Haftaya cuma aşıları var bende tartıyı bekliyim diyorum bez sayısı iyi ama işte analık ilka kendimizde bulacağız birşeyYakında doktora gidecek misiniz? Bence doktora gitmeden hiç mama takviyesi yapma orada kilosunu tartsınlar ben emdiğinden eminim bez sayısı yeterli emmese o kadar kaka nasıl yapacak mesela ama senin gibi kuşkuya düşüp sütüm mü yeterli çekemiyor vs düşünüp bir kere kaşık biberonla takviye anne sütü vermeye çalıştım emdikten sonra kabul etmedi sonra aç iken verdim şakır şakır içti demek ki doyuyor diyorum ama hala içimde senin gibi kuşkuda eve tartı almayı düşünüyorum bazen sonra kendime kızıyorum doktorda kilosunda belli olur doyup doymadığı ondan 1. Ay kontrolünü bekliyorum . Şu ana kadar hep kilo alımı iyiydi doktor böyle devam et dedi demekki besleniyor. Bence bizimkilerin temel sorunu dünyaya alışamamak, kucak sevmeleri ve gaz sorunu
Hadi inşallah. Sağlıkla kucağınıza alın bebisinizi, en acısız şekildeKızlar galiba doğuruyorum. 5 dakikada bir gelen adet sancım var. Ama çok güçlü olmadığı için oturuyorum şu an evde. Bana dua edin
Gece sürdüm kremi sabaha %70 falan gitmişti kızarıklık, bilginiz olsun.Bu ilacı birinci ay kontrolünde sorayım, diğeri çünkü versem de vermesem de aynı tepkileri veriyor. sudocrem için hemşireye sordum az önce önce doktordan onay almanız lazım dedi nedem öyle bir şey dedi anlamadım :/ sordum şimdi doktora cevap bekliyorum.
2-3 saatte bir 15er dk sağım yapıyordum. Ama memeye göre hareket etmek gerekiyormuş. Sen emziriyorsun, sonrasında yumuşayana kadar sağım yapılabilir sanırım tam da bilmiyorumpeki ne sıklıkta sağıyordunuz? ben süt kesilecek diye korkumdan sağıyorum ama zararlı derecede sık mı bilemiyorum. gündüz 3 saatte bir bazen uzuyor gece 12 de sağıp yatıyorum sabah altıda sağıyorum.
açık bırakmak iyi geliyor evet ev müsait oldukça açık bırakıyorum ben de. ama doğru emzirmeyi de beceremediğimden boomerang gibi düzeliyo yine acıyo
2 gün falan sürmüştü sanırım. ama ilk tuvalet zor olmasın dite bol bol komposto yedirmişti annem de
uyanmıyorlar ilk zaman öyle topuklarını çimdikleyerek uyandırıyolat hastanede. ben kıyamıyorım azcık elimle sıkıyorum şöyle :)
Burun bandı az da olsa işe yaradı canım. O yine de çözüm olmazsa boğazının kurumasını önlemek için buhar makinesi kullanabilirsinMerhabalar bende şuan çok kötü burun tıkanıklığı sorunu yaşıyorum uyku haram oldu ağzım açık olduğu için boğazım kupkuru oluyor uyuyamıyorum asla . Doktorum 5 gün iliadin sprey verdi okadar güzeldi ki ama sürem bitti ve şuan napcam bilmiyorum enfes alamıyorum siz çareyi neyde buldunuz acaba naptınız? Buarada internette yazan herşeyi aldım denedim ne bileyim işte okaliptus yağı olsun tuzlu su olsun buhar yapmak felan hepsini yaptım yokkkk delircem
Kişiden kişiye tabi ki fark eder herkes bir değil link armandaki amaç kullandıgımı gösterip fikir olmasını istediğim içindi hangisi iyi geliyorsa kullanıp göreceğiz bu ay bu iyi geliyorsa belki diğer başka bi markanın iyi geldiğini düşünecegiz bebekler iyi olsundaValla burada bebişi rahatsız olmasın diye yediğine içtiğine dikkat etmeyen yoktur sanırım :) Aşağıda linkini atıp bahsettiğiniz seriyi kullandım ben de ama maalesef bizde pişik yapti. Sikayetvar da da çok fazla bu durumdan şikayetçi vardi. Ben karışık kullandığım zaman da sorun yoktu ama tek molfix kullanınca hemen pişik oldu. Yarın prima alacağım. İlk günlerde siyah yoğun kaka olmasına rağmen ne sızdırma ne pişik olmuştu
Kızçelerim oğluşum evimize geldi bir hafta sonunda çok şükürBayram yeri gibi göynümüm için
Ama aklıma şu takıldı. Hemşire çıkarken aynı burada bizim yaptığımız gibi 15er dk memeyi emsin sonra kendi sütünüzden takviye biberonla verin yoksa doymaz dedi. Sadece meme verirseniz 1-1,5 saatte uyanır, ama biz 2-3 saat uyumasını istiyoruz büyümesi için, Beslenme kadar uyku da önemli dedi. Yani tavsiyelerine uyacağım da sadece memeyle devam ederim diye düşünmüştümSağım yapmak istemiyorum artık
Merhaba sağım yptığınızda kaç cc çıkıyor birde emzirdikten kaç saat sonra sağıyorsunuz acaba.peki ne sıklıkta sağıyordunuz? ben süt kesilecek diye korkumdan sağıyorum ama zararlı derecede sık mı bilemiyorum. gündüz 3 saatte bir bazen uzuyor gece 12 de sağıp yatıyorum sabah altıda sağıyorum.
