2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    123
Çok geçmiş olsun inşallah sende bir an önce iyileşip eski sağlığına kavuşursun. Zor biliyorum ama moralini yüksek tutmaya çalış. İnşallah bu zamanlar çabucak gelip geçer evinde sağlıkla bebeğini büyütürsün

Kızlar merhaba, bugun kontrolumuz vardı . 36+2 deyiz . kızım 2780 gram olmus yaklasık 49 cm . hersey yolunda dedi doktor.kafasını sezaryen dikişlerine dayamış ondan agrıyormus ama bir sıkıntı yok suan dedi. Dogumu konusalım artık dedi .20.02.2025 e randevu vardı.Hersey yolunda gider acil bir durum olmazsa 20 Subatta kavusacağız inşALLAH İnci kuşumla. Tansiyon yükseldiği için iki ilaç verdi ama suan duzenlı kullanma yükselirse birini al hemen hastaneye gel bekleme dedi. Tansiyon sıkıntım yüzünden normalden az beslenmiş sanırım bebek. su ıkı haftadır yukseldı düştü bebiş de etkilendi sanırım. Ben de kilo vermişim . Yine de bu günlere getirene şükürler olsun. Sürekli erken doğum riskiyle geçen haftalar sonunda 38+4 de dogacak olması bile mucizeydi bize. Allaha şükürler olsun.

Maşallah kilosu iyi o zamana kadar daha da kilo alır. Sağlıkla gelsin inşallah bütün kuzucuklar

Kızlar 37+2 güncellemesi yapayım. Bu zamana kadar sancim kasilmam olmamıştı hala da yok ama artık bebegimin aşağıya doğru indiğini hissediyorum sanki bir anda gelivercek gibi bir korkmuyor değilim Yürümekte zorlanır oldum. Cok hafif agrilarim var adet olacakmışım gibi. Dün kontrolde baş geliş diye bisey söylemişti doktorum çok bilmiyorumda başı aşağıda demek oluyor sanırım. Beklemediğim anda suyum filan gelir diye korkuyorum artık bende

Bebek normal doğuma uygun pozisyonda demek canım. Ben de 37+1'im artık. Benim de hiç belirtim yok ama aşağıda hissetmeye başladım. Su gelmesinden ben de korkuyorum.

sordum önermedi korse ama nasıl bi korse kullanıyorsunuz?
Bana doktorum ilk geceden itibaren abdominal korse verdi sonrasında bu büyük gelince lohusa korsesi olarak kendine ne aldıysam hangisi ile rahat edeceksen onu kullan demişti

Masallah canım sana , kac kilo almıstın ki toplamda, ben de bi hayırlısıyla dogurayım eski halime dönmeyi cok arzuluyorum
11 kilo almıstım doğumdan iki gün sonra 9 kilosu gitmişti e tabi ikiz kese iki Plesanta iki derken hızlı vermen normal dedi doktorum kontrole gittiğimde sonrasında dikkat etmedim vermek icin ama korse ve emzirme galiba bende işe yaradı cınku yediklerimden kısmıylrun sütüm etkilenmesin diye

Tüm gece takip ettim sabah bu saate kadar da yok bir şeyi şükür ki

Öyle harala gürele sağarsan mastit olursun. Saçmalamasınlar. Bebeğin kilo alımı iyiysa sal o boş konuşanları. Ayrıca herkes bozuk vana gibi damlamak fışkırmak zorunda değil bu bazılarında olur bazılarında olmaz. Büyük kızımda da bunda da bende oluyor ama ben hiperlaktasyona meğilli olduğum için anca mochi takıyorum bi memeden emerken diğer memeyi topluyorum. Yoksa üstüm başım ıslanıyor çocuk da dahil. Bu iyi bir şey ya da kötü bir şey değil. Bir belirleyici de değil. Bünyeden bünyeye değişir. Bazılarında uzun sürer bazılarının memesi çabuk terbiye olur. Şart değil yani üzme kendini. Ayrıca sağa sola süt fışkıran tiplere söyle çok meraklılarsa bi ahıra gitsinler

Muhtemelen doktorunun işine geliyordur sezeryan olması , acıklamaları oldukca caydırıcı ve sinir bozucu, doktor da bu dili kullanmamalı

En başından beri normal doğum düşündüğüm için araştırıp bu doktoru seçmiştim aslında, şimdi şaşırdım biraz da sizin de düşündüğünüz gibi sezaryene yönlendirmesine. Normal doğum düşünmemin sebebi de sonrasını düşündüğüm içindi, hemen ayaklanırım bebeğimle daha daha ilgilenirimdi. Zorluklardan bahsederken iyi yanlarını da eklemesini de beklerdim. Ama yine de vazgeçmeyeceğim, 1 gün sürse de geçecek bu süreç buna odaklanacağım

Bebek normal doğuma uygun pozisyonda demek canım. Ben de 37+1'im artık. Benim de hiç belirtim yok ama aşağıda hissetmeye başladım. Su gelmesinden ben de korkuyorum.
Anladım canım ama sezaryen olucam malesef neyse kizcem sağlıklı olsunda nasıl olduğu önemli değil Sezaryen tarihine kadar dayanırsak iyidir öbür türlü telaş yaparım ben kesin

Aynen öyle canım normal doğumda 1 gün çekiyorsun sezeryanda 1 ay. Doğumdan hemen sonra bebeğinin her ihtiyacını kendin karşılayabiliyorsun kimseye ihtiyacın olmuyor. Buna odaklan Anneyiz biz çok güçlüyüz

Canım korseyi takarken sezeryan yarasına denk geliyor mu , korsede dikkat ettiğin noktalar neler

Yavrum sezaryen neden 1 ay? Ben 20. Gündeyim gayet iyiyim tabii ki sezaryen normale göre daha sancılıdır ama kişiden kişiye de değişir şimdi sezaryen olacak arkadaşları da korkutmayalım öyle 1 ay diyerek

Canım korseyi takarken sezeryan yarasına denk geliyor mu , korsede dikkat ettiğin noktalar neler
Ben de korse takıyorum denk gelmiyor benim hatta iç çamaşırı denk gelir diye korkudan hamilelik iç çamaşırları kullanıyordum ama bir baktım o bile denk gelmiyor o dikişe

Yavrum sezaryen neden 1 ay? Ben 20. Gündeyim gayet iyiyim tabii ki sezaryen normale göre daha sancılıdır ama kişiden kişiye de değişir şimdi sezaryen olacak arkadaşları da korkutmayalım öyle 1 ay diyerek
Hay gözünü seveyim normalde hiç korkum yoktu , vezir için demiyorum ama burda yorum okuya okuya korkmaya basladım

evet baş geliş olunca öyle hissettiyor ben de yürüyemiyorum yürürken düşecekmiş gibi bir hissiyat oluyor:)inşALLAH vaktinde saglıkla gelsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…