2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    123
geçiyor olabilir dün kuru fasulye yaptım. bugün Kaan huzursuzluk yaşadı geçti denek ki ama kimyon koymustum

Maflor kullanıyoruz canım siz ne kullanıyorsunuz

benim inci kuşum bugün gene 0 uykuyla heralde 1.5 saati geçen uykusu hiç olmadı kucağımda uykuya dalıyor ama yatağa koyunca 10-15 dk uyanıyor
artık eşimde de 10-15 dakikadan fazla kalmıyor. Hep de annemin sevdiği dizi akşamları böyle daha uykusuz oluyor. Anneannesi dizi izlesin istemiyor heralde

aynı anda sanılanın birleştirmeye sorun yok. baktım bugün tekrar. farklı zamanda sanılanın birleştirmek sorun zaten biri yap dese de ben yapmam onu
ben de böyle biliyordum teşekkürler bilgi için.
ayrı sağmaya devam
valla bi önerisi olan varsa başka ben de şuracıkta bekleyim. ayva çekirdeği jeli yaptım sürdüm kaşıntı var kaşınması iyileşmesi mi demek bilmiyorum. normalde böyle bi sorun olmuyormuş yanlış emzirme pozisyonundandır dediler doğru emzirmeyi de beceremedik

Kizlar merhaba.dun bebegimi fototerapiye almislardi. surekli sut sag gotur derken cok yoruldum. bugun tedavisi bitmis ışığı kapattılar. normal kuvöze aldilar. surekli emzirmeye gittim cok sukur o emmeye başlayınca sütüm de arttı.yarina kadar takip edecekler eger yukselmezse çıkarırız dediler .dört gözle bekliyorum yanima gelmesini. kiz cocuk bambaşka bir duyguymuş. babasi da ben de kacirmayi düşünüyoruz onu yogun bakimdan Allah im tüm evlatlarımızı korusun. dogumda hepinize dua ettim. insALLAH kavuşanlar sağlıklı uzun omur getirsinler,dogum bekleyenler bir ayazda kurtulsunlarsezaryende korktuğum kadsr panik olmadım sukur. doktorların ve hemşirelerin hepsi cok cok iyi davrandılar sakinlestirdiler. bebegi gorunce zaten bir güç geldi.spinalle atlattık cok sukur.2 oglum da surekli bebegi goster bize diye ariyolar insALLAH kabullenme ve alisma süreçleri de güzel geçer. bu kız bebekle ailemin tamamlandığını hissettim. esimin kalbi bir anda acayip bir şekilde yumuşadı.dun bana davranışları cok cok degisti. sen de bi babanin kızısın dedi . 13 yıl sonra kizi olunca algiladi bunu ama hic algilamayabilirdiduygusal anlar yaşadık kizini gorunce. hersey cok guzeldi sizle de paylaşmak istedim.simdi bol sütlü gazsız gecelerimiz olsun hepimizin

geçiyor olabilir dün kuru fasulye yaptım. bugün Kaan huzursuzluk yaşadı geçti denek ki ama kimyon koymustum
canim yediklerimi yuzde 10 kadsr etkiliyor diye biliyorum. ben iki cocugumds da herseyi yedim cok aşırı baharatlı olmadıkça. onlardaki besin değerlerinin de sute geçmesi gerek diye. ama surekli gunde 3 4 kupa tane kimyon demleyip ictim. cok sukur gaz olsa da rahat atlattilar. yemeklere de atılır ama cay hali gercrkten etkili bir de sivi almis oluyorsun sut de artıyor.

altına bakmasi ne alaka deli midir nedir aaaa

cigkofte yesem acı süte geçer m8 yaa canım cekiyor

Ay kafayı yemiş herhalde.. kavgasız dille gerekirse laf sokarak uyar bence bebeği uykusundan uyandırmak nedir ya bozmasın düzenini, neyi merak etti de bakıyor deli mi ne. Bir tane akıllı yok çevrede ya

Uykusuzluktan yazamıyorummmmm

şimdi trendyoldan sudo krem sipariş ettim. Evde bir organik marka vardı bir de bepanthol baby. Fena değiller yatıştırıyor ama başka da denemek istedim. Sudokrem yorumları iyi gibiydi
İki gun önce kızımın poposu pişik oldu. Normalde her bez değişiminde mustela nin pişik önleyici kremini kullanıyordum. Pişik olunca sudocrem kullandım bez degisimlerinde, ertesi gün geçmişti çok şükür. Göğüs ucu ağrısı için de bana lansinoh un kremj iyi gelmişti. Umarım geçer sizinki de.

