- 8 Kasım 2024
- 1.081
- 3.467
- 48
- 25
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #21.221
AhahahaGünaydıııınnn sağlık ocağındaki doktor TSH yerine FSH baktığı için bugün tekrar aç karna sağlık ocağındayım günaydııınnnhayır fsh yumurtayla ilgili bir hormon hamileyken tekrar hamile mi kalmaya çalışıyorum hayret bişi valla.
Bu tez yanlış olabilirhatta gebe okulunda ebe dediki doğum belirtilerinden biride yüksek bi enerji gelirmiş gebeye :) ve biz türk kadınları o enerjiyi temizlik ve buzdolabı doldurmak için kullanırmışız :))) aslında gelen o enerji doğumda kullanalım diyeymiş :) mesajını okuyunca bi acaba mı dedim ama ismine bakınca galiba sendin bizim grubun atom karıncası :)
Ahahah aynen ancak bize enerji gelirse anlarım ki doguruyoruzaslında tez doğrudaVaalbara teze zıt :))
Haziran yengeciyle temmuz yengecin arasinda dağlar kadar fark var birde erkeğiyle kızının arasında fark var benim eşim temmuz yengeci ben memnunum kendisinden oğlum da benzerse çok üzülmemBurcun kişiliğe etkisi herkeste aynı olmuyor. Eşimin bi akrabası yengeç. Dünyada gördüğüm en ince düşünceli, fedakar, hassas ve kırılgan kadın. Kendi için kötü evet ama çevresi için iyi.
Kızım da yengeç. Ama baksan amazon savaşçısı gibi.Duygusal zekası yüksek ama duygusal degil. Yani o kadar rahat, dertsiz, kendini düşünen.. Yükselen de etkili. Hatta bi arkadaşım şey demişti. Haziranın son haftası doğan yengeçle Temmuz yengeci bile farklı diyordu.
İns evlatlarımız kendilerini bilen, koruyabilen, sağlıklı mutlu, yeterli ve dengeli bireyler olur. Çocuğum oldugundan beri duam, Rabbim evlatlarımızı iyilerle karşılaştırsın. Güzel yazılar yazsın.
Bende 170 eşim 190 bizde aynıyız ama yine de korkuyorum işte şekere bakılmıştı bi şey çıkmamıştı ama ya varsa diye korkuyorum kuruntularım ve benEn sonkinde boyunu söylemedi ama normalde orantılı gidiyordu eşim 1.90 ben 175 zaten iri insanlarız
Bende o enerji 2 haftadir var dogurcam sanıyorum hep bari bebenin odasinda kullanayım o enerjiyi dedim kıyafet yıka utule dolapları sil beşik sil hala bitmedi enerjiyi günlere yaydim bari bebenin odası bitsin öyle doğuma gideyimha dire olacak kesin belirtilerden de değilde ihtimal :)) ama olursa da nolur enerjiyi doğumda kullanalım temizlikle heba etmeyelim :))
Dün gece bende aynı şeyleri yaşadım canımı yakacak derecede kasılma oldu hatta eşim bile karnımınn halini görünce şaşırdı. Sanki bebek çıkmak istiyor gibi kendini sürekli gerdi. İnanılmaz kötüydü bende çok korktum sola yatıp uyumayı denedim. Sabah hala biraz karnımda sertlik vardı. Ara ara götünü kaldırıyor sanırım kendini geriyor iyice daraldı yeri ondan heralde. İnşallah belirlenen vakitten önce gelmeye çalışmazlar biraz daha dur oğlum diye yalvardım gece.Akşamdan beri öyle çok kasılmam var ki. Ne oluyorsa içerde ?…
Yani kasılmaları değil, anlık rahatlamaları saymak daha mantıklı. Öyle çok ve devamlı.
Hiç böyle olmamıştı.
Bunu bende duydum. Evet nazar ve büyüden korunmak içinmiş öyle dediler tabi ne kadar doğru aslı var bilmiyoruz ama bizde koyacağız. Zaten eşim okuyacak ismini kulağına o esnada sadece 3.müzün bildiği bir isim olacak :)Kuzum ben de hamile kalana kadar hiç böyle bir şey olduğunu bilmiyordum ama çevremde çok fazla kişi bebeğe kimsenin bilmediği bir isim koy sadece anne baba çocuk bilsin dediler. Belki bi de kendi anne babalarımız. Nazardan vs korumak için diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum. Ahirette de kulağına okunan isimle çağırılırmış.
Ladycim sıklığını bi hesaplasan mı acaba ? Endişe ettim şimdi
Gü naayy dınnnGü nayyy dınnn tatlı tavuklarbu gün kontrolüm var
Günaydın canımGü nayyy dınnn tatlı tavuklarbu gün kontrolüm var
Günaydınnnnn bizide haberdar et inşallah güzel haberlerle gelGü nayyy dınnn tatlı tavuklarbu gün kontrolüm var
İnşAllah canım canımGü naayy dınnnhayırlı haberler ile gel o zamannn güzel haberler ver bize
güzel haberlerle geleyim canımmmGünaydın canım
Güzel haberlerle gel
inşAllah canlarım çok teşekkür ederimGünaydınnnnn bizide haberdar et inşallah güzel haberlerle gel
Valla banada gelmedi zaten yasakta iş yapmam o daha çok sinirimi bozuyor. Dediğin gibi sürekli ter içindeyim oturduğum yerde iç çamaşırım bile su oluyor kendimi suyun altına atıyorum sürekli ayakta 2 dk kalsam davul oluyor ayaklarım ve tabanlarım acıyor. 2 gündür kadın gelşyor bana da cam kapı tül ne var ne yok hallettiriyorum yoksa imkansız yapmamBana o doğum enerjisi hiç gelmedi hatta günden güne enerjim bitiyor gibi hissediyorumya yazın hamilelik ne zormuş her dakika terliyorum , ayaklarım artık bu kiloyu çekmiyor . Azcık bir ev süpürsem tüm gün yatıyorum 39.haftada kadın gelicek artık camları kapıları siler benim hiç halim yok yapıcak
vakti saatinde hayırlısıyla kolaylıkla doğuralım inşallah :)Bende o enerji 2 haftadir var dogurcam sanıyorum hep bari bebenin odasinda kullanayım o enerjiyi dedim kıyafet yıka utule dolapları sil beşik sil hala bitmedi enerjiyi günlere yaydim bari bebenin odası bitsin öyle doğuma gideyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?