2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    123
Bana da ilk annelik çok sıkıntı diyorlardı. İkincisinde asıl anne olacaksın, ilkinde sen bebekle büyürsün ama ikincisinde bebek kendi kendine büyüyecek diyorlar. O kadar nem kapacak sey var ki, şimdi mesela ben kanguru meselesini taktım. Ben, babyjörn 3d mesh aldım. 3.5 kilodan başlıyor, bebeğim de 3.5 kilodan fazla su an. Ama ben başlasam mı takmaya diye düşünüyorum. Acaba kimse var mı kanguruya başlayan?

Ben bunu doktoruma sordum tabi bende de babybjörn var. Doktor kanguru için 2. Ayı bekleriz kafasını iyi tutması için sling ama kullanabilirsin dedi. Özellikle babybjörn var kafasını tutma yeri var dedim ama bekleyelim ana kucağı ve sling kullanabilirsin dedi. Sling aldım ama tabi deneyemedim hala. Önümüzdeki hafta perşembe randevum var ama tekrar soracağım hiç sormamış gibi

Hayır henüz başlamadım. Bu durum için daha doktorla görüşemedim ki bu gün gidecektik benim kontrolüm vardı kar yolları kapatınca gidemedik
Bizede ocean laktaz damlasını verdi doktor
İnşallah kolaylıkla atlatırız bu dönemleri

Ben Sling alacaktım ancak babyjorn yenidogandan itibaren olunca almadım. Siz slingi kullanamadan babyjörne baslayacaksiniz bu gidisle :) Yarın ben de doktora sorayım, hem kilosunu da öğrenirim

Hemen hemen aynı şekilde besliyormuşuz ben de birkaç gündür ışıkları o şekilde kapatıp deniyorum şimdiden alıştırmak lazım dediğin gibi canım
Aptamil sizde kabızlık yaptı mı peki
İdrarlarını dolu dolu yapıyorlar onda sorun yok
diğer kızım kakasını yapmadı ona takıldım biraz Doktora sordum mama yapabilir dedi

Tecrübeli anneler ben güya vajinal doğum yaptım, bebek çıkar çıkmaz memeyi tuttu ve 2 saate yakın cok cok emdi. Ama 1 damla süt yok gibi.

Doktor içerden eliyle uyarmıştı. Ben de squat ve ördek yürüyüşü yaptım. Bolca yürüdüm. Son gün de banka memuruna sinirlendim, sancım geliverdi.
Sinir ve stres de tetikliyo diye dusunuyordum anladım valla sevindim senin adına bebişini de aldın kucağına

Tecrübeli anneler ben güya vajinal doğum yaptım, bebek çıkar çıkmaz memeyi tuttu ve 2 saate yakın cok cok emdi. Ama 1 damla süt yok gibi.

Zaten ilk başta bebişlerin midesi küçük, ve bebişe göre de süt üretimi oluyor diye az üretmesi normal diye biliyorum. Bebisin doyup doymadigini anlarsin yakinda bence. Süt diye şimdi strese girme hemen boşuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…