2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    123
Kiz bunlar gerçek miymiş ben eskiden vardı şimdi de tek tük kalmıştır diyodum yuh. Abla banane senin memendeki fışkıran sütten ya hasbinallah..... Panik olma patavatsiz ne dediğini hiç tartmadan konuşan insan çok o kesimi al kes at eve de alma... Annem olsa annemi atarım sanırım insanlar niye böyle ya neden bak daha dogurmadan bile bu stresi yüklüyorlar bize şaka gibi
Aşırı sinirlendim doktora. Tamam zor evet hazır sanıp olmayabiliriz sandığımızdan da zor olabilir. Gerek var mıydı korkutmaya veya germeye ? Daha pozitif olabilirdi evet zor olacak yalan yok ama destek al tarzı önerilerini soyleyebilirdi. Ne diye korkutuyon hamile kadını yani öf. Doktor bile gerecekse bizi çok işimiz var. İşin içinde olan biri olarak rahatlatması gerekirdi

Amin canım inşallah. Birazdan bebeğin yanına geçicem bende onla birlikte kalıcam hastanede. Ayrılmayacak olmamız içimi rahatlatıyor inşallah doktoru da güzel şeyler söyler

Günaydın canım enfeksiyon mu varmış bebişte,doktorlara emanet inşallah sağlıkla evinize dönün bir an önce
AminEnfeksiyon olup olmadığını bilmiyorum canım ya doktoru ile babası görüştü ona da Enfeksiyon ile ilgili birşey söylememişler. Hamileyken ben idrar yolu enfeksiyonu geçirdim ya hemşireler söyledi bazen anne hamilelikte geçirirse bebekte hırıltı olabiliyor diye söylediler. Doktor ile görüşünce net anlayacağız canım

Kızlar hiç üzmeyin kendinizi biz neler başardık bunu da başarırsınız. Hem çekeceğiniz acı belki sizi o saatlerde yoracak ama sonra koşarak hastaneden çıkacaksınız. Evet belki kısa olmayacak 10 saat ya da 2 gün sürecek ama sonrası rahatlık mutluluk ki neden kötü senaryolara odaklanalım. Belki de hemencecik rahat rahat doğuracaksınız. Vücudunuz uygun ise hiç korkmayın.
Canım valla psikolojim daha iyi olsa inan susmazdım ama ağrılarım dikişten dolayı kötü olduğu için salak gibiyim cumartesinden beri iyice psikolojim garipleşti

Ayy ne güzel doktorla konuşunca bizi de bilgilendir kokuları herşeyi unutturuyor insana

Ya sanıl sınır oluyorum tıp eğitim aşmıs bireylerin insanları böyle negatif etkiliyor olmasına kendini geliştirmeyi unutmalarına takma canım sen onun dediklerini kendi yolunda yürü o zaman hiçbir şey zorda agırda gelmez

Muhtemelen doktorunun işine geliyordur sezeryan olması , acıklamaları oldukca caydırıcı ve sinir bozucu, doktor da bu dili kullanmamalı

Bir doktor böyle bir dil kullanmamalı, hepimiz hemfikiriz. Resmen sizi kendisi için daha az zahmetli olacak sezaryene itmek istemiş. Bence çatı muayenesi zaten sezaryenin ilk adımı, gereksiz bir muayene. Çatın darsa ki çok nadir görülen bir şey, bebek kanala inemez, doğum ilerlemez ve sezaryene alınırsın. Önden muayeneye falan gerek yok. İki ayrı ülkede kadın doğuma gittim, böyle bir muayene istemedi kimse. Bulunduğum ülkede çoğu bebek 4 kg üstü normal doğuyor. Kadınlar da minnacık halbuki. Bir de aktif aşaması maksimum saatler sürecek bir olay yahu. Bu kadar büyütmenin alemi var mı? Bunu diyeceğine epidural teklif edebilirdi mesela. Niye etmemiş? Doktorunuz iyi niyetli değil bence.

Bence muayeneyle doğum apayrı şeyler. Doğumda bebeğine kavuşacağını bildiğin için daha dayanıklı olabilirsin. Ama muayene dışardan bir müdahale.

