Ohh maşallah suni sancı nasıl bir şeyKızlarrr bende doğurdummm suni sancıyla yatış yaptık ama üç tur kordon dolanması olduğu için zorunlu sezaryen oldum. Ağrılarım bayağı var ama bebişime değerdarısı kalanlarımızın başınaa
Aynısını ben de yaşadım. Kaka ve çiş sayısı iyi ama ben de sağım miktarları görünce biraz moralim bozulmuştu. Ama bebek emdikten sonra kendi çıkarıyor, kaka ve çiş sayısı normal, uzun süre uyuyorsa o zaman süt yetiyor demektir demişti bana doktor. Bu arada eller serbest tam oturmuyorsa flanş yüzünden de olabilir. Genelde 24 mm boyutu ama sizin meme ucu eğer daha kucuk ise tam oturmadigi için meme ucunu tutamaz ve süt de tam gelmez, ona da dikkat edin.
Kızlar emzirdikten hemen sonra sağmadım bir buçuk saat falan geçmişti emzirdikten sonra sağsam hiç çıkmaz heralde çünkü çok uzun emiyorCanım sen bunu emzirdikten kaç dakika sonra sağdın. Ben az önce emzirip direk sağdım baya az çıktı ama çok da deneyemedim bebeğim hıçkırmaya başladığı için durdurmak zorunda kaldım. Bir de eller serbest bazen tam oturtamıyorum o zaman da az sağıyor. Şimdi dünden beri süt yetmiyor mu konuşulunca kendime olan yetiyor benim sütüm güvenim gitti benim panik mod açıldıannem saçmalama bezleri hep ağır çişten diyor ama sabahtan beri 4 çişli ve kakalı bez aldık bir tane de değişiştirirken işedi
Of havadan nem kapar oldum
Gözünüz aydıncanim ilgin için teşekkür ederim bakamadim hic mesajlara. son bir haftadır tansiyon zorlasa da cok sukur doktorun planladığı 20 subat (dun ) girdim doğuma. cok korkuyodum ama cok sukur sezaryeni de bana göre rahat atlattım. bebek 38+4 de doğmuş oldu. ilk doğduğunda ayak ve el de saturasyon ve tansiyon farki var dediler .1 saat kuvoze alacagiz demişler ben dogumdayken. tek arterliydi biliyosun direk ondan olabilir kalp rahatsızlığından suphelenip kardiyolojiye çıkarmışlar. tüm kontroller yapılmış cok sukur normale dönmüş saturasyon da tansiyon da. once ben geldim odama sonra bebek geldi. direk tuttu göğsümü cok sukur. iki kere güzel emzirdim. sonra cocuk doktoru geldi hemen yogun fototerapiye almamız gerek dedi . Kan uyuzmazligi cikmis. ben 0 pozitif esim B + ,bebek de B +olunca oluyormuş. dun aldilar goturduler. o gidince benim de tüm sinirlerim boşaldi biraz ağladım falan toparlanamadım bi sure. surekli sut sagmayla uğraştım yeni doğum olunca sut de milim milim bir de elle sag pompa kullanma diyorlar . 1 gun oyle gecti. cok sukur bugun fototerapi bitti ,1 gun izleyeceğiz degeri yukselmezse yarin çıkarırız dediler. insALLAH uzamadan çıkarız hala hastanedeyim ben de . taburcu olmadım. ben cok sukur iyiyim biraz omuz agrisi oldu o da tam gaz cikaramadigindan omzuna vurdu dediler agri kesici igne yaptilar biraz rahatladım. ama kendi derdimi unuttum bebisin yanina git gel sut ayarla dermen:) analiqdoğumdan sonra ayağa kalkmam falan da zor olmadı sukur. aklima bunlar geldi canim
cok tesekkur ederim moral oldu mesajiniz. ama bizimki 7 . saatinde sarılık oldu. bir suru çeşiti varmis. bu kan uyusmazliginjn E grubu gibi bisey dediler. ilac da vermişler. hamd olsun dusmus degeri ama yükselebilir tekrar ışık terapisi alabilir dediler. iyi olsun da geçecek insALLAH.biz de sut ve mama destekli gidiyoruz. yani yogun bakimda oyle yapiyorlarmis. insALLAH bugun belli olacakmış cikip çıkmayacağı. Allah dermansız dert vermesin bunlar da gececek insALLAH.Gözünüz aydınBizim de kan grubu uyuşmazlığımız vardı bizim bebede babanın kan grubunu almış.Bana hiç direkt fototerapi demediler ama sarılık bekliyoruz dediler.Bende sütüme güvenmeyip mama destekli gittim ilk üç gün yok gibi birşeydi çünkü sütüm.4. Gün sarılık değeri 9 du.O gün sütüm artık geldiği için mamayı kestim.7. Gün kontrolünde doktor vücudunu kontrol etti.Normal gözüküyor bir daha canını acıtmayalım dedi bakmadı.Pik zamanı bugün artık düşer dedi.Çok şükür sarılık olmadan atlattık.Hiç canınızı sıkmayın uyuşmazlık olsada sarılık kesşn olacak diye birşey yok yani
Tebrikler sağlıkla büyüsünKızlarrr bende doğurdummm suni sancıyla yatış yaptık ama üç tur kordon dolanması olduğu için zorunlu sezaryen oldum. Ağrılarım bayağı var ama bebişime değerdarısı kalanlarımızın başınaa
Valla ağrılı bir süreç tabiki ama inşallah emeklerinin karşılığını alırsınnOhh maşallah suni sancı nasıl bir şeyPazartesi bende suni sancı alacağım
Geçmiş olsunNormal doğum yapan hanımlar, bu dikişlerle nasıl başa çıktınız? Doktor vajinal fitil falan verdi ama mümkün değil fitili sokamıyorum canım çok yanıyor. Yürümek dert, oturmak zaten yok. Üç hafta oturma dedi doktor. Üç hafta nasıl oturmayabilirim allah aşkına?
