2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    123
Ohh maşallah suni sancı nasıl bir şey Pazartesi bende suni sancı alacağım

Kızlar emzirdikten hemen sonra sağmadım bir buçuk saat falan geçmişti emzirdikten sonra sağsam hiç çıkmaz heralde çünkü çok uzun emiyor Benim de panikleme sebebim ve burada cc sorma sebebim şuydu normalde göğüs kalkanı kullanıyorum ve bir taraf emzirirken diğer az da olsa dolardı genelde.O gün hiç dolmadı ve bi sıkıntı oldugunu düşündüm.Varmışta.Akşama ateşlendim.Süt ateşi oldum büyük ihtimalle göğsüm kızardı vs.Sağım yaptım iki üç kez şükür düzeldi.Bebe de tam boşaltamadığı için çok fena iki gün geçirdim uykusuz

Gözünüz aydın Bizim de kan grubu uyuşmazlığımız vardı bizim bebede babanın kan grubunu almış.Bana hiç direkt fototerapi demediler ama sarılık bekliyoruz dediler.Bende sütüme güvenmeyip mama destekli gittim ilk üç gün yok gibi birşeydi çünkü sütüm.4. Gün sarılık değeri 9 du.O gün sütüm artık geldiği için mamayı kestim.7. Gün kontrolünde doktor vücudunu kontrol etti.Normal gözüküyor bir daha canını acıtmayalım dedi bakmadı.Pik zamanı bugün artık düşer dedi.Çok şükür sarılık olmadan atlattık.Hiç canınızı sıkmayın uyuşmazlık olsada sarılık kesşn olacak diye birşey yok yani

cok tesekkur ederim moral oldu mesajiniz. ama bizimki 7 . saatinde sarılık oldu. bir suru çeşiti varmis. bu kan uyusmazliginjn E grubu gibi bisey dediler. ilac da vermişler. hamd olsun dusmus degeri ama yükselebilir tekrar ışık terapisi alabilir dediler. iyi olsun da geçecek insALLAH.biz de sut ve mama destekli gidiyoruz. yani yogun bakimda oyle yapiyorlarmis. insALLAH bugun belli olacakmış cikip çıkmayacağı. Allah dermansız dert vermesin bunlar da gececek insALLAH.

Normal doğum yapan hanımlar, bu dikişlerle nasıl başa çıktınız? Doktor vajinal fitil falan verdi ama mümkün değil fitili sokamıyorum canım çok yanıyor. Yürümek dert, oturmak zaten yok. Üç hafta oturma dedi doktor. Üç hafta nasıl oturmayabilirim allah aşkına?

Tebrikler sağlıkla büyüsün

Kizlar ben doguma giriyorum. Bebek hala kanala inmemis, suyuda azalmis. Istersen suni deneyelim dedi doktor. Ben istemedim, daha kanala girmemis bebek icin kac saat sanci cekmeyi gozum almadi. Saat 12.30 spiral anesteziyle sezeryan olacagim. Bana sans dileyin lutfen cok garip ve heyecanli hissediyorum

Geçmiş olsun tam üstüne değil de daha bir tarafa ağırlık vererek biraz yamuk oturun diyorlar diye biliyorum. Dümdüz direkt dikişin üzerine oturacak şekilde olmasın şeklinde umarım hemen iyileşir
Hayırlısı olsun hakkınızda canım inşallah cok güzel geçer sağlıkla kucağına alırsın bebişini

Ben annemi gönderdim
Benimki de 3 gün önce gitti ay geldi hasta oldu gittiği gün yine hasta oldu. aman neyse benim de sınavım bu herhalde Bari lisansımı tıp sağlık bişey alanında yapsaydım da hasta bakmaktan para kazansaydım anca beleş işçi gibi

Benim son anda kayınvalidemin gelesi tuttu. Bilin bakalım dün gece ve bugün boyunca hastane odasında ne yaptı? Uyudu ve horladı. O horladığı için ben ve bebek uyuyamadık. Ayyyy

aynı anda sanılanın birleştirmeye sorun yok. baktım bugün tekrar. farklı zamanda sanılanın birleştirmek sorun zaten biri yap dese de ben yapmam onu
Valla neden böyle bir şey düşünüldüğünü ben anlamadım. Ben akan sütü (sağmadığım için pek sadece süt toplayıcıya akanları biriktiriyorum) 2 saat dışarda bekletiyorum ihtiyaç olmayınca buzdolabına koyuyorum. 2 biberondaki süt de buzdolabında aynı sıcaklığa gelince birleştiriyorum. Buzdolabında da 24 saat bekledi yine ihtiyaç olmadı diyelim poşete koyup buzluğa atıyorum. Yani farklı zamanda toplanmış sütleri buzdolabında bekledikten sonra birleştiriyorum. Daha bi zararını da görmedim bunun. Ben yorgun olunca eşim kolik başlıklı avent ile veriyor.

cigkofte yesem acı süte geçer m8 yaa canım cekiyor
Kız acı süte geçmez öyle bir şey olsaydı benim ilk kızımın alev topu olması lazımdı ilk kızımı emzirirken çok fazla çiğköfte yedim evde yemek yapmaya üşenip dışardan söyledim hep Ayh tam premsesmişim o zaman şimdi köle gibi sürekli koştur

Hayat bizi buralara getirdi jdnxjdnxjdnd artık prensese hizmet eden külkedileri olduk

Yaradana sığınıp elinin tersiyle ya hak diyerek geçiriyorsun rahat ediyorsun tatlım O ne ya bekar kadının çocuğun altını neden açıyor alt değiştirmeden anlamaz anlasa da uyuyan çocuk ne aramış acaba bokunda boncuk mu aramış nedir

Çok geçmiş olsun.

Sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi. Allah kuvvet versin.

Hayat bizi buralara getirdi jdnxjdnxjdnd artık prensese hizmet eden külkedileri olduk
Valla ben premseslere hizmet eden köle olmaya varım fazlasına noooo O yüzden annem gittiğinden beridir rahat ettim accık zaten bi tarafımda ayı bağırıyor dün de kayınvalidem aradı bulgardan ne getireyim diye gelecek gönlümün gıcık efendisi kaçış yok vize de çıktı kayınpederime allahım sen bana dayanma gücü ver alman komşularıma da sabır çok amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…