2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    123

Gerççekten çok benzer Bugün emmeyi kendi bırakmayı öğrendi değişik bir duygu İnşallah devam eder doydugunda orda uyumak yerine kendini çekiyor iki üçtür ama gazı var ondan dolayı da yapıyor olabilir belli olmaz.Ama uyumama sorunumuz tam gaz devam

Ay gözünüz aydın son doğum taneleride düşüyor grubumuza sağlıkla gelsinler yarın sabahta benimki olacak,planlı oluncada stresi çok oluyormuş
sizden sonraki gün de benim dogumum sıraya dizilmişizsimdiden sağlıklı doğumlar diliyorum.Rabbim kolaylık versin inşALLAH

Hayırlı olsun allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Ay gözünüz aydın son doğum taneleride düşüyor grubumuza sağlıkla gelsinler yarın sabahta benimki olacak,planlı oluncada stresi çok oluyormuş
Hayırlı olsun şimdiden sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
Ohlalakoala Siparişim geldi kumaşlar çok güzel kalitesi
Ayy ne cool bir bebek olucak maşallah ya

Kızlar eşi sezeryanda doğuma giren varmı,ben istiyorum ama eşim korkuyor.bende çocuk alındıktan sonraki zamanda bari kafamı oyalar diye istiyorum
Benim eşim girdi o böyle konularda cesur ve isteklidir hatta hafif ayaklarının üstüne kalkarak ameliyatı izlemeye kalktı anestezi doktoru durun allah için bayılırsınız bir de sizle uğraşmayalım diyip oturtttu. Ama bebekle eşim gitti yani babayı bebekle beraber yukarı çıkardılar benim hastanede siz nerde doğum yapacaksınız bilmiyorum ama. Bence kesin girmeli ama o anlar çok duygusal oluyor. 3'nüzün buluşması

Kızlar eşi sezeryanda doğuma giren varmı,ben istiyorum ama eşim korkuyor.bende çocuk alındıktan sonraki zamanda bari kafamı oyalar diye istiyorum
Benim eşim son dk girmeye karar verdi aslında hiç niyeti yoktu. Ama benim olaylı bir doğum olunca beni yalnız bırakmaya kayamadı
Yanında olması çok güzel olur. Ama bebeği çıkardıkları an babayı dışarı alıyorlar. İlk epidural yapılırkende yok sadece 10 dk bile kalmıyor yani yanında. Ama olsun bence teşvik et girsin doğuma. Bebeği size gösterirler o ilk an ı yaşarsınız inşallah. Bizim maalesef öyle olmadı. Bebek çıktığı anda apar topar cihaza bağlandı. Eşimi de direk aldılar. Hatta foto çekcekti elinde tel bekliyordu anestezi dr izin vermedi. Bebeği hiç göremedik zaten o an. Ne olduğunu anlamadık. Meğer kitle varmış boynunda. Sonradan olanları biliyosunuz az çok. Neyse sizin doğumlar çok güzel geçer umarım

Ay nasıl bu markanın ürünleri bende almaya çok niyet ettim ama bir türlü alamadım.meyveli,avokadolu zıbınlarına falan bayılıyorum
Bende ilk kez aldım çok beğendim. arkadaşım hastane çıkışını almıştı beyaz. Çok tavsiye etti. Bende şimdi ürünleri görünce hoşuma gitti yine alırım kendimi durduramıyorum zaten eve her gün kargo geliyor eşim artık delirmek üzere.

Tamamen yumuşamasını çok bekleme gerek de yok zaten. Hiç bir pompa bebek kadar çekmez çekmesi de gerekmez. Çok 3 saate çıkma canım 2 saat ideal.

Doktora gittim kızlar evet süt ateşi. Düğüm filan yok ama göğüslerim ateş gibi. Hastanedeki pompayla sağ dedi ama aventle aynı güçte gelmiyor doğru düzgün süt. Eve gelince 30-45 dk sağmaya çalıştım. Sonra lahana almıştık yumuşayınca o soğuk lahanayı sardım iyi geldi gibi. Devam edicem ona da yumuşadı en azından. Hayatta her zaman anne sözü dinlememek lazım bunu anladım, sağma sütünü çoğaltma kızım, çok su içip göğüslerini doldurma kızım. Sütümü sağdım, suyumu içtim tabii de belki daha çok sağacaktım o sürekli tepemde dikilmese

Yaaaa canım seni en iyi anlayanlardımdır. O berbat bir acı kaç gün ağlayarak emzirdim hala da öyle bir meme ucum berbat öbürü biraz daha iyiye doğru gidiyor. Bir sürü ürün denedim ilaç antibiyotikli krem vs. En iyi gelen lanolin oldu. Bir de gece uyurken açıkta bırakıyorum hava ile temas daha çabuk iyileştirir.

Hanımlar sezaryenden kaç gün sonra büyük tuvalate çıktınız karnım şişti 2 gündür çıkamıyorum kanamam da az magnezyum içtim işe yararsa diye

36 sene once annemi de boyle muayane etmisler, benimle doktor kontrolune geldiginde gelisen teknolojiye sasip kaliyor hangi ulkedesiniz cok merak ettim dogrusu

Kayseri Acıbadem canım umarım alırlar bizide hastaneye de sormadık ama

Ohh mis en güzelini yapmışsın sağlıkla kolaylıkla evladına kavuş inşallah

Sağlıkla evinize çıkmayı nasip etsin Allah maşallah size

Aynen geçiren çok oluyor kan ter içinde uyanıyor insan

Maşallah en güzelini yapmışsın sağlıkla bebişine kavuşursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…