2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
Derin bir oh çekin diye geçen ayki sonucumu atıyorum ki son üç aydır en düşük bakteri bundaydı 🤦🏻‍♀️ bakalım bugünkü tahlil sonucum nasıl gelecek. Ben ilaç vereceğini sanmıyorum sana canıms
Yok muuu arttiran ??😂

Eklentiler

• IMG_3971.webp
    IMG_3971.webp
    49,4 KB · Görüntüleme: 50
Hahahahha ikizler olsa bizim bebeler bir dert yengec olsa bir dert ikizler ve yengec varsa grupta öpüyorum yanaklarından😂
Ben tam bir Yengecim ne zararımı gördün kızzz 🤣 Kendi halinde sessiz sakin bir insanımdır kendimce burcumdan memnunum ama dışardan bakınca sevilmeyen bir burç muymuş neden yengeçleri sevmiyorsunuuuuuuz 😔😔🤣🤣

Ben tam bir Yengecim ne zararımı gördün kızzz 🤣 Kendi halinde sessiz sakin bir insanımdır kendimce burcumdan memnunum ama dışardan bakınca sevilmeyen bir burç muymuş neden yengeçleri sevmiyorsunuuuuuuz 😔😔🤣🤣
Benim en yakın arkadaşım.yengec 😂
Herkesin seveceği bı yapısı yok açıkçası ama bence aciksozlulugu, arkadaşlığımız da vıcık vıcık olmaması, aradığımda ihtiyacım olduğunda orada olduğunu bilmem benim için çok kıymetli 😊
Bende akrebim bu arada😂😂

Hehehhe😂 yengec erkekleri evet anneye düşkün ama kadınlardan yengeçlerle alakalı çok iyi yorumlar okumadım ama bazıları diyorum dip not 😂 kadınlar olarak üstüne alınma canım sen 😂

Derin bir oh çekin diye geçen ayki sonucumu atıyorum ki son üç aydır en düşük bakteri bundaydı 🤦🏻‍♀️ bakalım bugünkü tahlil sonucum nasıl gelecek. Ben ilaç vereceğini sanmıyorum sana canıms
Rahatladım şimdi 😄🥰
Teşekkür ederim canım 😘
İlaç içmekten gına geldi artık neyseki bu değerlere göre vermez doktor
Seninde güzel sonuçların çıksın inşallah🤲🏻

Bugün hastaneden sonra gebe izlemi için sağlık ocağına gittim. Hemşire sisteme girince iki saat önce hastanede verdiğim tahlillerin sonucunun çıktığını söyledi. İdrarda bakteri var gel Dr a soralım dedi.

Aile hekimi baktı. Hafif bakteri var. Sana bi antiseptik vereceğim dedi. Ben de aldım eczaneden. Ama düşünüyorum. Daha önce yaptırdığım tahlillerde çok daha fazla bakteri old halde dahi, Dr bol su iç ilaç vermeyeceğim demişti. Şimdi bunu kullansam mı, kullanmasam mı bilemedim 🤔

Bu ilacı kullanan var mı kızlar ?
Prospektüsünde çok fazla yan etki okuyunca çok korkmuştum hatta buraya yazmıştım kullanmalı mıyım diye. Biri cevap vermişti şimdi hatırlamıyorum, kullandığını ve sorun olmadığını söylemişti. 3 kere kullandım o günden beri ve ne zararını gördüm ne faydasını açıkçası. İdrar yolunda enfeksiyon hep devam ediyor bende. Umarım sen faydasını görürsün canım.
Benim kaynananın aynısı kocamı doldururlardı diyor aynısını yapıyor sonra iyiliğiniz için konuşuyorum diyip çekiliyor 🤣
Ah bir de şu iyiliğiniz için demeleri yok mu... Geçen sene durduk yere kavga çıkardığında ben size ne yapıyorum da beni sevmiyosunuz demeye kalkmıştı. Bizim seninle bir sorunumuz yok, sen sorun çıkarana kadar bizim eşimle de sorunumuz yok, sen ne zaman bu sebepten arasan hep bizim huzurumuzu bozuyorsun durduk yere sorun yaratıyorsun demiştim. Ve eklemiştim "iyi geçinmek isteyen insan biraz susar, ağzını tutar. İyi geçinmek gibi bir niyetin olsa susarsın." Sonrasında eşimden korkusuna uzun bir süre susmayı denedi ama yine başlıyor ufaktan maalesef. Bir de öyle bir sessiz insanımdır ki, asla zararım dokunmaz aksine memnun olsun mutlu olsun diye ektra çaba harcarım. Yeri gelir karakterimi ona uyarlarım mutlu olsun diye. Kızlar hepimizin evlatları olacak, nolur bizler daha bilinçli anneler kayınvalideler olalım yalvarıyorummm 🤲🏻💖
Ay biz yine hastayız, benim kız bu sene kreşe gidiyor ve sürekli hastayız. Dünden beri de ateşli boğazları enfeksiyon olmuş. Anneyi en çok yoran şey hasta çocuk😞 Antibiyotik verdi doktor. Benim de yutkunurken acımaya başladı, inş bana da antibiyotik falan gerekmez🤷🏻‍♀️
Salgın varmış canım, çok berbat bir hastalığa yakalandım öksürükten mahvoldum ses falan kalmadı. Akşam yine acildeydim doktora üşütmekten mi oluyor diye sordum üşütmeye bağlı olmadığını, bulaşıcı bir enfeksiyondan kaynaklandığını söyledi. Artık nefes almakta zorlanıyorum, vücudum çok yoruldu. Bir kutu antibiyotik yazdı doktor, umarım hamilelikte kullanacağım son antibiyotik olur bu... Doğuma kadar çabucak iyileşmeye bakalım, çok geçmiş olsun💖🌸
Uyudum bacım. Rüyamda doğum yaptım. Bebeği bi sağ göğsümle emzirdim. Bi solla. ☺️

