- 21 Ekim 2024
- 1.995
- 4.860
- 48
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #21.081
Şimdi bakma fırsatım oldu bende internetten aldım tarih bendede yokŞimdi size bir soru. Göğüs ucu kremini netten aldım. Yorumu, değerlendirmesi de en yüksek olan bi satıcıdan. Bugün geldi. Üstüne baktım son kullanma tarihi yok. Bi işkillendim ama eczaneye uğramıştım. Orda da vardı. Oradakine de baktım. Onda da son kullanma tarihi yoktu. Ambalajı da bi tık farklı idi sanki.
Bendeki ürünün üstündeki karekodu okuttum. Orjinal sayfası açıldı. Aynı kremden alan varsa bir yorum yapabilir mi ?
Bu inanılmaz iyi bir ilaç bence. Tek şasede hemen çözüyor her şeyi. Gece yatmadan suya karıştırıp içiyorsun. Sonra idrarı tutabildiğin kadar tut. İdrar yolunu tamamen temizliyor. Ben de gebelikte 2 sefer kullandım. GüvenilirBugün hastaneden sonra gebe izlemi için sağlık ocağına gittim. Hemşire sisteme girince iki saat önce hastanede verdiğim tahlillerin sonucunun çıktığını söyledi. İdrarda bakteri var gel Dr a soralım dedi.
Aile hekimi baktı. Hafif bakteri var. Sana bi antiseptik vereceğim dedi. Ben de aldım eczaneden. Ama düşünüyorum. Daha önce yaptırdığım tahlillerde çok daha fazla bakteri old halde dahi, Dr bol su iç ilaç vermeyeceğim demişti. Şimdi bunu kullansam mı, kullanmasam mı bilemedim
Bu ilacı kullanan var mı kızlar ?
Merhabalar. 32+0 da kendi doktorum tarafından fl 5 hafta geri yönlendirdiği perinatolog tarafından da 3 hafta geride ölçülmüştü. Sol kol 2 sağ kol da 3 hafta geride ölçüldü. Perinatolog yüksek down belirtisi diyerek fetal dna veya amniyosentez önerdi ısrarla. İkisinden birini yaptırmam gerektiğini ve sonucun kötü gelmesi durumunda gebeliği sonlandırabileceğini söyledi. Kabul etmedim tabi. ben ikili ve dörtlü test yaptırmıştım sonuçlar temiz gelmişti.Merhaba benim bebeğimde Fl kemikleri 3 hafta geri kol kemikler 2 hafta geri ölçüldü. İnşallah bir sorun olmaz. Şu an 29+2’yiz. Sizde durumunuzdan haberdar eder misiniz
bu krem ne işe yarıcak ben hiç almadım almalımıyım kiŞimdi size bir soru. Göğüs ucu kremini netten aldım. Yorumu, değerlendirmesi de en yüksek olan bi satıcıdan. Bugün geldi. Üstüne baktım son kullanma tarihi yok. Bi işkillendim ama eczaneye uğramıştım. Orda da vardı. Oradakine de baktım. Onda da son kullanma tarihi yoktu. Ambalajı da bi tık farklı idi sanki.
Bendeki ürünün üstündeki karekodu okuttum. Orjinal sayfası açıldı. Aynı kremden alan varsa bir yorum yapabilir mi ?
Ben her ay ya monurol ya wincef kullandım hamileliğim idrar yolu enfeksiyonu ve bu ilaçlarla geçti... Kullan ya da kullanma diyemem leydiciğim, ben çok kullandım.Bugün hastaneden sonra gebe izlemi için sağlık ocağına gittim. Hemşire sisteme girince iki saat önce hastanede verdiğim tahlillerin sonucunun çıktığını söyledi. İdrarda bakteri var gel Dr a soralım dedi.
Aile hekimi baktı. Hafif bakteri var. Sana bi antiseptik vereceğim dedi. Ben de aldım eczaneden. Ama düşünüyorum. Daha önce yaptırdığım tahlillerde çok daha fazla bakteri old halde dahi, Dr bol su iç ilaç vermeyeceğim demişti. Şimdi bunu kullansam mı, kullanmasam mı bilemedim
Bu ilacı kullanan var mı kızlar ?
