- 22 Mayıs 2023
- 2.516
- 7.146
- 88
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #21.261
Eşim biraz önce git kendi evindeki çiçekleri at bizim düzenimize karışma dediSadece yaparken söylenmiyor düzeni de bozuyor çiçekleri atmak ne ya gıcık oldum bırak işte bırak![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşim biraz önce git kendi evindeki çiçekleri at bizim düzenimize karışma dediSadece yaparken söylenmiyor düzeni de bozuyor çiçekleri atmak ne ya gıcık oldum bırak işte bırak![]()
Bugün balkon camını sileceğim, sonra kontrole gideceğim, halıları da topladım, süpürüp silerim, halılarda yikansin, ben hazırim artık, tahlil sonuçlarını da alayım, bakalım bende ne sürprizler var![]()
Ya anlamıyorum ki kendime dikkat etmeli miyim etmemeli miyim. Bakıyorum burda herkes birsürü ağır işler yapıyor gayet. Ben bugün 2 cam sildim ölüyorum yorgunluktan mesela. Diyorum herkes yapıyor benim de yapmam lazım. Ama vücudum kaldırmıyor çoğu şeyi, ceremesini ben çekiyorum gün sonunda. Eğilme diyorsun mesela, ama gün içinde mecburen sürekli eğil kalk yapıyorum temizliktir yemektir derken. Nazlı gözükmemek için güçlü bi duruş sergilemeye çalışıyorum sanırım ama sanırım iyi yapmıyorumAy sakın eğilme başın döner düşersin bak sakın sakın. Eşin giydirsin çorabı ayakkabıyı
Erken olduğunu düşünmüyorum, biberonları vs kapalı bir yerde saklarsın yıkadıktan sonra. Hepimizin doğumu temmuz gözüküyor ama görüyorsun ki doğumlar olmaya başladı bile, bir an önce çantanı hazırla koy kenara bence. Kafan rahatlasınMerhabakızlar 34+2 deyim bugün itibariyle henüz sadece hastane çıkış takımlarını yıkadım ütüledim bebeğin henüz dolabı gelmedi o yüzden diğer eşyaları yıkayamadım maalesef yer sıkıntımız var o yüzden kızıma Oda yapamayacağım zaten kışa doğru Kendi evimize taşınacağız uygun idarelik bir dolap ve şifonyer aldık fakat gelmesi 2 haftayı bulacak biraz geç kaldım telaşlandım fikrinize ihtiyacım var kızımın dolapları Yatak odasına kurulacağı için yatak odasındaki şifonyeri ve yatak yanı sehpalarımı giyinme odasına taşıyacağım o nedenle giyim odasındaki bebek eşyalarının bazılarını toplayabilmem lazım Biberon emzik gibi bakım ürünlerine sterilize etmek için erken mi onları sterilize edip keçe organizerin içine koyup bir poşetle örtüp dolaba kaldırsam Sizce çok mu erken olur En azından şampuanları ve tarakları bakım ürünleri ortadan kalkmış olur diye düşünüyorum hastane çantamızı elimden geldiğince hazırlamaya çalışıyorum Bugün de kendi geceliklerimi yıkayacağım bebeğinkileri de dün yıkadım ütüledim organizerlere koydum bavula son hafta koyarım diye düşünüyorum giderken
Yaaa teşekkür ederimMaşallah ne kadar derli toplusunben oturunca bacağım bir yerde göbeğim bir yerde memeler başka yerde oluyor
![]()
Eşim biraz önce git kendi evindeki çiçekleri at bizim düzenimize karışma dedibiraz önce de o mutfağı temizlerken eşim de ev süpürüyordu
eşimin peşinde dolanmış şurayı güzel süpürmedin burayı iyi almadın falan diye
eşim diyo ki götürürüm seni geri evine
benim bi şey dememe gerek yok allahtan
