2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Yok onu diyemiyorum da. Allahtan uzak kokuşmuyoruz çok. Ne bileyim ben çok çabaladım. Zorbalamanın dozunu artırınca mesafe koyduk. Allah herkesin yardımcısı olsun…
Benim de keşke anne kız tartismalarim olsaydı, yerinde huzurlu olsun diyebilseydim... Cabalanacak bı durum.olsaydi...

Ben de iki defa kullandım Monurol. Hatta idrar tahlili sonuçlarımda çok yüksek bakteri çıktığı için bugün doktorumla konuştum, tekrar idrar ve idrar kültürü testi vermemi istedi ama kontrole gidene kadar bir zararı olmasın diye ilaç alsam mı dedim, evde Monurol varsa içebilirsin, zararı olmaz dedi. Reçeteli ilaç evde nasıl olacaksa:)

İdrar yolu ile ilgili ekstra bir şikayetim olmadığı için ben de bol su içip bekleyeceğim ikinci kez test yapmayı. Kadın doğum uzmanımıza sorup içmekte fayda var bence ne olursa olsun.

Ah bacım. Neler, ne korkular yaşamışsın.
Buraya mı yazmadın, ben mi kacırdım?

Kordosentez nedir hiç bilmiyorum.
Su an bulundugunuz noktada, kordosentez ve gelen fetal DNA sonuclarına göre hersey yolunda di mi ? İns kalanlar da temiz çıkar.
Rabbim korktuklarımızdan emin eylesin

Lökosit esteraz negatif evet. Eritrosit 10 çıkmış ya ona verdiler gibi anladım ben. Sen daha iyi bilirsin.
bu krem ne işe yarıcak ben hiç almadım almalımıyım ki
Göğüs ucu kremi. Doğumdan sonraki ilk birkaç gün ciddi göğüs ucu yara ve hassasiyeti oluyor. Bebek emerken hırpalanıyor vs. Bu krem mucize gibi. O yüzden aldım canım. Aynı sebeple gümüş kapak da kullanılıyor. Duymussundur belki.
Sezeryan doğumlar saat kaç civarı oluyor kızlar doktor kaça randevu veriyor? İşi gücü bırakıp yükselen burç hesaplıyorum belki bir ihtimal Aslan olabilir
Ahahahhah
Yükselen Aslan mı olsun istiyoruz ? İyi bi şey mi aslan olması ? Bu işlerden hiç anlamıyorum.

Sezaryenler sabah erken saate verilir. Genelde 7 gibi hastaneye gel derler yatış işlemleri, tahliller falan 8-9 en geç 10 gibi sezaryene alırlar. Ki Dr günün geri kalanında poliklinik yapsın.
Cevabın için teşekkür ederim
Hamileliliğin başından beri günde 2-3 kez çamaşır değişiyorum. Dönem olarak kolay idrar yolu enf. olduğumuz zamandayız. Temizliğe de özen gösteriyorum. Aslında hiçbir şikayetim yokken yaptırdım tahlilleri. İcsem yani çoğunuzun kullandığı bi ilaçmış. Ama gerek var mı bilemedim Umutvari de enf yok diyor.

Selam kızlar doğum yapalı 2 hafta olmuş . Zaman su misali . Bebeklerimiz iyiye gidiyor . Hala hastanedeler . İnşallah taburcu oldu haberini de veririm . İlk çocuğum olmamasına rağmen o kadar küçüklerki evham yapmamak elde değil . Bir çok prematüre ailesi ile tanıştık . Yeni yeni kendime geliyorum ilk günler zordu . Hem lohusalık hem eve onlarsız dönmek . Herkes iyidir inşallah . Beni merak eden herkese teşekkür ederim .

Canım eritrosit dediği kan işte. Enfeksiyon içinde genelde lökosit ya da bakter baz alırlar. Onlar zaten yok. Eritrosit de eser miktarda var ama muhtemelen doktorun o eritrositi enfeksiyon olarak yorumladı. İdrar renginde falan koyulaşma var mı ? Benim şu sıralar havaların da ısınmasıyla koyulaştı mesela yine. Su miktarını artırmak lazım.

