2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Niye kimseye söylemiyorsunuz kız

gümüş kapağı da burda okudum bebek rahat tutsun memeyi diye olduğunu düşündüm

Irmak canım benm şuan 35 haftalık ama iki hafta önde gidiyor ozaman 37 oluyor bebek haftası sezeryan olduğu için bi haftam kalmış oluyor heralde ben böyle hesapladım doktorda böyle diyor çünkü benim adet tarihimi baz almıyor ultrason tarihini baz alıyor senin söylediğin gibi belkide bi 10 günüm var hemen hemen bebişin gelmesi için gündüz sancı içerisindeydim o halde dolanıyorum iş yapıyorum yemek aklına ne gelirse şuan iyiyim ama gece yine başlıyor evdeki ufak tefek işlerimi halledeyim en azından diyorum belli bi süre hiç bişey yapamıcam en azından bidaha dağılması iki üç ayı bulur gerçi bukadar çocukla biraz zor amasenin şuan durumun nasıl

Benim bebiş 35 hafta 3 kilo olmuş burda bahsetmiştim şeker problemim vardı insülin kullanıp diyeti uyguladım ve bu zamana kadar hiç kilo almadan hatta vererek ilerlemiştim resmen aç yaşadım birtek bu ay birkaç kilo almışım artık yavaştan ödemde başladı çünkü bebiş yine kilo önden gidiyor dr a genetik diyorum hala dikkat et dio ilk çocuğumda şeker yüklemesi bile yaptırmıştım hiç şekerim yoktu 4.5 kilo doğdu ikinci oğlum 5 kilo doğdu her bebek aynı olacak değil ya neden bu dr lar böyle valla sinir oluyorum suyum falanda fazla değil hiçbir sıkıntı yok kilosu fazlaymış

Peki boyu önden gidiyor mu sadece kilosu mu önde ?

Ben ilaç kullanmıyorum. Diyetle kontrol altında şeker. Gel gör devamlı AC iki hafta önde muhabbeti.

Bugün gittiğim Dr da aynı şeyi diyor. Şekerden değil diyorum. Şeker sebep olsa, şekerim yükselmez mi? Ben kilo almaz mıyım? Amniyon sıvısı misal hiç fazla olmadı. İlk çocuğum da 4 kg a yakın doğdu. Ki o zaman şekerim yoktu dedim.

Bi daha gelişinde önceki ultrason kâğıtlarını getir. Ay ay bakıcam dedi. Şurada kalmış doğuma 18 gün. Neyi inceleyecek acaba ?

Benimde 2 hafta önden gidiyor sizin boy önden mi gidiyor bende hiç şekerden şüphelenmedi doktor

Hmm anladım, aramızda iki gün var, ben de 34+3 üm ama bana daha erken falan diye yorum yaptılar hep ben de ondan biraz endişe etmiştim, ondan öyle dedim. Ama gelişimi iyiyse zaten benim için de 36 dan sonrası okaydir zaten bu sıcaklarda gittikçe zorlaşıyor bu iş ama benim sancı falan yok şu anda. Gerçi bizimkiler göbeğin aşağı indi diyor ama bana öyle gelmiyor. Sağlıkla gelsinler de en önemlisi

Benimde 2 hafta önden gidiyor sizin boy önden mi gidiyor bende hiç şekerden şüphelenmedi doktor
Bence boyu önemsemiyorlar. Baz aldıkları şey karın çevresi.

Fl bende ya haftayla uyumlu oldu, ya bi hafta ileri. Ama diyorum ya sözü olmuyor. AC bi hafta öndeyse mevzu.

Benim de 2 hafta önde ama doktor hiç umursamadı
40 haftayı doldurup 2.5 kg doğan çocuk da normal, 4 kg doğan da. İlla bi sebep arıyorlar.

Zaten bunun +- si de var. Bana 3200 gr diyor misal ama doğsa belki 2900 gr doğacak. Bu kesin hesap değil ki. Tahmini bi ölçüm.

Tam tersini de okudum kk’de. Ultrason olcumunden daha kilolu doğan bebekler de var.

Bakalım ne diyecek yarın gitmeyi düşünüyorum sonlara geldikçe insan daha bi geriliyor çünkü

Niye kimseye söylemiyorsunuz kız
Kuzum ben de hamile kalana kadar hiç böyle bir şey olduğunu bilmiyordum ama çevremde çok fazla kişi bebeğe kimsenin bilmediği bir isim koy sadece anne baba çocuk bilsin dediler. Belki bi de kendi anne babalarımız. Nazardan vs korumak için diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum. Ahirette de kulağına okunan isimle çağırılırmış.
Akşamdan beri öyle çok kasılmam var ki. Ne oluyorsa içerde ?…

Yani kasılmaları değil, anlık rahatlamaları saymak daha mantıklı. Öyle çok ve devamlı.
Hiç böyle olmamıştı.
Ladycim sıklığını bi hesaplasan mı acaba ? Endişe ettim şimdi

Ben de aynı sekılde 3. Bi isim koyacagım

Sayamıyorum bacım. Başlayıp bitmesi bile yok. Sanki devamlı infilak edecekmişim gibi hissediyorum. İki magnezyum aldım. Bi maden suyu içti. Yattım uyuyacağım. Yani ins

Akşamdan beri öyle çok kasılmam var ki. Ne oluyorsa içerde ?…

Yani kasılmaları değil, anlık rahatlamaları saymak daha mantıklı. Öyle çok ve devamlı.
Hiç böyle olmamıştı.
Değişiklik var diyorsan kesin birşeyler vardır, takip et lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…