıyor inşallah doktoru da güzel şeyler söyleryani malesef bazi toksik insanlar şu durumda anneleri yormaya yetiyo. sütün olmaz mama verirsin tüh süt alsaydı derler bi şekilde anne sütü verirsin sağarsın, emseydi derler. memnun etmek yöntem ve miktar açısından zor onları.
gözünaydın canım. inşallah toparlanır evine de geçer kısa vakitte benim oğlumda yatıyor doğdu doğalı antibiyotik tedavisi de aldı yarın eve gelecek inşallah. darısı size olsolsun
AminGünaydın canım enfeksiyon mu varmış bebişte,doktorlara emanet inşallah sağlıkla evinize dönün bir an önce
Amin canım inşallahCanımmm kızın da en yakın zamanda toparlar umarım hayırlı olsun tekrardan allah sağlıkla birlikte evinizde huzurlu mutlu günlerinizi nasip etsin
Günaydın kızlar. Çatı muayenesinden çıktım az önce. Evet kısa sürüyor ama bahsettiğiniz gibi kolay değildi, çok bastırdı doktorumBebeğin kafasına dokunuyorum şu an dedi. Rahim ağzı yumuşamış,1 cm açıklık var bu güzel, Pilates hareketlerini hızlandır dedi. Ama normal doğum konusunda söyledikleri cesaretimi artıracağı yerde kırdı. Herkes yapamaz, dayanabileceksen bu yola girelim, bazen bu kadar uzun olacağını acı çekeceğimi bilmiyordum diyorlar ama ciddi acı çekeceksin dedi. En başında beri normal doğum düşünen ben hüngür hüngür ağlıyorum şimdi
Kızlar hiç üzmeyin kendinizi biz neler başardık bunu da başarırsınız. Hem çekeceğiniz acı belki sizi o saatlerde yoracak ama sonra koşarak hastaneden çıkacaksınız. Evet belki kısa olmayacak 10 saat ya da 2 gün sürecek ama sonrası rahatlık mutluluk ki neden kötü senaryolara odaklanalım. Belki de hemencecik rahat rahat doğuracaksınız. Vücudunuz uygun ise hiç korkmayın.Bende çatı muayenesinden sonra aynı psikolojiye girdim. Ve ben anestezi almadan rahim filmi cekilmeme rağmen beni çok zorladı. Biraz zorluğu ile yüz yüze geldim belki de. Bana da doktor biraz psikolojik destek al falan dedi. Aslında ağustostan beri kendimi hazırlıyorum sanıyordum ama kendimi çok da hazır değilmişim
Canım valla psikolojim daha iyi olsa inan susmazdım ama ağrılarım dikişten dolayı kötü olduğu için salak gibiyim cumartesinden beri iyice psikolojim garipleştiKiz bunlar gerçek miymiş ben eskiden vardı şimdi de tek tük kalmıştır diyodum yuh. Abla banane senin memendeki fışkıran sütten yahasbinallah..... Panik olma patavatsiz ne dediğini hiç tartmadan konuşan insan çok o kesimi al kes at eve de alma... Annem olsa annemi atarım sanırım insanlar niye böyle ya neden bak daha dogurmadan bile bu stresi yüklüyorlar bize şaka gibi
Aşırı sinirlendim doktora. Tamam zor evet hazır sanıp olmayabiliriz sandığımızdan da zor olabilir. Gerek var mıydı korkutmaya veya germeye ? Daha pozitif olabilirdi evet zor olacak yalan yok ama destek al tarzı önerilerini soyleyebilirdi. Ne diye korkutuyon hamile kadını yani öf. Doktor bile gerecekse bizi çok işimiz var. İşin içinde olan biri olarak rahatlatması gerekirdi
Ayy ne güzel doktorla konuşunca bizi de bilgilendir kokuları herşeyi unutturuyor insanaGünaydın kızlar
Ben iyiyim çok şükür kızım yoğunbakımda hala. Antibiyotik başlamış doktor biraz takip edicez demişti dün. Birazdan tekrar doktoruyla görüşücez inşallah güzel haberler alırız2 saatte bir yanına gidip emziriyorum. Çok güzel kokuyor ben böyle bir koku duymadım doyamıyorum Annelik çok güzel bir duyguymuş şükürler olsun nasip edene Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Ya sanıl sınır oluyorum tıp eğitim aşmıs bireylerin insanları böyle negatif etkiliyor olmasına kendini geliştirmeyi unutmalarına takma canım sen onun dediklerini kendi yolunda yürü o zaman hiçbir şey zorda agırda gelmezGünaydın kızlar. Çatı muayenesinden çıktım az önce. Evet kısa sürüyor ama bahsettiğiniz gibi kolay değildi, çok bastırdı doktorumBebeğin kafasına dokunuyorum şu an dedi. Rahim ağzı yumuşamış,1 cm açıklık var bu güzel, Pilates hareketlerini hızlandır dedi. Ama normal doğum konusunda söyledikleri cesaretimi artıracağı yerde kırdı. Herkes yapamaz, dayanabileceksen bu yola girelim, bazen bu kadar uzun olacağını acı çekeceğimi bilmiyordum diyorlar ama ciddi acı çekeceksin dedi. En başında beri normal doğum düşünen ben hüngür hüngür ağlıyorum şimdi
