2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    123
Bizimki biberon kabul etmiyor sürekli göğüs istiyor arada 3 saat bile bırakamıyorum bu yüzden.Saat başı emiyor

Canım umarım hızlıca atlatırsınız süreci kan grubunda çok doğal oluyor böyle hızlıca toparlar siz de sağlıkla eve gidersiniz umarım.
Bizimki biberon kabul etmiyor sürekli göğüs istiyor arada 3 saat bile bırakamıyorum bu yüzden.Saat başı emiyor
Ben daha biberon hiç denemedim ama denemem gerekiyor çalışınca ya da anneme bırakınca illa alması gerekecek hem meme reddinden korkuyorum ama nasıl yapıcam hiç bilmiyorum

Kızlar doktorlarınız sezeryan dikiş izi için hangi kremleri yazdı , muhabbeti olmustu ama geride kaldı bulamadım
Benimki hiçbir şey Sürmene gerek yok estetik dikişe dedi
Bi de sezeryan sonrası cinsellik ne zaman oluyor, kanamadan sonra baslasak olur mu acaba bugün doktora sormayı unutmusum soran oldu mu
Kanama erken bitiyor ama hem uzmanların tavsiyesi hem de dini olarak 40ı çıkarmanın daha doğru olduğunu düşünüyorum
Kızlar bu hamilelik günlüğünü nasıl iptal ediyoruz, doğum yaptığım tarihi nasıl gircm ?
Ben beklenen doğum tarihini bebeğimin doğduğu tarih yapmıştım
Neden aktif olarak emzirmiyorsun anlamadım. 2-3 saatte bir emzirdim ben bugün mesela

Üzülme benim sancım bir anda geldi. Belki seninki de gelir. Suni sancı, membran sıyırma neden denemiyor ki?

Ohh iyi ediyorsun tatlım korseye devam ediyor musun , göbek ne durumda

işte korkuttular beni yenidoğanda yatarken emzir biberon verelim önce hatta hiç emzirtmediler direk biberon verdiler sonra sarılığı düşsün diye korkumdan biberonla destekli gidiyorum. gece falan emerse bi emiyo arkasından gene biberon veriyorum üstüne bide bu kadarcık emmeye göğsümde çatlak oldu

Üzülme benim sancım bir anda geldi. Belki seninki de gelir. Suni sancı, membran sıyırma neden denemiyor ki?
BIlmiyorum acikcasi membran siyirmayi ilkkez duydum. Bebek daha kanala girmedigi icin olabilir, bu asamada suni verseler belki daha uzun ve yorucu olacak benim icin. Doktor suyu azalmaya baslamis, riske atmaya gerek yok daha kanala da inmemis c.tesi gel acilma durumuna gore sezeryana alalim dedi. Sanki hicbirseyim hazir degilmis neyi nasil yetistirecegim 1 gunde diye garip hissediyorum.

Biberona geliyorsa emiyordur da annesi korkma ve yutkunmasına dikkat et. Yutkunma sesi geliyor zaten süt geliyorsa eğer. Ben onu da takip ediyorum.

Herkese merhaba, hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Benim de bir kızım olacak. Bir şey sormak istiyorum. Çok fazla yetmediğim halde ve doğuma 2 ay var 19 kilo aldım onu sorun yapmıyorum bir şekilde gider . Sıkıntı kalçamın ve bacaklarımın çok fazla kalınlaşması. Normalde vücudum bütündür kilo verirsem de alırsam da eşit alırım. Kime sorsam kız çocuğundan kalça büyür diyorlar. Sizde de öyle olan var mı? Doğumdan sonra kilo gitse de o kalınlık kalır mı acaba ?

Selam kızlar mesajları çok takip edemiyorum kizcem sarılık oldu benimde onunla ugrasmaktan hastaneye git gel pek bakamadım buralara. Konuşuldu mu bilmiyorum ama sariliktan dolayı sık sık emziriyorum kilo alimida iyi dedi doktoru. Ama 2-3 gündür kakasını eskisine göre sulu yapıyor. Bu çok sık emzirdigimden mi kaynaklanıyor acaba. Doktoruna sorucam da size de bir sormak istedim bu konu hakkında bilgisi olan var mı.

@scoi
suni vermecek miymiş

Selamlar 41 haftalık olup doğurmayan varmı acaba ben 41 oldum ne sancı ne bişi ne yapmalıyım bilmiyorum suni sancı alcm en son mecbur bnmle aynı olan varmı lütfen yazın

@scoi

suni vermecek miymiş
Hayir direkt sezeryan konustu. Bende acikcasi zaten suni istemedigim icin en kotu sezeryan olur cikarim kafasina girdim. Suni den ekstra korkuyorum. Dogal sanciya psikolojik olarak hazirlamistim kendimi ama daha kanala bile inmeyen bebek icin saatlerde suni sanci cekmek asiri yipratici olur benim icin.

Herseyin hayırlısı demek ki hayırlısı buymuş sağlıklı olalım en önemlisi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…