Sağol canım gündüz şuan daha uyımadı bizimkide.Geceye özgü birşeydi sanırım olsun ona da şükür.Ayyy canım çok maşallah aşırı mutluyum senin için.
Bizim gündüz uykuları hala eskisi gibi ama ben anneme geldiğimden beri annem akşam uykusu için kucağımdan alıyor benim 2-3 gündür o yatırınca daha uzun süre uyuyor sanırım benim kokumdan direk ayrılmadığı için yokluk hissetmiyor ya da benim o hadi nolur uyu gerginliğime bir bariyer koyuyor annem kendisi aşırı sakin biri bebeklere karşı.
Bir de annem instagramda görmüş bir doktor hesabında kucağınızda yatağa koyduğunuzda her uyandığında alıp uyutup tekrar yatağına koyun diye onu denedim dün 3. Koyuşta falan gündüz 1 saat kadar uyudu. Bir de ben gaz damlasına başladım doktorumun önerisiyle ve sürekli masaj vs yapıyoruz sanırım işe yarıyor onlarda.
Oda sıcaklığı çok önemli bir de senin erkek bebek erkek bebekler sıcak hiç sevmiyormuş. O da etkilemiştir.
Ama kucağımda olmadığında da ben özler oldum gündüzlerisanırım ben de ona çok alıştım kanguru gibiyiz çünkü son 15 gündür
Biz hastanedeyken hemşireler eğitim vermişti.Uyuyunca çenesinin altına bastır hafif diye.Gerçekten her bastırdıgımda emdi.Bir kere hiç uyanmadı altını değişsek bile.Bebek hemşiresi gelip ıslak mendille kafasını boynunu falan silmiştiAşkım bu çocuk uyanıpta emmiyor. Uyandıramıyorum bir türlü. Bu nedir yahu. Napsam yok . Çocuk etmesi gerektiğini unutuyor. 3 saat geçti hala emziremedim
Bu rahim ağzını uyarma çok işe yarıyormuş bir arkadaşım demişti gerçekten yıprandık ya beklemekten bende dün gece grip oldum sanırım korkunç baş ağrısı bugünde boğazlarım ağrıyor eşim o kadar ağır grip olmuştu geçen haftalarda ondan geçmedi geçmedi şimdi son dakka dün artık boşaldım ağladım bendeBugün 39+1'de doktor kontrolüm vardı. Ultrasonda 3100 çıktı bebeğim. Doktor açıklık muayenesi yaptı ve rahim ağzının halen çok sert olduğunu söyledi. Doğumu tetiklemek için biraz oynadı ama hayattan soğudum o sırada.... İnanılmaz bunalmış ve ağlak hissediyorum. 25'ine kadar doğmazsa maksimum 4 Mart'a kadar bekleyeceğimizi söyledi. Diyelim ki doğmadı rahim ağzı yumuşatma, suları patlatma ve suni sancı duruma göre...
Peki sizinki uyumazken napıyor? Bizimki maksimum 30 sk bakınıyor oyalıyoruz sonra full kucak istiyorSağol canım gündüz şuan daha uyımadı bizimkide.Geceye özgü birşeydi sanırım olsun ona da şükür.Bende gaz damlası alacaktım ama hemşire arkadaşım probiyotik al damlalar bi işe yaramıyor dedi bilmiyorum ne kadar doğru.Ben geceleri hep alıp uyutup tekrar yatağa koyuyordumm zaten ama hep uyanıyordu bizde işe yaramadı.Bende özlüyorum yaaa gerçekten bizim bebeler koala gibi olunca insan ekstra özlüyor sanırım.Birde bu gerginlik konusu bencede kesinlikle etkili.Bizim elimizde değil ama işte annelik
Bugünler de geçecekBu rahim ağzını uyarma çok işe yarıyormuş bir arkadaşım demişti gerçekten yıprandık ya beklemekten bende dün gece grip oldum sanırım korkunç baş ağrısı bugünde boğazlarım ağrıyor eşim o kadar ağır grip olmuştu geçen haftalarda ondan geçmedi geçmedi şimdi son dakka dün artık boşaldım ağladım bende
Ah keşke 30 dakika bakınabilse max 2-3 dk hemen ağlıyorPeki sizinki uyumazken napıyor? Bizimki maksimum 30 sk bakınıyor oyalıyoruz sonra full kucak istiyor
Rahim ağzı yumuşamış mı? Membran sıyırma falan denendi mi?Bende şimdi geldim doktordan 39+4 olduk.Kafası kanala girmemiş gene artık daha fazla beklemek istemiyorum dedi pazartesi gel önce suni sancı deneyelim suni sancıyla kafası yerleşirse yerleşti yerleşmezse sezeryana alırız dedi.
Ama ben çok kararsız kaldım dayanabilir miyim kaldırabilir miyim sıfır sancısı olan bi insana birden suni verecek ve garantiside yok kafası yerleşmeyede bilir sancıyla bu sefer o yorgunlukla sezeryana gireceğim.kafası sınırda 35 dedi ve yusyuvarlak bi kafa giremiyor kemiğe pelvisin çatın çok güzel ben önce normali denemeni öneririm dedi keşke direk sezeryan deseydi böyle ikilemde kaldım bende doktoruma çok güveniyorum ama kendime …. Bilemiyorum bilemiyorum çok yoruldum çok ağladım inşallah bir mücize olsun Allahım Pazartesi den önce kendi sancım gelsin kafası yerleşsin nolur Allahım .
