2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Nasıl insanlar var böyle ya aklım almıyor..

Bana diyorlar ki krem kullanırsan bebek meme reddi yapar emmez falan lansinoh bende aldım ama korkuyorum yani

Ay numerolog lazım bana da. İsim hesaplatayım nasıl yapabiliriz nerde lütfen söyleyin krjfjf
Onun için hem doğum tarihi saati yeri hem de isim önemliymiş. Annemin arkadaşı bir kaç isim seçeneği belirleyin doğduğu anda bana haber verin isimlerin analizini yapayım dedi ama o zamana kadar ohooo ben de şöyle düşündüm. Bebişimize bir isim seçtik. Tek isimli olsun dedik. Bir tane de anlamı çok güzel olan bir ismi kulağına okuyacağız. O ismi kimseye söylemeyeceğiz. O isim için annemin arkadaşıyla konuşuruz belki

Ben yay eşim koç, zeynoşum inşallah aslan olur bu üçlü uyumu çok güzel

Bana diyorlar ki krem kullanırsan bebek meme reddi yapar emmez falan lansinoh bende aldım ama korkuyorum yani
Sürekli bir şeyleri eleştiren ya da kötüleyen insanlar her yerde. Kulağınızı kapayın, her anne kendi çocuğu için en doğrusunu bilir her anne adım atmadan araştırma yapar kendinize güvenin bütün emzirme eğitmenlerinin önerdiği bir krem bu. Meme reddini başka şeyler yapıyor...

lady peacock Amin teşekkür ederim. Yok bu süreci yazmadım. Sadece birisinde daha (kim hatırlamıyorum) gerilik vardı ona yazmıştım benim de geride diye. Şu an sadece down sendromu olmadığı tespit edildi. Diğer hastalıklar için hala çalışılıyor. Gebelik haftası ilerde olduğu için hızlandırıldı ama ellerinden gelen de en fazla bu kadar.

Kordosentez de kordondan kan alınması işlemi. Lokal anestezi ile karından iğneyle girilip alındı. Bebekten benden ve eşimden kan alınıp genetik laboratuvarına gönderildi. Öncelikli olarak ölümcül veya zekasını etkileyebilecekler çalışılacakmış. Araya bayram girdiği için biraz süre uzadı maalesef.

Ağzı olan konuşuyor. Bu kremin içeriği de temiz. Silmeden emzirilebiliyor.

Ben kızımda kullandım. Çok memnun kaldığım için şimdi başka şey araştırmadım. Yine aynı kremi aldım.

Aynı amaçla gümüş kapak kullananlar var. Yani o meme ucu acısı için illa bi şey kullanılacak. Tahinin üstünde biriken yağı kullananlar varmış. Ama haziran topiğinde okudum. Onun da etkisi az yada yok.

Canım bazen çok yara olunca anneler de emzirmek istemeyebiliyormuş. O yüzden yara olmasın diye tüm önemlerimizi alalım biz inşallah rahatça atlatacağız bu süreci. Ben şimdiden kremi kullanmaya başladım. Doğumdan sonra da emzirme biter bitmez sürüp bir sonraki emzirmeye kadar gümüş kapak takarım diye düşündüm. Sonraki emzirmede de yine göğüs ucunu güzelce temiz pamuklu suyla silip emzirebiliriz diye düşündüm. Tabi bunlar benim gittiğim ebe eğitiminde anlatılanlar. Tecrübeli annelerimiz en doğrusunu bilir

Benim değerlerde de sıkıntı var bakteri görünüyor sanırım bana da ilaç yazabilir pazartesi günü gideceğim aynı ilaçtan verir mi bilmiyorum daha önce hiç olmamıştı ama bu seferki idrar tahlilinde çıktı

Eklentiler

• IMG_5326.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 26
Doktoruna tekrardan sormalısın,ilaç durumunu ona danış,enfeksiyon durumu çok önemli hamilelikte erken doğuma yol açıyor

En azından güzel anılarla
Asıl, donlar hazır mı donlar ?

Burada mı okudum başka bi topikte mi bilmiyorum ama e bebekten emzirme sütyeni alan birileri memnun kalmamıştı sanki
Ben hala don ve terlik alamadım hahahaha
Şu donlari çantaları hazır olmayanlar bana bı liste yapsın, tek tek çanta yapicam size don gondericem, allahim bana huzursuzluk çöküyor eksik gördükçe
Allahını seven üstüme don ve terlik atsın
Bilkent'te çok komik ama bi anda içeri ebe falan giriyor ve GEBE OKULUNA GELİN diyor ya beni gülme alıyor
Kesin denk gelmişizdir

Ben yay eşim koç, zeynoşum inşallah aslan olur bu üçlü uyumu çok güzel
Ben koç eşim yay kızım aslan oğlan yengec olacak iyidir dedim ikizler olmaz dedim inşaallah ama ikizler olacak Allah izin verirse kardeşim ikizlerde ordan biliyorum ondan istemedim birde yukselende ikizler olacak yada yengeç bakalım artık o zamanları da konuşuruz inşaallah saglikla gelsinler amin

Son düzenleme:
Ben hala don ve terlik alamadım hahahaha

Allahını seven üstüme don ve terlik atsın
O noooooo!!!
Hele de sen yani ! Erken doğum riskin olan sen !
E nabız ı değiştirmişler. Sinir oldum. Çok karışık

29 mayısta idrar tahlili vermiştim Perinatolojide. 10 bakteri vardı. İlaca gerek görmedi. Sende 4 var. Bence sana da vermez. Ama belli de olmaz

Evet ya sabahtandır uğraşıyorum öğrenmeye çalışıyorum

Ayy inşallah ladycim ilaç içmekten nefret eder oldum bu son ay demir ve vitamin ilacını bile zoraki içiyorum bazen umarım ilaç vermez

Benimle neredeyse aynı şeyi tarif ediyorsun. Benim de 33 hafta dolduğunda, gün içinde 3 defada geldi. Hiç pembelik yok, hafif sarımsı ve baya yoğun. Doktor nişana benziyor dedi. Bi 10 gün kadar oldu. Doktorun dediği olabilirmiş böyle, düzenli kasılma veya su gelmediği sürece endişelenmeme gerek yok. O yüzden nişan olsun olmasın, kendini takip et endişe etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…