2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Şimdi bakma fırsatım oldu bende internetten aldım tarih bendede yok

Bu inanılmaz iyi bir ilaç bence. Tek şasede hemen çözüyor her şeyi. Gece yatmadan suya karıştırıp içiyorsun. Sonra idrarı tutabildiğin kadar tut. İdrar yolunu tamamen temizliyor. Ben de gebelikte 2 sefer kullandım. Güvenilir ama ben bakteri ya da lökosit göremedim sonuçlarında. Sadece çok az miktarda kan var belki onu enfeksiyona yormuşlardır bilemedim ladycim. Bi de keton pozitif çıkmış. Yeterli beslenememiş olabilirsin belki

Merhaba benim bebeğimde Fl kemikleri 3 hafta geri kol kemikler 2 hafta geri ölçüldü. İnşallah bir sorun olmaz. Şu an 29+2’yiz. Sizde durumunuzdan haberdar eder misiniz
Merhabalar. 32+0 da kendi doktorum tarafından fl 5 hafta geri yönlendirdiği perinatolog tarafından da 3 hafta geride ölçülmüştü. Sol kol 2 sağ kol da 3 hafta geride ölçüldü. Perinatolog yüksek down belirtisi diyerek fetal dna veya amniyosentez önerdi ısrarla. İkisinden birini yaptırmam gerektiğini ve sonucun kötü gelmesi durumunda gebeliği sonlandırabileceğini söyledi. Kabul etmedim tabi. ben ikili ve dörtlü test yaptırmıştım sonuçlar temiz gelmişti.

33+0 da kendi dr.um yine 4 hafta kısa ölçtü. Aynı gün yine perinatolog önceki haftayla aynı ölçüp gelişim geriliği olduğunu ve yapısal olduğunu söyleyip gönderdi. Yine dosyama testleri istemediğimi ve gebeliğe devam etmek istediğimi not düşerek tabi. O gün doğuma kadar bu şüpheyle yaşayamayacağımıza karar verip eşimle kendi dr.umda kan verip fetal dna yaptırdık 29 mayısta.

30 mayısta yakın bir ilde başka bir kadın doğum uzmanı ve aynı zamanda perinatolog dr bulup durumu kendisine anlattım. 3 haz. salı günü 33+5'te görüştük. O da bu kısalıkların tek başına değil diğer kemiklerle beraber değerlendirileceğini ve hafta bazlı değil de -2 standart değerinin altında ise risk olabileceğini söyledi. Bizim de hem fl hem hl -3,2 çıktı. Bu da down riskinin yanında 400 küsur tane kas iskelet hastalığından birinin olabileceğini gösteriyormuş (tabi sadece genetik de olabilirmiş). Bu hastalıklardan bazıları ölümcül bazıları ileri derecede zeka geriliğine sebep olabilirmiş. Kordosentez önerdi. Ertesi sabah hemen yaptırdık. Arefe günü ilk sonuçlar çıktı down sendromu değilmiş. Fetal dna' da temiz geldi. Şimdi parça parça sonuçların gelmesini bekliyoruz.

Biraz uzun oldu kusura bakmayın. Bi de siz yazalı epey vakit geçmiş yeni gördüm. Tekrar kontrole gitmişsinizdir. Ne dedi doktorunuz?

bu krem ne işe yarıcak ben hiç almadım almalımıyım ki

Ben her ay ya monurol ya wincef kullandım hamileliğim idrar yolu enfeksiyonu ve bu ilaçlarla geçti... Kullan ya da kullanma diyemem leydiciğim, ben çok kullandım.

Ben de e bebekten aldım sadece 12 m yani açıldıktan sonra ömrü oluyor,üretim tarihi yoktu üzerinde karekökü okutmadım ama

Ben her ay ya monurol ya wincef kullandım hamileliğim idrar yolu enfeksiyonu ve bu ilaçlarla geçti... Kullan ya da kullanma diyemem leydiciğim, ben çok kullandım.
Monurolu hamileliğimin 2.ayı gibiydi galiba ama erken bir zamanında kullandım, gece yatmadan içiyorsun tuvalete sabah çıkıyorsun,hiçbir sıkıntı olmadı, eğer enfeksiyon varsa ve doktorun verirse kullanman taraftarıyım,bol su iç,iç çamaşırını ve hijyene çok özen göster

Benim de annemle ilişkim malesef toksik. 2 yıl önce düşük yaptım, bana haber vermezseniz tabi düşer dedi. 2. Evliliğim benim. Eşimin yanında eski evliliğin konularını açıyor (10 yıl olmuş açılacak mesele mi sanki)Ama biz hep onu memnun etmek için sürekli çabalarken büyüdük.
Şimdi yalandan sorar ama üzmeden de kapatmaz telefonu. Napalım bizim imtihan da bu. Allah sağlık versin herkesi yerinde mutlu etsin. Ben de çok isterdim sağlıklı bir anne figürüm yanımda olsun. Allah herkese afiyet versin.

