Allah bağışlasın.Kızlarr ben doğurdum. Kızım da ben de gayet sağlıklıyız çok şükür. Allah doğum bekleyenlere bir avazda kurtulmayı nasip etsin.
Uyku uyku uykuTeşekkür ederim canım denemediğim sadece rezene çayı kalmıştı aldırdım ona da bugün başlayayım inşallah benim de artar. Benim de ikiz ve hem emiyorlar hem günde en az 1 kez sağıyorum bitki çayları, süt artırıcı vitaminler, bestlak damla, tahin, kuru meyveler, dereotu yani ne var ne yok her şeyi düzenli olarak yapıyorum ama gittikçe azalıyor gibi çünkü başta sağ memeden de geliyordu az da olsa ama şu an sağ tarafta yok gibi bir şey
işte böyle olunca ben deliriyorum geldim mi geldim yardim ettimmm mi ettim gece boyunca başınızda bekledimmmm derler sonra
Kendi evine bırakmadık da evine gönderdik.Hemşirelerin müdahale etmemiş olması sasırtıcı gerçekten sende ki sabırda gerçekten takdir edilesi ben o an arardım eşimi gel annenide al git benim bakmam gereken bir lohusa birde bebek var başka yüke ihtiyacım yok diyerek onu oraya dikerdim valla sabrına sağlık ne diyeyim eve giderken bıraksaydınız onu orada belli ki kendi evi gibi rahat etmiş
Uyuyabilsem ben de fark ettim az da olsa artıyor ama ikiz annesi olarak kesintisiz uyku bana bir tık uzak gibiUyku uyku uyku
Ben dün şans eseri 6 saat kadar kesintisiz uyudum. Bugün sağdığım süte inanamadım. Çok azalmıştı üzülüyordum. Uykusuzluk vuruyormuş anladım.
hem de nasıl bir bal . gozleri açıldı ama cok sukur iyiye gidiyor. emzirme saati gelince anlayıp uyanmaya başlamış. hemşire sizi bekliyo uyandi az once diyo. emzirirken elimi tutuyo. Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu.evlat bambaşka birsey. iki erkek çocuktan sonra kiz cocugu nasil olur diyordum. iyiki olmussizin sariligin sebebi farklı mutlaka düzelir kuzum üzülme steroid bulaşmasın süte ay çok tatlıdır ayrı kalmak çok zor olur
Ben de martta sona kalacakmış gibi hissediyorum sata göre 10 mart ama ben Şubat'ın sonunu zor görürüm diyodum. Hastahanede travma yasadim herhalde bebek geri mi kaçtı ne oldu gelesi yok pek sjxbjsndjsjdjshsjdHayırlı olsun canım inşallah sütünde gelir Rabbim kolaylıklar versin
Biz ikimiz kaldık galibawarcrew hiç sona kalacağımı tahmin etmezdim grupta
bebegim dogdugu ilk gun yogun bakıma alındı orda vermişler. zararlı olsa vermezler diye dusunuyorum ki ben de eve geçince doyduguna emin olunca verecektim. beslenmesinden emin olduktan sonra stresini atmasına, gwzini çıkarmasına da yardımcı oluyormuş.Peki emzik veren var mı bebeğine? Daha erken mi ?. Biraz önce altı temiz karnı tok ve gazı çıkmış ama mızmızlanan bebeğime ilk kez emzik deneyeyim dedim ve cop cop tuttu ve sustu. Şu an sessizliğin içinde şaşkınca hayatı sorguluyorum.
6 saat mi offf sefan olsun bize ne zaman uğrar 6 saat uyku bilmemUyku uyku uyku
Ben dün şans eseri 6 saat kadar kesintisiz uyudum. Bugün sağdığım süte inanamadım. Çok azalmıştı üzülüyordum. Uykusuzluk vuruyormuş anladım.
Allah yardımcınız olsun. insALLAH güzel kolay sağlıklı bir doğum geçirip kuzunuza kavusursunuzKızlar bende doğum için yatış yaptım geceden beri su gelişi var ama doğum ilerlemiyor doktor da sezeryana alacak dualarınızı bekliyorum
En kisa zamanda ssglikla alırsınız insallah bebeginizi kucaginiza. Allah güç versin.Kızlar bende doğum için yatış yaptım geceden beri su gelişi var ama doğum ilerlemiyor doktor da sezeryana alacak dualarınızı bekliyorum
Öncelikle sağlıkla gelsin nasıl gelirse gelsinSeZeryanla doğum yapan güzel analar bu zamana kadar hep normal planladığım için çok araştırmamıştım okumadım şimdi artık o ihtimalde olduğu için sezeryan için bilmem gereken neler var anlatabilir misiniz bana?
