- 24 Ağustos 2022
- 4.876
- 20.169
- 258
Hiç korkma aşkım. İnan benden çok anksiyeteli panik ataklı canı tatlı kadın olmasın. Ama çat diye girdim çat diye çıktım. Bebeğinle de gayet de ilgileniyosun. Topuk kanı alınacaktı, seyit onbaşı gibi kalktım haldır huldur gittim yanlarına 2. Gün. Tabii ki süreç daha uzun vajinal doğumdan ama öyle tü kaka gibi bir durum yok. Zaten ağrı kesiciler vs alınınca zımba gibi oluyosun. İlk yürüyüşte bir tık zor ama öyle dayanılmayacak değil tekrar ediyorum canım inanılmaz tatlıdır ben hallettiysem herkes hallederHay gözünü seveyimnormalde hiç korkum yoktu , vezir için demiyorum ama burda yorum okuya okuya korkmaya basladım
Tebrik ederim canım benim02.02.2025 pazar günü 34+5 olarak Doğum yaptım.
Kızlarım kuvözde ama genel durumları iyi bayağ toparladılarRabbim geride kalan arkadaşlarımada kolay doğumlar nasip etsin.
Sezeryandan sonra ne kadar sürede toparlandınız.
Bebeklerim gelene kadar toparlanmak istiyorum.
Bacaklarım ayaklarım şiş ödem dolu.Yürüsem ayrı yürümesem ayrı
İkiz annelerim bebekleriniz nasıl ? Mama öneriniz var mı?
Farazi olarak söylemiştim yani tabiki kesin 1 ay yada şu kadar gün diye söylemek doğru değil dediğin gibi kişiden kişiye değişir. Amacım sezeryan olacak olanları korkutmak değildi sadece ikisinin karşılaştırmasını yapmıştımYavrum sezaryen neden 1 ay? Ben 20. Gündeyim gayet iyiyim tabii ki sezaryen normale göre daha sancılıdır ama kişiden kişiye de değişir şimdi sezaryen olacak arkadaşları da korkutmayalım öyle 1 ay diyerek
Mesajların beni inanılmaz motive ediyooorHiç korkma aşkım. İnan benden çok anksiyeteli panik ataklı canı tatlı kadın olmasın. Ama çat diye girdim çat diye çıktım. Bebeğinle de gayet de ilgileniyosun. Topuk kanı alınacaktı, seyit onbaşı gibi kalktım haldır huldur gittim yanlarına 2. Gün. Tabii ki süreç daha uzun vajinal doğumdan ama öyle tü kaka gibi bir durum yok. Zaten ağrı kesiciler vs alınınca zımba gibi oluyosun. İlk yürüyüşte bir tık zor ama öyle dayanılmayacak değil tekrar ediyorum canım inanılmaz tatlıdır ben hallettiysem herkes halleder
Siz normal dogummu yaptinz? Gozunuzaydin :)Aynen öyle canım normal doğumda 1 gün çekiyorsun sezeryanda 1 ay. Doğumdan hemen sonra bebeğinin her ihtiyacını kendin karşılayabiliyorsun kimseye ihtiyacın olmuyor. Buna odaklanAnneyiz biz çok güçlüyüz
Hepiniz sağlıcakla kavuşun da beybitolarınıza ben hep yazarım beybiMesajların beni inanılmaz motive ediyooor
Çok teşekkür ederim canımSiz normal dogummu yaptinz? Gozunuzaydin :)
Ohh aradıgım yorum kuzumHiç korkma aşkım. İnan benden çok anksiyeteli panik ataklı canı tatlı kadın olmasın. Ama çat diye girdim çat diye çıktım. Bebeğinle de gayet de ilgileniyosun. Topuk kanı alınacaktı, seyit onbaşı gibi kalktım haldır huldur gittim yanlarına 2. Gün. Tabii ki süreç daha uzun vajinal doğumdan ama öyle tü kaka gibi bir durum yok. Zaten ağrı kesiciler vs alınınca zımba gibi oluyosun. İlk yürüyüşte bir tık zor ama öyle dayanılmayacak değil tekrar ediyorum canım inanılmaz tatlıdır ben hallettiysem herkes halleder
Nasil gecti tavsiye ediyormusunuzÇok teşekkür ederim canımEvet normal doğum yaptım
Tatlım gozunuz aydın, güle güle büyütün bebeklerinizi02.02.2025 pazar günü 34+5 olarak Doğum yaptım.