Yok canım hiç demedi yumuşamış falanRahim ağzı yumuşamış mı? Membran sıyırma falan denendi mi?
Benim doktorum rahim ağzının yumuşayıp yumuşamadığını kontrol etti. Sertmiş halen. Sertken suni sancı vermenin anlamsız olduğunu söyledi. Yumuşamazsa önce yumuşatmak için ilaç vereceklermiş.Yok canım hiç demedi yumuşamış falan
Tskler kuzum , bizimki de somut bişey olmadan gidin demişti , bu gittiğimde bi daha sorayım bariballimon canım kardiyoloji içın soracagim demiştim bugün sordum doktorumuza ben fiziki muayenelerinde dinlemelerimde ses vs. Duysaydım gönderirdim ama hiç gerek yok dedi
Sen öyle büyüttün hevesini aldın ben de böyle buyuteyim ana deseydin dnndndnd hepsinin cevap da fabrikasyon zaten biz böyle büyüttük sjndjsndjdjd e tamam ben öyle büyütmek istemiyorum belkiÇok şükür canım dönmedi. Böyle bile nasıl bir titreme ve ateş yaptı Mastit olsam düşünemiyorum
Daha bebeğim eve gelince neler yaşayacağız biz de sizin gibi kim bilir. Hastanede sağım yaparken hemşire kızın bilinçli bir anne dedi. Biraz saldı şimdi ama yine de aynı muhabbet bizde de var biz sizi böyle büyüttük
Hayırlısı olsun hakkınızda canımBugün 39+1'de doktor kontrolüm vardı. Ultrasonda 3100 çıktı bebeğim. Doktor açıklık muayenesi yaptı ve rahim ağzının halen çok sert olduğunu söyledi. Doğumu tetiklemek için biraz oynadı ama hayattan soğudum o sırada.... İnanılmaz bunalmış ve ağlak hissediyorum. 25'ine kadar doğmazsa maksimum 4 Mart'a kadar bekleyeceğimizi söyledi. Diyelim ki doğmadı rahim ağzı yumuşatma, suları patlatma ve suni sancı duruma göre...
Geçmiş olsun grip çok sıkıntıBu rahim ağzını uyarma çok işe yarıyormuş bir arkadaşım demişti gerçekten yıprandık ya beklemekten bende dün gece grip oldum sanırım korkunç baş ağrısı bugünde boğazlarım ağrıyor eşim o kadar ağır grip olmuştu geçen haftalarda ondan geçmedi geçmedi şimdi son dakka dün artık boşaldım ağladım bende
Hayırlısıyla kendi sancın gelir inşallahBende şimdi geldim doktordan 39+4 olduk.Kafası kanala girmemiş gene artık daha fazla beklemek istemiyorum dedi pazartesi gel önce suni sancı deneyelim suni sancıyla kafası yerleşirse yerleşti yerleşmezse sezeryana alırız dedi.
Ama ben çok kararsız kaldım dayanabilir miyim kaldırabilir miyim sıfır sancısı olan bi insana birden suni verecek ve garantiside yok kafası yerleşmeyede bilir sancıyla bu sefer o yorgunlukla sezeryana gireceğim.kafası sınırda 35 dedi ve yusyuvarlak bi kafa giremiyor kemiğe pelvisin çatın çok güzel ben önce normali denemeni öneririm dedi keşke direk sezeryan deseydi böyle ikilemde kaldım bende doktoruma çok güveniyorum ama kendime …. Bilemiyorum bilemiyorum çok yoruldum çok ağladım inşallah bir mücize olsun Allahım Pazartesi den önce kendi sancım gelsin kafası yerleşsin nolur Allahım .
Membran sıyırma ne oluyor acıtıyor muRahim ağzı yumuşamış mı? Membran sıyırma falan denendi mi?
Aa o konuda birşey demediBenim doktorum rahim ağzının yumuşayıp yumuşamadığını kontrol etti. Sertmiş halen. Sertken suni sancı vermenin anlamsız olduğunu söyledi. Yumuşamazsa önce yumuşatmak için ilaç vereceklermiş.
Amin inşallahSen öyle büyüttün hevesini aldın ben de böyle buyuteyim ana deseydin dnndndnd hepsinin cevap da fabrikasyon zaten biz böyle büyüttük sjndjsndjdjd e tamam ben öyle büyütmek istemiyorum belki
Hayırlısı olsun hakkınızda canım
Geçmiş olsun grip çok sıkıntıağlama sen de bebişin de üzülmesin az kaldı inşallah
Hayırlısıyla kendi sancın gelir inşallah
Membran sıyırma ne oluyor acıtıyor mu
Sor bakalım ben ısrarla gerek var mı diye kaç kez sordum olsaydı dinlerken ben sormadan soylerdim dedi zaten zamanı geldikçe ben sizi farklı birimlere göndereceğim dedi tüm organların işlevleri normal insan gibi yerine getirmesi içi zamana ihtiyaçları var doğar doğmaz herşey büyük insan gibi çalısmaz dedi zamanı geldikçe normale döndükçe zaten kontrollerini yapıyor olacagız dediTskler kuzum , bizimki de somut bişey olmadan gidin demişti , bu gittiğimde bi daha sorayım bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?