2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    123
İnanın ben de son bir saattir molfix pişik mi yapiyor diye internette aratıyorum. Şimdi gördüm mesajınızı. Ben de birkaç gündür molfix kullanıyordum. Ben karışık almıştım prima, sleeppy ve molfix. Hani alerji falan olursa diğerine geçerim diye. Sleepy beğenmedim ama o bile böyle yapmadi. Benim kızın popo kısmında makat kenarlarında kızarıklık oldu bugün fark ettim. Elimde sudocrem var hemen onu kullandım. Normalde mustela kullanıyorum ben de her bez değişimi esnasında. İçim acıdı çocuğa ya. Internette sikayetvar da hep molfixin pişik yaptığı yazıyor. Akşam saatlerinde internette araştırdım, dükkanlar açık olsa gidip bez alacaktım molfixi değiştirmek için. Sudocrem bakın, yorumları iyi ve sadece pişik olunca iyi geliyor denmiş. İnşallah en kısa zamanda gecer. Size link atıyorum, bakın isterseniz.

Uzun kollu çıtçıtı üstüne yeleği. Alt iki kat pstikli pijama çorap. Normal battaniyeye sarılı dürüm üstüne kalın battaniye hala çocuğun ayakları soğuk üşüyor diyor. Kalın battaniye örtülüypr. Vallahi napıcağımı şaşırdım. En ufak havada bu çocuk hasta olacak .

Bende başladım o kreme sabah akşam günde 2 kullanıyorum. Ama bazı akşamlar çok fena kriz turuyor oğlumu bu gece yine öyle oldu
gece 12 gibi uyudu beşiğine koydum sonra bi ağlamaya başladı altını değiştim. İyice huzursuzlandı. Emzirmeye başladım. Kriz haline geldi kendini kasıyor ağlama çığlık. Biraz meme emiyor sonra yine çığlık. Kasıyor karnına çekiyor kendini top gibi. Kafasını kısıyor böyle boynundan içeri çeker gibi bacaklarını topluyor karnına. Ikınma hareketi gibi. Zor sakinleşti memede 1 saat sürdü. Kolik mi acaba 1 martta dr kontrolü var. Şuan kundak yaptım beşiğindeydi yine ağladı kucağıma aldım rahatladı. çok üzülüyorum şurubunu da verdim kremide sürdüm başka ne yapabilirim ki beslenmelerden sonra hep gaz çıkarıyorum sonra yatırıyorum. Yarın bi banyo yaptırıp yine kremle masaj yapıcam.

canim.ben sebamed kullandım iki çocuğumda. bu bebegim icjn de yine sebamed aldim. geceden surdugumde sabaha gecmis oluyor kızarıklıgi.

38 olduk çok şükür ama 3 4 gündür sari beyaz sumuksu akintim var ya geçmiyor da..
O akıntıdan bugün bende de oldu. Enfeksiyona bağladım. Son kontrolümde yoğun beyaz akıntım var diyince gyno-lomexin fitil vermişti doktor, bugün kıvamı değişikti sümüksü ama enfeksiyon kaynaklıdır diye düşünüyorum

Kanıyor mu ne durumda pişiği? Mor desitin kullan kanıyorsa.
Canım o kadar kötü değil ama kıpkırmızı oldu minnak popişi. Mustela da yangını almıyor gibi dediklerini deneyeceğim gene hızır gibiyi yetiştin
Aynen bizim de o şekil normalden baya kızarık . Ben sleepy'den aşırı memnun kaldım ne kızardı ne bir şey ayrıca kalıbı çok güzel hemen bağlanıyor prima da iyi sadece kalıbı normale göre büyük. Ama molfix denediğime resmen pişman oldum hastanede de ondan kullanıyorlar alayım deneyeyim dedim ama hastanede kullandığımız seri başkaymış sonra farkettim. Alayım bu kremi yarın eczaneden bizim evde 10 tane prima kalmıştı sabaha kadar onları kullanıyorum artık iyice pişik olmadan düzelse hemen
Biz bir kısa kollu zıbın bendeki atlet yerine- bir tulum ya da alt üst takım. Uyurken de uyku tulumu gaz günlerinde ayaklarına yün battaniye örtüyorım sadece
canim.ben sebamed kullandım iki çocuğumda. bu bebegim icjn de yine sebamed aldim. geceden surdugumde sabaha gecmis oluyor kızarıklıgi.
canım yarın alıp hemen deneyeyim. Çok sağol valla doğum öncesi tavsiye veriyorsun

Bu akşam resmen biz benim migrenim tuttu kusuyorum diye annem bebişi benden aldı ben biraz uyudum zar zor ama annem zor uyutmuş 1:00 gibi yatağına koyabilmiş ben şimdi emzirme saati geldi diye meme verdim altını altıp tekrar meme verince gene ağlmaya başladı ilk defa mememde ağladı çok canım sıkıldı ama inanılmaz gazı var belli. Ki gece çok daha kötüymüş annem bir sürü masaj yapmış. Şimdi kucağımda ıyuyor yatağa koyduğum an kıyamet kopuyor. Siz neler kullanıyorsunuz?