Kızlarım kuvözde ama genel durumları iyi bayağ toparladılarRabbim geride kalan arkadaşlarımada kolay doğumlar nasip etsin.
Evet 2 sürecinde avantaj/ dezavantajları var ve bunlar kişiden kişiye göre değişiyor. Psikolojik sağlamlık şart sadece. Ama şunu merak ettim sezaryene alın diye yalvarmışsın ya hangi aşamadaydı bu?bundan ne kadar sonra doğum gerçekleşti? Yani vloglar izliyorum sancılar sıklaşana kadar (5-10dkya ininceye kadar) gelip gitmesi problem değil, yoruyor sadece. Sonra sıklaşınca mı dayanılmaz hal alıyor? O anda da artık doğum başlıyor sanırım ?Aynen öyle canım normal doğumda 1 gün çekiyorsun sezeryanda 1 ay. Doğumdan hemen sonra bebeğinin her ihtiyacını kendin karşılayabiliyorsun kimseye ihtiyacın olmuyor. Buna odaklanAnneyiz biz çok güçlüyüz
Gözünüz aydın canım, geçmiş olsun02.02.2025 pazar günü 34+5 olarak Doğum yaptım.
Ay asla korkmayın ya ben gönüllü gönüllü sezeryan oluyorum vallahi ilk sezeryanım o kadar rahattıki biliyorum Buda öyle geçecekHay gözünü seveyimnormalde hiç korkum yoktu , vezir için demiyorum ama burda yorum okuya okuya korkmaya basladım
Doğru diyorsun canım, kafamı rahatlatmam lazım, saglıkla gelsinlerAy asla korkmayın ya ben gönüllü gönüllü sezeryan oluyorum vallahi ilk sezeryanım o kadar rahattıki biliyorum Buda öyle geçecekgüzel düşünelim güzel olsun
Dinlenmen de çok önemli yeteri kadar dinleniyor musun? Gün içinde 1 saat de olsa uyu meselaMerhaba kızlar benim sütüm aşırı az neden böyle anlamıyorum bestlak damla, doktorun verdiği süt artırıcı hap, komposto, bol su, elimden geldiğince emzirme ve sağma her şeyi deniyorum ama yok yarım saat 2 memeyi sağınca 15 ml anca çıkıyor başka ne yapabilirim çok yorgun hissediyorum bebekler zaten küçük gelişsinler istiyorum mama alıyorlar ama anne sütünün yerini tutmuyor tabiki
Canım beslenme de önemli diyolar yeteri kadar yiyor musun bir de rezene çayını duymuştum süt arttırıyor diye inşallah faydalarını görürsünMerhaba kızlar benim sütüm aşırı az neden böyle anlamıyorum bestlak damla, doktorun verdiği süt artırıcı hap, komposto, bol su, elimden geldiğince emzirme ve sağma her şeyi deniyorum ama yok yarım saat 2 memeyi sağınca 15 ml anca çıkıyor başka ne yapabilirim çok yorgun hissediyorum bebekler zaten küçük gelişsinler istiyorum mama alıyorlar ama anne sütünün yerini tutmuyor tabiki
Canım inşallah çok güzel ve kolay geçer sağlıkla gelsin inşallah bebisin. Dualarım seninle. Yarın güzel haberlerini verirsin bize de toparlanincaKızlar yarın doğum yapıyorum lütfen dua edin. Dualarınızı eksık etmeyın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?