Ben de chatcpt ye sordum da doğum tarihi girmeden. İsim sayısı 3 soyad sayısı da 9 çıktı.
Yaratıcılık ve şefkat/sevgi enerjisi demekmiş. Tam anlamadım bunu bi kurcalayacağım

Her gün aklıma geliyorsun rahatsız etmemek için nadir yazıyorum sana, güzel haberlerinizi bekliyoruz
Ara ara girip okuyorum gurubu . Öyle koşturmalı geçiyorki sürekli sağım yapıp Hergün bebekleri görmeye hastaneye emzirme saatleri bilgilendirme saatleri derken bazen aynada kendime bakınca doğum yaptığıma inanamıyorum .ilk sezaryenim çok zor gelmişti . Bu doğumda sezaryen ağrısını bile gözüm görmedi . çok zor kızlar ama yinede insan diğer bebekleri görünce şükrediyor . Herkes ayrı birşey ile sınanıyor . Ama onları kucağıma alınca geçiyor bütün üzüntüler . Rabbim evlatlarımızı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin .

Ay baksan eşim en sevdiği çocuğu. Hiç onla alakalı değil bence.

Bak şimdi eltimin kızı var. Ne alırsa bizimkine ona da aynısının küçüğünü alıyordu. Ama eltim biraz yüksekten gider. Beğenmiyor aldığını acıkca da diyor ben o marka giydirmiyorum alma diye. Kaynım da anne alma, hanım giydirmiyor diyor açıkça. Bu sefer onlara parasını veriyor. (Belki kızıma aldığı giysinin ücretinin 2-3 katını) Bizimkine yine satın alıyor. Hatta eko. olsun diye pazardan surdan burdan da alıyor.

Ben, kalitesiz de olsa, tarzı da iyi olmasa da gidip değişmiyorum. Babaannesi almış üstünde görsün diye de özellikle o gelince giydiririm. Üstündeyken resimi çeker atarım. O da mutlu olur.

Yani burada kıstas sevmek değil bence. İdare eden kimse ona öyle davranılıyor. Benim fikrim bu.

Ama kızım şimdi büyüdü. Ben giy desem de misal babaannenin yüzüne karşı bunu beğenmedim. Tarzıma uymuyor diyor. üstümden yük kalktı yani
Ben de sordum. Son Perinatoloji randevumda aynısını dedi.

Kızlar kasılma mevzusunu hic anlamadım ben bebiş ayagını geliyor karnıma dalıyor ama zorluyor yani karnım geriliyor böyle birşey mi kasılma önceden konusuldu ama ben yine anlamamıştım
Şimdi bi, bebeğin ayağını-poposunu bi yere dayayıp kendini ittirmesi var. Böyle karnının bi yanında toplanıyor. O zaman yamulur böyle karın. Sağa yada sola doğru abuk bi şekil olur. Bebeğin old taraf sertleşir. Diğer boş kalan kısma dokunsan yine yumuşaktır.

Asıl kasılma, tüm karnın sanki pompayla şişirilmiş gibi büyüyorsa, her ne noktadan dokunursan böyle taş gibi sert oluyorsa ve o anda ciddi rahatsız hissediyorsun. İçeriden müthiş bi basınç oluyor çünkü. İste kasılma bu.

Bendekinde de son kullanma yok canım açıldıktan sonra 12 ay kullanilabiliyor

Karnım da yamulma olmuyor canım ama ittirdigini hissediyorum ve 2-3 dakıka sürüyor özellikle sol tarafıma yapıyor dedigin gibi tek taraf gerginleşiyor bir yanım

Sezeryan doğumlar saat kaç civarı oluyor kızlar doktor kaça randevu veriyor? İşi gücü bırakıp yükselen burç hesaplıyorum belki bir ihtimal Aslan olabilir
Bana sabah 6 da gel dedi 8-8.30 gibi anca dogurmus olursun dedi bende baktım ikizlere ikizler yada ikizlere yengeç olacak bakalım

Ben aslan seviyorum karakterleri güçlü ve lider ruhlu oluyorlar zaten yengeç hassas biraz aslan yönü onu güçlendirir diye umdum.
Kızlar kasılma mevzusunu hic anlamadım ben bebiş ayagını geliyor karnıma dalıyor ama zorluyor yani karnım geriliyor böyle birşey mi kasılma önceden konusuldu ama ben yine anlamamıştım
Ayağını bir noktada hissediyorsan o ittirdiği içindir, kasılma karnın komple basket topu gibi sert bir yuvarlak olursa

Allah yardımcınız olsun umarım hepsi normal gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…