- 27 Nisan 2020
- 731
- 2.539
- 113
- 31
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #21.141
Ay evet tüm ebeler ara ara gelip gebe okuluyla ilgili bilgi aldınız mı deyip duruyor evet az önce diyorum ben deBen hala don ve terlik alamadım hahahaha
Allahını seven üstüme don ve terlik atsın
Bilkent'te çok komik amabi anda içeri ebe falan giriyor ve GEBE OKULUNA GELİN diyor ya beni gülme alıyor
Kesin denk gelmişizdir
Derin bir oh çekin diye geçen ayki sonucumu atıyorum ki son üç aydır en düşük bakteri bundaydıBenim değerlerde de sıkıntı var bakteri görünüyor sanırım bana da ilaç yazabilir pazartesi günü gideceğim aynı ilaçtan verir mi bilmiyorumdaha önce hiç olmamıştı ama bu seferki idrar tahlilinde çıktı
Hahahaha valizi bile kapamadım hepsi duruyoO noooooo!!!
Hele de sen yani ! Erken doğum riskin olan sen !
E nabız ı değiştirmişler. Sinir oldum. Çok karışık
29 mayısta idrar tahlili vermiştim Perinatolojide. 10 bakteri vardı. İlaca gerek görmedi. Sende 4 var. Bence sana da vermez. Ama belli de olmaz
İlk defa duyuyorum ağlatan sızlatan yaralardan bahsediliyor nasıl gececek ki tedavi olunmaz ise ben yavaştan kullanmaya basladımBana diyorlar ki krem kullanırsan bebek meme reddi yapar emmez falan lansinoh bende aldım ama korkuyorum yani
Canım çok teşekkür ederim sorduğun içinVajinada batmayı sordum. kafası baskı yapıyor diye oluyomuş. Gebelikte herrrşey normal, kasılmalar düzenli olmadığı sürece rahat ol sola yat dinlen dedi. 2 saatte 10 hareket isteriz gerisini önemseme dedi özetle.
Ben yaparken doğuracağım diye korktumBen de öyle hissediyorum ama karnım da inmedi daha bilmiyorum girdi mi girmedi mi vallaBen 37 yim suan yapmaya başladım ya
Merhaba çayı muayenesi acıdı mı ? Ve doktor ne söyledi bugün bende oldum hiç acımadı ve doktor bebeğin daha gelmeyeceğini söyledi 38.haftaya girdim bugünNasıldı çatı muayenesi canım
O nerden cıkmıs ya yok öyle bir sey meme ucu yara olursa asıl o zaman emzirmek çok zor oluyor.Bana diyorlar ki krem kullanırsan bebek meme reddi yapar emmez falan lansinoh bende aldım ama korkuyorum yani
HoşgeldinizHaziran annelerinden temmuz annesi olarak güncellemeye geldim.Bugün nst ve çatı muayenesiyle doktor daha durur temmuzu görür dedi Bebeğimin geleceği yok 41.haftada doktor gelecek gibi dedi belirtim fahi yok Merhaba temmuz anneleri
Merhaba çayı muayenesi acıdı mı ? Ve doktor ne söyledi bugün bende oldum hiç acımadı ve doktor bebeğin daha gelmeyeceğini söyledi 38.haftaya girdim bugünNasıldı çatı muayenesi canım
bende 37de gelsin dşye çok bekledim kan bile geldi doltor noröal dedi ve gelmedii şimdi kanala girmiyor 4-5 temmuzda gelecek dedi çatı muayenemde belirti gokHoşgeldinizmaşallah maşallah ben o kadar beklemek istemiyorum en gec 39+3 te gelsin
Kilosu ne durumda bebişin sağlıkla kolaylıkla gelsin minnoşMerhaba çayı muayenesi acıdı mı ? Ve doktor ne söyledi bugün bende oldum hiç acımadı ve doktor bebeğin daha gelmeyeceğini söyledi 38.haftaya girdim bugün
bende 37de gelsin dşye çok bekledim kan bile geldi doltor noröal dedi ve gelmedii şimdi kanala girmiyor 4-5 temmuzda gelecek dedi çatı muayenemde belirti gok
Ben olmadım canım taranta olmuştu onun zor geçti diye biliyorumMerhaba çayı muayenesi acıdı mı ? Ve doktor ne söyledi bugün bende oldum hiç acımadı ve doktor bebeğin daha gelmeyeceğini söyledi 38.haftaya girdim bugün
Ben uyuyo gibi yapıyorumAy evet tüm ebeler ara ara gelip gebe okuluyla ilgili bilgi aldınız mı deyip duruyor evet az önce diyorum ben de
Benim aldığım don linkini amme hizmeti için atıyorum ben memnun kaldım buyrooun
Newlilla 10001 Seven Days Kadın Külot V6-10001 - Fiyatı, Yorumları
Newlilla 10001 Seven Days Kadın Külot V6-10001 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Teşekkür ederim kızlarım donda amme hizmetiBen sezaryen olacağım için yüksek bel külot aldım.
Karışık Karışık 3'Lü Bato Kadın Slip Külot
Kadın/Erkek iç giyim, ev uyku ve plaj giyimde renk, desen, çeşit, kalite, rahatlık ve konforu ön planda tutan Türkiye'nin lider markası Dagi.www.dagi.com.tr
2950 49cm şuan sizin nasılKilosu ne durumda bebişin sağlıkla kolaylıkla gelsin minnoş
Ay bende hic sormadım kanala girdi mi pozisyonu ne
36.haftadayım ben 2600 olmuş .2950 49cm şuan sizin nasıl
Monuralı iki kere reçetesiz eczaneden aldım. Doktor yazmamıştı enfeksiyon eser miktarda yazıyordu diye ama ben idrarda yanma yaşıyordum. Eczaneden istedim verdiler.Ben de iki defa kullandım Monurol. Hatta idrar tahlili sonuçlarımda çok yüksek bakteri çıktığı için bugün doktorumla konuştum, tekrar idrar ve idrar kültürü testi vermemi istedi ama kontrole gidene kadar bir zararı olmasın diye ilaç alsam mı dedim, evde Monurol varsa içebilirsin, zararı olmaz dedi. Reçeteli ilaç evde nasıl olacaksa:)
İdrar yolu ile ilgili ekstra bir şikayetim olmadığı için ben de bol su içip bekleyeceğim ikinci kez test yapmayı. Kadın doğum uzmanımıza sorup içmekte fayda var bence ne olursa olsun.
Benim kaynananın aynısı kocamı doldururlardı diyor aynısını yapıyor sonra iyiliğiniz için konuşuyorum diyip çekiliyorBenimki de eziyet görmüş kayınvalidesinden ama istikrarlı şekilde anlatıp anlatıp aynılarını bana yapıyor şimdiartık bize denk gelen geldi de, yeni evleneceklere allah iyi kayınvalideler nasip etsin inşallah Seninkine de maşallah Allah bozmasın hep iyi olsun hep iyi olun canım
Bunu bende yapacağım canım anne baba ve kulağına ismi okuyan bilsin dedikOnun için hem doğum tarihi saati yeri hem de isim önemliymiş. Annemin arkadaşı bir kaç isim seçeneği belirleyin doğduğu anda bana haber verin isimlerin analizini yapayım dedi ama o zamana kadar ohoooben de şöyle düşündüm. Bebişimize bir isim seçtik. Tek isimli olsun dedik. Bir tane de anlamı çok güzel olan bir ismi kulağına okuyacağız. O ismi kimseye söylemeyeceğiz. O isim için annemin arkadaşıyla konuşuruz belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?