Açıkçası ben daha 10-15 günlük iken kizimda başladım biberona. Kocam kaşık biberon ile ya da şırınga ile vermedi biz de philips aventin biberonunu almıştık, 2 yi kullanamadı kızım biz 3 ten başladık. Çok şükür meme reddi olmadı şimdiye kadar. Sürekli beslemek gerektigi ve eşimle ikimiz yalnız olduğumuz için gecelik ya da gündüz ben dinlenebileyim diye sagip dolaba attigim sutu biberona koyup veriyoruz.Biberonla verince meme reddi yaşama olasılığı yok mu ? Ben de biberonla takviye anne sütü vereyim istiyorum ama korkuyorum
sizin sariligin sebebi farklı mutlaka düzelir kuzum üzülme steroid bulaşmasın süte ay çok tatlıdır ayrı kalmak çok zor oluryok canim malesef tekrar fototerapi aliyor.
yahu annenin yarim saat uykusu büyüktür tümmmm tavsiyelerValla ben birleştiriyorum eşim ben yorgunken versin diye. Uğraşamam 2 çocukla sabah mı akşam mı ayrı ayrı diye. İçsin olmadı gene uyumazsa altını alıp emziriyorum ama bana kazandırdığı yarım saate kurban
ilk kırk gün ara ara kaybolmalı da olsa azlı çoklu kanama gördüm. Kırkımdan sonra 15 gündür temizlenmiştim . Dün kanamam başladı regl kanaması bu diğer doğum kanaması kahveye dönüktü ve cansızdı son günleri. Ama dünden beri kan kırmızısı veya siyaha yakın koyu kırmızı kanama görüyorum ped bile taktım sanırım ilk reglime başladım. Ve saT 20 si idi yine 20 sinde geldi düzenim bozulmadı gibi tesadüf sanırım ama vatana millete hayırlı olsun en kısa zamanda gidip spiral taktıracağım.Kanama meselesini ben de merak ediyordum. Birkaç gündür kanamam yoktu ama dün sanırım regl başladı bende. Bu kadar çabuk olunur mu bilmiyorum ama eğer aramızda olan varsa beni de aydınlatırsa sevinirim. Ben düşük yaptığım zaman da kürtaj olduğumda hemen regl duzenime dönmüştüm.
Benim de düne kadar gelen kanamalar hep kahverengi idi dün ve bugün normal kırmızı olunca regl olduğumu düşündüm. Spiral konusunda dikkat edin, gorumcem de yengem de spiral ile hamile kaldı :)ilk kırk gün ara ara kaybolmalı da olsa azlı çoklu kanama gördüm. Kırkımdan sonra 15 gündür temizlenmiştim . Dün kanamam başladı regl kanaması bu diğer doğum kanaması kahveye dönüktü ve cansızdı son günleri. Ama dünden beri kan kırmızısı veya siyaha yakın koyu kırmızı kanama görüyorum ped bile taktım sanırım ilk reglime başladım. Ve saT 20 si idi yine 20 sinde geldi düzenim bozulmadı gibi tesadüf sanırım ama vatana millete hayırlı olsun en kısa zamanda gidip spiral taktıracağım.
Hayırlı olsun canım gözün aydın Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallahKizlar bugun 12.30da dogum yaptim. Yeni yeni toparlaniyorum, bebis yanimda birlikteyiz. Sutum yok, meme ucum yok, silikonla zor emzirdik biraz. Insallah sutum gelir biran once.
Hala annelige alisamadim, garip hissediyorum ama onun guzelligi dunyaya bedel. Allahim bekleyen herkese saglikli dogumlar nasip etsin
Tebrikler sağlıkla büyüsünKizlar bugun 12.30da dogum yaptim. Yeni yeni toparlaniyorum, bebis yanimda birlikteyiz. Sutum yok, meme ucum yok, silikonla zor emzirdik biraz. Insallah sutum gelir biran once.
