2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    123
hakkında hayırlısı olsun umarım en doğru zamanda istediğin şekilde kucağına alırsın
Benim bebişim genelde kakası sulu doktor da gördü çünkü gittiğimizde alıyor altını her seferinde normal dedi
Bunu ben de gördüm ama int bazı kişiler bebekte sivilce yaptığını söylemişler sizde oldu mu
Ayy hiç ama hiç takmayın hem ona neymiş
Eve gelince dozu arttiriyorlar bunların üzerine kıyafetleri ütüleme ekleniyor yat uyu ekleniyor arti kendi de uyuyor
Valla ben kurutma kullandığım vakit ütülemeyi bıraktım aynı şey sonuçta yüksek sıcaklık

Teşekkür ederim kızlar bende bugün doktora sordum normal dedi

Bunu ben de gördüm ama int bazı kişiler bebekte sivilce yaptığını söylemişler sizde oldu mu
Hayir, benim kizda olmadi herhangi bir sivilce veya sıkıntı. Bize iyi geldi hatta. Sizin pişik meselesi ne oldu ? Valla krem sayesinde ertesi gün kayboldu kirmizilik bizde.

Kızlar sezeryan 3. Günüm ve hala sütüm gelmedi,bebek aşırı iştahlı ve emme refleksi çok şimdiden memeleri yara yaptı bile.ama süt yok çekip çekip ağlayıp bırakıyor,canımda acayip yanıyor süt tam ne zaman gelir acaba.sagıpmı versem yoksa beklesemmi,ay sanki hiçbitsey bilmiyor gibiyim inanılmaz acemiyim

Hayir, benim kizda olmadi herhangi bir sivilce veya sıkıntı. Bize iyi geldi hatta. Sizin pişik meselesi ne oldu ? Valla krem sayesinde ertesi gün kayboldu kirmizilik bizde.
Sudocu ile iki eczane kremi verdi doktor isimlerini unuttum. Şu an daha iyi o bütün kırmızılık gitti ama hala var az da olsa. Bizim baya kırmızıydı çünkü

Bende korkuyorum bu yüzden bebeğime zarar gelir diye sezeryan mı olsam diyorum ama sezeryan sonrası da çok kötü o da gözümü korkutuyor artık psikolojik olarak bittim neden doğmuyor diye evde ağlayıp duruyorum çok yoruldum

Gece saat 12 den üçe kadar aşırı derecede hareketliydi o kadar heyecanlandım ki sancı mı geliyor diye ama maalesef uyudum ve sabah oldu gerçekten böylesi de çok zormuş

Canım sen bunu emzirdikten kaç dakika sonra sağdın. Ben az önce emzirip direk sağdım baya az çıktı ama çok da deneyemedim bebeğim hıçkırmaya başladığı için durdurmak zorunda kaldım. Bir de eller serbest bazen tam oturtamıyorum o zaman da az sağıyor. Şimdi dünden beri süt yetmiyor mu konuşulunca kendime olan yetiyor benim sütüm güvenim gitti benim panik mod açıldı annem saçmalama bezleri hep ağır çişten diyor ama sabahtan beri 4 çişli ve kakalı bez aldık bir tane de değişiştirirken işedi
Of havadan nem kapar oldum

Kızlarr selamun Aleyküm hayırlı cumalar ben az kaldı sıyırıyorum kafayı. Bu kız 19 günlük oldu artık uykusu ve kaka sayısı azaldı. Normal mi bu durum ya. Bide yediğime dikkat etmeme rağmen çocuğum balon gibi karnı gurul gurul sürekli gazlı. Napıcam bilmiyorum.

Aynısını ben de yaşadım. Kaka ve çiş sayısı iyi ama ben de sağım miktarları görünce biraz moralim bozulmuştu. Ama bebek emdikten sonra kendi çıkarıyor, kaka ve çiş sayısı normal, uzun süre uyuyorsa o zaman süt yetiyor demektir demişti bana doktor. Bu arada eller serbest tam oturmuyorsa flanş yüzünden de olabilir. Genelde 24 mm boyutu ama sizin meme ucu eğer daha kucuk ise tam oturmadigi için meme ucunu tutamaz ve süt de tam gelmez, ona da dikkat edin.

Aleyküm Selam canımm
Bizde bugün 19 günlüğüz. Birde beni ikiz kızlar biri gene idare eder de diğeri tam da bahsettiğin gibi
yapmadı 3 gündür
Uykular düzene girsin artık

Benimki kendi çıkarmıyor ama mememde uyuyor uykularımız da bizim bir garip kucağımda olduğu sürece uzun yatağa koyduğumuz an orada işler biraz değişiyor ama kilo alımı şu ana kadar normaldi ama grupta konuşulunca insan hemencecik kendine bir dert edilcek şey buluyor. İlk annelik ne zormuş o anlamda insan resmen havadan nem kapıyor :/

Aleyküm Selam canımm
Bizde bugün 19 günlüğüz. Birde beni ikiz kızlar biri gene idare eder de diğeri tam da bahsettiğin gibi
yapmadı 3 gündür
Uykular düzene girsin artık
Normal mi ki ya bu durum içim gidiyor ıkınıyo ıkınıyo ama çıkaramıyo çocuğum bide ağlarken kaskatı oluyor

Biz Dün kontrole gittik 30 ml mama kalanı anne sütü Normalde 2 saatte bir uyanmazlarsa ama uyanırsalar her istediğinde anne sütü veriyoruz gece gündüz kavramı Tabii ki yok ama ben yine de saat 8.30'dan sonra ışıkları ayarını düşürüp gece olduğunu anlamalarını istiyorum beslerken altlarını açarken çok ses yapmamaya dikkat etmek lazım bunlar hep kırkları çıktıktan sonrasına yatırım gibi düşünüyorum ikisi aynı anda ağladılar mı ikisini aynı anda emzirip altlarına değiştirip Sonrasında da mama vermeye çalışıyorum ikizler için olan emzirme yastığı çok iş görüyor mama olarak da Aptamil prematil kullanıyorduk Fakat bu bitince bir numaraya geçeceğiz Aptamil 3 çeşit 1 numarası var doktoruma Mesaj attım Acaba hangisini önerecek çişini yapmadıysa mutlaka doktoruna danışın çünkü Eğer tam beslendiğine eminseniz çiş yapmaması imkansız Bir problem varsa önceden müdahale edilir

Doktorunuz Probiyotik başladı mı O bayağı rahatlatıyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…