Aralarda uyandım tabi çok kere. WC ye gittim falan. (Kendimi kontrol ettim kan-su bi şey var mı diye çamaşırımda.) Her sefer o gerginlik karnımdaydı. Şimdi de uyandım. Sinekten dolayı. Hayvan kadar bi şey. Delik deşik etmiş beni 😖 ama geberttim. Bi sürü kan çıktı.:sopa:

Şu an karnımda hem gerginlik var, hem de minik minik hareket ediyor bebek. Tatlı çilek yedim birkaç tane. Biraz daha takip edeyim hareketlerini. Vakit de girmiş, namazı kılar yatarım ins.
Lütfen güzel haberlerle gel uyandığında Ladyciğim💖 Ağrısız dertsiz tasasız bir gün olsun🌸

İnşallah uyuyup dinlendigin için yazmiyorsundur 🙄 lady peacock lady peacock
İyi bari ya dinlen, sadece uyumuş ol da 😂

Ben de elim pijamada sürekli acaba ıslaklık var mı diye, bı huylandim iyice uykumda bıle kontrol ediyorum, rüyamda suyum geliyor uykunun arasinda kontrol edip anlayana kadar dokuz doguruyorum sanki 😂😂
Oh iyi hadi şükür biraz rahatladım. Sen yine bizi sabah da haberdar et 😃

Evet çiş ekibi yine ayaktayız 🤣
Günaydın. 🌺
Karnım yumuşak uyandım. 🤲🏼
İns gün içinde devam etmez.
Bugün kızımla arkadaşını avm ye goturucem. Bi koltukta kös kös oturup onları beklemeyi düşünüyorum 😬
Kızım yengeç. :anne:Burcundan da kendinden çok memnunum. İns bu bebek de acele etmez. Yengeç olur. :KK37:

Benim en yakın arkadaşım.yengec 😂
Herkesin seveceği bı yapısı yok açıkçası ama bence aciksozlulugu, arkadaşlığımız da vıcık vıcık olmaması, aradığımda ihtiyacım olduğunda orada olduğunu bilmem benim için çok kıymetli 😊
Bende akrebim bu arada😂😂
Bence en kötü yanımız çok kırılgan çok narin olmamız biliyor musun... kendim bile rahatsız oluyorum bu huyumdan. Yengeç arkadaşım olmadı hiç o yüzden senin gibi değerlendiremiyorum tabii. Ama kendime baktığımda kırılganlığımdan çok rahatsız oluyorum. Bu yüzden kızıma Gökçe ismini seçtim ki burcundan gelen bu narinliğe ismi güç katsın ve güçlü bir kız olsun🤲🏻 Anasına benzemesin; girişken, güçlü, dediğim dedik bir kız olsun inşallah canım Gökçe'm🥹🌸💖

Günaydın. 🌺
Karnım yumuşak uyandım. 🤲🏼
İns gün içinde devam etmez.
Bugün kızımla arkadaşını avm ye goturucem. Bi koltukta kös kös oturup onları beklemeyi düşünüyorum 😬

Kızım yengeç. :anne:Burcundan da kendinden çok memnunum. İns bu bebek de acele etmez. Yengeç olur. :KK37:
İyi uyanmaya çok sevindim çok şükür💝🤲🏻

Burç konusunda da inşallah dilediğin gibi olur. Zaten ikizler olmasın da, bence diğer tüm burçlar idare eder bir şekilde yine🤣 Aceleci olmasınlar inşallah zamanlarını beklesinler miniklerimiz🌸💖

