2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    123
Ay bu durumlardan korkuyorum ama Allah'tan aynı sehirdeyiz gelir ugrar evine gider kalıcı gelecek olan kendi annemler onda da babam sıkıntı bir hafta annemle birlikte kalacak mi belirsizligi vs strese sokuyor beni Allah hepimize güç versin en çok kv yatılı gelenlere tabi ki ,

Nasıl artırdın canım benim ne yaparsam yapayım artmıyor iki memeyi de sağınca toplam 30 ml anca çıkıyor
Valla işe yarar mı bilmiyorum ama ben 3 şey denedim hangisi yaradı emin değilim ama en çok işe yarayan bence gece yatmadan önce içtigim rezene çayı ve gelse de gelmesede yırmişer dk iki göğsümü de günde bir sağdım ( benim ikiz bebek olduğu için zaten az olan sütümü de enjektör ile vermeyeyim diye günde bir). Fıstıklı tahin helvası kahvaltım bitince iki dilim kadar kesin yiyorum, ve annemin ben küçükken ramazanlar da yaptıgı üzüm hoşafının içine dut kurusuda ekleyip yaptım ondanda hergün bir kare içiyorum yani rezene hoşaf ve fıstıkşı tahin helvası yiyecek içecek olarak yaptıklarım ama rezene bence en etkilisi.
Fiziki olarakta yirmişer dk sağmak, sıcak uygulamak özellikle duşta sıcak su altında masaj duş harici de jeller var yada ütü ısıtıp bi havluyu emzirmeden 15 önce çamasırımın içine koyarak (ben lansinoh göğüsler için olan jelini kullandım havlu zaten hassas olan goguslerı tahriş eder diye korktum ama ince kumaş örtü falanda olabilir). Ve arttı sütüm ama ben vazgeçmedim hiç bunlar işe yaramasaydı da işe yarayacagını düşündüğüm herşeyi yapardım sizde vazgeçmeyin evet kendinizi paralamayın yıpratmayın ama bişeyler denemekten de vazgeçmeyin bence

Benim son anda kayınvalidemin gelesi tuttu. Bilin bakalım dün gece ve bugün boyunca hastane odasında ne yaptı? Uyudu ve horladı. O horladığı için ben ve bebek uyuyamadık. Ayyyy
Hemşireler müdahale etmedi mi odaya geldiklerinde yada o kişiden başka kim vardı yanınızda?

ohhh aradığım yorum bugün alcam ben de diyardan soylucem tabi bi yer var inanılmaz cikoftesi var

altına bakmasi ne alaka deli midir nedir aaaa

cigkofte yesem acı süte geçer m8 yaa canım cekiyor

Ay kafayı yemiş herhalde.. kavgasız dille gerekirse laf sokarak uyar bence bebeği uykusundan uyandırmak nedir ya bozmasın düzenini, neyi merak etti de bakıyor deli mi ne. Bir tane akıllı yok çevrede ya

Uykusuzluktan yazamıyorummmmm
hay ağzını öpeyim senın. Eşimle aramızı bozdu gitti. Ne var halasıymış ne olmuş diyor. Benım kardeşim de bana sormadan açmaz annem bile. Birinci bakım vereni bensem kimse bana sormadan bir şey yapamaz. Mal bunalr yemin ederim.

Pişik için ileri boyutta ise ben eskiden hametan ile trosyd mantar kremini birlikte sürüyordum. Sabah geçiyordu. Bir gün portakal çok yedim ertesi gün kızarmıştı pıposu. Sanırım etkiliyor. Oğlumun cildi hassas değildi. Ama kızımın aşırı hassas kızarıyor silsem bile. Ellediğim yer bile kızarıyor.

