2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    118
İşte aslında uyanmıyor aktif. Uyansa zaten sorun olur. Ama benim kiz uyku beslenmesi yapiyor o da çok kısa süreli , 1 ya da 2 dakika. Gozu kapalı aktif uyanma ve emme olmadan emiyor. Sabah 6 ya doğru da aktif uyanma ve emme basliyor. Benim doktorum sorun gormedi aktif uyanma olmadığı icin. Eğer zaten sut vermezsem sütüm akıyor ben o akıntı ve sertliğe de uyanıyorum. Siz mesela 120 ml nasıl içtiğini biliyorsunuz ? Bence benim kiz 10 ml ya iciyor ya içmiyor uyanmalarinda 😂
Ben sağıp içiyorum malesef emzirme işini beceremedim bir türlü bir yerden sonra bıraktım bende

Kızlr bebişi desteksiz uyutan var mı? Olmuyorrr 🫠🫠 Meme veya kucakta hafif sallayarak uyutabiliyorum.Eskiden ayakta uyutuyordum ahh ne zordu en azından o geçti diyorum.
Ben ilk günden beri beşiğine koyarak uyuttum,artık alıştı.emzirip gazını çıkarıp yatağına yatırıp çıkıyorum odadan.uyuyor zaten en fazla 10 dakika sonra oğlunda ayağa alışmıştı çok zorlandım bunda direkt ilk günden aldım önlemimi

Ben ilk günden beri beşiğine koyarak uyuttum,artık alıştı.emzirip gazını çıkarıp yatağına yatırıp çıkıyorum odadan.uyuyor zaten en fazla 10 dakika sonra oğlunda ayağa alışmıştı çok zorlandım bunda direkt ilk günden aldım önlemimi
Ayy çok iyi maşallah nazar değmesin.Bende ilk doğduğunda asla sallamadım dediğiniz gibi yaptım ama malesef bizde işlemedi asla uyumuyordu.Çözümü sallayarak bulduk sonra vazgeçti şükür şimdi yanında uzanıp uyumasını bekliyorum ama malesef bisüre sonra sıkılıyor dönüyor ağlıyor başaracağız inşallah bizde birgün.

Biz

2700 doğduk doğum kilosunu çoktan geçti zaten,geçen kontrolde 70 persentil civarı idi günlük 35 gram almış ortalama bu çok iyi demişti.ama bu ay dediğim gibi artık azaldı bakalım ne diyecek 600 grama haftaya gideceğiz.
Sizde umarım en kısa sürede istediğiniz rutine ulaşırsınız inşan takmayacağım diyor ama takıyor malesef,anne karnındada dolguncada hep yediği yarasın istiyor yavrusuna
Oo süper.Ya doktordan doktora çok değişiyor kilo yorumu.Bebek huzurluysa bez sayısı yeterliyse persentil tablosunun altında değilse sıkıntı yok diyor çoğuda.

Biz uyku regresyonuna girdik galiba... Saat başı kalkıyor gülücükler gülücükler asla uyumuyor.... Kafayı yiyeceğim uykusuzluktan artık. Asla kendi kendine de uyumuyor.

Kocama diyorum ki bugün babalar günü hadi beni kutla neticede seni baba yaptım bi hediyeyi hak ettim 😂 e anneler gününde de sen beni kutlasaydın o zaman ben seni anne yaptım diyo. Dedim geçti o zaman aklına gelseydi bana ne 😂

Son bikaç gündür kusmalar başladı. Devamlı doğrulmaya çalışıyo karnını kasıyo ondan mı acaba diye düşünüyorum. 150mle geçmiştik o mu fazla geldi dedim tekrar 120ye düşürdüm yine de aynı. Geriye demir damlası kalıyo onu başlamamıza denk geliyo hemen hemen kusmaya başlaması.
Demir damlası kusma yapan var mı başka?

Son bikaç gündür kusmalar başladı. Devamlı doğrulmaya çalışıyo karnını kasıyo ondan mı acaba diye düşünüyorum. 150mle geçmiştik o mu fazla geldi dedim tekrar 120ye düşürdüm yine de aynı. Geriye demir damlası kalıyo onu başlamamıza denk geliyo hemen hemen kusmaya başlaması.
Bizimkide oturmak istiyor sürekli dediğin gibi kendi doğruluyor. Karnı tok olursa kusuyor. Bence oturunca karınlarına baskı oluyor ondan kusuyorlar ☺️

Biz demir damlasına başlamadık henüz

Bizimkilerde de var bira asırı değil ama demir başlamasıyla birlikte bizimde var az da olsa

10-15 dakika mı? Allahım mümkün değil. En az 1 saatte uyuyor. Emzik kullanmıyoruz. Bazen keşke verseydim diyorum.

Emziği aldığı gibi gözleri kayıyor. Uykuyla bağdaştırdı galiba. Uyku konusunda ciddi faydasını görüyorum. Ben de 5 yaşına kadar emzik emmişim 7/24 😅 neyse ki dişlerim düzgün

Selam kızlar dun dogum parasını aldım, şubatta dogum yaptıgım halde 3 aylık aldım , neye gore ay belirlemişler bi fikri olan var mı
merhaba,dogum tarihi değil de başvuru tarihine göre veriliyor paralar. ilki sanirim dogum parasi sonrakiler düzenli yatacak olan para. biz de subat doğumluyuz 3 wylik aldik ama başvuru 2 ay öncesiydi. 15 bin yatti 3. cocuk olunca. 5 bin dogum parası sonrakiler aylik yatacak olan 5 bin diye yorumladım .

Back
X