2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    123
Hay gözünü seveyim normalde hiç korkum yoktu , vezir için demiyorum ama burda yorum okuya okuya korkmaya basladım
Hiç korkma aşkım. İnan benden çok anksiyeteli panik ataklı canı tatlı kadın olmasın. Ama çat diye girdim çat diye çıktım. Bebeğinle de gayet de ilgileniyosun. Topuk kanı alınacaktı, seyit onbaşı gibi kalktım haldır huldur gittim yanlarına 2. Gün. Tabii ki süreç daha uzun vajinal doğumdan ama öyle tü kaka gibi bir durum yok. Zaten ağrı kesiciler vs alınınca zımba gibi oluyosun. İlk yürüyüşte bir tık zor ama öyle dayanılmayacak değil tekrar ediyorum canım inanılmaz tatlıdır ben hallettiysem herkes halleder

02.02.2025 pazar günü 34+5 olarak Doğum yaptım.
Kızlarım kuvözde ama genel durumları iyi bayağ toparladılar Rabbim geride kalan arkadaşlarımada kolay doğumlar nasip etsin.
Sezeryandan sonra ne kadar sürede toparlandınız.
Bebeklerim gelene kadar toparlanmak istiyorum.
Bacaklarım ayaklarım şiş ödem dolu.Yürüsem ayrı yürümesem ayrı
İkiz annelerim bebekleriniz nasıl ? Mama öneriniz var mı?

Tebrik ederim canım benim 3. Gün çok iyiydim ben. Toparlandım. Ama yürüyüşüne bağlı bu. Sakın yatma bol bol yürü. Yürüdükçe açılıyorsun. Kendine geliyorsun. Bol bol su iç. Ben mama olarak hipp combiotic 1 aldım. Gaz ve kabızlık yapmıyormuş. 20 günlüğüz hiç sorun da yaşamadık. Bol bol gaz çıkar tuvalete çık kendine daha çabuk gelirsin

Yavrum sezaryen neden 1 ay? Ben 20. Gündeyim gayet iyiyim tabii ki sezaryen normale göre daha sancılıdır ama kişiden kişiye de değişir şimdi sezaryen olacak arkadaşları da korkutmayalım öyle 1 ay diyerek
Farazi olarak söylemiştim yani tabiki kesin 1 ay yada şu kadar gün diye söylemek doğru değil dediğin gibi kişiden kişiye değişir. Amacım sezeryan olacak olanları korkutmak değildi sadece ikisinin karşılaştırmasını yapmıştım Sonuç olarak ikisininde kolay ve zor yönleri var inşallah herkes en kolay şekilde atlatır bu süreçleri rabbim güç versin doğum yapacak olan herkese

Mesajların beni inanılmaz motive ediyooor

Ohh aradıgım yorum kuzum sagol tatlım modumu yükselttin

Tatlım gozunuz aydın, güle güle büyütün bebeklerinizi

Evet 2 sürecinde avantaj/ dezavantajları var ve bunlar kişiden kişiye göre değişiyor. Psikolojik sağlamlık şart sadece. Ama şunu merak ettim sezaryene alın diye yalvarmışsın ya hangi aşamadaydı bu?bundan ne kadar sonra doğum gerçekleşti? Yani vloglar izliyorum sancılar sıklaşana kadar (5-10dkya ininceye kadar) gelip gitmesi problem değil, yoruyor sadece. Sonra sıklaşınca mı dayanılmaz hal alıyor? O anda da artık doğum başlıyor sanırım ?

Gözünüz aydın canım, geçmiş olsun Toparlanmak için saatte 1 yürümeye çalışın dedi daha dün eğitimde hemşire. Ne kadar çok yürürsen o kadar hızlı toparlarsın kendini. Mama olarak hipp ve golden goat not etmiştim ben, hatta golden goat keçi sütü olduğu için daha çok tavsiye edilmişti. Ama kullanan annelerim yorum yaparsa daha sağlıklı olacaktır

Merhaba kızlar benim sütüm aşırı az neden böyle anlamıyorum bestlak damla, doktorun verdiği süt artırıcı hap, komposto, bol su, elimden geldiğince emzirme ve sağma her şeyi deniyorum ama yok yarım saat 2 memeyi sağınca 15 ml anca çıkıyor başka ne yapabilirim çok yorgun hissediyorum bebekler zaten küçük gelişsinler istiyorum mama alıyorlar ama anne sütünün yerini tutmuyor tabiki

Hay gözünü seveyim normalde hiç korkum yoktu , vezir için demiyorum ama burda yorum okuya okuya korkmaya basladım
Ay asla korkmayın ya ben gönüllü gönüllü sezeryan oluyorum vallahi ilk sezeryanım o kadar rahattıki biliyorum Buda öyle geçecek güzel düşünelim güzel olsun

Dinlenmen de çok önemli yeteri kadar dinleniyor musun? Gün içinde 1 saat de olsa uyu mesela

Canım beslenme de önemli diyolar yeteri kadar yiyor musun bir de rezene çayını duymuştum süt arttırıyor diye inşallah faydalarını görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…