- 9 Mart 2021
- 801
- 1.636
- 63
- 29
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #21.121
Nasıl insanlar var böyle ya aklım almıyor..Ne yani kayınvalideleriniz böyle süreçlere dahil mi oluyor bir de???Aramız sebepsiz yere açıktı ve ramazan bayramından beri ara ara görüşmeye başladık. Ne bebeği soruyor ne hazırlıkları soruyor kadın. Bu bayram ilk defa "ee beşiğini falan aldınız mı" dedi konuşacak şey kalmayınca mecburen açtı konuyu. "Beşiğini aldık her şeyi tamamlandı çok şükür" dedim. "Hıı aldınız mı 1 tane hastane çıkışı alayım diyordum almayayım o zaman" dedi ve arka odaya çağırdı. Bir gittim ki eşimin, abisinin ve kardeşinin küçüklüğünden kalma sararmış kıyafetleri dökmüş ortaya "beğendiğin varsa seç bunlardan" dedi. Baktım baktım her şey eski sararmış lekeli... Bebek yorganı buldum aralarında, ihtiyacım vardı zaten. Gönlü olsun diye aa bu güzelmiş bunu alayım dedim ve uzaklaştım oradan...
Kendi annem komple dolap düzdü ne eksik varsa tamamladı. Alma desem de ne görürse aldı getirdi sağolsun. Ee peki kayınvalidem? En azından bi merak olur içinde, çocuğunun çocuğu oluyor yaYatın kalkın şükredin kızlar. Bazı insanların faydasından çok zararı geliyor. Doğumda gelip kalmaya kalkar ama utanmadan... Bari yerinden kalkabilse de iş yapabilse az da olsa yardımı dokunurdu...
Bana diyorlar ki krem kullanırsan bebek meme reddi yapar emmez falan lansinoh bende aldım ama korkuyorum yaniŞimdi size bir soru. Göğüs ucu kremini netten aldım. Yorumu, değerlendirmesi de en yüksek olan bi satıcıdan. Bugün geldi. Üstüne baktım son kullanma tarihi yok. Bi işkillendim ama eczaneye uğramıştım. Orda da vardı. Oradakine de baktım. Onda da son kullanma tarihi yoktu. Ambalajı da bi tık farklı idi sanki.
Bendeki ürünün üstündeki karekodu okuttum. Orjinal sayfası açıldı. Aynı kremden alan varsa bir yorum yapabilir mi ?
Onun için hem doğum tarihi saati yeri hem de isim önemliymiş. Annemin arkadaşı bir kaç isim seçeneği belirleyin doğduğu anda bana haber verin isimlerin analizini yapayım dedi ama o zamana kadar ohoooAy numerolog lazım bana da. İsim hesaplatayım nasıl yapabiliriz nerde lütfen söyleyin krjfjf
Ben yay eşim koç, zeynoşum inşallah aslan olur bu üçlü uyumu çok güzelBen nümeroloji baktım 11 yani master sayı çıkıyorben yay olunca ateş grubu aşığıyım aslana bayılıyorum bakalım 8 10 arası olursa Aslan gibi tabii önce sağlıklı olsunlar insan arada kafa dağıtmak istiyor böyle şeylerle...