Hala annelige alisamadim, garip hissediyorum ama onun guzelligi dunyaya bedel. Allahim bekleyen herkese saglikli dogumlar nasip etsin
ayy hayırlı olsun. Ben bu konuda çok sakarım. benim de 25 günde biter 40. gün tekrar regl olurum. inşallah iki ay sonra kızlar ben yine hamileyim diye gelmem burayailk kırk gün ara ara kaybolmalı da olsa azlı çoklu kanama gördüm. Kırkımdan sonra 15 gündür temizlenmiştim . Dün kanamam başladı regl kanaması bu diğer doğum kanaması kahveye dönüktü ve cansızdı son günleri. Ama dünden beri kan kırmızısı veya siyaha yakın koyu kırmızı kanama görüyorum ped bile taktım sanırım ilk reglime başladım. Ve saT 20 si idi yine 20 sinde geldi düzenim bozulmadı gibi tesadüf sanırım ama vatana millete hayırlı olsun en kısa zamanda gidip spiral taktıracağım.
Canım ben pazar doğum yaptım salı hastaneden çıktım. Hastaneden çıkar çıkmaz evde emzik verdimPeki emzik veren var mı bebeğine? Daha erken mi ?. Biraz önce altı temiz karnı tok ve gazı çıkmış ama mızmızlanan bebeğime ilk kez emzik deneyeyim dedim ve cop cop tuttu ve sustu. Şu an sessizliğin içinde şaşkınca hayatı sorguluyorum.
Ay benim bi arkadaşım 3 aylık bebeği varken kazara hamile kaldı zamanında çok dalga geçtim. Şimdi o kadar dalga geçtiğim için en büyük korkum başıma gelmesiayy hayırlı olsun. Ben bu konuda çok sakarım. benim de 25 günde biter 40. gün tekrar regl olurum. inşallah iki ay sonra kızlar ben yine hamileyim diye gelmem buraya
Hayırlııı olsun allah analı babalı büyütsünKizlar bugun 12.30da dogum yaptim. Yeni yeni toparlaniyorum, bebis yanimda birlikteyiz. Sutum yok, meme ucum yok, silikonla zor emzirdik biraz. Insallah sutum gelir biran once.
Sus sus ben de korkumdan çözüm yoluna gidicem hemen. Adam korunmuyor ne gelirse Allahtan diyipayy hayırlı olsun. Ben bu konuda çok sakarım. benim de 25 günde biter 40. gün tekrar regl olurum. inşallah iki ay sonra kızlar ben yine hamileyim diye gelmem buraya
Kınadığını yaşamadan ölmezmişsin derler. yaşamaman dileğiyleAy benim bi arkadaşım 3 aylık bebeği varken kazara hamile kaldı zamanında çok dalga geçtim. Şimdi o kadar dalga geçtiğim için en büyük korkum başıma gelmesi
Hayırlı olsun canım inşallah sütünde gelir Rabbim kolaylıklar versinKizlar bugun 12.30da dogum yaptim. Yeni yeni toparlaniyorum, bebis yanimda birlikteyiz. Sutum yok, meme ucum yok, silikonla zor emzirdik biraz. Insallah sutum gelir biran once.
Hayırlı olsun gözünüz aydınKizlar bugun 12.30da dogum yaptim. Yeni yeni toparlaniyorum, bebis yanimda birlikteyiz. Sutum yok, meme ucum yok, silikonla zor emzirdik biraz. Insallah sutum gelir biran once.
Evet o kitabın uygulamasıHarika haftalar (dr.hetty van de rijt ve dr.frans plooij) diye bir kitap okuyorum. Acaba aynı yazarların uygulaması mi ? Atak haftaları, semptomları, yapılacaklar vs.yaziyor. çok yardımcı oluyor bana, bazı merak ettiklerimi internette bulamıyordum ama kitapta yer alıyor.
Ben çok memnun kalmıştım ve gerçekten de atak dönemi tam tutuyor napacağımı biliyordum ne zaman geçecek kazanımları neler olacak baya işe yarıyorduAa eğer bu uygulama kitabın ise bende de var ve çok mutlu olurum. Satın almadım yüklenmiştim ama eğer memnun kaldıysanız satın alayım ben de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?