2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    123
Haftaya cuma aşıları var bende tartıyı bekliyim diyorum bez sayısı iyi ama işte analık ilka kendimizde bulacağız birşeyEvde tartıya ilk kendimiz çıkıp sonra onu kucağımıza alıyıruz ama doğru bir ölçüm olmuyor sanırım çünkü hep farklı cıkıyor.Şimdi bi süt sağacağım merak ediyırum kaç cc çıkacak

Gece sürdüm kremi sabaha %70 falan gitmişti kızarıklık, bilginiz olsun.

2-3 saatte bir 15er dk sağım yapıyordum. Ama memeye göre hareket etmek gerekiyormuş. Sen emziriyorsun, sonrasında yumuşayana kadar sağım yapılabilir sanırım tam da bilmiyorum
Burun bandı az da olsa işe yaradı canım. O yine de çözüm olmazsa boğazının kurumasını önlemek için buhar makinesi kullanabilirsin

Kişiden kişiye tabi ki fark eder herkes bir değil link armandaki amaç kullandıgımı gösterip fikir olmasını istediğim içindi hangisi iyi geliyorsa kullanıp göreceğiz bu ay bu iyi geliyorsa belki diğer başka bi markanın iyi geldiğini düşünecegiz bebekler iyi olsunda

Kızçelerim oğluşum evimize geldi bir hafta sonunda çok şükür Bayram yeri gibi göynümüm için

Ama aklıma şu takıldı. Hemşire çıkarken aynı burada bizim yaptığımız gibi 15er dk memeyi emsin sonra kendi sütünüzden takviye biberonla verin yoksa doymaz dedi. Sadece meme verirseniz 1-1,5 saatte uyanır, ama biz 2-3 saat uyumasını istiyoruz büyümesi için, Beslenme kadar uyku da önemli dedi. Yani tavsiyelerine uyacağım da sadece memeyle devam ederim diye düşünmüştüm Sağım yapmak istemiyorum artık

Çok tebrik ederim sağlıkla büyüsün ne daha çok küçük olduğu için kasları kuvvetli değil bu yüzden tavsiye olarak sağıp verin demiş olabilirler denemekten zarar gelmez bence anne sütü sonuçta

Merhaba sağım yptığınızda kaç cc çıkıyor birde emzirdikten kaç saat sonra sağıyorsunuz acaba.

Çok teşekkürler Evet doğru bu yüzden olabilir çabucak yoruluyor zaten emerken

Gözünüz aydın. Darısı başımıza inşallah sağlıkla doğurup evlerimize bebişlerimizle geliriz.

Aynen öyle :) İlk çocuk olduğu için bayağı deneyimsizim ben de. Hayırlısıyla saglikla geçsin bu süreçler hepimiz için

Kızlar 10 dk sol 10 dk sağ göğsümü sağdım.Soldan 60 sağdan 30 cc çıktı. Toplamda 90cc yani.Ama benim bebem uyumuyor saat başı emziriyorum çoğu zaman.Sizce bir öğün için 90 cc bebeğime yeterli mi kaç olmalı hiç bilmiyorum.Birde slikon uç kullanıyoruz yeterli çekebiliyor mu acaba

Owli yenidoğan için bedeni bulamadım. Siz hangi modeli aldınız

Kızlar galiba doğuruyorum. 5 dakikada bir gelen adet sancım var. Ama çok güçlü olmadığı için oturuyorum şu an evde. Bana dua edin
Hayırlısı olsun umarım sağlıkla güzellikle kucağınıza alırsınız
Ayyy çok hayırlı olsun canım. Aşırı sevdindim. Sağlıkla huzurla mutlulukla büyütün, analı babalı büyüsün.

Gece sürdüm kremi sabaha %70 falan gitmişti kızarıklık, bilginiz olsun.
Canım sabah doktora resim atayım demiştim sudocrem ve bir kaç tane eczane kremi verdi kendisi bu arada bezden de olabilir dedi ama daha çok yediklerime dikkat etmemi söyledi. Şimdi bu ara çok bal-ceviz yemiştim onlarda yapabiliyormuş süt ve süt ürünü de diyor ama onları en başından beri yiyoruz ondan olacağını düşünmüyorum.

Benim güzel Ablalarım hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak için 4444 tane salatı tefriciye okuyorum bana da okumak isteyen var mı bana buradan ulaşabilir mi lütfen ablalarım

Öncelikli olarak bezi değiştirdiniz zaten, bence bir iki güne geçmezse o zaman yemeden içmeden olduğunu anlarsınız. Hemencecik atlatsınlar inşallah

Hanımlar bir şey merak ediyorum. Özellikle sadece anne sütü ile beslenen bebekler için haftalik kaç gram alması yeterli oluyor ? Biz 8.gun doğumdan sonra verdiği kiloyu aldırdık. Sonra bir haftada 165 gram aldi ama bu hafta saglik ocağına gidemediğimiz için bilmiyorum ne kadar aldığını. Kaka ve çiş sayısı yeterli duruyor. Ama işte acaba ne kadar alması gerekiyor acaba ? Gerçi geçen haftaya göre hem emme kuvveti arttı hem de kusmasi oluyor. Kusma da fazlalıkları atiyor diye düşünüyorum çünkü doyuyor, kendisi memeden ağzını cekiyor ve rahat uyuyor. Doktora giden ve doktordan bir dönüt alanlar varsa bilgi verirse sevinirim. Daha doktor seçimi yapamadık biz. Bu hafta bir doktora daha gideceğiz ona göre karar vereceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…