2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    122
Hemşirelerin müdahale etmemiş olması sasırtıcı gerçekten sende ki sabırda gerçekten takdir edilesi ben o an arardım eşimi gel annenide al git benim bakmam gereken bir lohusa birde bebek var başka yüke ihtiyacım yok diyerek onu oraya dikerdim valla sabrına sağlık ne diyeyim eve giderken bıraksaydınız onu orada belli ki kendi evi gibi rahat etmiş

Valla görümcem yok bişeyim yok ama eşimin bilumum kuzenlerine uyguladığım tarife budur. Sen kimsin dış kapının mandalı tarzında davranınca uzaklaşıyorlar. İyi ki de yok ben kendi anama bile katlanamayan yabaninin tekiyim

Harika haftalar kullanıyorum. İlk kızımda satın almıştım 2. Kızımda sa kullanıyorum
Aa onun uygulaması da mı var bende kıtabı var uygulama aylık abone ücretli mı yoksa bir kez veriyorsun bir daha istemiyor mu he birde malum ikiz sadece doğum tarihi mi istiyor kişisel bilgi de istiyor mu yani iki abonelik yada farklı iki uygulama almam gerekir mi iki çocuk için ay çok soru sordum ama o kitaba bayılıyorum

Tam bitti diyorum ce eee diye çıkageliyor kanama 60 kgyim. Yani bütün kiloları verdim şükür iştahlı olabilmem için yemek yemeye vakit lazım sağolsun büyük kızım bugün hafta sonu diye elinden gelen her şeyi komple yaptı. En son beni kaydırağından zorla kaydırdı tontonun üstüne bam güm düşüyorum. Yok anlamıyor ağır kaldırma diyen doktor bana bi görünsün

Valla ben birleştiriyorum eşim ben yorgunken versin diye. Uğraşamam 2 çocukla sabah mı akşam mı ayrı ayrı diye. İçsin olmadı gene uyumazsa altını alıp emziriyorum ama bana kazandırdığı yarım saate kurban

Ben aldığımda tek seferlik ödedim çünkü ücretli uygulama. Kitabını hamileyken almıştım ilk kızıma okudum sonra uygulamayı buldum satın aldım. Şimdi ikinci kızımı da uygulamaya kaydettim kullanıyorum. İkizleri de sanırm kaydedebilirsin. Çok kişisel bir şey girmiyorsun ya. Beklenen doğum tarihi vs. Uygulama şu:

Eklentiler

• IMG_9546.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 21
Ay çok tesekkür ederim

Ay kızlar ben salak gibi dünden beri sütümü dert ederken boş yere geceleri atletimi ıslatan sütümü azalttım sanırım. Memelerim eskisi gibi dolgun değil bir de normalde birini emzirirken diğeri akardı akmıyor şimdi sıkınca geliyor ama eskisi gibi değil. Tamamen benim hüsnü kuruntumdan psikolojim etkiledi bence.

Hoş dünden beri inci kuşum sürekli mememde ama bu depolamak işin sağmak beni olumsuz etkiledi sanırım. Hem az görünce panik oldum hem de kafama takmaya başladım.

ladin19 sen bilirsin iş zamanı vermek için depolamaya başkamak istiyorum ama bir memeden sağınca eller serbest ile sadece 25-30 ml çıkıyor 10 dk falan nasıl yapmak lazım?

Helva ve dereotu da dene

Biberonla verince meme reddi yaşama olasılığı yok mu ? Ben de biberonla takviye anne sütü vereyim istiyorum ama korkuyorum

Ben bunu tekrar araştırayım çünkü aynı anda sağdığın sütü birlestirebilirsin farklı zamanlardaki birlestiremezsin diye biliyorum. ebeye sorayım hatta
Aynı anda sağdığını bitleştirebilirsin. Farklı saatlerde sağdığını da aynı ısı derecesine getirip öyle birleştirebilirsin. Yani sabah 6 da sağ buzdolabına at. 9 da sağ buzdalabına at. Saat 12 de de her iki soğumuş sütü birleştir at buzluğa Yada içir bebişe

canım stres etkiliyor ama 1 günde hop biter gibi bir şey yok aynı zamanda sütün regüle oluyor. daha işe b aşlamana ne kadar var şimdiden neden başladın ki sağmaya. bozuk vana gibi akıtman etmen gerekmez. ayrıca çocuk emiyor içiyor işte pompaya kanın kaynamadığına göre 25-30 gayet normal şu anda

Aslında mayıs başı başlayacağım ücretsiz izin almazsam ama ben aktif araç sürmüyorum o sebeple bebekle sürmem gerekecek diye nisanda özel derse başlayacağım daha kendime güvenim gelsin istedim bir de martta fizik tedaviye başlayacağım sol elim hala uyuşuk
Bu durumlarda anneme ya da eşime bebeği bırakacağım için şimdiden başlayayım dedim ama çok cahil işi yaptım sanırım.

Bebekte 2 gündür sadece memede uyuyunca sürekli emdi sağdığımda aktif dolu bir sütüm olmadı eller serbestle de iyi anlaşamıyorum bir de takıntılı olunca tek düşündüğüm şey SÜT

Damlayı günde 3 kez 20 şer damla olarak içiyorum üzerinde öyle yazıyordu

Doktorun bana verdiği de bu canım ben de bunu düzenli olarak kullanıyorum doğumdan beri

Harika haftalar kullanıyorum. İlk kızımda satın almıştım 2. Kızımda sa kullanıyorum
Harika haftalar (dr.hetty van de rijt ve dr.frans plooij) diye bir kitap okuyorum. Acaba aynı yazarların uygulaması mi ? Atak haftaları, semptomları, yapılacaklar vs.yaziyor. çok yardımcı oluyor bana, bazı merak ettiklerimi internette bulamıyordum ama kitapta yer alıyor.

Aa eğer bu uygulama kitabın ise bende de var ve çok mutlu olurum. Satın almadım yüklenmiştim ama eğer memnun kaldıysanız satın alayım ben de.

Kanama meselesini ben de merak ediyordum. Birkaç gündür kanamam yoktu ama dün sanırım regl başladı bende. Bu kadar çabuk olunur mu bilmiyorum ama eğer aramızda olan varsa beni de aydınlatırsa sevinirim. Ben düşük yaptığım zaman da kürtaj olduğumda hemen regl duzenime dönmüştüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…