- 8 Ağustos 2011
- 12.644
- 15.004
- 498
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #21.281
Bunun bi de temmuzu varBende dun yardimci aldım kizlar 10 saat sürdü temizlik annem naptirdin o kadar saat Allah askina diyoraniden doğum birşey olursa az derli toplu olsun zira benim elim kolum kalkmiyor hic enerjim yok.kahvaltinin bulasigu bile su saat olmuş beni bekliyor mutfakta mesela zaten kahvaltidan sonra aşırı kotu oluyorum yatağa zor atiyorum kendimi .hersey neyse ne de sicaklar mahfetti yaa 32 derece nedir
Ben isimli çikolata yaptırdım birde isimli süs takı yastığı. Onları götürcem hastaneye. Süsleme organizasyon falan düşünmedim. Çikolata bi tatlılık olur güzel olur kolonyasıda var yanına hijyen olur. Yastığıda o taşınabilir bebek beşiğine koyarız fotolar güzel çıkar bitti gittiYa kizlar bide su hastane odasi süslemedir cikolatadir hediyeliklerdir o isleri naptiniz hic benlik işler değil ama bu sefer kizim olucak ya acaba yapsam mi diyorum azda olsa birseyler
Pas!Ya kizlar bide su hastane odasi süslemedir cikolatadir hediyeliklerdir o isleri naptiniz hic benlik işler değil ama bu sefer kizim olucak ya acaba yapsam mi diyorum azda olsa birseyler
Ben de oğlumda yurt dısındaydım kımse yok diye yapmamıstım şimdi kızımda heveslendim kapı süsü , hediyelik için kolonya , isimli set battaniye yastık fln yaptırdımYa kizlar bide su hastane odasi süslemedir cikolatadir hediyeliklerdir o isleri naptiniz hic benlik işler değil ama bu sefer kizim olucak ya acaba yapsam mi diyorum azda olsa birseyler
Aa şikayet de ettim kesin ceza yer o zamanSağlık ocağında fsh bakılabiliyor muymuş?
Boşuna kadın doğum randevusu kovalıyoruz.
Ben yine de şüpheliyim. Bizim sağlık ocağına sorsam yok derler.
Bende +1Pas!
Ben eski kafayım. Hiç hevesim olmadı.
Uğraşamam da..
Gençler cevaplasın
Ya kizlar bide su hastane odasi süslemedir cikolatadir hediyeliklerdir o isleri naptiniz hic benlik işler değil ama bu sefer kizim olucak ya acaba yapsam mi diyorum azda olsa birseyler
Aynı kafadayım bu yaşta çocuk doğurmuşum başkaları bana hediye getirsinPas!
Ben eski kafayım. Hiç hevesim olmadı.
Uğraşamam da..
Gençler cevaplasın
Vallahi red edecekse her şekilde ediyor o yüzden böyle şeylere kafanı takma bence. Ablamın kızı emziğe kremlere biberonlara rağmen hala emiyor 2.5 yaşında resmen kahve makinası gibi kullanıyor kadını.Bana diyorlar ki krem kullanırsan bebek meme reddi yapar emmez falan lansinoh bende aldım ama korkuyorum yani
Aynen öyleYa sen millete niye bakıyorsun, kendini yorma, zorlama her bünye aynı değil, günü gününe bile fark oluyor bazen akşama kadar yatıyorum bazen kalkıp yapıyorum, sen kendinle kimseyi kıyaslama, herkesin bedeni aynı değil ki, kendini de bebisini de zorlayacak işlere girme
Gerçekten içimi rahatlattınız kızlar teşekkür ederim. Kendimi ne kadar çok yetersiz görüyormuşum meğerse, kendime eziyet etmişim... çok daha dikkatli olacağım bundan sonraAynen öylemelina7 ben çok ağırlaştım asla iş yemek vs yapamıyorum markete zor gittim geçen. Yapacak bir şey yok valla, eğilmeyi yapma gerçekten düşersin.
Ben seni çok iyi anlıyorum, kızlar çok hamarat buzluğu yiyecekle dolduran her gün cam kapı silen ve çocuğuns yetişen... Kendini kötü hissediyorsun, ancak şu durumda evi de misafiri de hatta kocanı da düşünme. Önce bebek ve senin güvenliğin ve sizin sağlığınız. Yapma iş miş ya. Beğenmeyen süpürgeyi fırçayı alsın kendi yapsın. Hiç umursama sen son aydasın dinlen bol bol, uyumaya dinlenmeye çok ihtiyacımız olacak enerji depolaGerçekten içimi rahatlattınız kızlar teşekkür ederim. Kendimi ne kadar çok yetersiz görüyormuşum meğerse, kendime eziyet etmişim... çok daha dikkatli olacağım bundan sonra
Ya kizlar bide su hastane odasi süslemedir cikolatadir hediyeliklerdir o isleri naptiniz hic benlik işler değil ama bu sefer kizim olucak ya acaba yapsam mi diyorum azda olsa birseyler
Çok haklısın, psikolojik olarak çok iyi geldi desteğin. Teşekkür ederim canımBen seni çok iyi anlıyorum, kızlar çok hamarat buzluğu yiyecekle dolduran her gün cam kapı silen ve çocuğuns yetişen... Kendini kötü hissediyorsun, ancak şu durumda evi de misafiri de hatta kocanı da düşünme. Önce bebek ve senin güvenliğin ve sizin sağlığınız. Yapma iş miş ya. Beğenmeyen süpürgeyi fırçayı alsın kendi yapsın. Hiç umursama sen son aydasın dinlen bol bol, uyumaya dinlenmeye çok ihtiyacımız olacak enerji depola
Ben de hiç bir şey yapamıyorum bu aradaGerçekten içimi rahatlattınız kızlar teşekkür ederim. Kendimi ne kadar çok yetersiz görüyormuşum meğerse, kendime eziyet etmişim... çok daha dikkatli olacağım bundan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?