Bizimki biberon kabul etmiyor sürekli göğüs istiyor arada 3 saat bile bırakamıyorum bu yüzden.Saat başı emiyorben de aktif olarak emzirmiyorum aslında sarılık korkusundan bide hastanenin biberonla takviye uyarısından korkumdan emziremedim bile. günde 1 belki 2 kez emiyorr hep sağıyorum. bende 2-3 saatte bi yapıyordum ama kaçıyor bu ara 5-6 saate.
aynı bizim yenidığan yoğun bakımın dediği şeyler işte bu korkular yüzünden rahatça emziremedim bile aman doysun biberonla emin olayım ne yemiş diye diye.
ben genelde emzirmiyorum mesela bugün hiç emzirmedim. sabah ilk sağımı 6.30 gibi yaptım onda 260-280 ml civarıydı sanırım iki memeden çıkan. arada 3 saat civarı olursa sağımlarda 160-220 ml oluyor genelde ama 5-6 saati bulursa 300 ml e yaklaşıyor toplam süt.
Canım umarım hızlıca atlatırsınız süreci kan grubunda çok doğal oluyor böyle hızlıca toparlar siz de sağlıkla eve gidersiniz umarım.canim sorduğun için teşekkür ederim. evet bugun sabah girdim doğuma hamd olsun cok guzel gecti. bebegim emdi cok sukur ama babasının kan grubuymus kan uyusmazligindan sarılık cikti yogun bakıma aldilar ışık tedavisi vermeye. insALLAH çabuk atlatırız dua edin.
Ben daha biberon hiç denemedim ama denemem gerekiyor çalışınca ya da anneme bırakınca illa alması gerekecek hem meme reddinden korkuyorum ama nasıl yapıcam hiç bilmiyorumBizimki biberon kabul etmiyor sürekli göğüs istiyor arada 3 saat bile bırakamıyorum bu yüzden.Saat başı emiyor
Benimki hiçbir şey Sürmene gerek yok estetik dikişe dediKızlar doktorlarınız sezeryan dikiş izi için hangi kremleri yazdı , muhabbeti olmustu ama geride kaldı bulamadım
Kanama erken bitiyor ama hem uzmanların tavsiyesi hem de dini olarak 40ı çıkarmanın daha doğru olduğunu düşünüyorumBi de sezeryan sonrası cinsellik ne zaman oluyor, kanamadan sonra baslasak olur mu acababugün doktora sormayı unutmusum soran oldu mu
Ben beklenen doğum tarihini bebeğimin doğduğu tarih yapmıştımKızlar bu hamilelik günlüğünü nasıl iptal ediyoruz, doğum yaptığım tarihi nasıl gircm ?
Neden aktif olarak emzirmiyorsun anlamadım. 2-3 saatte bir emzirdim ben bugün meselaben de aktif olarak emzirmiyorum aslında sarılık korkusundan bide hastanenin biberonla takviye uyarısından korkumdan emziremedim bile. günde 1 belki 2 kez emiyorr hep sağıyorum. bende 2-3 saatte bi yapıyordum ama kaçıyor bu ara 5-6 saate.
aynı bizim yenidığan yoğun bakımın dediği şeyler işte bu korkular yüzünden rahatça emziremedim bile aman doysun biberonla emin olayım ne yemiş diye diye.
ben genelde emzirmiyorum mesela bugün hiç emzirmedim. sabah ilk sağımı 6.30 gibi yaptım onda 260-280 ml civarıydı sanırım iki memeden çıkan. arada 3 saat civarı olursa sağımlarda 160-220 ml oluyor genelde ama 5-6 saati bulursa 300 ml e yaklaşıyor toplam süt.
