Bizim bebikoların huyu suyu tepkileri aşırı benzergünleri de yakın. Ben de 18:00 olunca bir hüzün çöküyor gene gelecek çoşma saati diye
Ocean d2 k3 kullanıyorum günde bir bir damla
Ay sizin gerçekten hangi ülkede yaşadığınızı inanılmaz merak eder oldum cidden annemler bana hamileyken benzer yöntemlerle takip ediliyormuş.0
Gerççekten çok benzerBizim bebikoların huyu suyu tepkileri aşırı benzergünleri de yakın. Ben de 18:00 olunca bir hüzün çöküyor gene gelecek çoşma saati diye
Ocean d2 k3 kullanıyorum günde bir bir damla
Ay sizin gerçekten hangi ülkede yaşadığınızı inanılmaz merak eder oldum cidden annemler bana hamileyken benzer yöntemlerle takip ediliyormuş.0
sizden sonraki gün de benim dogumum sıraya dizilmişizAy gözünüz aydın son doğum taneleride düşüyor grubumuza sağlıkla gelsinleryarın sabahta benimki olacak,planlı oluncada stresi çok oluyormuş
Hayırlı olsun allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsinSelam güzellikler. Sonunda doğurdum sağlıkla çok şükür. Yanımda mışıl mışıl uyuyor. Daha büyük tuvaletini yapmadı bu yüzden ağrı çekiyor kıyamam . Sezeryanım ilkime göre daha rahat geçti. İlk yürüyüşümü de yaptım. Soran yazan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. İnşallah kalanlarda sağlıkla alırlar kucaklarına.
Hayırlı olsun şimdiden sağlıkla kavuşmayı nasip etsinAy gözünüz aydın son doğum taneleride düşüyor grubumuza sağlıkla gelsinleryarın sabahta benimki olacak,planlı oluncada stresi çok oluyormuş
Ayy ne cool bir bebek olucak maşallah yaOhlalakoala Siparişim geldi kumaşlar çok güzel kalitesi
Ay nasıl bu markanın ürünleri bende almaya çok niyet ettim ama bir türlü alamadım.meyveli,avokadolu zıbınlarına falan bayılıyorumOhlalakoala Siparişim geldi kumaşlar çok güzel kalitesi
Benim eşim girdi o böyle konularda cesur ve isteklidir hatta hafif ayaklarının üstüne kalkarak ameliyatı izlemeye kalktı anestezi doktoru durun allah için bayılırsınız bir de sizle uğraşmayalım diyip oturtttu. Ama bebekle eşim gitti yani babayı bebekle beraber yukarı çıkardılar benim hastanede siz nerde doğum yapacaksınız bilmiyorum ama. Bence kesin girmeli ama o anlar çok duygusal oluyor. 3'nüzün buluşmasıKızlar eşi sezeryanda doğuma giren varmı,ben istiyorum ama eşim korkuyor.bende çocuk alındıktan sonraki zamanda bari kafamı oyalar diye istiyorum
Benim eşim son dk girmeye karar verdi aslında hiç niyeti yoktu. Ama benim olaylı bir doğum olunca beni yalnız bırakmaya kayamadıKızlar eşi sezeryanda doğuma giren varmı,ben istiyorum ama eşim korkuyor.bende çocuk alındıktan sonraki zamanda bari kafamı oyalar diye istiyorum
Bende ilk kez aldım çok beğendim.Ay nasıl bu markanın ürünleri bende almaya çok niyet ettim ama bir türlü alamadım.meyveli,avokadolu zıbınlarına falan bayılıyorum
Benim konuştuğum hemşireler tamamen rahatlamış yumuşak bir meme kıvamında olması gerektiğini söylemişti. Bence ilk 10 günde olması normal süt kanalların kendine yeni geliyor. Sen bol bol sağ makine ile mümkünse. Duşa gir iyi gelecektir.
Ayrıca umarım bebişin en yakın zamanda yanında evinde olur allahım ona güç kuvvet sağlık versin sağlıkla anası babası ile upuzun seneleri olsun.
Tamamen yumuşamasını çok bekleme gerek de yok zaten. Hiç bir pompa bebek kadar çekmez çekmesi de gerekmez. Çok 3 saate çıkma canım 2 saat ideal.
ya bende bi tane emmek isteyen var ama bi türlü emzirmeyi beceremeyen anası da varacı çekiyorum göğsüm de acıdı yanlış emzirmeden. emzirmeye çekiniyorum valla çocuk istiyo ama acıdan içim çekiliyor resmen.
aaa ben bunu farkında ollmadan geçirmişim :)
uyum odasında kaldığımızda sabah titreyerek uyandım mastit belirtisi yoktu. evde de oldu bi kere. uyuyup terleyip sütü de sağınca geçmişti
tamamen yumuşamıyor ama ilk dolgun hali de gidiyor biraz. ben sağarken elimle masaj yapıyorum belli yerlere bastırıp çekiyorum bastırınca süt fışkırıyo mesela. sağım yaparken masaj da yapın göğse 360 derece :)
bir de sağıp öteki göğüse geçince tekrar diğerine dönüp beş dakka daha sağın tamane boşalmasa da baya toparlıyor zamanım varsa çifter sağıyorum en az.