Amin İnşallah bir an önce evinize de gidersiniz .

Bu şahsın doktor oluşuna mı üzüleyim ona gelen başka hastalara kim bilir neler diyordur yazık kolay olmadığını zaten biliyoruz ama şöyle bir şey de var herkesin hikayesi farkli kimisi az bir sancıyla gidiyor 7 cm açılmış kimisi 10 15 saat sancı çekiyor açılma için burda en önemli şey psikoloji rahat olmak emin ellerdesin zaten hastanedesin dayanamazsan aksi birsey olsa zaten gereken yapilacak resmen kadin kolaya kacmak istemiş bence sikayet edin ve gerekirse değiştirin doktoru son haftalar olsa bile. ben cok canı tatli biriyim gecen kontrolde doktorum başarıcaz yapicaz diye gönderdi beni

sezeryan olan anneler bi sorum var. göbeğimde bi sararma var. normal dedi herkes ameliyatlarda oluyor falan dediler ama endileşendirdi beni valla bi sorun olur tekrar kesilirim diye aklım çıkıyor. onun dışında şiddetlli durulmaz bir ağrı acı yok ama.

Bende öyle birşey yok olmadı da ama olanlarda da normal olduğunu duymuştum asırı gergınken kendini saldıgı için ve kaslarım şuan orada aktıf olmadıgı için normal olabilirmiş ama bende öyle bır durum yok ben çok kilo almadım ama bedenin normalde de dar olduğu için göbeğim çok çıkmıstı şuan hamile jaldıgım kilonun bile altına düştüm ve korseyi hiç ihmal etmeden kullanıyorum olmamasjnın sebebi bu olabilir belki korse kullanıyor musunuz

Günaydın canım. Doktorun bu uslüpla konuşması gerçekten çok yanlış. Seni sezeryana sevk etmek istercesine konuşmuş. Normal doğumun kolay birşey olmayacağını zaten herkes bilir. İnsan vücudu 45 del acı çekebiliyorken doğum sancısının 57 del miş. Yani hiç kolay bişey değil bende yalvardım beni sezeryana alın diye ama bebek çıktıktan sonra kuş gibi oluyorsun ne ağrı ne sızı bide kokusunu duyunca cennet cennet Ağrılar sancılar da bir şekilde geciyor nasıl geçtiğini anlamıyorsun bile
Ayy ne güzel doktorla konuşunca bizi de bilgilendir kokuları herşeyi unutturuyor insana
Canım eşim konuştu doktorla düne göre iyi demiş yarın sabah tekrar bilgi verecek

Bebeğini kucağına alan herkesin gözüaydın doğum yapacaklara da sağlıklı hemen kavuşmalı doğumlar dilerim.
Bizim işler iyi gitmedi hala hastanedeyiz, bebeğim sanırım bugün ya da yarın kuvözden çıkacak iyi çok şükür. Ben bi iki gün içinde ameliyat olacağım doğumda oluşan bazı durumlar sebebiyle. Hayatım bitmiş gibi hissediyorum psikolojim berbat. Yine de kızım için değer. Umarım sizler çok kolay şekilde geçirirsiniz süreci.

Benimde baştan makat gelişti işte. Halada öyle. Döner mi dönmez mi hiç bilemiyorum napcam
Bebegin ağırlığı düşükse alani varsa dönebilir canim birde sanciyla döner diyorlar ama benim alanim az kalmış bu hafta sanciyla dönerse döner dönmezse 11 şubat sezeryan hayırlı olsun sağlıcakla kavusalimda

Benimde baştan makat gelişti işte. Halada öyle. Döner mi dönmez mi hiç bilemiyorum napcam
Bebegin ağırlığı düşükse alani varsa dönebilir canim birde sanciyla döner diyorlar ama benim alanim az kalmış bu hafta sanciyla dönerse döner dönmezse 11 şubat sezeryan hayırlı olsun sağlıcakla kavusalimda

sordum önermedi korse ama nasıl bi korse kullanıyorsunuz?

Masallah canım sana , kac kilo almıstın ki toplamda, ben de bi hayırlısıyla dogurayım eski halime dönmeyi cok arzuluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…