- 9 Mart 2021
- 801
- 1.636
- 63
- 29
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #21.161
Bende o sebepten aldım zaten ama kullanmadım henüzİlk defa duyuyorum ağlatan sızlatan yaralardan bahsediliyor nasıl gececek ki tedavi olunmaz ise ben yavaştan kullanmaya basladım
Niye kimseye söylemiyorsunuz kızOnun için hem doğum tarihi saati yeri hem de isim önemliymiş. Annemin arkadaşı bir kaç isim seçeneği belirleyin doğduğu anda bana haber verin isimlerin analizini yapayım dedi ama o zamana kadar ohoooben de şöyle düşündüm. Bebişimize bir isim seçtik. Tek isimli olsun dedik. Bir tane de anlamı çok güzel olan bir ismi kulağına okuyacağız. O ismi kimseye söylemeyeceğiz. O isim için annemin arkadaşıyla konuşuruz belki
gümüş kapağı da burda okudum bebek rahat tutsun memeyi diye olduğunu düşündümEki Görüntüle 3604121
Lökosit esteraz negatif evet. Eritrosit 10 çıkmış ya ona verdiler gibi anladım ben.Sen daha iyi bilirsin.
Göğüs ucu kremi. Doğumdan sonraki ilk birkaç gün ciddi göğüs ucu yara ve hassasiyeti oluyor. Bebek emerken hırpalanıyor vs. Bu krem mucize gibi. O yüzden aldım canım. Aynı sebeple gümüş kapak da kullanılıyor. Duymussundur belki.
Ahahahhah
Yükselen Aslan mı olsun istiyoruz ? İyi bi şey mi aslan olması ? Bu işlerden hiç anlamıyorum.
Sezaryenler sabah erken saate verilir. Genelde 7 gibi hastaneye gel derler yatış işlemleri, tahliller falan 8-9 en geç 10 gibi sezaryene alırlar. Ki Dr günün geri kalanında poliklinik yapsın.
Cevabın için teşekkür ederim
Hamileliliğin başından beri günde 2-3 kez çamaşır değişiyorum. Dönem olarak kolay idrar yolu enf. olduğumuz zamandayız. Temizliğe de özen gösteriyorum. Aslında hiçbir şikayetim yokken yaptırdım tahlilleri. İcsem yani çoğunuzun kullandığı bi ilaçmış. Ama gerek var mı bilemedimUmutvari de enf yok diyor.
36+0 ---> 2900 dediler bugün36.haftadayım ben 2600 olmuş .
Irmak canım benm şuan 35 haftalık ama iki hafta önde gidiyor ozaman 37 oluyor bebek haftası sezeryan olduğu için bi haftam kalmış oluyor heralde ben böyle hesapladım doktorda böyle diyor çünkü benim adet tarihimi baz almıyor ultrason tarihini baz alıyor senin söylediğin gibi belkide bi 10 günüm var hemen hemen bebişin gelmesi için gündüz sancı içerisindeydim o halde dolanıyorum iş yapıyorum yemek aklına ne gelirse şuan iyiyim ama gece yine başlıyor evdeki ufak tefek işlerimi halledeyim en azından diyorum belli bi süre hiç bişey yapamıcam en azından bidaha dağılması iki üç ayı bulur gerçi bukadar çocukla biraz zor amaBenimle neredeyse aynı şeyi tarif ediyorsun. Benim de 33 hafta dolduğunda, gün içinde 3 defada geldi. Hiç pembelik yok, hafif sarımsı ve baya yoğun. Doktor nişana benziyor dedi. Bi 10 gün kadar oldu. Doktorun dediği olabilirmiş böyle, düzenli kasılma veya su gelmediği sürece endişelenmeme gerek yok. O yüzden nişan olsun olmasın, kendini takip et endişe etme
Peki boyu önden gidiyor mu sadece kilosu mu önde ?Benim bebiş 35 hafta 3 kilo olmuş burda bahsetmiştim şeker problemim vardı insülin kullanıp diyeti uyguladım ve bu zamana kadar hiç kilo almadan hatta vererek ilerlemiştim resmen aç yaşadım birtek bu ay birkaç kilo almışım artık yavaştan ödemde başladı çünkü bebiş yine kilo önden gidiyor dr a genetik diyorum hala dikkat et dio ilk çocuğumda şeker yüklemesi bile yaptırmıştım hiç şekerim yoktu 4.5 kilo doğdu ikinci oğlum 5 kilo doğdu her bebek aynı olacak değil ya neden bu dr lar böyle valla sinir oluyorum suyum falanda fazla değil hiçbir sıkıntı yok kilosu fazlaymış
Ben ilaç kullanmıyorum. Diyetle kontrol altında şeker. Gel gör devamlı AC iki hafta önde muhabbeti.Benim bebiş 35 hafta 3 kilo olmuş burda bahsetmiştim şeker problemim vardı insülin kullanıp diyeti uyguladım ve bu zamana kadar hiç kilo almadan hatta vererek ilerlemiştim resmen aç yaşadım birtek bu ay birkaç kilo almışım artık yavaştan ödemde başladı çünkü bebiş yine kilo önden gidiyor dr a genetik diyorum hala dikkat et dio ilk çocuğumda şeker yüklemesi bile yaptırmıştım hiç şekerim yoktu 4.5 kilo doğdu ikinci oğlum 5 kilo doğdu her bebek aynı olacak değil ya neden bu dr lar böyle valla sinir oluyorum suyum falanda fazla değil hiçbir sıkıntı yok kilosu fazlaymış
Benimde 2 hafta önden gidiyor sizin boy önden mi gidiyor bende hiç şekerden şüphelenmedi doktorBen ilaç kullanmıyorum. Diyetle kontrol altında şeker. Gel gör devamlı AC iki hafta önde muhabbeti.