Muhtemelen doktorunun işine geliyordur sezeryan olması , acıklamaları oldukca caydırıcı ve sinir bozucu, doktor da bu dili kullanmamalıGünaydın kızlar. Çatı muayenesinden çıktım az önce. Evet kısa sürüyor ama bahsettiğiniz gibi kolay değildi, çok bastırdı doktorumBebeğin kafasına dokunuyorum şu an dedi. Rahim ağzı yumuşamış,1 cm açıklık var bu güzel, Pilates hareketlerini hızlandır dedi. Ama normal doğum konusunda söyledikleri cesaretimi artıracağı yerde kırdı. Herkes yapamaz, dayanabileceksen bu yola girelim, bazen bu kadar uzun olacağını acı çekeceğimi bilmiyordum diyorlar ama ciddi acı çekeceksin dedi. En başında beri normal doğum düşünen ben hüngür hüngür ağlıyorum şimdi
Günaydın kızlar. Çatı muayenesinden çıktım az önce. Evet kısa sürüyor ama bahsettiğiniz gibi kolay değildi, çok bastırdı doktorumBebeğin kafasına dokunuyorum şu an dedi. Rahim ağzı yumuşamış,1 cm açıklık var bu güzel, Pilates hareketlerini hızlandır dedi. Ama normal doğum konusunda söyledikleri cesaretimi artıracağı yerde kırdı. Herkes yapamaz, dayanabileceksen bu yola girelim, bazen bu kadar uzun olacağını acı çekeceğimi bilmiyordum diyorlar ama ciddi acı çekeceksin dedi. En başında beri normal doğum düşünen ben hüngür hüngür ağlıyorum şimdi
AminGünaydın kızlar
Ben iyiyim çok şükür kızım yoğunbakımda hala. Antibiyotik başlamış doktor biraz takip edicez demişti dün. Birazdan tekrar doktoruyla görüşücez inşallah güzel haberler alırız2 saatte bir yanına gidip emziriyorum. Çok güzel kokuyor ben böyle bir koku duymadım doyamıyorum Annelik çok güzel bir duyguymuş şükürler olsun nasip edene Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Bu şahsın doktor oluşuna mı üzüleyim ona gelen başka hastalara kim bilir neler diyordur yazık kolay olmadığını zaten biliyoruz ama şöyle bir şey de var herkesin hikayesi farkli kimisi az bir sancıyla gidiyor 7 cm açılmış kimisi 10 15 saat sancı çekiyor açılma için burda en önemli şey psikoloji rahat olmak emin ellerdesin zaten hastanedesin dayanamazsan aksi birsey olsa zaten gereken yapilacak resmen kadin kolaya kacmak istemiş bence sikayet edin ve gerekirse değiştirin doktoru son haftalar olsa bile. ben cok canı tatli biriyim gecen kontrolde doktorum başarıcaz yapicaz diye gönderdi beniGünaydın kızlar. Çatı muayenesinden çıktım az önce. Evet kısa sürüyor ama bahsettiğiniz gibi kolay değildi, çok bastırdı doktorumBebeğin kafasına dokunuyorum şu an dedi. Rahim ağzı yumuşamış,1 cm açıklık var bu güzel, Pilates hareketlerini hızlandır dedi. Ama normal doğum konusunda söyledikleri cesaretimi artıracağı yerde kırdı. Herkes yapamaz, dayanabileceksen bu yola girelim, bazen bu kadar uzun olacağını acı çekeceğimi bilmiyordum diyorlar ama ciddi acı çekeceksin dedi. En başında beri normal doğum düşünen ben hüngür hüngür ağlıyorum şimdi
Bende öyle birşey yok olmadı da ama olanlarda da normal olduğunu duymuştum asırı gergınken kendini saldıgı için ve kaslarım şuan orada aktıf olmadıgı için normal olabilirmiş ama bende öyle bır durum yok ben çok kilo almadım ama bedenin normalde de dar olduğu için göbeğim çok çıkmıstı şuan hamile jaldıgım kilonun bile altına düştüm ve korseyi hiç ihmal etmeden kullanıyorum olmamasjnın sebebi bu olabilir belki korse kullanıyor musunuzsezeryan olan anneler bi sorum var. göbeğimde bi sararma var. normal dedi herkes ameliyatlarda oluyor falan dediler ama endileşendirdi beni valla bi sorun olur tekrar kesilirim diye aklım çıkıyor. onun dışında şiddetlli durulmaz bir ağrı acı yok ama.