Ben yay eşim yükselen aslan en yakın arkadaşım koç. Ateş grubunu çok seviyorumBen yay eşim koç, zeynoşum inşallah aslan olur bu üçlü uyumu çok güzel
Bana sabah 8 dedi ve baktım aslanSezeryan doğumlar saat kaç civarı oluyor kızlar doktor kaça randevu veriyor? İşi gücü bırakıp yükselen burç hesaplıyorum belki bir ihtimal Aslan olabilir
Sürekli bir şeyleri eleştiren ya da kötüleyen insanlar her yerde. Kulağınızı kapayın, her anne kendi çocuğu için en doğrusunu bilir her anne adım atmadan araştırma yapar kendinize güvenin bütün emzirme eğitmenlerinin önerdiği bir krem bu. Meme reddini başka şeyler yapıyor...Bana diyorlar ki krem kullanırsan bebek meme reddi yapar emmez falan lansinoh bende aldım ama korkuyorum yani
Kız inşallah bana da 1 Temmuz sabah 08.00 der ve Aslan olur o zamanBana sabah 8 dedi ve baktım aslan
Teşekkür ederim, sağ olun.Allah yardımcınız olsun umarım hepsi normal gelir
Ağzı olan konuşuyor. Bu kremin içeriği de temiz. Silmeden emzirilebiliyor.Bana diyorlar ki krem kullanırsan bebek meme reddi yapar emmez falan lansinoh bende aldım ama korkuyorum yani
Canım bazen çok yara olunca anneler de emzirmek istemeyebiliyormuş. O yüzden yara olmasın diye tüm önemlerimizi alalım biz inşallah rahatça atlatacağız bu süreci. Ben şimdiden kremi kullanmaya başladım. Doğumdan sonra da emzirme biter bitmez sürüp bir sonraki emzirmeye kadar gümüş kapak takarım diye düşündüm. Sonraki emzirmede de yine göğüs ucunu güzelce temiz pamuklu suyla silip emzirebiliriz diye düşündüm. Tabi bunlar benim gittiğim ebe eğitiminde anlatılanlar. Tecrübeli annelerimiz en doğrusunu bilirBana diyorlar ki krem kullanırsan bebek meme reddi yapar emmez falan lansinoh bende aldım ama korkuyorum yani
Ay inşallah gönlündeki olur vallaKız inşallah bana da 1 Temmuz sabah 08.00 der ve Aslan olur o zaman
Benim değerlerde de sıkıntı var bakteri görünüyor sanırım bana da ilaç yazabilir pazartesi günü gideceğim aynı ilaçtan verir mi bilmiyorumBugün hastaneden sonra gebe izlemi için sağlık ocağına gittim. Hemşire sisteme girince iki saat önce hastanede verdiğim tahlillerin sonucunun çıktığını söyledi. İdrarda bakteri var gel Dr a soralım dedi.
Aile hekimi baktı. Hafif bakteri var. Sana bi antiseptik vereceğim dedi. Ben de aldım eczaneden. Ama düşünüyorum. Daha önce yaptırdığım tahlillerde çok daha fazla bakteri old halde dahi, Dr bol su iç ilaç vermeyeceğim demişti. Şimdi bunu kullansam mı, kullanmasam mı bilemedim
Bu ilacı kullanan var mı kızlar ?
Doktoruna tekrardan sormalısın,ilaç durumunu ona danış,enfeksiyon durumu çok önemli hamilelikte erken doğuma yol açıyorEki Görüntüle 3604121
Lökosit esteraz negatif evet. Eritrosit 10 çıkmış ya ona verdiler gibi anladım ben.Sen daha iyi bilirsin.
Göğüs ucu kremi. Doğumdan sonraki ilk birkaç gün ciddi göğüs ucu yara ve hassasiyeti oluyor. Bebek emerken hırpalanıyor vs. Bu krem mucize gibi. O yüzden aldım canım. Aynı sebeple gümüş kapak da kullanılıyor. Duymussundur belki.
Ahahahhah
Yükselen Aslan mı olsun istiyoruz ? İyi bi şey mi aslan olması ? Bu işlerden hiç anlamıyorum.
Sezaryenler sabah erken saate verilir. Genelde 7 gibi hastaneye gel derler yatış işlemleri, tahliller falan 8-9 en geç 10 gibi sezaryene alırlar. Ki Dr günün geri kalanında poliklinik yapsın.
Cevabın için teşekkür ederim
Hamileliliğin başından beri günde 2-3 kez çamaşır değişiyorum. Dönem olarak kolay idrar yolu enf. olduğumuz zamandayız. Temizliğe de özen gösteriyorum. Aslında hiçbir şikayetim yokken yaptırdım tahlilleri. İcsem yani çoğunuzun kullandığı bi ilaçmış. Ama gerek var mı bilemedimUmutvari de enf yok diyor.