Ben de e bebekten aldım sadece 12 m yani açıldıktan sonra ömrü oluyor,üretim tarihi yoktu üzerinde karekökü okutmadım amaŞimdi size bir soru. Göğüs ucu kremini netten aldım. Yorumu, değerlendirmesi de en yüksek olan bi satıcıdan. Bugün geldi. Üstüne baktım son kullanma tarihi yok. Bi işkillendim ama eczaneye uğramıştım. Orda da vardı. Oradakine de baktım. Onda da son kullanma tarihi yoktu. Ambalajı da bi tık farklı idi sanki.
Monurolu hamileliğimin 2.ayı gibiydi galiba ama erken bir zamanında kullandım, gece yatmadan içiyorsun tuvalete sabah çıkıyorsun,hiçbir sıkıntı olmadı, eğer enfeksiyon varsa ve doktorun verirse kullanman taraftarıyım,bol su iç,iç çamaşırını ve hijyene çok özen gösterBen her ay ya monurol ya wincef kullandım hamileliğim idrar yolu enfeksiyonu ve bu ilaçlarla geçti... Kullan ya da kullanma diyemem leydiciğim, ben çok kullandım.
Benim de annemle ilişkim malesef toksik. 2 yıl önce düşük yaptım, bana haber vermezseniz tabi düşer dedi. 2. Evliliğim benim. Eşimin yanında eski evliliğin konularını açıyor (10 yıl olmuş açılacak mesele mi sanki)Ama biz hep onu memnun etmek için sürekli çabalarken büyüdük.Anne ile ilgili kısma ben de katılıyorum. Benim annem de çok şükür hayatta ama köyseler. Bir gün vefat ettiğinde pişman olurum diye yazmak istemiyorum ama telefonla her konuştuğumuzda çoğu zaman tartışma ile kapatıyoruz telefonu. Destek değil psikolojik baskılarla kapatıyoruz hamileliğimi. Önemli değil tabi yaşasın yeter ki ama öyle bütün yaşayan anneler kızlarının yanında full destek verip süper performans gösteriyor diye düşünüp daha da acılarını katmerleşmesinler diye bilmelerini istiyorum canım hamilelerBu dünyada herkes ama herkes isterse 20 kardeşi 8 dayısı 9 halası 10 teyzesi olsun yine yalnızlaşıp yalnız göç edeceksin. O yüzden canım kendim iyi ki varım
Güzel geçti 1890gr olmuş bebek. Çalışabilir raporu aldım. 3 kiloyu bulur tahmini dedi. Bacak boyu fl, kafa çevresi falan herşey önde. Sadece karın çevresi sınırda dedi. Normalde 32+0 ım. Baktım kağıda hepsi 33 küsür. Ama karın çevresi 31+1 çıkmış. Sorun olmaz dedi de ben kafaya taktım. Protein besleneceğim bakalım farkedecek mi? Uterin arter var hafif düzey kan sulandırıcı kullanıyordum etkilenmesin diye.
3 hafta sonraya çağırdı. Nstye başlayacak bir dahakine
Bizim hastanede planlı sezaryenleri genelde sabah saatlerinde yapıyorlar. Özelde Sezaryen olan tüm arkadaşlarım da genelde hep sabah saat 6 gibi hastanede olup 8-9 gibi sezaryene girdiler. Hiç öğlen duymadım nerdeyseSezeryan doğumlar saat kaç civarı oluyor kızlar doktor kaça randevu veriyor? İşi gücü bırakıp yükselen burç hesaplıyorum belki bir ihtimal Aslan olabilir
İçim rahatladı çok teşekkür ederimKuzum benim de 10 Haziranda randevum vardı 32+1dim. Kilosu 1875 gram ölçüldü. Benim de haftalardır karın çevresi yaklaşık 4-5 gün geriden geliyor, baş çevresi de 3-4 gün önde gidiyor. Ben riskim nedeniyle hep perinatolog takibindeyim hiç uyarmadı bir şey demedi değinmedi. Ben de araştırdığımda karın çevresinin 1 hafta geride olmasının önem arz etmediğini öğrenmiştim. Yani genetik sebeplerle olabiliyor. Özeldeki doktorum son gittiğimde biraz minyon et ye dedi sadece. Ama gelişim geriliği değil dedi.
