Allahım amin
öyle dedikleri zaman susma ağız paylarını ver ama saygınlığını da bozma. kibarca sütüm hakkında yorum yapmanızı istemiyorum. tekrar ederse kalbinizi kırmaktan çekinmem de canım. uzatma da . Ben bunu net ogrendim evin büyüğü diye saygıda kusur etmeyim diyorsun onlar aldıkça aziyor. hayır bir de yüzsüzler. benim gelin beni tersler se çıkar giderim evden sittin sene yüzüne bakmam bunlar oturuyor da oğlumun evi diyeTamamen aynı düşünce girdabındayım. Kv de sürekli sütünmü yaramıyor acaba diyor. Doymuyor olabilir. Mama verebiliriz gibi laflar dedim doktor kontrolde der gerekiyorsa. Orda anlaşılır sütüm yarıyormu yani lohusa kadına dencek şeyler değil. Ben tamamen süt üretmeye programlamışım kendimi kg almak pahasına hergün tahin pekmez hurma yemediğim şey yok inek gibi oldum. Sütüme laf söylenmeside zoruma gidiyor.
Ben annemi gönderdimOna ne annesi sensin. O kendi sırasını savmış şimdi sıra sende ayrıca 9 yaşında kızın da var tecrüben var yani yeni anne değilsin cahil değilsin elinin altında internet var gerekirse açar bakarsın. Ben anneme aynen böyle dedim karışacaksan bu odaya girme çık dışarı dedim 2 gün surat salladı sustu.
ayy benim de sagdigim için arttı bekliyorum ne kadar artacakValla ben her emzirmede değiştiriyorum yerlerini zaten günde bir sütüm artsın diye sağım yapıyordum ama sütüm fazla artmıs olabilir şimdi bu seviyede tutmaya çalışıyorum nasıö basaracagım bilemiyorum ama bakalım sonumuz ne olacak
Katılıyorum... Ben de yine böyle düşünüyorum kibarca söylerim baktim anlayan yok o zaman işler değişiröyle dedikleri zaman susma ağız paylarını ver ama saygınlığını da bozma. kibarca sütüm hakkında yorum yapmanızı istemiyorum. tekrar ederse kalbinizi kırmaktan çekinmem de canım. uzatma da . Ben bunu net ogrendim evin büyüğü diye saygıda kusur etmeyim diyorsun onlar aldıkça aziyor. hayır bir de yüzsüzler. benim gelin beni tersler se çıkar giderim evden sittin sene yüzüne bakmam bunlar oturuyor da oğlumun evi diye
Benim de max bir hafta kalabilir annem ben de birileri kalsın istemiyorum. Kv yok yok kalsınlar tek kalma vs derse de tek ihtiyacım yemek onu da yapıp gonderebilirsiniz dicem çok istiyorsa haftada bir süpürmeye gelebilir evi yakın zaten sjxnsjdjkdjdBen annemi gönderdim
Pardon süt benim çocuk benim sen ne alaka desene bi daha bakayım konuşuyor mu herkes haddini bilebilir mi acaba yaTamamen aynı düşünce girdabındayım. Kv de sürekli sütünmü yaramıyor acaba diyor. Doymuyor olabilir. Mama verebiliriz gibi laflar dedim doktor kontrolde der gerekiyorsa. Orda anlaşılır sütüm yarıyormu yani lohusa kadına dencek şeyler değil. Ben tamamen süt üretmeye programlamışım kendimi kg almak pahasına hergün tahin pekmez hurma yemediğim şey yok inek gibi oldum. Sütüme laf söylenmeside zoruma gidiyor.
aynı anda sanılanın birleştirmeye sorun yok. baktım bugün tekrar. farklı zamanda sanılanın birleştirmek sorun zaten biri yap dese de ben yapmam onuyükselme büyük olasılıkla olacak hiç canınızı sıkmayın o süreçte. ne kadar beslenizde dikkat etseniz de yükselecekse yükselecektir uyuşmazlıklarda dedi doktorumuz.
15 gün pik yaptığı zamanmış yani 15. günden sonra düşüşe geçiyor genelde. bazen minimum 1 ayı rahat görüyoruz ama 3-6 ay bile sürebilir demişti.
bizim gerçekten 15.günde tekrar yükseldi ama tedavi seviyesi altındaydı yatmadık. sonra bi hafta 12 de sabitlendi. bi hafta sonunda ilk düşüş oldu. şimdi 1 hafta sonra kontrole götürcem
beslenme şöyle önemli idrar ve kakayla atıyo sarılığı. kakasında fark edersiniz zaten boyalı gibi sarı zor temizlenem bi pigment içinde beyaz pütürler bile olabilir. o yüzden bol bol yiyip kaka yapsın inşallah siz de kolayca atlatın süreci.