En azından güzel anılarlaBende öyleyim. Evlendigimde yanımda olamadı en güzel günlerimi göremedi hamileyim yanımda yok diyorum ki cocugu mu bırakabilecegim ananeside yok diyorum hep. Bu döngü devam edecek arkadaşım ayyy neyse tamam konustukca daha üzülücez bu kadar yeter . Bizde anne oluyoruz bak onlar bu halimizi görse çok üzülürlerdi o yüzden bizim kavuşmalarımız ahirete kaldı bu dünyanın ayrılıgından ne olacak diye teselli edelim kendimizi lütfen
Ben hala don ve terlik alamadım hahahahaAsıl, donlar hazır mı donlar ?
Burada mı okudum başka bi topikte mi bilmiyorum ama e bebekten emzirme sütyeni alan birileri memnun kalmamıştı sanki
Allahını seven üstüme don ve terlik atsınŞu donlari çantaları hazır olmayanlar bana bı liste yapsın, tek tek çanta yapicam size don gondericem, allahim bana huzursuzluk çöküyor eksik gördükçe
Bilkent'te çok komik amaBir nst derken bir nst odası içinde 5 10 yatak var di mi Bilkent sehir de 2 nst odası var birinin içinde 15 yatak var aynı anda alınıyor hastalar
Ya ben artık yumurtadan da tiksindim günde 2 yumurta yerdim bıraktım birkaç gündür
Ben koç eşim yay kızım aslan oğlan yengec olacak iyidir dedim ikizler olmaz dedim inşaallah ama ikizler olacak Allah izin verirse kardeşim ikizlerde ordan biliyorum ondan istemedimBen yay eşim koç, zeynoşum inşallah aslan olur bu üçlü uyumu çok güzel
O noooooo!!!Ben hala don ve terlik alamadım hahahaha
Allahını seven üstüme don ve terlik atsın
E nabız ı değiştirmişler. Sinir oldum. Çok karışıkBenim değerlerde de sıkıntı var bakteri görünüyor sanırım bana da ilaç yazabilir pazartesi günü gideceğim aynı ilaçtan verir mi bilmiyorumdaha önce hiç olmamıştı ama bu seferki idrar tahlilinde çıktı
Evet ya sabahtandır uğraşıyorum öğrenmeye çalışıyorumO noooooo!!!
Hele de sen yani ! Erken doğum riskin olan sen !
E nabız ı değiştirmişler. Sinir oldum. Çok karışık
29 mayısta idrar tahlili vermiştim Perinatolojide. 10 bakteri vardı. İlaca gerek görmedi. Sende 4 var. Bence sana da vermez. Ama belli de olmaz
Benimle neredeyse aynı şeyi tarif ediyorsun. Benim de 33 hafta dolduğunda, gün içinde 3 defada geldi. Hiç pembelik yok, hafif sarımsı ve baya yoğun. Doktor nişana benziyor dedi. Bi 10 gün kadar oldu. Doktorun dediği olabilirmiş böyle, düzenli kasılma veya su gelmediği sürece endişelenmeme gerek yok. O yüzden nişan olsun olmasın, kendini takip et endişe etmeGüno Güno arkadaşlar öğlen oldu dimeyin evdekilerin hepsi uyuyor ben 7 den beri ayaktayım kızlar dün akşam sanki nişanım geldi tam emin değilim çünkü benim diğer çocuklarımda hiç nişan gelmedi sancıyla gittim doğuma hep ama kanlı değildi afedersiniz sümük gibi hafif sarımtırak ama baya yoğun bir şekilde peçetede gördüm gece boyunca kontrol ettim bu sabah yine aynısı geceki kadar yoğun değil ama aynı şekilde gördüm sorum şu engin bilgileri olan bacılarıma kan olmadan da nişan olurmu bunca zamandır akıntım çok çok az oldu bu gebeliğimi temiz geçirdim diyebilirim yani peçetede gördüğüm akıntılar genelde yumurta akı gibi şeffaf idi bunu da belirteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?