Ay numerolog lazım bana da. İsim hesaplatayım nasıl yapabiliriz nerde lütfen söyleyin krjfjfBizim hastanede planlı sezaryenleri genelde sabah saatlerinde yapıyorlar. Özelde Sezaryen olan tüm arkadaşlarım da genelde hep sabah saat 6 gibi hastanede olup 8-9 gibi sezaryene girdiler. Hiç öğlen duymadım nerdeyseahhh ah çocuğum aslan olacaktı 40. Haftada doğsa. Sonra plesenta aşağıda olunca doktorum 40 ı beklemez 38. De alırız dedi. Çocuk yengeç burcuna kaydı doktora dedim ki tüh çocuğun burcu değişti. Bi şey olmaz sonuçta yükselenini biz ayarlayabiliriz dedi sonra malesef üniversite hastanesine geçmek zorunda kaldım. Bi de kanamam oldu şimdi erken doğmasın diye dua ediyorum. İkizler bile olabilir güzel yavrum. Annemin de çok yakın arkadaşı var. Numeroloji eğitimi aldı. Bebek doğunca hemen analiz yapacağım ona göre ikinci bir isim ekleyebilirsiniz diyip duruyor
Ben nümeroloji baktım 11 yani master sayı çıkıyorBizim hastanede planlı sezaryenleri genelde sabah saatlerinde yapıyorlar. Özelde Sezaryen olan tüm arkadaşlarım da genelde hep sabah saat 6 gibi hastanede olup 8-9 gibi sezaryene girdiler. Hiç öğlen duymadım nerdeyseahhh ah çocuğum aslan olacaktı 40. Haftada doğsa. Sonra plesenta aşağıda olunca doktorum 40 ı beklemez 38. De alırız dedi. Çocuk yengeç burcuna kaydı doktora dedim ki tüh çocuğun burcu değişti. Bi şey olmaz sonuçta yükselenini biz ayarlayabiliriz dedi sonra malesef üniversite hastanesine geçmek zorunda kaldım. Bi de kanamam oldu şimdi erken doğmasın diye dua ediyorum. İkizler bile olabilir güzel yavrum. Annemin de çok yakın arkadaşı var. Numeroloji eğitimi aldı. Bebek doğunca hemen analiz yapacağım ona göre ikinci bir isim ekleyebilirsiniz diyip duruyor
Chatgpt ye sor kuşumAy numerolog lazım bana da. İsim hesaplatayım nasıl yapabiliriz nerde lütfen söyleyin krjfjf
Bende bazen rabbim biliyor ya ölmüş olsaydı da arkasından aglasaydim diyorum... Rabbim kapıma getirmesin, yüzünü göstermesin bana... Ben kendi basıma yaparım herşeyimi yeter ki gölgesi düşmesin...Benim de annemle ilişkim malesef toksik. 2 yıl önce düşük yaptım, bana haber vermezseniz tabi düşer dedi. 2. Evliliğim benim. Eşimin yanında eski evliliğin konularını açıyor (10 yıl olmuş açılacak mesele mi sanki)Ama biz hep onu memnun etmek için sürekli çabalarken büyüdük.
Şimdi yalandan sorar ama üzmeden de kapatmaz telefonu. Napalım bizim imtihan da bu. Allah sağlık versin herkesi yerinde mutlu etsin. Ben de çok isterdim sağlıklı bir anne figürüm yanımda olsun. Allah herkese afiyet versin.
Nasıl soracağım? Doğum tarihi belli değil tahmini mi giricem. Yoksa eşimle adımı mı söyleyip istediğim isimlerden mi kombinasyon yapıcam hiçbir fikrim yok lütfen aydınlat bebemin ismi yok henüz kararsızızChatgpt ye sor kuşum
Yok onu diyemiyorum da. Allahtan uzak kokuşmuyoruz çok. Ne bileyim ben çok çabaladım. Zorbalamanın dozunu artırınca mesafe koyduk. Allah herkesin yardımcısı olsun…Bende bazen rabbim biliyor ya ölmüş olsaydı da arkasından aglasaydim diyorum... Rabbim kapıma getirmesin, yüzünü göstermesin bana... Ben kendi basıma yaparım herşeyimi yeter ki gölgesi düşmesin...
Chatgpt ye sor kuşum
Bak şöyle yaz, diyelim ki koymak istediğiniz isim Ayşe Şule olsun. Ayşe Şule ismi için numeroloji hesaplar mısın?Nasıl soracağım? Doğum tarihi belli değil tahmini mi giricem. Yoksa eşimle adımı mı söyleyip istediğim isimlerden mi kombinasyon yapıcam hiçbir fikrim yok lütfen aydınlat bebemin ismi yok henüz kararsızız
Tam olarak ne sorucam beni bi aydınlat tuttuğun altın olsun çok sevindim numerolog arıyordum bak işime yarar gpt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?