Üzülme benim sancım bir anda geldi. Belki seninki de gelir. Suni sancı, membran sıyırma neden denemiyor ki?Kizlar bugun kontrolum vardi 40+0. Suyum azalmaya baslamis, bebek henuz kanala girmemis, acikligim yok, henuz yumusama da yok. C.tesi sabah 7bucukta gidecegim, doktorum sezeryana hazirlikli gel dedi. Eger acilma yoksa direkt sezeryana alacak. Ne umdum ne buldum
Ohh iyi ediyorsun tatlımBenim ki bunu verdibirde diğer doktorum (annem) kendi yaptıgı kantaron yağını sürmem için sabah ve akşamları arıyor ama ben zaten oluşan az da olsa çatlaklarıma uyguluyorum diğer kremlerim ve yağlarıma ek yapıyorum
işte korkuttular beni yenidoğanda yatarken emzir biberon verelim önce hatta hiç emzirtmediler direk biberon verdiler sonra sarılığı düşsün diye korkumdan biberonla destekli gidiyorum. gece falan emerse bi emiyo arkasından gene biberon veriyorum üstüne bide bu kadarcık emmeye göğsümde çatlak olduBenimki hiçbir şey Sürmene gerek yok estetik dikişe dedi
Kanama erken bitiyor ama hem uzmanların tavsiyesi hem de dini olarak 40ı çıkarmanın daha doğru olduğunu düşünüyorum
Ben beklenen doğum tarihini bebeğimin doğduğu tarih yapmıştım
Neden aktif olarak emzirmiyorsun anlamadım. 2-3 saatte bir emzirdim ben bugün mesela
BIlmiyorum acikcasi membran siyirmayi ilkkez duydum. Bebek daha kanala girmedigi icin olabilir, bu asamada suni verseler belki daha uzun ve yorucu olacak benim icin. Doktor suyu azalmaya baslamis, riske atmaya gerek yok daha kanala da inmemis c.tesi gel acilma durumuna gore sezeryana alalim dedi. Sanki hicbirseyim hazir degilmis neyi nasil yetistirecegim 1 gunde diye garip hissediyorum.Üzülme benim sancım bir anda geldi. Belki seninki de gelir. Suni sancı, membran sıyırma neden denemiyor ki?
Biberona geliyorsa emiyordur da annesi korkma ve yutkunmasına dikkat et. Yutkunma sesi geliyor zaten süt geliyorsa eğer. Ben onu da takip ediyorum.işte korkuttular beni yenidoğanda yatarken emzir biberon verelim önce hatta hiç emzirtmediler direk biberon verdiler sonra sarılığı düşsün diye korkumdan biberonla destekli gidiyorum. gece falan emerse bi emiyo arkasından gene biberon veriyorum üstüne bide bu kadarcık emmeye göğsümde çatlak oldu
suni vermecek miymişKizlar bugun kontrolum vardi 40+0. Suyum azalmaya baslamis, bebek henuz kanala girmemis, acikligim yok, henuz yumusama da yok. C.tesi sabah 7bucukta gidecegim, doktorum sezeryana hazirlikli gel dedi. Eger acilma yoksa direkt sezeryana alacak. Ne umdum ne buldum
Benimde sancım gelse keşke bugün tüm gün eğildim çömelme hareketleri yaptım doktorun dediği yer sildim ama yokÜzülme benim sancım bir anda geldi. Belki seninki de gelir. Suni sancı, membran sıyırma neden denemiyor ki?
Hayir direkt sezeryan konustu. Bende acikcasi zaten suni istemedigim icin en kotu sezeryan olur cikarim kafasina girdim. Suni den ekstra korkuyorum. Dogal sanciya psikolojik olarak hazirlamistim kendimi ama daha kanala bile inmeyen bebek icin saatlerde suni sanci cekmek asiri yipratici olur benim icin.@scoi
suni vermecek miymiş
BenSelamlar 41 haftalık olup doğurmayan varmı acababen 41 oldum ne sancı ne bişi ne yapmalıyım bilmiyorum suni sancı alcm en son mecbur bnmle aynı olan varmı lütfen yazın
Herseyin hayırlısı demek ki hayırlısı buymuş sağlıklı olalım en önemlisi buHayir direkt sezeryan konustu. Bende acikcasi zaten suni istemedigim icin en kotu sezeryan olur cikarim kafasina girdim. Suni den ekstra korkuyorum. Dogal sanciya psikolojik olarak hazirlamistim kendimi ama daha kanala bile inmeyen bebek icin saatlerde suni sanci cekmek asiri yipratici olur benim icin.
Oyle tabi hepimiz icin hayirlisi olsun, son ana kadar bekledik saglikla kucagimiza aliriz insallahHerseyin hayırlısı demek ki hayırlısı buymuş sağlıklı olalım en önemlisi bu
Aminn inşallahOyle tabi hepimiz icin hayirlisi olsun, son ana kadar bekledik saglikla kucagimiza aliriz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?