2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Ay evet tüm ebeler ara ara gelip gebe okuluyla ilgili bilgi aldınız mı deyip duruyor evet az önce diyorum ben de
Benim aldığım don linkini amme hizmeti için atıyorum ben memnun kaldım buyrooun

Ben sezaryen olacağım için yüksek bel külot aldım.

Derin bir oh çekin diye geçen ayki sonucumu atıyorum ki son üç aydır en düşük bakteri bundaydı bakalım bugünkü tahlil sonucum nasıl gelecek. Ben ilaç vereceğini sanmıyorum sana canıms

Eklentiler

• Screenshot_2025-06-12-22-02-52-971-edit_com.mi.globalbrowser.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 54
Hahahaha valizi bile kapamadım hepsi duruyo

Bana diyorlar ki krem kullanırsan bebek meme reddi yapar emmez falan lansinoh bende aldım ama korkuyorum yani
İlk defa duyuyorum ağlatan sızlatan yaralardan bahsediliyor nasıl gececek ki tedavi olunmaz ise ben yavaştan kullanmaya basladım

Son düzenleme:
Canım çok teşekkür ederim sorduğun için
Ben de öyle hissediyorum ama karnım da inmedi daha bilmiyorum girdi mi girmedi mi valla Ben 37 yim suan yapmaya başladım ya
Ben yaparken doğuracağım diye korktum

Bana diyorlar ki krem kullanırsan bebek meme reddi yapar emmez falan lansinoh bende aldım ama korkuyorum yani
O nerden cıkmıs ya yok öyle bir sey meme ucu yara olursa asıl o zaman emzirmek çok zor oluyor.
Bir arkadas bi yöntemden bahsetmişti onu atacağım işine yarayanlar olmus :

Eklentiler

• 6EF28A3E-05D8-4760-847C-7ACCE585A6E4.webp
    73,9 KB · Görüntüleme: 58
Hoşgeldiniz maşallah maşallah ben o kadar beklemek istemiyorum en gec 39+3 te gelsin

Nasıldı çatı muayenesi canım
Merhaba çayı muayenesi acıdı mı ? Ve doktor ne söyledi bugün bende oldum hiç acımadı ve doktor bebeğin daha gelmeyeceğini söyledi 38.haftaya girdim bugün
Hoşgeldiniz maşallah maşallah ben o kadar beklemek istemiyorum en gec 39+3 te gelsin
bende 37de gelsin dşye çok bekledim kan bile geldi doltor noröal dedi ve gelmedii şimdi kanala girmiyor 4-5 temmuzda gelecek dedi çatı muayenemde belirti gok

Kilosu ne durumda bebişin sağlıkla kolaylıkla gelsin minnoş
Ay bende hic sormadım kanala girdi mi pozisyonu ne

Ben uyuyo gibi yapıyorum
Teşekkür ederim kızlarım donda amme hizmeti

Monuralı iki kere reçetesiz eczaneden aldım. Doktor yazmamıştı enfeksiyon eser miktarda yazıyordu diye ama ben idrarda yanma yaşıyordum. Eczaneden istedim verdiler.

Hamilelikten önce de ara ara idrarda yanma hissettiğimde eczanelerden tek kullanımlık şaşal istiyordum. Veriyorlardı . Farklı markalarda da veriyorlardı. Ama bazı eczaneler illaki reçete istiyor.

Benim kaynananın aynısı kocamı doldururlardı diyor aynısını yapıyor sonra iyiliğiniz için konuşuyorum diyip çekiliyor

Bunu bende yapacağım canım anne baba ve kulağına ismi okuyan bilsin dedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…