2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    117
Kızlar bide oğlum sürekli kulaklarını turtuyor sizce diş mi? 2 bıçuk aylık olduğundan beri kemiriyor herşeyi salya çoktu ama bu ara kulak tutma rklendi.
Benim kızım da öyle iki eliyle kulaklarını tutuyor zaten iki tel saçı var onu da yoluyor Allah'tan bayramda annemlere geldik de annem tüm kafamı karıştıran soruları cevaplıyor bana kalsa evham yapacağım şeyleri olur bebeklerde olur öyle diyerek beni rahatlatıyor buraya geldiğimizden beri benim bebeğimde de uyku düzeni oluştu anneanne dede dayı sevgi çemberinin etkisi mi hava değişikliği mi yoksa hepsi mi bilmiyorum ama eve gittiğimde bu uyku düzenini korumak için elimden geleni yapacağım artık☺️
Bebeğimde tutma kavrama yeteneği iyice gelişti oyuncak robotuna önceden sadece bakarken şimdi yanına kendini ilerletip robotun kollarını emmeye çalışıyor 😂Ben farketmeden birşeyleri tutmuş çekiştirmiş sürüklemiş oluyor şimdiden dikkat etmem gereken zamanlara giriş yaptık galiba

Allahımmmm sana geliyorummmm
1 haftadır mahvoldum sürekli ağlama mızmızlanma uyumama yada zorla uyuyup 10. Dk da kalkma. Meme emmek istememe yada hem emerim hem ağlarım modu.
Çıldıracağımmmm
Hangi aysa hangi ataksa ne zıkkımsa bit artık ne kokladım ne boynum omzum ne belim 10 yıl yaşlanmış gibiyim😞

ay dert yanmaya gelmiştim herkes aynı demekki şu sıra.
beslenmek istemiyo, uykuya zor dalıyo daha sık uyanıyo gece falan.
sürekli ilgi konuşma oyun istiyo çok yoruldum artık akşamm boğazım acıdı konuşmaktan .
biz de ataktaymışız gbt ye sordum gireli olmuş da en pik zamanıymış.
benim tembel henüz dönmüyor yani sırt üstünden yana dönüyo sadece ona da devriliyor desek daha doğru😅 bu bakımdan rahatız en azından dönme düşme yok şuan için

Kızlar bizde çok fena ağlama krizleri var 1 haftadır yaklaşık. Uykuya direniyor. Ağlayarak uyuyor zorla. Uyandığında da ağlıyor. çıldırmalarım geliyor az kaldı aklımı deliricem 😅
Aynı durumdayım 2 gündür. Gündüz uykularımız 30 dk ya düştü. Sürekli mızmız :))) çok şükür ki gece uykuları iyi. Ben bir de yürek yedim kundak yapmayı da bıraktım. Tüm zorlukları aynı anda yaşayıp kurtulayım diyorum :))

Kızlar bide oğlum sürekli kulaklarını turtuyor sizce diş mi? 2 bıçuk aylık olduğundan beri kemiriyor herşeyi salya çoktu ama bu ara kulak tutma rklendi.
Benim kızım da sürekli kulağını tutuyor. Ben bir yerde vagus siniri ordan geçtiği için bebekler orayı tutarak kendini sakinleştirir diye okumuştum. Ama dün uçakta bir kadın bana bunu doktora bir göster kızın kulağını tutuyor dedi :))) kulağı ağrıyor bence dedi :)))

Benim kızım da sürekli kulağını tutuyor. Ben bir yerde vagus siniri ordan geçtiği için bebekler orayı tutarak kendini sakinleştirir diye okumuştum. Ama dün uçakta bir kadın bana bunu doktora bir göster kızın kulağını tutuyor dedi :))) kulağı ağrıyor bence dedi :)))
benimki de tutuyor ya ağrıdığı için olduğunu sanmıyorum hepsi mi aynı davranışı gösterecek :) yalnız ben anlamı bilmiyordum burayı okuyaba kadar diş ile bile ilgisi olabilirmiş demekk

ben 20. hafta içinde detaylıya girdim kabus gibiydi sabahtan akşama kadar 7 defa usg ye girdim safra kesesi bir türlü görünmedi kalbinin detayını dahi 3. usgde gördüm, suyunu az buldular ağla ağla helak oldum bu cuma 23. haftanın bitiminde yine bakılacak
Bebeginizin safra kesesi daha sonradan mi gorundu yoksa dogduktan sonra mi