ha bide inanmam hiç ama çaresiz kalınca denedik altını steril edip kaynattık kaynayan suylu banyo suyuna kattık. zararsız bi öneri deneyebilirsiniz :)
süt birleştirmeyin diyorlardı bazı içeriklerde ama sakıncası yoksa birleştirip gün sonunda pay etmek daha kolay aslında. ben hiç karıştırmıyorum şimdi.
benim tek göğsümü hiç almıyor almadıpı taraf daha sulu, emdiği taraf daha yoğun yağlı iki göğüsü birleştiriyorum ama farklı zaman sağımlarını birleştirmedim hiç
gelir inşallah normal doğum olur canım.Bende korkuyorum bu yüzden bebeğime zarar gelir diye sezeryan mı olsam diyorum ama sezeryan sonrası da çok kötü o da gözümü korkutuyor artık psikolojik olarak bittim neden doğmuyor diye evde ağlayıp duruyorum çok yoruldum
Bizde sıkıntı yapmadı kabızlık vs ama probiyotik kullanıylruz belki bu yüzden de yapmamıs olabilir ama doktorumuz her mama yeni doğan bebeklerde yapabilir kabızlık demişti sonuçta anne sütü değil ama bizde bi sımıntı oömadıgı degim probiyotik kullandıgımız için de olmamıs olabilirHemen hemen aynı şekilde besliyormuşuz ben de birkaç gündür ışıkları o şekilde kapatıp deniyorum şimdiden alıştırmak lazım dediğin gibi canım
Aptamil sizde kabızlık yaptı mı peki
İdrarlarını dolu dolu yapıyorlar onda sorun yok
diğer kızım kakasını yapmadı ona takıldım biraz Doktora sordum mama yapabilir dedi
Bu sütleri istediğimiz seviyede sabitlemen bi yolu yok mu Tecrübeli anneler HELP!!!ayy benim de sagdigim için arttı bekliyorum ne kadar artacak
Her değişim de mustela pişik önleyici kullanıyorum kızarıklıktan öteye gitmedi hiçKızlar pişik için ne kullanıyorsunuz ne iyi gelir bizimki her gaz cıkarışında kaka da çıkarıyor sürekli temizliyorum siliyorum ve kızardı. Ne iyi gelir acaba bende var iki tane ama daha iyisi varsa onu alayım ?
altına bakmasi ne alaka deli midir nedir aaaaBir de bir şey daha. Bebeğim bir haftalıkken görümcem geldi samimi değiliz pek. Evime ikinci gelişi ben ona hiç gitmedim aramam da pek kendi arar benden 5-6 yaş küçük bekar. Gelir gelmez bebeği uyandırmaya çalıştı zar zor yatmış memem kanıyor düşünün. Uyanmasın da meme emmesin yeter diyor diyorum. Bozuldum. Sonra ben mutfakta iken bebek uyarken altını açmış bakmış bozuldum. Sen neden kendi kendine açıp bakıyorsun uyuyan çocuğu. Sana ne sana mı kaldı ya. Çok sinir oldum. Aşırı hadsiz şımarık biri. Haddi olmaya her şeyi yapar.
ben doktora sordum günde 3 kere sudokrem önerdi sabah akşam da travacort. Sabah akşam da Travacort sadece 3 gün ama geçmezse 5-7 gün kadar troysyd krem sabah akşam günde 3 kere sudo krem dedi. Ama benim bebişin dün baya kırmızıydı. Yediklerinden kakası asitlenmiş olabilir onlara dikkat et dedişimdi trendyoldan sudo krem sipariş ettim. Evde bir organik marka vardı bir de bepanthol baby. Fena değiller yatıştırıyor ama başka da denemek istedim. Sudokrem yorumları iyi gibiydi
Ay kafayı yemiş herhalde.. kavgasız dille gerekirse laf sokarak uyar bence bebeği uykusundan uyandırmak nedir ya bozmasın düzenini, neyi merak etti de bakıyor deli mi ne. Bir tane akıllı yok çevrede yaBir de bir şey daha. Bebeğim bir haftalıkken görümcem geldi samimi değiliz pek. Evime ikinci gelişi ben ona hiç gitmedim aramam da pek kendi arar benden 5-6 yaş küçük bekar. Gelir gelmez bebeği uyandırmaya çalıştı zar zor yatmış memem kanıyor düşünün. Uyanmasın da meme emmesin yeter diyor diyorum. Bozuldum. Sonra ben mutfakta iken bebek uyarken altını açmış bakmış bozuldum. Sen neden kendi kendine açıp bakıyorsun uyuyan çocuğu. Sana ne sana mı kaldı ya. Çok sinir oldum. Aşırı hadsiz şımarık biri. Haddi olmaya her şeyi yapar.
Canım bence geçmez tadı ya ama bana doktor bebeğim gazlı diye yememem gerekenleri bi sıraladı orada var bir de pişik de yapabiliyormuş çiğ köfte yani benim bebikoda yaptı. Ama senin gazın vs geçmiyorsa bebeğe ye gitsin hatta benim için de yecigkofte yesem acı süte geçer m8 yaa canım cekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?