- 4 Şubat 2019
- 4.220
- 9.035
- 158
Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah canımKızlarr ben doğurdum. Kızım da ben de gayet sağlıklıyız çok şükür. Allah doğum bekleyenlere bir avazda kurtulmayı nasip etsin.
Tatlım doğurdum bugün çok şükür. Yazamadım ancak kendime geliyorum. Gayet iyiyiz ikimizde. Normal doğum yapacaklar hiç korkmayın. Asla zor değil!Doğurdun mu bilmiyorum okudum ama denk gelemedim nasıl oldun canım
Bana da ilk annelik çok sıkıntı diyorlardı. İkincisinde asıl anne olacaksın, ilkinde sen bebekle büyürsün ama ikincisinde bebek kendi kendine büyüyecek diyorlar.Benimki kendi çıkarmıyor ama mememde uyuyor uykularımız da bizim bir garip kucağımda olduğu sürece uzun yatağa koyduğumuz an orada işler biraz değişiyorama kilo alımı şu ana kadar normaldi ama grupta konuşulunca insan hemencecik kendine bir dert edilcek şey buluyor. İlk annelik ne zormuş o anlamda insan resmen havadan nem kapıyor :/
Ben bunu doktoruma sordum tabiBana da ilk annelik çok sıkıntı diyorlardı. İkincisinde asıl anne olacaksın, ilkinde sen bebekle büyürsün ama ikincisinde bebek kendi kendine büyüyecek diyorlar.O kadar nem kapacak sey var ki, şimdi mesela ben kanguru meselesini taktım. Ben, babyjörn 3d mesh aldım. 3.5 kilodan başlıyor, bebeğim de 3.5 kilodan fazla su an. Ama ben başlasam mı takmaya diye düşünüyorum. Acaba kimse var mı kanguruya başlayan?
Canım hayırlı olsun sağlıkla büyütmeyi nasip etsinKızlarr ben doğurdum. Kızım da ben de gayet sağlıklıyız çok şükür. Allah doğum bekleyenlere bir avazda kurtulmayı nasip etsin.
Ay dünden beri aklımdaydın ya çok sevindim ne olur bana da dua et benim de sancım kendi kendine gelsin ben de doğurayımKızlarr ben doğurdum. Kızım da ben de gayet sağlıklıyız çok şükür. Allah doğum bekleyenlere bir avazda kurtulmayı nasip etsin.
AyyTatlım doğurdum bugün çok şükür. Yazamadım ancak kendime geliyorum. Gayet iyiyiz ikimizde. Normal doğum yapacaklar hiç korkmayın. Asla zor değil!
Tebrikler sağlıkla büyüsünKızlarr ben doğurdum. Kızım da ben de gayet sağlıklıyız çok şükür. Allah doğum bekleyenlere bir avazda kurtulmayı nasip etsin.
Bizede ocean laktaz damlasını verdi doktorHayır henüz başlamadım. Bu durum için daha doktorla görüşemedim ki bu gün gidecektik benim kontrolüm vardı kar yolları kapatınca gidemedik
Ben Sling alacaktım ancak babyjorn yenidogandan itibaren olunca almadım. Siz slingi kullanamadan babyjörne baslayacaksiniz bu gidisle :) Yarın ben de doktora sorayım, hem kilosunu da öğrenirimBen bunu doktoruma sordum tabibende de babybjörn var. Doktor kanguru için 2. Ayı bekleriz kafasını iyi tutması için sling ama kullanabilirsin dedi. Özellikle babybjörn var kafasını tutma yeri var dedim ama bekleyelim ana kucağı ve sling kullanabilirsin dedi. Sling aldım ama tabi deneyemedim hala. Önümüzdeki hafta perşembe randevum var ama tekrar soracağım hiç sormamış gibi
Hemen hemen aynı şekilde besliyormuşuz ben de birkaç gündür ışıkları o şekilde kapatıp deniyorum şimdiden alıştırmak lazım dediğin gibi canımBiz Dün kontrole gittik 30 ml mama kalanı anne sütü Normalde 2 saatte bir uyanmazlarsa ama uyanırsalar her istediğinde anne sütü veriyoruz gece gündüz kavramı Tabii ki yok ama ben yine de saat 8.30'dan sonra ışıkları ayarını düşürüp gece olduğunu anlamalarını istiyorum beslerken altlarını açarken çok ses yapmamaya dikkat etmek lazım bunlar hep kırkları çıktıktan sonrasına yatırım gibi düşünüyorum ikisi aynı anda ağladılar mı ikisini aynı anda emzirip altlarına değiştirip Sonrasında da mama vermeye çalışıyorum ikizler için olan emzirme yastığı çok iş görüyor mama olarak da Aptamil prematil kullanıyorduk Fakat bu bitince bir numaraya geçeceğiz Aptamil 3 çeşit 1 numarası var doktoruma Mesaj attım Acaba hangisini önerecek çişini yapmadıysa mutlaka doktoruna danışın çünkü Eğer tam beslendiğine eminseniz çiş yapmaması imkansız Bir problem varsa önceden müdahale edilir
Size ve Vezirin bebişine isim veremesem de içimden dua ettim. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Ay dünden beri aklımdaydın ya çok sevindim ne olur bana da dua et benim de sancım kendi kendine gelsin ben de doğurayım
Sancı kendi kendine mi geldi egzersiz vs bir şeyler yapmış mıydınTatlım doğurdum bugün çok şükür. Yazamadım ancak kendime geliyorum. Gayet iyiyiz ikimizde. Normal doğum yapacaklar hiç korkmayın. Asla zor değil!
Doktor içerden eliyle uyarmıştı. Ben de squat ve ördek yürüyüşü yaptım. Bolca yürüdüm. Son gün de banka memuruna sinirlendim, sancım geliverdi.
Sinir ve stres de tetikliyo diye dusunuyordumDoktor içerden eliyle uyarmıştı. Ben de squat ve ördek yürüyüşü yaptım. Bolca yürüdüm. Son gün de banka memuruna sinirlendim, sancım geliverdi.
Zaten ilk başta bebişlerin midesi küçük, ve bebişe göre de süt üretimi oluyor diye az üretmesi normal diye biliyorum. Bebisin doyup doymadigini anlarsin yakinda bence. Süt diye şimdi strese girme hemen boşunaTecrübeli anneler ben güya vajinal doğum yaptım, bebek çıkar çıkmaz memeyi tuttu ve 2 saate yakın cok cok emdi. Ama 1 damla süt yok gibi.
Ah canım Allah razı olsunSize ve Vezirin bebişine isim veremesem de içimden dua ettim. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?