Bugün gittiğim Dr da aynı şeyi diyor. Şekerden değil diyorum. Şeker sebep olsa, şekerim yükselmez mi? Ben kilo almaz mıyım? Amniyon sıvısı misal hiç fazla olmadı. İlk çocuğum da 4 kg a yakın dogdu dedim. Ki o zaman şekerim yoktu dedim.
Bi daha gelişinde önceki ultrason kâğıtlarını getir. Ay ay bakıcam dedi. Şurada kalmış doğuma 18 gün. Neyi inceleyecek acaba ?
Hmm anladım, aramızda iki gün var, ben de 34+3 üm ama bana daha erken falan diye yorum yaptılar hep ben de ondan biraz endişe etmiştim, ondan öyle dedim. Ama gelişimi iyiyse zaten benim için de 36 dan sonrası okaydir zaten bu sıcaklarda gittikçe zorlaşıyor bu işIrmak canım benm şuan 35 haftalık ama iki hafta önde gidiyor ozaman 37 oluyor bebek haftası sezeryan olduğu için bi haftam kalmış oluyor heralde ben böyle hesapladım doktorda böyle diyor çünkü benim adet tarihimi baz almıyor ultrason tarihini baz alıyor senin söylediğin gibi belkide bi 10 günüm var hemen hemen bebişin gelmesi için gündüz sancı içerisindeydim o halde dolanıyorum iş yapıyorum yemek aklına ne gelirse şuan iyiyim ama gece yine başlıyor evdeki ufak tefek işlerimi halledeyim en azından diyorum belli bi süre hiç bişey yapamıcam en azından bidaha dağılması iki üç ayı bulur gerçi bukadar çocukla biraz zor amasenin şuan durumun nasıl
Bence boyu önemsemiyorlar. Baz aldıkları şey karın çevresi.Benimde 2 hafta önden gidiyor sizin boy önden mi gidiyor bende hiç şekerden şüphelenmedi doktor
Benim de 2 hafta önde ama doktor hiç umursamadıBence boyu önemsemiyorlar. Baz aldıkları şey karın çevresi.
Fl bende ya haftayla uyumlu oldu, ya bi hafta ileri. Ama diyorum ya sözü olmuyor. AC bi hafta öndeyse mevzu.
40 haftayı doldurup 2.5 kg doğan çocuk da normal, 4 kg doğan da. İlla bi sebep arıyorlar.Benim de 2 hafta önde ama doktor hiç umursamadı
Bakalım ne diyecek yarın gitmeyi düşünüyorum sonlara geldikçe insan daha bi geriliyor çünkü40 haftayı doldurup 2.5 kg doğan çocuk da normal, 4 kg doğan da. İlla bi sebep arıyorlar.
Zaten bunun +- si de var. Bana 3200 gr diyor misal ama doğsa belki 2900 gr doğacak. Bu kesin hesap değil ki. Tahmini bi ölçüm.
Kuzum ben de hamile kalana kadar hiç böyle bir şey olduğunu bilmiyordum ama çevremde çok fazla kişi bebeğe kimsenin bilmediği bir isim koy sadece anne baba çocuk bilsin dediler. Belki bi de kendi anne babalarımız. Nazardan vs korumak için diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum. Ahirette de kulağına okunan isimle çağırılırmış.Niye kimseye söylemiyorsunuz kız
Ladycim sıklığını bi hesaplasan mı acaba ? Endişe ettim şimdiAkşamdan beri öyle çok kasılmam var ki. Ne oluyorsa içerde ?…
Yani kasılmaları değil, anlık rahatlamaları saymak daha mantıklı. Öyle çok ve devamlı.
Hiç böyle olmamıştı.
Ben de aynı sekılde 3. Bi isim koyacagımKuzum ben de hamile kalana kadar hiç böyle bir şey olduğunu bilmiyordum ama çevremde çok fazla kişi bebeğe kimsenin bilmediği bir isim koy sadece anne baba çocuk bilsin dediler. Belki bi de kendi anne babalarımız. Nazardan vs korumak için diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum. Ahirette de kulağına okunan isimle çağırılırmış.
Ladycim sıklığını bi hesaplasan mı acaba ? Endişe ettim şimdi
Sayamıyorum bacım. Başlayıp bitmesi bile yok. Sanki devamlıKuzum ben de hamile kalana kadar hiç böyle bir şey olduğunu bilmiyordum ama çevremde çok fazla kişi bebeğe kimsenin bilmediği bir isim koy sadece anne baba çocuk bilsin dediler. Belki bi de kendi anne babalarımız. Nazardan vs korumak için diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum. Ahirette de kulağına okunan isimle çağırılırmış.
Ladycim sıklığını bi hesaplasan mı acaba ? Endişe ettim şimdi
Değişiklik var diyorsan kesin birşeyler vardır, takip et lütfenAkşamdan beri öyle çok kasılmam var ki. Ne oluyorsa içerde ?…
Yani kasılmaları değil, anlık rahatlamaları saymak daha mantıklı. Öyle çok ve devamlı.
Hiç böyle olmamıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?