ama çocuk doğunca sıkıntı olmaz inşallah. Kedilere laf edecekler çünkü biliyorum. Şimdi laf ettikleri zaman onlar benim yavrularım ben doğurdum falan diyip şakaya vuruyorum da lohusa psikolojisi benim de sağım solum nasıl olur bilinmez
bi de benim annem de her şeye karışmaya çok meyilli. Ay allahım afakanlar bastı
![]()
Var olmamibulantısı tekrar başlayan varmı ben bugün aç karına daha acı bişey kustum ve aşırı bulantım var açlık şekerimde yüksek çıkıyor(
Kahve de içtimSürpriz yoksa da bugünden sonra olurHalı diyor cam diyor süpürcem diyor yaa. Ben kahve içerken nefes nefese kalıyorum
![]()
Benimde sabahları bı gelip gidiyor, hafif kahvalti gaviscon içip idare ediyorumbulantısı tekrar başlayan varmı ben bugün aç karına daha acı bişey kustum ve aşırı bulantım var açlık şekerimde yüksek çıkıyor(
Aramızda 3 gün fark var sadece ve benim de yaklaşık 1 haftadır bulantım var. Üstelik hamileliğimde en fazla toplasan 1-2 hafta bulantım olmuştur. Mideye baskı yaptıkları için bulantı oluyor diye düşünüyorum. Zaten mide sıkışıklığından dolayı doğru düzgün yemek bile yiyemiyorumbulantısı tekrar başlayan varmı ben bugün aç karına daha acı bişey kustum ve aşırı bulantım var açlık şekerimde yüksek çıkıyor(
Yoo bak ben yapamıyorum enerjim bitiyor günden güneYa anlamıyorum ki kendime dikkat etmeli miyim etmemeli miyim. Bakıyorum burda herkes birsürü ağır işler yapıyor gayet. Ben bugün 2 cam sildim ölüyorum yorgunluktan mesela. Diyorum herkes yapıyor benim de yapmam lazım. Ama vücudum kaldırmıyor çoğu şeyi, ceremesini ben çekiyorum gün sonunda. Eğilme diyorsun mesela, ama gün içinde mecburen sürekli eğil kalk yapıyorum temizliktir yemektir derken. Nazlı gözükmemek için güçlü bi duruş sergilemeye çalışıyorum sanırım ama sanırım iyi yapmıyorum![]()
Ya sen millete niye bakıyorsun, kendini yorma, zorlama her bünye aynı değil, günü gününe bile fark oluyor bazen akşama kadar yatıyorum bazen kalkıp yapıyorum, sen kendinle kimseyi kıyaslama, herkesin bedeni aynı değil ki, kendini de bebisini de zorlayacak işlere girmeYa anlamıyorum ki kendime dikkat etmeli miyim etmemeli miyim. Bakıyorum burda herkes birsürü ağır işler yapıyor gayet. Ben bugün 2 cam sildim ölüyorum yorgunluktan mesela. Diyorum herkes yapıyor benim de yapmam lazım. Ama vücudum kaldırmıyor çoğu şeyi, ceremesini ben çekiyorum gün sonunda. Eğilme diyorsun mesela, ama gün içinde mecburen sürekli eğil kalk yapıyorum temizliktir yemektir derken. Nazlı gözükmemek için güçlü bi duruş sergilemeye çalışıyorum sanırım ama sanırım iyi yapmıyorum![]()
Bende üçüncü trimesterden itibaren var her gün prilam içiyorum geçen içmedim geçmiştir diye, kahvaltıda ne yediysem çıkardım. Artı rennie içiyorumbulantısı tekrar başlayan varmı ben bugün aç karına daha acı bişey kustum ve aşırı bulantım var açlık şekerimde yüksek çıkıyor(
Lokman hekım etlik hastanesinde İrade hanıma gidiyorum benAnkarada olanlar hangi doktora gidiyorsunuz
Sağlık ocağında fsh bakılabiliyor muymuş?Günaydıııınnn sağlık ocağındaki doktor TSH yerine FSH baktığı için bugün tekrar aç karna sağlık ocağındayım günaydııınnnhayır fsh yumurtayla ilgili bir hormon hamileyken tekrar hamile mi kalmaya çalışıyorum hayret bişi valla.