Günaydın canım. Doktorun bu uslüpla konuşması gerçekten çok yanlış. Seni sezeryana sevk etmek istercesine konuşmuş. Normal doğumun kolay birşey olmayacağını zaten herkes bilir. İnsan vücudu 45 del acı çekebiliyorken doğum sancısının 57 del miş. Yani hiç kolay bişey değil bende yalvardım beni sezeryana alın diyeGünaydın kızlar. Çatı muayenesinden çıktım az önce. Evet kısa sürüyor ama bahsettiğiniz gibi kolay değildi, çok bastırdı doktorumBebeğin kafasına dokunuyorum şu an dedi. Rahim ağzı yumuşamış,1 cm açıklık var bu güzel, Pilates hareketlerini hızlandır dedi. Ama normal doğum konusunda söyledikleri cesaretimi artıracağı yerde kırdı. Herkes yapamaz, dayanabileceksen bu yola girelim, bazen bu kadar uzun olacağını acı çekeceğimi bilmiyordum diyorlar ama ciddi acı çekeceksin dedi. En başında beri normal doğum düşünen ben hüngür hüngür ağlıyorum şimdi
Canım eşim konuştu doktorla düne göre iyi demiş yarın sabah tekrar bilgi verecekAyy ne güzel doktorla konuşunca bizi de bilgilendir kokuları herşeyi unutturuyor insana
Amin inşallah canımAminİnşallah bir an önce evinize de gidersiniz .
Bebegin ağırlığı düşükse alani varsa dönebilir canim birde sanciyla döner diyorlar ama benim alanim az kalmış bu hafta sanciyla dönerse döner dönmezse 11 şubat sezeryan hayırlı olsun sağlıcakla kavusalimdaBenimde baştan makat gelişti işte. Halada öyle. Döner mi dönmez mi hiç bilemiyorum napcam
Bebegin ağırlığı düşükse alani varsa dönebilir canim birde sanciyla döner diyorlar ama benim alanim az kalmış bu hafta sanciyla dönerse döner dönmezse 11 şubat sezeryan hayırlı olsun sağlıcakla kavusalimdaBenimde baştan makat gelişti işte. Halada öyle. Döner mi dönmez mi hiç bilemiyorum napcam
sordum önermedi korse ama nasıl bi korse kullanıyorsunuz?Bende öyle birşey yok olmadı da ama olanlarda da normal olduğunu duymuştum asırı gergınken kendini saldıgı için ve kaslarım şuan orada aktıf olmadıgı için normal olabilirmiş ama bende öyle bır durum yok ben çok kilo almadım ama bedenin normalde de dar olduğu için göbeğim çok çıkmıstı şuan hamile jaldıgım kilonun bile altına düştüm ve korseyi hiç ihmal etmeden kullanıyorum olmamasjnın sebebi bu olabilir belki korse kullanıyor musunuz
Masallah canım sana , kac kilo almıstın ki toplamda, ben de bi hayırlısıyla dogurayım eski halime dönmeyi cok arzuluyorumBende öyle birşey yok olmadı da ama olanlarda da normal olduğunu duymuştum asırı gergınken kendini saldıgı için ve kaslarım şuan orada aktıf olmadıgı için normal olabilirmiş ama bende öyle bır durum yok ben çok kilo almadım ama bedenin normalde de dar olduğu için göbeğim çok çıkmıstı şuan hamile jaldıgım kilonun bile altına düştüm ve korseyi hiç ihmal etmeden kullanıyorum olmamasjnın sebebi bu olabilir belki korse kullanıyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?