2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    123
kizlar iyi aksamlar. yarin dogumum var. Sabah 7 de burda olun dediler .dua edin bize insALLAH. ben de doğum bekleyenlere ve yeni anne olan hepinize dua edeceğim insALLAH. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım

kizlar iyi aksamlar. yarin dogumum var. Sabah 7 de burda olun dediler .dua edin bize insALLAH. ben de doğum bekleyenlere ve yeni anne olan hepinize dua edeceğim insALLAH. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
Allah güç versin, sağlıkla bebeğinizi en acısız şekilde kucağınıza alın inşallah

Merhabalar bende şuan çok kötü burun tıkanıklığı sorunu yaşıyorum uyku haram oldu ağzım açık olduğu için boğazım kupkuru oluyor uyuyamıyorum asla . Doktorum 5 gün iliadin sprey verdi okadar güzeldi ki ama sürem bitti ve şuan napcam bilmiyorum enfes alamıyorum siz çareyi neyde buldunuz acaba naptınız? Buarada internette yazan herşeyi aldım denedim ne bileyim işte okaliptus yağı olsun tuzlu su olsun buhar yapmak felan hepsini yaptım yokkkk delircem

Benim doğumdan bir hafta önce sancım olmuştu. O hafta çok stresli geçti. Senin gibi zorla yemek yedim. Ağlayıp durdum, sancidan korkttum. Ama hepsi su gibi geçti. Kafamı dağıt, bebiş bakım videolari izle. Güzel şeyler düşün. Bebiş kendi istediği saatte hayırlısı ile gelecek.

Canımm allah kolaylık versin. Sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın umarım. Allah analı babalı sağlıkla huzurla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin.

Kızlar biz normalde prime ve sleepy kullanıyorduk ama ben ucuz ve yorumları iyi diye molfix denedim kızımda ara ara kullanıyorduk sorun olmuyordu ama 1-2 gündür düzenli kullanıyorum sanırım pişik yaptı ona yordum yani ben. Mustela krem kullanıyorum ama siz ne önerirsiniz?

Bende senin gibi mustela almıştım. Ama burdan weleda önermişlerdi. İkisini dönüşümlü kullanıyorum. Pişik olmadı şükür

Bende senin gibi mustela almıştım. Ama burdan weleda önermişlerdi. İkisini dönüşümlü kullanıyorum. Pişik olmadı şükür
Ben aslında doğal diye incia almıştım ama bir işe yaramadı bence. mustela aldım sonra genel olarak iyiydi ama molfix ile anlaşamayınca baya kızardı pişik denmez belki ama içim acıdı kızarmış baya weleda da dneyeyim o zaman ben

Burun açıcı bant denediniz mi? Beni o kurtarmıştı.

Bütün günü ağlayarak geçirdim kaç gündür zaten dolu gibiydim sonra bebeğimi huzursuz ediyorum kötü anneyim diyede bi posta ağladım … çok kararsızım çok ikilemdeyim bi eşimle konuşuyoruz tamam hiç zorlamayalım direk sezeryan olsun diyoruz bi konuşuyoruz ama doktorda bilir işini birşey önerdiyse ona uyalım önce suni sancıyla deneyelim diyoruz anlaşılan pazartesiye kadar ben kırk fikir değiştiricem aff Allahım

Kızlar Allah aşkına bebelerinizi kaç kat sarıyonuz. Valide üşüyor diyip dünya sarıyor. Delirtecek beni

Kızlar Allah aşkına bebelerinizi kaç kat sarıyonuz. Valide üşüyor diyip dünya sarıyor. Delirtecek beni
Benim kocam da sizin valide gibi. 2 kat giydiriyoruz sonra bir kat battaniye (Bu haliyle uyurken iyi ). İçeride de klima sabaha kadar açık, bazen soba da acıyor ek olarak kızım üşüyor diyip. Ortam sıcaklığı 25 in altına düşmüyor. Ona kalsa bir kat battaniye daha atacak. Sinirlerimi bozuyor bu durum, surekli üşüyor diyip bere, bir kat daha battaniye vs. Sarmak istiyor. Geçen gün çocuğu açtım ( 2 adet battaniyeli iken) ter içinde kalmış, dedim ki bu çocuk hasta olursa ben bakmam, çok biliyorsun al ne yaparsan yap, sonra biraz sindi de battaniyeyi 2 den 1 e indirdi. Üstelik biz Mersin'de yaşıyoruz.

Yok denemedim
Burun açıcı bant denediniz mi? Beni o kurtarmışt
Yok denemedim bir de onu deneyeyim şaşırdım kaldım artık herşeyi deniyorum spreyler zararlı diyorlar diye alternatif deniyorum da en güzeli iliadin sprey açmıştı ya o da zararlı diye korkuyorum işte

Hamile iken çocuklar için olanı kullandım bir süre . Çünkü asla nefes alamıyordum. Sonra bu sitede biri burun bandını önerdi. Allah razı olsun ondan. Açtı burnumu şükür. İnşallah size de iyi gelir.

Kanıyor mu ne durumda pişiği? Mor desitin kullan kanıyorsa.

Weleda pişiği varsa iyileştirmez pişik önleyici o. Pişik oluştuysa zdrave bebe, mor desitin, sos wundschtuz falan al. Trde mor desitin çok iyi geliyor. Eğer çok beter haldeyse pişik yapma krem var o süt alerjilerinden kaynaklı aşırı kötü durumdaki pişiklerde kullanılıyor. İçeriğini bulursam atayım eczacınıza yaptırın. Her eczacı yapmaz ama bazıları yapıyor.

Sarmıyorum saranı da sevmiyorum tek kat çıt çıt zıbın altına tek kat patikli alt. Patikli altın üstünden çorap. Uyuyacağı zaman da üstüne ince tek kat owli ayaksız kolları kapalı zıbın. Reflü yatağının üstüne koyuyorum. gazı varsa kimyon yağında burada paylaşılan o kremi sürersem annemin ördüğü pamuklu battaniye bitti gitti. Bebiş dürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…