2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    123
Ben de 15er dk emzirdikten sonra yeterli mi değil mi diye hemşire 50ccde biberonla sütümü veriyordu. Bebeğim bir haftada 350g aldı çok şükür. Şimdi evde de öyle devam edeceğim. Fikir olsun size de
Gözünüz aydın. Darısı başımıza inşallah sağlıkla doğurup evlerimize bebişlerimizle geliriz.

Aminnn inşallah sağlıkla ve kolaylıkla
Çok teşekkürler Amin hepimizinkini inşallah

Canım bizim eve ziyarete gelen hemşire günlük 25-35 gram almasını bekleriz demişti benim bebeğim için ama bence bu gramlar cinsiyet, doğum kilosu, kilo kaybı hastaneden çıkış kilosuna göre değişebilir. doktorumuz hiç özel olarak bir şey demedi çişli bezlerini takip edin yeterli dedi.

15 er dk emzirdikten sonra sağdığımda l kadar çıkscağını sanmıyorumemzirdikten 1 saat sonra bu kadar cıktı cunku.Siz önceden sağdığınız sütümü ısıtıp veriyorsunuz.Birde ne zaman sağım yapıyorsunuz emzirdijten sonra
Kusura bakmayın doyduğuna emin olmak istiyorum bende

Ben de internette 20-40 gram günlük alım beklenir gördüm emin olamadım ama. Haklısınız, kilo,boy,cinsiyet çok önemli ama işte insan merak edemeden duramıyor. Eve bebek hassas tartı almayı düşünüyoruz meraktan

Ben de bunu eşime ve anneme dile getirdim bana kızdılar sonra sessizce kararımı uygulamadan kenarda oturdum ama mesela boyu uzadı sanırım eskiden daha tombiş geliyordu elime şimdi öyle gelmiyor anneme diyorum kilo mu verdi saçmalama kızım diyor

Endişelenmekte haklısınız, hepimiz aynı durumdayız şu anda. Emzirdikten sonra sağım yapmadım şu ana kadar bebeğim eve yeni geldi çünkü. Göğüslerimi takip edip dolduğu zaman sağmayı düşünüyorum. Geçen gün sağdıktan sonra aradılar, emzirmeye gittim, çok da güzel emdi bebeğim

Herkese selamlar. Uzun bir aradan sonra geldim yanınıza. Eskileri okuyamadım pek. 55 günlük olduk. Baya zor geçiyor günlerimiz. İlk kırk gün çok iyiydi. Ben uyandırıyordum saat kurup. Yedirip içirip yatırıyordum. Ama son 15 gündür terelelliyiz. Saat başı emziriyorum ama tam doymadan uyuyor ve 1 saate avazı çıktığı gibi bağırıp ağlıyor tekrar emziriyorum. Gece gündüz bu şekilde devam ediyoruz. Gaz sorunumuz var. Nurse harveys damla verdi kullan diye pek bi işe yaramadı gibi. Karın masajları ile devam. Bu kiraz çekirdeği kemeri mi ne varmış. Onu gerirecek eşim. Bu gece deneyeceğim.bakalım işe yarayacak mı ayriyetten pr 600 damla ve demir ilacı kullanıyoruz takviye olarak. 2. Ay aşılarımızı pazartesi vurulacağız .Erken doğduğu için 9 aylık sürecimizi bu hafta sonu tamamlamış olacağız. Bakalim 4. Trimester nasıl geçecek. Sizlerde umarım herşey yolundadır. Doğum yapanların gözü aydın olsun. Yapmayan kaldıysa da bi avazda kurtarsın inşallah

Maşallah bende ilk zamanlar güzwl geldiğini biliyordum ama şmdi nedense bir endişelendim. kilo alımını görünce rahatlayacqğım heralde

Ona ne annesi sensin. O kendi sırasını savmış şimdi sıra sende ayrıca 9 yaşında kızın da var tecrüben var yani yeni anne değilsin cahil değilsin elinin altında internet var gerekirse açar bakarsın. Ben anneme aynen böyle dedim karışacaksan bu odaya girme çık dışarı dedim 2 gün surat salladı sustu.

Kızlar doktorlarınız sezeryan dikiş izi için hangi kremleri yazdı , muhabbeti olmustu ama geride kaldı bulamadım

Bi de sezeryan sonrası cinsellik ne zaman oluyor, kanamadan sonra baslasak olur mu acaba bugün doktora sormayı unutmusum soran oldu mu

L lisbethsalander00 canım naptınız bugün idi doğum sanırım?
canim sorduğun için teşekkür ederim. evet bugun sabah girdim doğuma hamd olsun cok guzel gecti. bebegim emdi cok sukur ama babasının kan grubuymus kan uyusmazligindan sarılık cikti yogun bakıma aldilar ışık tedavisi vermeye. insALLAH çabuk atlatırız dua edin.

Kızlar doktorlarınız sezeryan dikiş izi için hangi kremleri yazdı , muhabbeti olmustu ama geride kaldı bulamadım
Benim ki bunu verdi birde diğer doktorum (annem) kendi yaptıgı kantaron yağını sürmem için sabah ve akşamları arıyor ama ben zaten oluşan az da olsa çatlaklarıma uyguluyorum diğer kremlerim ve yağlarıma ek yapıyorum

Eklentiler

• 1000056602.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 33
Tebrik ederim Bir an önce yanınıza da gelir inşallah

ben de aktif olarak emzirmiyorum aslında sarılık korkusundan bide hastanenin biberonla takviye uyarısından korkumdan emziremedim bile. günde 1 belki 2 kez emiyorr hep sağıyorum. bende 2-3 saatte bi yapıyordum ama kaçıyor bu ara 5-6 saate.
aynı bizim yenidığan yoğun bakımın dediği şeyler işte bu korkular yüzünden rahatça emziremedim bile aman doysun biberonla emin olayım ne yemiş diye diye.
Merhaba sağım yptığınızda kaç cc çıkıyor birde emzirdikten kaç saat sonra sağıyorsunuz acaba.
ben genelde emzirmiyorum mesela bugün hiç emzirmedim. sabah ilk sağımı 6.30 gibi yaptım onda 260-280 ml civarıydı sanırım iki memeden çıkan. arada 3 saat civarı olursa sağımlarda 160-220 ml oluyor genelde ama 5-6 saati bulursa 300 ml e yaklaşıyor toplam süt.

aynı dertten muzdaripiz. 20 günlük oldu daha yeni düşmeye başladı. geçecektir biraz yıpratıcı oluyor süreç ama eğer izin verirlerse uyum odasında kalın beraber bu süreçte.
bizi taburcu ettiler eve geldik tekrar yükseldi tekrar yattık besleyemedik sandık onunla ilgisi yokmuş meğer uyuşmazlık olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…