Hayırlısı olsun hakkınızda canımKizlar ben doguma giriyorum. Bebek hala kanala inmemis, suyuda azalmis. Istersen suni deneyelim dedi doktor. Ben istemedim, daha kanala girmemis bebek icin kac saat sanci cekmeyi gozum almadi. Saat 12.30 spiral anesteziyle sezeryan olacagim. Bana sans dileyin lutfencok garip ve heyecanli hissediyorum
Nasıl artırdın canım benim ne yaparsam yapayım artmıyor iki memeyi de sağınca toplam 30 ml anca çıkıyorBu sütleri istediğimiz seviyede sabitlemen bi yolu yok mu Tecrübeli anneler HELP!!!
Benimki de 3 gün önce gitti ay geldi hasta oldu gittiği gün yine hasta oldu.Ben annemi gönderdim
Benim son anda kayınvalidemin gelesi tuttu. Bilin bakalım dün gece ve bugün boyunca hastane odasında ne yaptı? Uyudu ve horladı. O horladığı için ben ve bebek uyuyamadık. AyyyyBenimki de 3 gün önce gitti ay geldi hasta oldu gittiği gün yine hasta oldu.aman neyse benim de sınavım bu herhalde Bari lisansımı tıp sağlık bişey alanında yapsaydım da hasta bakmaktan para kazansaydım anca beleş işçi gibi
Valla neden böyle bir şey düşünüldüğünü ben anlamadım. Ben akan sütü (sağmadığım için pek sadece süt toplayıcıya akanları biriktiriyorum) 2 saat dışarda bekletiyorum ihtiyaç olmayınca buzdolabına koyuyorum. 2 biberondaki süt de buzdolabında aynı sıcaklığa gelince birleştiriyorum. Buzdolabında da 24 saat bekledi yine ihtiyaç olmadı diyelim poşete koyup buzluğa atıyorum. Yani farklı zamanda toplanmış sütleri buzdolabında bekledikten sonra birleştiriyorum. Daha bi zararını da görmedim bunun. Ben yorgun olunca eşim kolik başlıklı avent ile veriyor.aynı anda sanılanın birleştirmeye sorun yok. baktım bugün tekrar. farklı zamanda sanılanın birleştirmek sorun zaten biri yap dese de ben yapmam onu
Kız acı süte geçmez öyle bir şey olsaydı benim ilk kızımın alev topu olması lazımdıcigkofte yesem acı süte geçer m8 yaa canım cekiyor
Hayat bizi buralara getirdi jdnxjdnxjdnd artık prensese hizmet eden külkedileri oldukKız acı süte geçmez öyle bir şey olsaydı benim ilk kızımın alev topu olması lazımdıilk kızımı emzirirken çok fazla çiğköfte yedim evde yemek yapmaya üşenip dışardan söyledim hep Ayh tam premsesmişim o zaman şimdi köle gibi sürekli koştur
Yaradana sığınıp elinin tersiyle ya hak diyerek geçiriyorsun rahat ediyorsun tatlımBir de bir şey daha. Bebeğim bir haftalıkken görümcem geldi samimi değiliz pek. Evime ikinci gelişi ben ona hiç gitmedim aramam da pek kendi arar benden 5-6 yaş küçük bekar. Gelir gelmez bebeği uyandırmaya çalıştı zar zor yatmış memem kanıyor düşünün. Uyanmasın da meme emmesin yeter diyor diyorum. Bozuldum. Sonra ben mutfakta iken bebek uyarken altını açmış bakmış bozuldum. Sen neden kendi kendine açıp bakıyorsun uyuyan çocuğu. Sana ne sana mı kaldı ya. Çok sinir oldum. Aşırı hadsiz şımarık biri. Haddi olmaya her şeyi yapar.
Çok geçmiş olsun.Kızlar emzirdikten hemen sonra sağmadım bir buçuk saat falan geçmişti emzirdikten sonra sağsam hiç çıkmaz heralde çünkü çok uzun emiyorBenim de panikleme sebebim ve burada cc sorma sebebim şuydu normalde göğüs kalkanı kullanıyorum ve bir taraf emzirirken diğer az da olsa dolardı genelde.O gün hiç dolmadı ve bi sıkıntı oldugunu düşündüm.Varmışta.Akşama ateşlendim.Süt ateşi oldum büyük ihtimalle göğsüm kızardı vs.Sağım yaptım iki üç kez şükür düzeldi.Bebe de tam boşaltamadığı için çok fena iki gün geçirdim uykusuz
Sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi. Allah kuvvet versin.Kizlar ben doguma giriyorum. Bebek hala kanala inmemis, suyuda azalmis. Istersen suni deneyelim dedi doktor. Ben istemedim, daha kanala girmemis bebek icin kac saat sanci cekmeyi gozum almadi. Saat 12.30 spiral anesteziyle sezeryan olacagim. Bana sans dileyin lutfencok garip ve heyecanli hissediyorum
Valla ben premseslere hizmet eden köle olmaya varım fazlasına nooooHayat bizi buralara getirdi jdnxjdnxjdnd artık prensese hizmet eden külkedileri olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?