Bence en kötü yanımız çok kırılgan çok narin olmamız biliyor musun... kendim bile rahatsız oluyorum bu huyumdan. Yengeç arkadaşım olmadı hiç o yüzden senin gibi değerlendiremiyorum tabii. Ama kendime baktığımda kırılganlığımdan çok rahatsız oluyorum. Bu yüzden kızıma Gökçe ismini seçtim ki burcundan gelen bu narinliğe ismi güç katsın ve güçlü bir kız olsun🤲🏻 Anasına benzemesin; girişken, güçlü, dediğim dedik bir kız olsun inşallah canım Gökçe'm🥹🌸💖
Burcun kişiliğe etkisi herkeste aynı olmuyor. Eşimin bi akrabası yengeç. Dünyada gördüğüm en ince düşünceli, fedakar, hassas ve kırılgan kadın. Kendi için kötü evet ama çevresi için iyi.

Kızım da yengeç. Ama baksan amazon savaşçısı gibi. :eek: Duygusal zekası yüksek ama duygusal degil. Yani o kadar rahat, dertsiz, kendini düşünen.. Yükselen de etkili. Hatta bi arkadaşım şey demişti. Haziranın son haftası doğan yengeçle Temmuz yengeci bile farklı diyordu.

İns evlatlarımız kendilerini bilen, koruyabilen, sağlıklı mutlu, yeterli ve dengeli bireyler olur. Çocuğum oldugundan beri duam, Rabbim evlatlarımızı iyilerle karşılaştırsın. Güzel yazılar yazsın. 🤲🏼

Benim de gökçe olacak inşallah kızımın adı 😊
Benim ki çok narin degildir ya, hatta dik ve açık sözlüdur, ben uzulecegime o üzülsün der 😂😂

Ay kızlaaar artık çorap giyerken vs çok zorlanıyordum tamam da son birkaç gündür iyice eğilmekte zorlanmaya başladım ben. Alt pijamamı çıkardığım yerde bırakmaya başladım artık asla eğilip alamıyorum çok güç sarfediyorum🤣 dün gece de gripten dolayı acilde ağrı kesici serum takıldı, serum bitti eşim hadi sonuçlar çıkmış doktor bekliyor diyor ben eğilip de ayakkabımı giyemedim asla🙄 Eşim şaka yaptığımı sandı hatta, hadi acele etsene dedi. Dedim eğilemiyorum eğilemiyorum yok öyle bir yeteneğim kalmadı artık 🤣🤣 Ay daha 1 ay var doğuma sizler ne yapıyorsunuz nasıl geçiyor günleriniz bu koca bebişlerle 🥰🥰

olurda suyum gelirse telaş etmeme gerek yok o zaman sakin şekilde gidebilirim hastaneye su gelşnce tehlikeli sanıyordum
gebe okulunda şey iye öğretti ebe. eğer su bi anda bardaktan boşalır gibi fazla gelirse hemen poponuzun altına bi yastık koyun ambulans veya eşiniz kime haber verecekseniz o şekilde bekleyerek haber verin ayakta gezinmeyin saati not alın suyun rengine dikkat edin dedi bebeğin kakasını yapma ihtimaline karşı arabada giderseniz de uzanın yastık yine altınızda olsun dedi. ama sızıntı şeklinde gelirse yine saati not edip rengine baktıktan sonra duşa felan girip kendini hazırladıktan sonra hastaneye gidebilirsiniz dedi

Ne yapacakları belli olmaz da, saat konusunda doğru ilk sordukları şey kaçta suyun geldiği, doğum anında su falan gelince yapmasınlar da o işi 😊

Mekonyum kızlar simsiyah yapışkan bı kaka, bebeklerin ilk yaptığı kaka 48 saat icinde yapması gerekiyor normal şartlarda, ilk görünce şok yasamayin, ben bı süre incelemiştim çocuk mu bozuk diye, niye böyle birşey yaptı diye 😂😂

Bugün balkon camını sileceğim, sonra kontrole gideceğim, halıları da topladım, süpürüp silerim, halılarda yikansin, ben hazırim artık, tahlil sonuçlarını da alayım, bakalım bende ne sürprizler var:KK19:
hatta gebe okulunda ebe dediki doğum belirtilerinden biride yüksek bi enerji gelirmiş gebeye :) ve biz türk kadınları o enerjiyi temizlik ve buzdolabı doldurmak için kullanırmışız :))) aslında gelen o enerji doğumda kullanalım diyeymiş :) mesajını okuyunca bi acaba mı dedim ama ismine bakınca galiba sendin bizim grubun atom karıncası :)

Back
X