Yani bende molfix ve prima kullandım kızlarıma İkisi de pişik yapmadı ama ben yediklerimi de çok dikkat ettim baharatlı vs. tüketmiyorum pişik olmasınlar diye

Tövbe bacım bizimki dürüm bebek. İlk doğduğunda üşüyordu. Normal ama artık bu kadar kalına gerek varmı bilemedim
Asla yok izin vermeyin bizim ev sabit 24 derece göbek cevresinden anlarsınız üşüdügünü ayaklardan değil zaten dinlemeyin kimseyi onlar sardıkça siz açın

Yani bende molfix ve prima kullandım kızlarıma İkisi de pişik yapmadı ama ben yediklerimi de çok dikkat ettim baharatlı vs. tüketmiyorum pişik olmasınlar diye
Valla benim bebek gazlı diye ben zaten aşırı dikkat ediyorum yememe
Bu arada ben mavi paket kullanıyorum. Hastanede pure & soft kullanmışlardı onda sorun olmamıştı mavi paketti düzenli kullandığım an sorun yaşadım. Ama cildi hassas olabilir benim kızımın çünkü benim de cildim aşırı hassas bir de pişik kremi ne kullanıyorsunuz o da farketmiş olabilir

Mavi paketi bilemeyeceğim benim kullandığım bu son cıkardıkları seri zaten hassas cilt için falan yazıyor premium serisi
Molfix Premium Fırsat Paketi 1 No 72 Li Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Ya normalde 41. Haftaya kadar yolu yok mu bunun? Benimde bugun kontrolum var bakalim ne diyecek. Suni den korkuyorum, sezeryana gireceksem ne bekledim bukadar hafta daha erken alirdim kucagima. Offfff zor isler yaaa

Valla burada bebişi rahatsız olmasın diye yediğine içtiğine dikkat etmeyen yoktur sanırım :) Aşağıda linkini atıp bahsettiğiniz seriyi kullandım ben de ama maalesef bizde pişik yapti. Sikayetvar da da çok fazla bu durumdan şikayetçi vardi. Ben karışık kullandığım zaman da sorun yoktu ama tek molfix kullanınca hemen pişik oldu. Yarın prima alacağım. İlk günlerde siyah yoğun kaka olmasına rağmen ne sızdırma ne pişik olmuştu

Doktor eliyle zarları açıyor. Muhakkak bir acısı vardır ama tecrübe etmedim.

Ya normalde 41. Haftaya kadar yolu yok mu bunun? Benimde bugun kontrolum var bakalim ne diyecek. Suni den korkuyorum, sezeryana gireceksem ne bekledim bukadar hafta daha erken alirdim kucagima. Offfff zor isler yaaa
Benim bulunduğum ülkede sıkı takiple 42'ye kadar bekleniyor. Türkiye'de ne bu acele anlamadım.

Aynen benim de öyle karışık kullanıyordum bir süre sorun yoktu. Sleepy ve primalar bitip sadece molfix'i kullanınca hemencecik kızardı popişimiz. Ama benim kullandığım seri bu değil ben bir eski seriyi almışım. Bebek bezi çok şans ya herkese yarayan ve iyi gelen model ve marka farklı oluyor. Bana da çok arkadaşım övdüğü için ben ekstra denemek için aldım mesela molfix'i

Tuvaletini yutar diye beklemek istemiyor suniden bende korkuyorum kendi sancımdan bile korkuyorken suniye kaldım çok zor bilmiyorum napsam olmama ihtimalide var bakalım sana ne diyecek doktorun

Tuvaletini yutar diye beklemek istemiyor suniden bende korkuyorum kendi sancımdan bile korkuyorken suniye kaldım çok zor bilmiyorum napsam olmama ihtimalide var bakalım sana ne diyecek doktorun
Sizin bebeğin kilosu nasıl? Bebeğin strese girip girmediği takip edilebilir aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…