Yaaaa canım seni en iyi anlayanlardımdır. O berbat bir acı kaç gün ağlayarak emzirdim hala da öyle bir meme ucum berbat öbürü biraz daha iyiye doğru gidiyor. Bir sürü ürün denedim ilaç antibiyotikli krem vs. En iyi gelen lanolin oldu. Bir de gece uyurken açıkta bırakıyorum hava ile temas daha çabuk iyileştirir.ya bende bi tane emmek isteyen var ama bi türlü emzirmeyi beceremeyen anası da varacı çekiyorum göğsüm de acıdı yanlış emzirmeden. emzirmeye çekiniyorum valla çocuk istiyo ama acıdan içim çekiliyor resmen.
uyum odasında kaldığımızda sabah titreyerek uyandım mastit belirtisi yoktu. evde de oldu bi kere. uyuyup terleyip sütü de sağınca geçmişti
tamamen yumuşamıyor ama ilk dolgun hali de gidiyor biraz. ben sağarken elimle masaj yapıyorum belli yerlere bastırıp çekiyorum bastırınca süt fışkırıyo mesela. sağım yaparken masaj da yapın göğse 360 derece :)
bir de sağıp öteki göğüse geçince tekrar diğerine dönüp beş dakka daha sağın tamane boşalmasa da baya toparlıyor zamanım varsa çifter sağıyorum en az.
36 sene once annemi de boyle muayane etmisler, benimle doktor kontrolune geldiginde gelisen teknolojiye sasip kaliyorBenimkisi 37+4'te 2870 idi. Doktor 3100-3200 gibi doğar demişti. Burada öyle sürekli ultrason da yapılmıyor, şimdi ne oldu bilemiyorum. Doktor, huni gibi bir şeyi karnıma dayayıp kulağını taslıyor yaslıyor, kalp atışlarını kontrol ediyor. Karnımı da mezura gibi bir şeyle ölçüyoreliyle pozisyonunu anlıyor. Kara düzen biraz
Kayseri Acıbadem canım umarım alırlar bizide hastaneye de sormadık amaBenim eşim girdi o böyle konularda cesur ve isteklidir hatta hafif ayaklarının üstüne kalkarak ameliyatı izlemeye kalktı anestezi doktoru durun allah için bayılırsınız bir de sizle uğraşmayalım diyip oturtttu. Ama bebekle eşim gitti yani babayı bebekle beraber yukarı çıkardılar benim hastanede siz nerde doğum yapacaksınız bilmiyorum ama. Bence kesin girmeli ama o anlar çok duygusal oluyor. 3'nüzün buluşması
Ohh mis en güzelini yapmışsınYarın doguma gideceğim ve asla yârın sezeryan olacak gibi değilim,saçımı boyadım,duş aldım,cilt bakımı maske yaptım,şimdide saçıma maşa yapıyorumsanki doğuma değil düğüne gideceğim,tuhaf bir hissiyattayım heyecanda yok ama muhtemelen sabah olur
Sağlıkla evinize çıkmayı nasip etsin AllahSelam güzellikler. Sonunda doğurdum sağlıkla çok şükür. Yanımda mışıl mışıl uyuyor. Daha büyük tuvaletini yapmadı bu yüzden ağrı çekiyor kıyamam . Sezeryanım ilkime göre daha rahat geçti. İlk yürüyüşümü de yaptım. Soran yazan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. İnşallah kalanlarda sağlıkla alırlar kucaklarına.
Aynen geçiren çok oluyor kan ter içinde uyanıyor insanya bende bi tane emmek isteyen var ama bi türlü emzirmeyi beceremeyen anası da varacı çekiyorum göğsüm de acıdı yanlış emzirmeden. emzirmeye çekiniyorum valla çocuk istiyo ama acıdan içim çekiliyor resmen.
Maşallah en güzelini yapmışsınYarın doguma gideceğim ve asla yârın sezeryan olacak gibi değilim,saçımı boyadım,duş aldım,cilt bakımı maske yaptım,şimdide saçıma maşa yapıyorumsanki doğuma değil düğüne gideceğim,tuhaf bir hissiyattayım heyecanda yok ama muhtemelen sabah olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?