2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    122
Biberonla verince meme reddi yaşama olasılığı yok mu ? Ben de biberonla takviye anne sütü vereyim istiyorum ama korkuyorum
Açıkçası ben daha 10-15 günlük iken kizimda başladım biberona. Kocam kaşık biberon ile ya da şırınga ile vermedi biz de philips aventin biberonunu almıştık, 2 yi kullanamadı kızım biz 3 ten başladık. Çok şükür meme reddi olmadı şimdiye kadar. Sürekli beslemek gerektigi ve eşimle ikimiz yalnız olduğumuz için gecelik ya da gündüz ben dinlenebileyim diye sagip dolaba attigim sutu biberona koyup veriyoruz.

yahu annenin yarim saat uykusu büyüktür tümmmm tavsiyeler

Kizlar bugun 12.30da dogum yaptim. Yeni yeni toparlaniyorum, bebis yanimda birlikteyiz. Sutum yok, meme ucum yok, silikonla zor emzirdik biraz. Insallah sutum gelir biran once.
Hala annelige alisamadim, garip hissediyorum ama onun guzelligi dunyaya bedel. Allahim bekleyen herkese saglikli dogumlar nasip etsin

ilk kırk gün ara ara kaybolmalı da olsa azlı çoklu kanama gördüm. Kırkımdan sonra 15 gündür temizlenmiştim . Dün kanamam başladı regl kanaması bu diğer doğum kanaması kahveye dönüktü ve cansızdı son günleri. Ama dünden beri kan kırmızısı veya siyaha yakın koyu kırmızı kanama görüyorum ped bile taktım sanırım ilk reglime başladım. Ve saT 20 si idi yine 20 sinde geldi düzenim bozulmadı gibi tesadüf sanırım ama vatana millete hayırlı olsun en kısa zamanda gidip spiral taktıracağım.

Benim de düne kadar gelen kanamalar hep kahverengi idi dün ve bugün normal kırmızı olunca regl olduğumu düşündüm. Spiral konusunda dikkat edin, gorumcem de yengem de spiral ile hamile kaldı :)

Hayırlı olsun canım gözün aydın Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah ne tatlıdır simdi o sütun de gelir meme ucun da dert etme

Tebrikler sağlıkla büyüsün

ayy hayırlı olsun. Ben bu konuda çok sakarım. benim de 25 günde biter 40. gün tekrar regl olurum. inşallah iki ay sonra kızlar ben yine hamileyim diye gelmem buraya

Canım ben pazar doğum yaptım salı hastaneden çıktım. Hastaneden çıkar çıkmaz evde emzik verdim

ayy hayırlı olsun. Ben bu konuda çok sakarım. benim de 25 günde biter 40. gün tekrar regl olurum. inşallah iki ay sonra kızlar ben yine hamileyim diye gelmem buraya
Ay benim bi arkadaşım 3 aylık bebeği varken kazara hamile kaldı zamanında çok dalga geçtim. Şimdi o kadar dalga geçtiğim için en büyük korkum başıma gelmesi

Hayırlııı olsun allah analı babalı büyütsün sağlık ve mutlulukla uzun uzun seneleriniz olsun birlikte

Hayırlı olsun canım inşallah sütünde gelir Rabbim kolaylıklar versin
Biz ikimiz kaldık galiba warcrew hiç sona kalacağımı tahmin etmezdim grupta

Hayırlı olsun gözünüz aydın

Evet o kitabın uygulaması

Aa eğer bu uygulama kitabın ise bende de var ve çok mutlu olurum. Satın almadım yüklenmiştim ama eğer memnun kaldıysanız satın alayım ben de.
Ben çok memnun kalmıştım ve gerçekten de atak dönemi tam tutuyor napacağımı biliyordum ne zaman geçecek kazanımları neler olacak baya işe yarıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…