Çok teşekkür ederim bilgiler için Allah razı olsunÖncelikle sağlıkla gelsin nasıl gelirse gelsin
Sezeryan bence öyle korkulacak birşey değilmiş ben acil alındım sezeryana ve inanılmaz hızlı ve kolay geçti darısı basına
Önereceğim şeyler aklıma hızlıca gelenleri sıralıyorum öncelikle belden asagı uyusturulurken anestezi hekiminin dediği gibi cenin pozisyonunda iken belinin gergin olması ama kendini kasmaman senin için o 10-15 sanıyelik süreci daha rahat geçirmeni sağlar, hissettiğin baş ağrısı dönmesi mide bulantısı ne varsa anestezi hemşiresine söyle kendini sıkma rahat bırak ki sürecten keyif al, ben en çok herşeyi duyuyorsun ama hissetmiyorsun denmesinden korkuyordum ama inanılmaz keyifli gelişlerine dahil olmak sürece hakım olmak, odana geçtiğinde doktoruna da danısarak ilk yürüyüşten itibaren korse takmanı tavsıye ederim çünkü uyuşukluk ayaklarda vs geçsede göbek kısmındaki sarkma dan dolayı yürürken o kosmı tutsan bile tedirginlik ile birlikte ister istemez kendini kasıyorsun ve yürüyüş zorlaşıyor ama korse sıktıgı için oranın sıkmasını hissetneyip vücudunu daha iyi kontrol edebiliyorsun, benim doktorum pansuman için asagı fotosunu da bırakırım antiseptik sprey vermişti günde 4 kez kadar onu sıkıyordum iç dikişlerdeki yanma hıssının hafıflemesine de yardımcı oluyordu bence, sezeryan oldum diye kendini yatağa bağlama kesinlikle yürüdükçe iyileşiyorsun kendine güvenin geliyor, odaya gelince sıvı şeyler tüketmeye başla dediklerinde bir bardak kahve şiddetle tavsiye, bol su içmelisin su hayattır lafını ben o gece anladım bu belkide bana ozeldi inanılmaz içim yanmıstı başka şeylerde gelirse aklıma ekleme yaparım sağlıkla kucagına al
Valla her şeyi çok güzel yazmışÖncelikle sağlıkla gelsin nasıl gelirse gelsin
Sezeryan bence öyle korkulacak birşey değilmiş ben acil alındım sezeryana ve inanılmaz hızlı ve kolay geçti darısı basına
Önereceğim şeyler aklıma hızlıca gelenleri sıralıyorum öncelikle belden asagı uyusturulurken anestezi hekiminin dediği gibi cenin pozisyonunda iken belinin gergin olması ama kendini kasmaman senin için o 10-15 sanıyelik süreci daha rahat geçirmeni sağlar, hissettiğin baş ağrısı dönmesi mide bulantısı ne varsa anestezi hemşiresine söyle kendini sıkma rahat bırak ki sürecten keyif al, ben en çok herşeyi duyuyorsun ama hissetmiyorsun denmesinden korkuyordum ama inanılmaz keyifli gelişlerine dahil olmak sürece hakım olmak, odana geçtiğinde doktoruna da danısarak ilk yürüyüşten itibaren korse takmanı tavsıye ederim çünkü uyuşukluk ayaklarda vs geçsede göbek kısmındaki sarkma dan dolayı yürürken o kosmı tutsan bile tedirginlik ile birlikte ister istemez kendini kasıyorsun ve yürüyüş zorlaşıyor ama korse sıktıgı için oranın sıkmasını hissetneyip vücudunu daha iyi kontrol edebiliyorsun, benim doktorum pansuman için asagı fotosunu da bırakırım antiseptik sprey vermişti günde 4 kez kadar onu sıkıyordum iç dikişlerdeki yanma hıssının hafıflemesine de yardımcı oluyordu bence, sezeryan oldum diye kendini yatağa bağlama kesinlikle yürüdükçe iyileşiyorsun kendine güvenin geliyor, odaya gelince sıvı şeyler tüketmeye başla dediklerinde bir bardak kahve şiddetle tavsiye, bol su içmelisin su hayattır lafını ben o gece anladım bu belkide bana ozeldi inanılmaz içim yanmıstı başka şeylerde gelirse aklıma ekleme yaparım sağlıkla kucagına al
Ben doğum yaptım 62. Günü kaana hamileydim vukuatim da varAy benim bi arkadaşım 3 aylık bebeği varken kazara hamile kaldı zamanında çok dalga geçtim. Şimdi o kadar dalga geçtiğim için en büyük korkum başıma gelmesi
vazektomiye ikna etmeye çalışıyorum ben de hiçbir yontem sıcak gelmiyor bana daha 40imin çıkmasına var az dahaSus sus ben de korkumdan çözüm yoluna gidicem hemen. Adam korunmuyor ne gelirse Allahtan diyip
Ben ilk ayakaltını uyarıyorum, uyanmazsa soymaya başlıyorum. Göğüslerini mutlaka sağ canım taş gibi olduysa biberonla verirsin, korkma her biberon tutanda meme reddi olmaz. Bizde olmadı mesela, grupta yine birkaç kişi var hem biberon verip hem meme veren. Önemli olan şu an bebeğin doyması ve göğüslerinin de boşalmasıKızlar yardım lütfen bebeğim 5 günlük hala aktif ememiyor ya,bir iki çekip yorulup uyuyor boşaltamıyor zaten ama doymazda böyle asla.sürekli emerken uyarıyorum devam etsin diye nafile hemen yorulup uyuyor mememde taş gibi oldu mastit olursa diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?