Hemşirelerin müdahale etmemiş olması sasırtıcı gerçekten sende ki sabırda gerçekten takdir edilesi ben o an arardım eşimi gel annenide al git benim bakmam gereken bir lohusa birde bebek var başka yüke ihtiyacım yok diyerek onu oraya dikerdim valla sabrına sağlık ne diyeyim eve giderken bıraksaydınız onu orada belli ki kendi evi gibi rahat etmişKimse yoktu. Eşimi eve göndermiştim bir gece önceden hastanedeydik yoruldu diye. Hemşireler de şok oldu.
Enfeksiyonu önlemesi için. Benim iç dikişlerim de var ondan mı acaba? İnanılmaz acıyor. Sürekli bir şeyler yanma hissi. Doğumum kolay oldu ama dikişler bitirdi beni.
Valla görümcem yok bişeyim yok ama eşimin bilumum kuzenlerine uyguladığım tarife budur. Sen kimsin dış kapının mandalı tarzında davranınca uzaklaşıyorlar. İyi ki de yok ben kendi anama bile katlanamayan yabaninin tekiyimUykusuzluktan yazamıyorummmmm
hay ağzını öpeyim senın. Eşimle aramızı bozdu gitti. Ne var halasıymış ne olmuş diyor. Benım kardeşim de bana sormadan açmaz annem bile. Birinci bakım vereni bensem kimse bana sormadan bir şey yapamaz. Mal bunalr yemin ederim.
Aa onun uygulaması da mı var bende kıtabı var uygulama aylık abone ücretli mı yoksa bir kez veriyorsun bir daha istemiyor mu he birde malum ikiz sadece doğum tarihi mi istiyor kişisel bilgi de istiyor mu yani iki abonelik yada farklı iki uygulama almam gerekir mi iki çocuk için ay çok soru sordum ama o kitaba bayılıyorumHarika haftalar kullanıyorum. İlk kızımda satın almıştım 2. Kızımda sa kullanıyorum
Tam bitti diyorum ce eee diye çıkageliyor kanamaPişik için ileri boyutta ise ben eskiden hametan ile trosyd mantar kremini birlikte sürüyordum. Sabah geçiyordu. Bir gün portakal çok yedim ertesi gün kızarmıştı pıposu. Sanırım etkiliyor. Oğlumun cildi hassas değildi. Ama kızımın aşırı hassas kızarıyor silsem bile. Ellediğim yer bile kızarıyor.
Bir de kızlar iştahım berbat açık. Ağzım boş durmuyor hamile iken böyle değildim. 63ile hamile kaldım 76 ile doğuma gittim. 13 kg aldım. Şimdi 68im. 8 kg vermişim. Ama gene alıcam bu gidişle. Bir de kanamam neredeyse hiç yok günlük ped yetiyor sizde nasıl?
Valla ben birleştiriyorum eşim ben yorgunken versin diye. Uğraşamam 2 çocukla sabah mı akşam mı ayrı ayrı diye. İçsin olmadı gene uyumazsa altını alıp emziriyorum ama bana kazandırdığı yarım saate kurbangece sütü ile gündüz sütünün içeriği farklı uyku düzenini etkiler diye biliyorum yoksa aynı gün içindeki sütü bile birlestirebilirsiniz diyorlar bazıları da ben sadece pes pese sağdığımı birlestiriyorum. zaten ayrı zamanlarda birleştirmek pek mümkün gözükmüyor.
