- 27 Ekim 2023
- 7.561
- 20.765
- 268
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #21.241
Yuva kurma iç güdüsü, hayvanlarda ve insanlarda görülen bı belirti, biliyorum bunu, bebek gelmeden herşey temizlensin düzenlensin ,yavru gelecek yuva olsun modu, oğlumda yaşamıştım bı gün kalktım full enerji iki gün falan öyle temizlik yaptı, hatta dedim dogurmayacak gibiyim çok hafifim iyiyim falan, üzerine doğurdumhatta gebe okulunda ebe dediki doğum belirtilerinden biride yüksek bi enerji gelirmiş gebeye :) ve biz türk kadınları o enerjiyi temizlik ve buzdolabı doldurmak için kullanırmışız :))) aslında gelen o enerji doğumda kullanalım diyeymiş :) mesajını okuyunca bi acaba mı dedim ama ismine bakınca galiba sendin bizim grubun atom karıncası :)
Bu tez yanlış olabilirVaalbara nin enerjisi daha hiç bitmedi nasıl patlama yapacak daha bilmiyorum gerci çocuk karnına dustugunden beri durmuyo ya hamarat bacım benim
aslında tez doğrudaVaalbara teze zıt :))
O nasıl sağlık ocağı ya fsh nasıl bakılıyorGünaydıııınnn sağlık ocağındaki doktor TSH yerine FSH baktığı için bugün tekrar aç karna sağlık ocağındayım günaydııınnnhayır fsh yumurtayla ilgili bir hormon hamileyken tekrar hamile mi kalmaya çalışıyorum hayret bişi valla.
harikasın ya valla şu enerji pozitiflik bende olsa ohooo neler neler yapardım ben tam gebeş kaplumbağa :)))Yuva kurma iç güdüsü, hayvanlarda ve insanlarda görülen bı belirti, biliyorum bunu, bebek gelmeden herşey temizlensin düzenlensin ,yavru gelecek yuva olsun modu, oğlumda yaşamıştım bı gün kalktım full enerji iki gün falan öyle temizlik yaptı, hatta dedim dogurmayacak gibiyim çok hafifim iyiyim falan, üzerine doğurdum
Ben yapmasam kim yapacak, eşim birini bulalım camlar için dip köşe icin diyorda, ben tam "eve yardımcı gelmeden bı temizleyeyim pis görmesinler" kafasında olduğum için anlamı kalmıyor ki
Cami sildim bile, kahve icicem şimdi
Monurol ve Wincef veriyor bana dönüşümlüİdrar yolundaki lokosit icin asm mesaj atmis onemli bisey degil gebelikte normal diye
Sonucu kendi doktorumlada paylastim. O da her ihtimale karsi aksef baslayalim dedi
Ben tabii ki kendi doktorumu dinleyecegim.
Taranta sana ne oneriyolar sonuclarimiz yakindi.
Değerim 0.3 hahahahah ya ne gerizekalı kadın ya zaten sigaraya çıkmak için acele acele yaptı anlamalıydım. T3 T4 yazmış ya otomatik yazarsın Tsh yanına. Yok. FSH bakmışO nasıl sağlık ocağı ya fsh nasıl bakılıyorbu sitede kızların bi çoğu doğru günde fsh baktırabilmek için hastaneden doğru zamanda randevu almaya çalışıyor çok ilginç. Madem bakabiliyodunuz niye bu kadar insanı uğraştırıyorsunuz sayın halk sağlığı
Ben diyorum bu kız grubun temizlik perisiBugün balkon camını sileceğim, sonra kontrole gideceğim, halıları da topladım, süpürüp silerim, halılarda yikansin, ben hazırim artık, tahlil sonuçlarını da alayım, bakalım bende ne sürprizler var
Hayır gerçekten t3-t4-tsh. İstek atarken bile hepsi t harfiyle başlıyor nasıl fsh istedin dldldldDeğerim 0.3 hahahahah ya ne gerizekalı kadın ya zaten sigaraya çıkmak için acele acele yaptı anlamalıydım. T3 T4 yazmış ya otomatik yazarsın Tsh yanına. Yok. FSH bakmış
Canım ben ölçümleri 3 4 hafta değişim yoksa pek önemsemiyorum milimetrik ölçümler sonuçta hem doğunca hızlıca toparlıyor bebişler hiç takılma kiloya ölçümlere flnKızlar bugün biraz duygusalım. Bugün 36+0 olduk, kızımın karın çevresi 2 hafta geriye düştüğü zaman doktorum 36'da alırız kilo alamazsa demişti. Az çok yine toparlıyor çabalıyor kilo almak için. Çok şükür bu günlerimize. Hepimizin bebeği sağlıklı olsun ve vaktinde gelsin inşallah