Ben de bugün bir doktoru dinledim bebegin sindirim sistemi ile sizinki farklı. alerjik ve kimyasal olmadık istediğinizi yiyin diyordu

Sana zor gelmezse bana ayrıntıları yazar mısın. be seni bekliyordum ama vakit fırsat bulup göremedim. Doğum kaçında oldu nasıl oldu sen nasılsın

Bu sütleri istediğimiz seviyede sabitlemen bi yolu yok mu Tecrübeli anneler HELP!!!
canım bu süt meselesi aslında çok yeme içmeye olgili değil. hipofiz ne derse o oluyor az bir etkide bulunabilirsiniz cok olursa ve süt sagmassan süt memede kırılır derler bizde az olursa zaten çoğunlukla ne yesen de artmıyor mamaya devam eder insan cok takılma kuzum

Sana zor gelmezse bana ayrıntıları yazar mısın. be seni bekliyordum ama vakit fırsat bulup göremedim. Doğum kaçında oldu nasıl oldu sen nasılsın
canim ilgin için teşekkür ederim bakamadim hic mesajlara. son bir haftadır tansiyon zorlasa da cok sukur doktorun planladığı 20 subat (dun ) girdim doğuma. cok korkuyodum ama cok sukur sezaryeni de bana göre rahat atlattım. bebek 38+4 de doğmuş oldu. ilk doğduğunda ayak ve el de saturasyon ve tansiyon farki var dediler .1 saat kuvoze alacagiz demişler ben dogumdayken. tek arterliydi biliyosun direk ondan olabilir kalp rahatsızlığından suphelenip kardiyolojiye çıkarmışlar. tüm kontroller yapılmış cok sukur normale dönmüş saturasyon da tansiyon da. once ben geldim odama sonra bebek geldi. direk tuttu göğsümü cok sukur. iki kere güzel emzirdim. sonra cocuk doktoru geldi hemen yogun fototerapiye almamız gerek dedi . Kan uyuzmazligi cikmis. ben 0 pozitif esim B + ,bebek de B +olunca oluyormuş. dun aldilar goturduler. o gidince benim de tüm sinirlerim boşaldi biraz ağladım falan toparlanamadım bi sure. surekli sut sagmayla uğraştım yeni doğum olunca sut de milim milim bir de elle sag pompa kullanma diyorlar . 1 gun oyle gecti. cok sukur bugun fototerapi bitti ,1 gun izleyeceğiz degeri yukselmezse yarin çıkarırız dediler. insALLAH uzamadan çıkarız hala hastanedeyim ben de . taburcu olmadım. ben cok sukur iyiyim biraz omuz agrisi oldu o da tam gaz cikaramadigindan omzuna vurdu dediler agri kesici igne yaptilar biraz rahatladım. ama kendi derdimi unuttum bebisin yanina git gel sut ayarla dermen:) analiq doğumdan sonra ayağa kalkmam falan da zor olmadı sukur. aklima bunlar geldi canim

insALLAH minimum surede atlatırız.tesekkur ederim desteginiz icin.

ahhh canim benimmiş uyusmazlik kötü olmusss ama cokk şükür ikiniz de sağlıkla çıktınız ameliyattan bugün inşallah verirler sana bebisini git gel zaten sezaryen için çok iyi gazı da cikarmissindir sütünü tabi şimdi sagma ile arttiracaksin arka süt gelene kadar elle sonra pompa sonra da çok oluyor kalkıp gece gündüz sagman gerekiyor şuan boll sütlü xlcisli kapalı günler ve uykusuz geceler sizi bekliyor

Kan uyuşmazlığı biri negatifse olmuyor muydu ben de 0+ eşim b+ hiç bahsedilmedi bana bunun bi tahlili var mıydı ki acaba sizde doğunca mi anladılar öyle olduğunu vs iğnesi falan var diye duymuştum

Sen iyi ol bebiş de iyi olur inşallah ona güç verirsin İnşallah en kısa sürede kucağına alırsın sağlıkla eve dönersiniz canim

canim doğduktan sonra bana bir test yapıldı o pozitif cikinca kan uyusmazligi var denmiş. direct coombs testi diye bisey. bir suru uyusmazlik çeşiti var sanirim. benim de diger iki cocugumda sıkıntı yasamadik bunda boyle oldu. bebegin annenin kani disinda farklı kan grubu olmasından kaynaklı swnirim.

evet canim sagma isi eziyet elle sag diyorlar. yarından sonra pompays geçebilir misim.insAllah bebegim gelir de gerek kalmaz. bugun bir kere sagdim hep gidip emzirdim cok sukur. oyle olunca sut de daha güzel geliyor. bakalim gecefek bu gunler insALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…