Ben aldığımda tek seferlik ödedim çünkü ücretli uygulama. Kitabını hamileyken almıştım ilk kızıma okudum sonra uygulamayı buldum satın aldım. Şimdi ikinci kızımı da uygulamaya kaydettim kullanıyorum. İkizleri de sanırm kaydedebilirsin. Çok kişisel bir şey girmiyorsun ya. Beklenen doğum tarihi vs. Uygulama şu:Aa onun uygulaması da mı var bende kıtabı var uygulama aylık abone ücretli mı yoksa bir kez veriyorsun bir daha istemiyor mu he birde malum ikiz sadece doğum tarihi mi istiyor kişisel bilgi de istiyor mu yani iki abonelik yada farklı iki uygulama almam gerekir mi iki çocuk için ay çok soru sordum ama o kitaba bayılıyorum
Ay çok tesekkür ederimBen aldığımda tek seferlik ödedim çünkü ücretli uygulama. Kitabını hamileyken almıştım ilk kızıma okudum sonra uygulamayı buldum satın aldım. Şimdi ikinci kızımı da uygulamaya kaydettim kullanıyorum. İkizleri de sanırm kaydedebilirsin. Çok kişisel bir şey girmiyorsun ya. Beklenen doğum tarihi vs. Uygulama şu:
yok canim malesef tekrar fototerapi aliyor.bebişin tukurugu değince zaten olan oluyor beyne alarm gidiyorrr anca girebildim verdiler mi minnoşu
40 ından sonra cinselliğe başlayın dedi. Zaten anca kırkımda bitti kanamalarımBi de sezeryan sonrası cinsellik ne zaman oluyor, kanamadan sonra baslasak olur mu acababugün doktora sormayı unutmusum soran oldu mu
Helva ve dereotu da deneHerkese iyi gecelerbu gece bize uyku yok galiba bu kiraz çekirdeği kemeri deneyen var mı faydası oluyor mu mama gaz yapıyor akşama kadar emiyor akşam olunca da mama verdiğim gün gaz çok oluyor aslında sma mama en az gaz yapan dediler ama bize çok gaz yapıyor birde benım sütümü de artırmam lazım ilk doğumdan hiç böyle süt sorunu olmamıştı hata çok olurdu bu sefer yetmiyor su 3litre mutlaka içiyorum süt yapan her şeyi gün içinde tüketiyorum incir kuru dut tahin ceviz fındık gibi ama faydası yok napcaz bilmiyorum
Biberonla verince meme reddi yaşama olasılığı yok mu ? Ben de biberonla takviye anne sütü vereyim istiyorum ama korkuyorumBen de öyle yapıyorum eve geldiğimizde beri 15 20 dk emzirip gerisini sagip biberonla veriyorum. Bir de şunu farkettim sağ memeden çok süt çıkıyor ama sulu sol memeden az çıkıyor yağlı ikisini dengelemek için mutlaka arkadan tekrar sağım yapıp birleştiriyorum
Aynı anda sağdığını bitleştirebilirsin. Farklı saatlerde sağdığını da aynı ısı derecesine getirip öyle birleştirebilirsin. Yani sabah 6 da sağ buzdolabına at. 9 da sağ buzdalabına at. Saat 12 de de her iki soğumuş sütü birleştir at buzluğa Yada içir bebişeBen bunu tekrar araştırayım çünkü aynı anda sağdığın sütü birlestirebilirsin farklı zamanlardaki birlestiremezsin diye biliyorum. ebeye sorayım hatta
canım stres etkiliyor ama 1 günde hop biter gibi bir şey yok aynı zamanda sütün regüle oluyor. daha işe b aşlamana ne kadar var şimdiden neden başladın ki sağmaya. bozuk vana gibi akıtman etmen gerekmez. ayrıca çocuk emiyor içiyor işte pompaya kanın kaynamadığına göre 25-30 gayet normal şu andaAy kızlar ben salak gibi dünden beri sütümü dert ederken boş yere geceleri atletimi ıslatan sütümü azalttım sanırım. Memelerim eskisi gibi dolgun değil bir de normalde birini emzirirken diğeri akardı akmıyor şimdi sıkınca geliyor ama eskisi gibi değil. Tamamen benim hüsnü kuruntumdan psikolojim etkiledi bence.
Hoş dünden beri inci kuşum sürekli mememde ama bu depolamak işin sağmak beni olumsuz etkiledi sanırım. Hem az görünce panik oldum hem de kafama takmaya başladım.
ladin19 sen bilirsin iş zamanı vermek için depolamaya başkamak istiyorum ama bir memeden sağınca eller serbest ile sadece 25-30 ml çıkıyor 10 dk falan nasıl yapmak lazım?
