2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    123
Eve gelince dozu arttiriyorlar bunların üzerine kıyafetleri ütüleme ekleniyor yat uyu ekleniyor arti kendi de uyuyor

canimmm iyi ki dogurdunnnn onlar halledilir kuzum inşallah kalırsın onunla birlikte

Ben de öyle yapıyorum eve geldiğimizde beri 15 20 dk emzirip gerisini sagip biberonla veriyorum. Bir de şunu farkettim sağ memeden çok süt çıkıyor ama sulu sol memeden az çıkıyor yağlı ikisini dengelemek için mutlaka arkadan tekrar sağım yapıp birleştiriyorum

Ben hiç ayrı ayrı sağım yapımıylrum önce sağ 20 dk üzerine sol 20 dk yapıyorum ortaya karısık gibi oluyor sonrada bekletmeden çocuklara bölüyorum veriyorum emzirme saatine yakın yapıyorum zaten dolaba girmeden 2-3 saat içinde verilmezse cöp zaten dolaba koyup tekrar Oda sıcaklığına dönmesini bekleyecek vaktim yok ikizlerle İkisini ayrı ayrı biberonlara sağım yapma ihtimalim de yok Daha doğrusu öyle bir vaktim yok

Ben de aynısını yapıyorum

Super canım , benim de yavastan gitmeye basladı bakalım

yükselme büyük olasılıkla olacak hiç canınızı sıkmayın o süreçte. ne kadar beslenizde dikkat etseniz de yükselecekse yükselecektir uyuşmazlıklarda dedi doktorumuz.
15 gün pik yaptığı zamanmış yani 15. günden sonra düşüşe geçiyor genelde. bazen minimum 1 ayı rahat görüyoruz ama 3-6 ay bile sürebilir demişti.
bizim gerçekten 15.günde tekrar yükseldi ama tedavi seviyesi altındaydı yatmadık. sonra bi hafta 12 de sabitlendi. bi hafta sonunda ilk düşüş oldu. şimdi 1 hafta sonra kontrole götürcem
beslenme şöyle önemli idrar ve kakayla atıyo sarılığı. kakasında fark edersiniz zaten boyalı gibi sarı zor temizlenem bi pigment içinde beyaz pütürler bile olabilir. o yüzden bol bol yiyip kaka yapsın inşallah siz de kolayca atlatın süreci.
ha bide inanmam hiç ama çaresiz kalınca denedik altını steril edip kaynattık kaynayan suylu banyo suyuna kattık. zararsız bi öneri deneyebilirsiniz :)
süt birleştirmeyin diyorlardı bazı içeriklerde ama sakıncası yoksa birleştirip gün sonunda pay etmek daha kolay aslında. ben hiç karıştırmıyorum şimdi.
benim tek göğsümü hiç almıyor almadıpı taraf daha sulu, emdiği taraf daha yoğun yağlı iki göğüsü birleştiriyorum ama farklı zaman sağımlarını birleştirmedim hiç

dolaptan çıkarınca ben kaynamış suyu bi kaseye alıp biberonu içine koyup ısınmasını bekliyorum bi süre öyle verdik şimdi pes ettim biberon ısıtıcı aldım

Bebeğin baş ve karın arasında 4 hafta fark var omuz takılması riski olur dedi bir de kilosu 3800 dü 39 da beklediğimiz her hafta kilo alıyor dedi ben bir hafta daha beklemek istedim bakalım ne olacak

Bebeğin baş ve karın arasında 4 hafta fark var omuz takılması riski olur dedi bir de kilosu 3800 dü 39 da beklediğimiz her hafta kilo alıyor dedi ben bir hafta daha beklemek istedim bakalım ne olacak
Gerçekten her 3500 üzeri bebeğe aynı şeyi söylüyorlar ilk oğlum 4500 doğdu ikincisi 3850doğdu ikisinde de omuz takılır dediler korkutular benı korkutmasalardı belki sezeryan ağrısı hâlâ cekmezdim imkanı olan normal doğum yapsın keşke benım normal olsaydı benım sezeryanlarım aşırı zor oluyor bir daha doğuma tövbe ettim bu sefer hattâ keşke kordonları bağlatsaydım dedim süründüm resmen bekli doktor desteği olsaydı normal doğumu beklerdim bir gün çekerdim ama bu kadar sürünmezdim

Ben bunu tekrar araştırayım çünkü aynı anda sağdığın sütü birlestirebilirsin farklı zamanlardaki birlestiremezsin diye biliyorum. ebeye sorayım hatta

benim ikiz doğuran arkadaşım sütü bol olduğu halde öyle yapıyordu. hepsini sagip ikiye boluyordu. hak geçmesin diyeydi sanırım. biti güçlüydü emip bitiriyordu diğerine kalmiyordu

dolaptan çıkarınca ben kaynamış suyu bi kaseye alıp biberonu içine koyup ısınmasını bekliyorum bi süre öyle verdik şimdi pes ettim biberon ısıtıcı aldım
Dolaba koymaya başlarsam venımde kacjnılmaz sonum

benim ikiz doğuran arkadaşım sütü bol olduğu halde öyle yapıyordu. hepsini sagip ikiye boluyordu. hak geçmesin diyeydi sanırım. biti güçlüydü emip bitiriyordu diğerine kalmiyordu
Valla ben her emzirmede değiştiriyorum yerlerini zaten günde bir sütüm artsın diye sağım yapıyordum ama sütüm fazla artmıs olabilir şimdi bu seviyede tutmaya çalışıyorum nasıö basaracagım bilemiyorum ama bakalım sonumuz ne olacak

Canım bunu da çatlaklarda kullanıyor musun, yoksa sadece dikiş izine mi

Buralara girip bişeyler okumak hayal oldu
Ben iki bebekle zaman nasıl geçiyor akşam oluyor bilmiyorum
İkiz bebek büyüten arkadaşlarım 19 günlük olduk
Beslenme işini nasıl yapıyorsunuz
Mama ve anne sütü veriyorum.Kaç saate bir kaç cc veriyorsunuz?

Gece gündüz kavramı yok daha.Birini beslenalt değiştir gaz al derken diğer beslenme geliyor sürekli yorgunum ne zaman düzene girecek

Hafif gazlı bebekler Mama öneriniz var mı?
3 gündür biri büyük çişini yapmadı napalım ne önerirsiniz?

Reactions: dhn
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…