açık bırakmak iyi geliyor evet ev müsait oldukça açık bırakıyorum ben de. ama doğru emzirmeyi de beceremediğimden boomerang gibi düzeliyo yine acıyo
2 gün falan sürmüştü sanırım. ama ilk tuvalet zor olmasın dite bol bol komposto yedirmişti annem de
uyanmıyorlar ilk zaman öyle topuklarını çimdikleyerek uyandırıyolat hastanede. ben kıyamıyorım azcık elimle sıkıyorum şöyle :)
Çok teşekkürlerÇok tebrik ederim sağlıkla büyüsün ne daha çok küçük olduğu için kasları kuvvetli değil bu yüzden tavsiye olarak sağıp verin demiş olabilirler denemekten zarar gelmez bence anne sütü sonuçta
Gözünüz aydın. Darısı başımıza inşallah sağlıkla doğurup evlerimize bebişlerimizle geliriz.Kızçelerim oğluşum evimize geldi bir hafta sonunda çok şükürBayram yeri gibi göynümüm için
Ama aklıma şu takıldı. Hemşire çıkarken aynı burada bizim yaptığımız gibi 15er dk memeyi emsin sonra kendi sütünüzden takviye biberonla verin yoksa doymaz dedi. Sadece meme verirseniz 1-1,5 saatte uyanır, ama biz 2-3 saat uyumasını istiyoruz büyümesi için, Beslenme kadar uyku da önemli dedi. Yani tavsiyelerine uyacağım da sadece memeyle devam ederim diye düşünmüştümSağım yapmak istemiyorum artık
Aynen öyle :) İlk çocuk olduğu için bayağı deneyimsizim ben de. Hayırlısıyla saglikla geçsin bu süreçler hepimiz içinKişiden kişiye tabi ki fark eder herkes bir değil link armandaki amaç kullandıgımı gösterip fikir olmasını istediğim içindi hangisi iyi geliyorsa kullanıp göreceğiz bu ay bu iyi geliyorsa belki diğer başka bi markanın iyi geldiğini düşünecegiz bebekler iyi olsunda
Owli yenidoğan için bedeni bulamadım. Siz hangi modeli aldınızSarmıyorum saranı da sevmiyorum tek kat çıt çıt zıbın altına tek kat patikli alt. Patikli altın üstünden çorap. Uyuyacağı zaman da üstüne ince tek kat owli ayaksız kolları kapalı zıbın. Reflü yatağının üstüne koyuyorum.gazı varsa kimyon yağında burada paylaşılan o kremi sürersem annemin ördüğü pamuklu battaniye bitti gitti. Bebiş dürüm
Hayırlısı olsunKızlar galiba doğuruyorum. 5 dakikada bir gelen adet sancım var. Ama çok güçlü olmadığı için oturuyorum şu an evde. Bana dua edin
Ayyy çok hayırlı olsun canım. Aşırı sevdindim. Sağlıkla huzurla mutlulukla büyütün, analı babalı büyüsün.Kızçelerim oğluşum evimize geldi bir hafta sonunda çok şükürBayram yeri gibi göynümüm için
Canım sabah doktora resim atayım demiştim sudocrem ve bir kaç tane eczane kremi verdi kendisi bu arada bezden de olabilir dedi ama daha çok yediklerime dikkat etmemi söyledi. Şimdi bu ara çok bal-ceviz yemiştim onlarda yapabiliyormuşGece sürdüm kremi sabaha %70 falan gitmişti kızarıklık, bilginiz olsun.
Öncelikli olarak bezi değiştirdiniz zaten, bence bir iki güne geçmezse o zaman yemeden içmeden olduğunu anlarsınız. Hemencecik atlatsınlar inşallahCanım sabah doktora resim atayım demiştim sudocrem ve bir kaç tane eczane kremi verdi kendisi bu arada bezden de olabilir dedi ama daha çok yediklerime dikkat etmemi söyledi. Şimdi bu ara çok bal-ceviz yemiştim onlarda yapabiliyormuşsüt ve süt ürünü de diyor ama onları en başından beri yiyoruz ondan olacağını düşünmüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?