Kuzum benim de 10 Haziranda randevum vardı 32+1dim. Kilosu 1875 gram ölçüldü. Benim de haftalardır karın çevresi yaklaşık 4-5 gün geriden geliyor, baş çevresi de 3-4 gün önde gidiyor. Ben riskim nedeniyle hep perinatolog takibindeyim hiç uyarmadı bir şey demedi değinmedi. Ben de araştırdığımda karın çevresinin 1 hafta geride olmasının önem arz etmediğini öğrenmiştim. Yani genetik sebeplerle olabiliyor. Özeldeki doktorum son gittiğimde biraz minyon et ye dedi sadece. Ama gelişim geriliği değil dedi.

Sezeryan doğumlar saat kaç civarı oluyor kızlar doktor kaça randevu veriyor? İşi gücü bırakıp yükselen burç hesaplıyorum belki bir ihtimal Aslan olabilir
Bizim hastanede planlı sezaryenleri genelde sabah saatlerinde yapıyorlar. Özelde Sezaryen olan tüm arkadaşlarım da genelde hep sabah saat 6 gibi hastanede olup 8-9 gibi sezaryene girdiler. Hiç öğlen duymadım nerdeyse ahhh ah çocuğum aslan olacaktı 40. Haftada doğsa. Sonra plesenta aşağıda olunca doktorum 40 ı beklemez 38. De alırız dedi. Çocuk yengeç burcuna kaydı doktora dedim ki tüh çocuğun burcu değişti. Bi şey olmaz sonuçta yükselenini biz ayarlayabiliriz dedi sonra malesef üniversite hastanesine geçmek zorunda kaldım. Bi de kanamam oldu şimdi erken doğmasın diye dua ediyorum. İkizler bile olabilir güzel yavrum. Annemin de çok yakın arkadaşı var. Numeroloji eğitimi aldı. Bebek doğunca hemen analiz yapacağım ona göre ikinci bir isim ekleyebilirsiniz diyip duruyor

İçim rahatladı çok teşekkür ederim

Ay numerolog lazım bana da. İsim hesaplatayım nasıl yapabiliriz nerde lütfen söyleyin krjfjf

Ben nümeroloji baktım 11 yani master sayı çıkıyor ben yay olunca ateş grubu aşığıyım aslana bayılıyorum bakalım 8 10 arası olursa Aslan gibi tabii önce sağlıklı olsunlar insan arada kafa dağıtmak istiyor böyle şeylerle...

Bende bazen rabbim biliyor ya ölmüş olsaydı da arkasından aglasaydim diyorum... Rabbim kapıma getirmesin, yüzünü göstermesin bana... Ben kendi basıma yaparım herşeyimi yeter ki gölgesi düşmesin...

Chatgpt ye sor kuşum
Nasıl soracağım? Doğum tarihi belli değil tahmini mi giricem. Yoksa eşimle adımı mı söyleyip istediğim isimlerden mi kombinasyon yapıcam hiçbir fikrim yok lütfen aydınlat bebemin ismi yok henüz kararsızız
Tam olarak ne sorucam beni bi aydınlat tuttuğun altın olsun çok sevindim numerolog arıyordum bak işime yarar gpt

Bende bazen rabbim biliyor ya ölmüş olsaydı da arkasından aglasaydim diyorum... Rabbim kapıma getirmesin, yüzünü göstermesin bana... Ben kendi basıma yaparım herşeyimi yeter ki gölgesi düşmesin...
Yok onu diyemiyorum da. Allahtan uzak kokuşmuyoruz çok. Ne bileyim ben çok çabaladım. Zorbalamanın dozunu artırınca mesafe koyduk. Allah herkesin yardımcısı olsun…

Chatgpt ye sor kuşum

Bak şöyle yaz, diyelim ki koymak istediğiniz isim Ayşe Şule olsun. Ayşe Şule ismi için numeroloji hesaplar mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…