Benim kızım da öyle iki eliyle kulaklarını tutuyor zaten iki tel saçı var onu da yoluyor Allah'tan bayramda annemlere geldik de annem tüm kafamı karıştıran soruları cevaplıyor bana kalsa evham yapacağım şeyleri olur bebeklerde olur öyle diyerek beni rahatlatıyor buraya geldiğimizden beri benim bebeğimde de uyku düzeni oluştu anneanne dede dayı sevgi çemberinin etkisi mi hava değişikliği mi yoksa hepsi mi bilmiyorum ama eve gittiğimde bu uyku düzenini korumak için elimden geleni yapacağım artık☺️
Bebeğimde tutma kavrama yeteneği iyice gelişti oyuncak robotuna önceden sadece bakarken şimdi yanına kendini ilerletip robotun kollarını emmeye çalışıyor 😂Ben farketmeden birşeyleri tutmuş çekiştirmiş sürüklemiş oluyor şimdiden dikkat etmem gereken zamanlara giriş yaptık galiba
Bizim gece uyku düzenimizde köyde oluştu bu arada oğlum sabah 5 te uyuyup öğlen 2 de kalkıyordu orada açık havadan mı artık nedir çok güzel oturdu.Gündüz harç 😪
Allahımmmm sana geliyorummmm
1 haftadır mahvoldum sürekli ağlama mızmızlanma uyumama yada zorla uyuyup 10. Dk da kalkma. Meme emmek istememe yada hem emerim hem ağlarım modu.
Çıldıracağımmmm
Hangi aysa hangi ataksa ne zıkkımsa bit artık ne kokladım ne boynum omzum ne belim 10 yıl yaşlanmış gibiyim😞
Ayyy aynı aynı 😆 Tek olmamak bunları okumak güç veriyor 🫠
ay dert yanmaya gelmiştim herkes aynı demekki şu sıra.
beslenmek istemiyo, uykuya zor dalıyo daha sık uyanıyo gece falan.
sürekli ilgi konuşma oyun istiyo çok yoruldum artık akşamm boğazım acıdı konuşmaktan .
biz de ataktaymışız gbt ye sordum gireli olmuş da en pik zamanıymış.
benim tembel henüz dönmüyor yani sırt üstünden yana dönüyo sadece ona da devriliyor desek daha doğru😅 bu bakımdan rahatız en azından dönme düşme yok şuan için
Valla bende artık eğlendirmekten palyaçoya döndüm.Saatlere bakıyorum eşim gelse diye gelse de anca yarım saat ilgilenebiliyor sonra uyku saati 😪
Ahahahahahahahahaha uçakta da normal yni basınçtan yapmış olabilir teyzecim 😆Yaa sinir olayını bilmiyordum ama hiç yapmazdı normalde.Bu aralar artınca acaba dedim? birde salya olurdu ama hiç böyle sıvı değildi.Aşırı akıyor uzuyor.Diş çıkarsn bir bebişimiz vardı acaba onun belirtleri neydi kimdi hiç hatırlayamıyorum 🫠 B12 zaten yerlerde

• 19. hafta; bebekte eyleme geçme süreci başlar. Bu evredeki bebekler nesnelere uzanır, nesneleri tutar, kavrar, basit kelimeleri anlar.
  • Kızlar biz bu atak haftasına girmişiz de ,biz bunların hepsini yapıyorduk zaten benim evladımı şuan geren ne peki😆 Bunları öğrenmek için yorulmuyolar mı sonuçta bi çözemedim ben şu atakları ya 😪

• 19. hafta; bebekte eyleme geçme süreci başlar. Bu evredeki bebekler nesnelere uzanır, nesneleri tutar, kavrar, basit kelimeleri anlar.
  • Kızlar biz bu atak haftasına girmişiz de ,biz bunların hepsini yapıyorduk zaten benim evladımı şuan geren ne peki😆 Bunları öğrenmek için yorulmuyolar mı sonuçta bi çözemedim ben şu atakları ya 😪
Al benden de o kadar ben atak haftasını atlattık derken bizim kız bugün beni mahvetti. Gündüz cok zor uyuttum az uyudu diğer günlere gore. Her şeye ağlıyor sürekli miz miz surekli kucak istiyor. Neyi var karnı mi doymuyor acaba dedik yok doyuyorda. Sütümü sagdim verdim icmedi demek ki doymuş dedim. Atak haftasindan çıkmamış miydik yoksa yeni atak doneminde miyiz hiç anlamadım ben bu işi. Eşim işten gelince dedim dışarı çıkalım yoksa ben çıldırcam. 😬

Kızlar Zylinda kullanan var mı aranızda?
Doğum kontrol hapı sanırım. Ben hap ile riske atmayı düşünmüyorum çünkü ilk bebeğime hapı bir iki kere unutup içmemekle hamile kalmıştım.doğurur doğurmaz da sipşral taktırdım ve sıfır vukuat Şimdi sipirial taktırmak istiyorum yeniden fırsatını bulursam

Selam kızlar herkesin derdi ortak gibi maşşallah bebişler büyüdükçe dertleri artıyor sankı bizimki dönmeyi öğrendi dönüyor biraz yorulunca sırt üstüne dönemiyor ağliyor zaten yüksek bir yerde bırakmak mümkün değil artık yere battaniye seriyorum sürkli oturma isteği var eskiden evde dünya iş yapardım şimdi uyuduğunda bir iş bitse şükür ediyorum biz bu sürecte bir ameliyat birde enfeksiyon atlattık bunlar kolay geliyor bana enfeksiyon çok zordu 3 gün hastanede kaldık çok şükür geçti el hep ağızda gören elini öpuyor oda elini ağzına koyuyor ağız içi yaraları boğaz enfeksiyon en önemlisi bağırsak enfeksiyon olduk üstüne etiket öpmeyin elini yazcam en sonunda 🤣ilk çocuğum da bu kadar zorlanmadım hasta bir bebek çok zor ya bir haftada 5kilo verdim resmen kucaktan inmez oldu oturak almak istiyorum da o ister mi bilmiyorum oturmayı destekleyici ürün alan varmı önerilerinizi bekliyorum

Back
X