Bir de kızlar iştahım berbat açık. Ağzım boş durmuyor hamile iken böyle değildim. 63ile hamile kaldım 76 ile doğuma gittim. 13 kg aldım. Şimdi 68im. 8 kg vermişim. Ama gene alıcam bu gidişle. Bir de kanamam neredeyse hiç yok günlük ped yetiyor sizde nasıl?

biraz abartmış üç hafta ne yahu. ilk doğumum normaldi sadece bir gün dikişler böyle kurumuş sertleşmiş gibi yoğun bi acı hissettirmişti ve oturamamıştım onun dışında oturudm yattım kalktım hiç öyle sürekli yatmadım. vajinal fitil vermemişti bana ne için fitil?

ohhh aradığım yorum bugün alcam ben de diyardan soylucem tabi bi yer var inanılmaz cikoftesi var
Kız ne geçmesi. He boş ver ben her şeyi yiyorum. Hiçbir şey olmuyor. Bi portakal vs biraz abarttım kızın cilddi hassas. Kızardı ama ğişik bpyutunda değil. Bepanten ile duzeldi. Canım ne istiyorsa ye.

Teşekkür ederim canım denemediğim sadece rezene çayı kalmıştı aldırdım ona da bugün başlayayım inşallah benim de artar. Benim de ikiz ve hem emiyorlar hem günde en az 1 kez sağıyorum bitki çayları, süt artırıcı vitaminler, bestlak damla, tahin, kuru meyveler, dereotu yani ne var ne yok her şeyi düzenli olarak yapıyorum ama gittikçe azalıyor gibi çünkü başta sağ memeden de geliyordu az da olsa ama şu an sağ tarafta yok gibi bir şey

Hemşireler müdahale etmedi mi odaya geldiklerinde yada o kişiden başka kim vardı yanınızda?
Kimse yoktu. Eşimi eve göndermiştim bir gece önceden hastanedeydik yoruldu diye. Hemşireler de şok oldu.
Enfeksiyonu önlemesi için. Benim iç dikişlerim de var ondan mı acaba? İnanılmaz acıyor. Sürekli bir şeyler yanma hissi. Doğumum kolay oldu ama dikişler bitirdi beni.

Hadi hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün
Ay ben de ben 71 ile kilo hamile kalmıştım hayatımın en şişman dönemiydi 79-80 arası doğuma gittim en son geçen hafta 70 idim ama kesin kilo aldım çünkü kaç dilim ekmek tüketiyorum kahvaltıda bilmiyorum. Akşam uyumadan da etimek. Doğumdan beri etimek ve peynire taktın
Canım bestlak damlayı nasıl kullanıyorsunuz?

gece sütü ile gündüz sütünün içeriği farklı uyku düzenini etkiler diye biliyorum yoksa aynı gün içindeki sütü bile birlestirebilirsiniz diyorlar bazıları da ben sadece pes pese sağdığımı birlestiriyorum. zaten ayrı zamanlarda birleştirmek pek mümkün gözükmüyor.

bebişin tukurugu değince zaten olan oluyor beyne alarm gidiyorrr anca girebildim verdiler mi minnoşu

Benim son anda kayınvalidemin gelesi tuttu. Bilin bakalım dün gece ve bugün boyunca hastane odasında ne yaptı? Uyudu ve horladı. O horladığı için ben ve bebek uyuyamadık. Ayyyy
işte böyle olunca ben deliriyorum geldim mi geldim yardim ettimmm mi ettim gece boyunca başınızda bekledimmmm derler sonra

Ay gözünüz aydın son doğum taneleride düşüyor grubumuza sağlıkla gelsinler yarın sabahta benimki olacak,planlı oluncada stresi çok oluyormuş

Kız ne geçmesi. He boş ver ben her şeyi yiyorum. Hiçbir şey olmuyor. Bi portakal vs biraz abarttım kızın cilddi hassas. Kızardı ama ğişik bpyutunda değil. Bepanten ile duzeldi. Canım ne istiyorsa ye.
Ben de bir hoca izledim sizin sindirim sisteminiz ayrı bebeğini ayrı diyordu

Hee birde sen yazınca aklıma geldi fotografını ekleyeceğim günde iki kez bu vitamini verdi doktorum sen ta danısmadan doktoruna kullanma ama diğer tüm vitaminleri mi kesip sadece bunu kullan dedi süt arttırmaya yardımcı dedi doğumdan hemen sonra başlamıstım

Eklentiler

• 1000056815.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…