Oyyy maşallah maşallahKızlar bugün biraz duygusalım. Bugün 36+0 olduk, kızımın karın çevresi 2 hafta geriye düştüğü zaman doktorum 36'da alırız kilo alamazsa demişti. Az çok yine toparlıyor çabalıyor kilo almak için. Çok şükür bu günlerimize. Hepimizin bebeği sağlıklı olsun ve vaktinde gelsin inşallah
Bana diyorlar ki krem kullanırsan bebek meme reddi yapar emmez falan lansinoh bende aldım ama korkuyorum yani
Sadece ıslaklık mı oluyor su gelmesi canım
Maşallah ne kadar derli toplusun37+1 (38 den gün alarak) güncel göbüş bildirisi
Hehehehe yok yok daha dogurmadım canımEmziğe de biberona da meme reddi yapıyor diyorlar ama gördüğüm bebekler cuk cuk cuk hem emiyor hem anne yoksa biberonla içiyor. Bebeklerin hepsinin farklı özellikleri var ya. Baksana kimisi ana kucaklarına bayılıyor kimisi içinde bir kez bile durmamış. Krem için duymadım bile.
Ya ben bir başından bir sonundan okuyunca tabi.... Bu doğumda suyun geldi sandım yaaa
Ay sakın eğilme başın döner düşersin bak sakın sakın. Eşin giydirsin çorabı ayakkabıyıAy kızlaaar artık çorap giyerken vs çok zorlanıyordum tamam da son birkaç gündür iyice eğilmekte zorlanmaya başladım ben. Alt pijamamı çıkardığım yerde bırakmaya başladım artık asla eğilip alamıyorum çok güç sarfediyorumdün gece de gripten dolayı acilde ağrı kesici serum takıldı, serum bitti eşim hadi sonuçlar çıkmış doktor bekliyor diyor ben eğilip de ayakkabımı giyemedim asla Eşim şaka yaptığımı sandı hatta, hadi acele etsene dedi. Dedim eğilemiyorum eğilemiyorum yok öyle bir yeteneğim kalmadı artık Ay daha 1 ay var doğuma sizler ne yapıyorsunuz nasıl geçiyor günleriniz bu koca bebişlerle
Hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz canımGü nayyy dınnn tatlı tavuklarbu gün kontrolüm var
Kayınvalidem sağolsun bebişin tüm kıyafetlerini yıkadı ütüledi. Ben de katladım. Büyük yük kalktı üstümden. Katlamaları da o yapacaktı ama ben neyin nerde olduğunu neyin kaç aylık olduğunu bileyim istedim. Bi de başak burcuyum başkasının düzeninde rahat edemiyorum galiba illa kendi düzenim olacak. Bugün de mutfak dolaplarına girişti evi süpürüp silecek. Biz o arada perinatolog randevusuna falan gideceğiz. Sağolsun her şeyi en ince ayrıntısına kadar en güzel şekilde yapıyor ama yaparken söyleniyor. Mesela ben çiçekleri aşırı severim evde büyük büyük yapraklı çok güzel Çiçeklerim var. Bi tanesine kediler saldırdı diye cansız kaldı. Yeni yeni toparlanıyordu 3 yaprağı anca kalmıştı. Kedilerin girmediği odaya almıştım. Tutturdu ben bunu atıcam diye. Ya yaprağı yokta her yerden kök fışkırıyor atamazsın olmaz diyorum şakayla karışık yok atıcam diyor. Neyse ikna ettim. Bu sefer de balkona almak için antreye çıkartmış. Balkona alma oraya çok güneş vuruyor yanar dedim. Bi şey olmaz dedi. O arada kediler son kalan 2 yaprağı da kopara kopara yemişler. Bi tane yaprağı kaldı zavallının. Kediler de yaprak yedikleri için kusup duruyorlar şimdibi de temizlediği yerlere kustukları için kedilere söyleniyor dkdkdkd delircem ben galiba evimde kendi düzenime çok alışmışım. Biri evimde uzun sürekli kalınca huzursuz oluyorum. Rutinlerim bozulunca rahat edemiyorum. Bebiş doğunca evde uzun süre birileri kalacak nasıl yapacağız bilmiyorum. Şimdi de kendime bunu dert edindim
Hehehehe yok yok daha dogurmadım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?