Aslında mayıs başı başlayacağım ücretsiz izin almazsam ama ben aktif araç sürmüyorum o sebeple bebekle sürmem gerekecek diye nisanda özel derse başlayacağım daha kendime güvenim gelsin istedim bir de martta fizik tedaviye başlayacağım sol elim hala uyuşukcanım stres etkiliyor ama 1 günde hop biter gibi bir şey yok aynı zamanda sütün regüle oluyor. daha işe b aşlamana ne kadar var şimdiden neden başladın ki sağmaya. bozuk vana gibi akıtman etmen gerekmez. ayrıca çocuk emiyor içiyor işte pompaya kanın kaynamadığına göre 25-30 gayet normal şu anda
Damlayı günde 3 kez 20 şer damla olarak içiyorum üzerinde öyle yazıyorduHadi hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün
Ay ben de ben 71 ile kilo hamile kalmıştım hayatımın en şişman dönemiydi79-80 arası doğuma gittim en son geçen hafta 70 idim ama kesin kilo aldım çünkü kaç dilim ekmek tüketiyorum kahvaltıda bilmiyorum. Akşam uyumadan da etimek. Doğumdan beri etimek ve peynire taktın
Canım bestlak damlayı nasıl kullanıyorsunuz?
Doktorun bana verdiği de bu canım ben de bunu düzenli olarak kullanıyorum doğumdan beriHee birde sen yazınca aklıma geldi fotografını ekleyeceğim günde iki kez bu vitamini verdi doktorum sen ta danısmadan doktoruna kullanma ama diğer tüm vitaminleri mi kesip sadece bunu kullan dedi süt arttırmaya yardımcı dedi doğumdan hemen sonra başlamıstım
Harika haftalar (dr.hetty van de rijt ve dr.frans plooij) diye bir kitap okuyorum. Acaba aynı yazarların uygulaması mi ? Atak haftaları, semptomları, yapılacaklar vs.yaziyor. çok yardımcı oluyor bana, bazı merak ettiklerimi internette bulamıyordum ama kitapta yer alıyor.Harika haftalar kullanıyorum. İlk kızımda satın almıştım 2. Kızımda sa kullanıyorum
Aa eğer bu uygulama kitabın ise bende de var ve çok mutlu olurum. Satın almadım yüklenmiştim ama eğer memnun kaldıysanız satın alayım ben de.Ben aldığımda tek seferlik ödedim çünkü ücretli uygulama. Kitabını hamileyken almıştım ilk kızıma okudum sonra uygulamayı buldum satın aldım. Şimdi ikinci kızımı da uygulamaya kaydettim kullanıyorum. İkizleri de sanırm kaydedebilirsin. Çok kişisel bir şey girmiyorsun ya. Beklenen doğum tarihi vs. Uygulama şu:
Kanama meselesini ben de merak ediyordum. Birkaç gündür kanamam yoktu ama dün sanırım regl başladı bende. Bu kadar çabuk olunur mu bilmiyorum ama eğer aramızda olan varsa beni de aydınlatırsa sevinirim. Ben düşük yaptığım zaman da kürtaj olduğumda hemen regl duzenime dönmüştüm.Tam bitti diyorum ce eee diye çıkageliyor kanama60 kgyim. Yani bütün kiloları verdim şükür iştahlı olabilmem için yemek yemeye vakit lazım sağolsun büyük kızım bugün hafta sonu diye elinden gelen her şeyi komple yaptı. En son beni kaydırağından zorla kaydırdı tontonun üstüne bam güm düşüyorum. Yok anlamıyor ağır kaldırma diyen doktor bana bi görünsün
bebeğine göre değişiyor demek ki biz öyle bir şey yaşamadık.Biberonla verince meme reddi yaşama olasılığı yok mu ? Ben de biberonla takviye anne sütü vereyim istiyorum ama korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?