2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Yuva kurma iç güdüsü, hayvanlarda ve insanlarda görülen bı belirti, biliyorum bunu, bebek gelmeden herşey temizlensin düzenlensin ,yavru gelecek yuva olsun modu, oğlumda yaşamıştım bı gün kalktım full enerji iki gün falan öyle temizlik yaptı, hatta dedim dogurmayacak gibiyim çok hafifim iyiyim falan, üzerine doğurdum
Bu tez yanlış olabilir Vaalbara nin enerjisi daha hiç bitmedi nasıl patlama yapacak daha bilmiyorumgerci çocuk karnına dustugunden beri durmuyo ya hamarat bacım benim

aslında tez doğruda Vaalbara teze zıt :))

Ben yapmasam kim yapacak, eşim birini bulalım camlar için dip köşe icin diyorda, ben tam "eve yardımcı gelmeden bı temizleyeyim pis görmesinler" kafasında olduğum için anlamı kalmıyor ki

Cami sildim bile, kahve icicem şimdi

O nasıl sağlık ocağı ya fsh nasıl bakılıyor bu sitede kızların bi çoğu doğru günde fsh baktırabilmek için hastaneden doğru zamanda randevu almaya çalışıyor çok ilginç. Madem bakabiliyodunuz niye bu kadar insanı uğraştırıyorsunuz sayın halk sağlığı

harikasın ya valla şu enerji pozitiflik bende olsa ohooo neler neler yapardım ben tam gebeş kaplumbağa :)))

Monurol ve Wincef veriyor bana dönüşümlü

Değerim 0.3 hahahahah ya ne gerizekalı kadın ya zaten sigaraya çıkmak için acele acele yaptı anlamalıydım. T3 T4 yazmış ya otomatik yazarsın Tsh yanına. Yok. FSH bakmış

Kızlar bugün biraz duygusalım. Bugün 36+0 olduk, kızımın karın çevresi 2 hafta geriye düştüğü zaman doktorum 36'da alırız kilo alamazsa demişti. Az çok yine toparlıyor çabalıyor kilo almak için. Çok şükür bu günlerimize. Hepimizin bebeği sağlıklı olsun ve vaktinde gelsin inşallah

Ben diyorum bu kız grubun temizlik perisi
Değerim 0.3 hahahahah ya ne gerizekalı kadın ya zaten sigaraya çıkmak için acele acele yaptı anlamalıydım. T3 T4 yazmış ya otomatik yazarsın Tsh yanına. Yok. FSH bakmış
Hayır gerçekten t3-t4-tsh. İstek atarken bile hepsi t harfiyle başlıyor nasıl fsh istedin dldldld

Canım ben ölçümleri 3 4 hafta değişim yoksa pek önemsemiyorum milimetrik ölçümler sonuçta hem doğunca hızlıca toparlıyor bebişler hiç takılma kiloya ölçümlere fln

Oyyy maşallah maşallah çok güçlü bir kız olacak eminim aminnn inşallah

Bana diyorlar ki krem kullanırsan bebek meme reddi yapar emmez falan lansinoh bende aldım ama korkuyorum yani

Emziğe de biberona da meme reddi yapıyor diyorlar ama gördüğüm bebekler cuk cuk cuk hem emiyor hem anne yoksa biberonla içiyor. Bebeklerin hepsinin farklı özellikleri var ya. Baksana kimisi ana kucaklarına bayılıyor kimisi içinde bir kez bile durmamış. Krem için duymadım bile.

Sadece ıslaklık mı oluyor su gelmesi canım

Ya ben bir başından bir sonundan okuyunca tabi.... Bu doğumda suyun geldi sandım yaaa

Kayınvalidem sağolsun bebişin tüm kıyafetlerini yıkadı ütüledi. Ben de katladım. Büyük yük kalktı üstümden. Katlamaları da o yapacaktı ama ben neyin nerde olduğunu neyin kaç aylık olduğunu bileyim istedim. Bi de başak burcuyum başkasının düzeninde rahat edemiyorum galiba illa kendi düzenim olacak. Bugün de mutfak dolaplarına girişti evi süpürüp silecek. Biz o arada perinatolog randevusuna falan gideceğiz. Sağolsun her şeyi en ince ayrıntısına kadar en güzel şekilde yapıyor ama yaparken söyleniyor. Mesela ben çiçekleri aşırı severim evde büyük büyük yapraklı çok güzel Çiçeklerim var. Bi tanesine kediler saldırdı diye cansız kaldı. Yeni yeni toparlanıyordu 3 yaprağı anca kalmıştı. Kedilerin girmediği odaya almıştım. Tutturdu ben bunu atıcam diye. Ya yaprağı yokta her yerden kök fışkırıyor atamazsın olmaz diyorum şakayla karışık yok atıcam diyor. Neyse ikna ettim. Bu sefer de balkona almak için antreye çıkartmış. Balkona alma oraya çok güneş vuruyor yanar dedim. Bi şey olmaz dedi. O arada kediler son kalan 2 yaprağı da kopara kopara yemişler. Bi tane yaprağı kaldı zavallının. Kediler de yaprak yedikleri için kusup duruyorlar şimdi bi de temizlediği yerlere kustukları için kedilere söyleniyor dkdkdkd delircem ben galiba evimde kendi düzenime çok alışmışım. Biri evimde uzun sürekli kalınca huzursuz oluyorum. Rutinlerim bozulunca rahat edemiyorum. Bebiş doğunca evde uzun süre birileri kalacak nasıl yapacağız bilmiyorum. Şimdi de kendime bunu dert edindim

Hehehehe yok yok daha dogurmadım canım

Ay sakın eğilme başın döner düşersin bak sakın sakın. Eşin giydirsin çorabı ayakkabıyı

Merhaba kızlar 34+2 deyim bugün itibariyle henüz sadece hastane çıkış takımlarını yıkadım ütüledim bebeğin henüz dolabı gelmedi o yüzden diğer eşyaları yıkayamadım maalesef yer sıkıntımız var o yüzden kızıma Oda yapamayacağım zaten kışa doğru Kendi evimize taşınacağız uygun idarelik bir dolap ve şifonyer aldık fakat gelmesi 2 haftayı bulacak biraz geç kaldım telaşlandım fikrinize ihtiyacım var kızımın dolapları Yatak odasına kurulacağı için yatak odasındaki şifonyeri ve yatak yanı sehpalarımı giyinme odasına taşıyacağım o nedenle giyim odasındaki bebek eşyalarının bazılarını toplayabilmem lazım Biberon emzik gibi bakım ürünlerine sterilize etmek için erken mi onları sterilize edip keçe organizerin içine koyup bir poşetle örtüp dolaba kaldırsam Sizce çok mu erken olur En azından şampuanları ve tarakları bakım ürünleri ortadan kalkmış olur diye düşünüyorum hastane çantamızı elimden geldiğince hazırlamaya çalışıyorum Bugün de kendi geceliklerimi yıkayacağım bebeğinkileri de dün yıkadım ütüledim organizerlere koydum bavula son hafta koyarım diye düşünüyorum giderken

Sadece yaparken söylenmiyor düzeni de bozuyor çiçekleri atmak ne ya gıcık oldum bırak işte bırak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…