Ben yine de şüpheliyim. Bizim sağlık ocağına sorsam yok derler.O nasıl sağlık ocağı ya fsh nasıl bakılıyorbu sitede kızların bi çoğu doğru günde fsh baktırabilmek için hastaneden doğru zamanda randevu almaya çalışıyor
çok ilginç. Madem bakabiliyodunuz niye bu kadar insanı uğraştırıyorsunuz sayın halk sağlığı
![]()
İnan kim olursa olsun, çok sevdiğin iyi anlaştığın annen de bacın da olsa, lohusalıkta o elektriklenme illa oluyor. Bdv topiği böyle konularla dolu. Evet bebek bakımı ev işlerinde süper yardım, ama bir süre geçince herkes kendi duzenine düşüyor. Bakım veren gitsin isteniyor.Kayınvalidem sağolsun bebişin tüm kıyafetlerini yıkadı ütüledi. Ben de katladım. Büyük yük kalktı üstümden. Katlamaları da o yapacaktı ama ben neyin nerde olduğunu neyin kaç aylık olduğunu bileyim istedim. Bi de başak burcuyum başkasının düzeninde rahat edemiyorum galiba illa kendi düzenim olacak. Bugün de mutfak dolaplarına girişti evi süpürüp silecek. Biz o arada perinatolog randevusuna falan gideceğiz. Sağolsun her şeyi en ince ayrıntısına kadar en güzel şekilde yapıyor ama yaparken söyleniyor. Mesela ben çiçekleri aşırı severim evde büyük büyük yapraklı çok güzel Çiçeklerim var. Bi tanesine kediler saldırdı diye cansız kaldı. Yeni yeni toparlanıyordu 3 yaprağı anca kalmıştı. Kedilerin girmediği odaya almıştım. Tutturdu ben bunu atıcam diye. Ya yaprağı yokta her yerden kök fışkırıyor atamazsın olmaz diyorum şakayla karışık yok atıcam diyor. Neyse ikna ettim. Bu sefer de balkona almak için antreye çıkartmış. Balkona alma oraya çok güneş vuruyor yanar dedim. Bi şey olmaz dedi. O arada kediler son kalan 2 yaprağı da kopara kopara yemişler. Bi tane yaprağı kaldı zavallının. Kediler de yaprak yedikleri için kusup duruyorlar şimdibi de temizlediği yerlere kustukları için kedilere söyleniyor dkdkdkd delircem
ben galiba evimde kendi düzenime çok alışmışım. Biri evimde uzun sürekli kalınca huzursuz oluyorum. Rutinlerim bozulunca rahat edemiyorum. Bebiş doğunca evde uzun süre birileri kalacak nasıl yapacağız bilmiyorum. Şimdi de kendime bunu dert edindim
![]()
İnan ben de çok ağırlaştım. Kızıma hamileyken böyle değildim. Bu kadar değildim. Evde ağır çekimde bir odadan diğerine yürüyorum. Yere düşen bi şeyi asla alamıyorum. Eğilip kalkmak en büyük sıkıntım. Hem kütlem ağır, dizlerimi kırıp tekrar ayağa kalkarken vücudumu kaldıramıyorum. Hem de karnım o kadar büyük ki dizlerimi kırmama engel oluyor.Ya anlamıyorum ki kendime dikkat etmeli miyim etmemeli miyim. Bakıyorum burda herkes birsürü ağır işler yapıyor gayet. Ben bugün 2 cam sildim ölüyorum yorgunluktan mesela. Diyorum herkes yapıyor benim de yapmam lazım. Ama vücudum kaldırmıyor çoğu şeyi, ceremesini ben çekiyorum gün sonunda. Eğilme diyorsun mesela, ama gün içinde mecburen sürekli eğil kalk yapıyorum temizliktir yemektir derken. Nazlı gözükmemek için güçlü bi duruş sergilemeye çalışıyorum sanırım ama sanırım iyi yapmıyorum![]()
Gece WC ye kalktığımda bulantı hissi oluyor. Bi de sabah uyandığımda.. bazen gidip bi parça ekmek atıyorum ağzıma. Kesiyor.bulantısı tekrar başlayan varmı ben bugün aç karına daha acı bişey kustum ve aşırı bulantım var açlık şekerimde yüksek çıkıyor(
Ya anlamıyorum ki kendime dikkat etmeli miyim etmemeli miyim. Bakıyorum burda herkes birsürü ağır işler yapıyor gayet. Ben bugün 2 cam sildim ölüyorum yorgunluktan mesela. Diyorum herkes yapıyor benim de yapmam lazım. Ama vücudum kaldırmıyor çoğu şeyi, ceremesini ben çekiyorum gün sonunda. Eğilme diyorsun mesela, ama gün içinde mecburen sürekli eğil kalk yapıyorum temizliktir yemektir derken. Nazlı gözükmemek için güçlü bi duruş sergilemeye çalışıyorum sanırım ama sanırım iyi yapmıyorum![]()