2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Bende dun yardimci aldım kizlar 10 saat sürdü temizlik annem naptirdin o kadar saat Allah askina diyor aniden doğum birşey olursa az derli toplu olsun zira benim elim kolum kalkmiyor hic enerjim yok.kahvaltinin bulasigu bile su saat olmuş beni bekliyor mutfakta mesela zaten kahvaltidan sonra aşırı kotu oluyorum yatağa zor atiyorum kendimi .hersey neyse ne de sicaklar mahfetti yaa 32 derece nedir

Bunun bi de temmuzu var
Bi de hamileler sanırım sıcağı birkaç derece fazla hissediyor. Ondan bunalıyoruz böyle.

Bana sofra kurmada kaldırmada evde yardım ediyorlar. Hatta bazen tamamen eşim kızım yapıyor. Ama kimse yoksa sıcaktan etkilenecek peynir gibi süt ürünlerini kaldırıyorum dolaba. Gerisini sonra yapıyorum

Ya kizlar bide su hastane odasi süslemedir cikolatadir hediyeliklerdir o isleri naptiniz hic benlik işler değil ama bu sefer kizim olucak ya acaba yapsam mi diyorum azda olsa birseyler
Ben isimli çikolata yaptırdım birde isimli süs takı yastığı. Onları götürcem hastaneye. Süsleme organizasyon falan düşünmedim. Çikolata bi tatlılık olur güzel olur kolonyasıda var yanına hijyen olur. Yastığıda o taşınabilir bebek beşiğine koyarız fotolar güzel çıkar bitti gitti

Ya kizlar bide su hastane odasi süslemedir cikolatadir hediyeliklerdir o isleri naptiniz hic benlik işler değil ama bu sefer kizim olucak ya acaba yapsam mi diyorum azda olsa birseyler
Pas!
Ben eski kafayım. Hiç hevesim olmadı.
Uğraşamam da..
Gençler cevaplasın

Ben de oğlumda yurt dısındaydım kımse yok diye yapmamıstım şimdi kızımda heveslendim kapı süsü , hediyelik için kolonya , isimli set battaniye yastık fln yaptırdım

Sağlık ocağında fsh bakılabiliyor muymuş?
Boşuna kadın doğum randevusu kovalıyoruz.

Ben yine de şüpheliyim. Bizim sağlık ocağına sorsam yok derler.
Aa şikayet de ettim kesin ceza yer o zaman açıklama kısmında menopoz ve diğer detaylar yazmasa yazım hatası diyeceğim de benim tsh bu kadar düşmez zaten ilaçla dengeliyoruz

Eklentiler

• Screenshot_2025-06-13-13-21-26-048-edit_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 58

Hiç onlar yok bende. Instagramda karşıma çıkıyor kapı süsleri çok tatlı geliyor ondan yaptırmak istiyorum ama hediyelik adı altında bir şey almayacağım. Kolonyo ve belki çikolata…O da eve gelen olursa sonra diye. Hastaneye kimse gelmez zaten

Bana diyorlar ki krem kullanırsan bebek meme reddi yapar emmez falan lansinoh bende aldım ama korkuyorum yani
Vallahi red edecekse her şekilde ediyor o yüzden böyle şeylere kafanı takma bence. Ablamın kızı emziğe kremlere biberonlara rağmen hala emiyor 2.5 yaşında resmen kahve makinası gibi kullanıyor kadını.

Ben ne emzik verdim ne biberon emzirme destek sistemleri mi denemedim silikon gögüs uçları mı takmadım sütüm de okadar çoktu ki yok emmedi sağdım verdim. Ama sağmak bebeği emzirmek kadar verimli olmuyor tabi mutlaka aksıyor öyle olunca da süt zamanla azalıyor en azından bende öyle oldu.

Diyeceğim o ki dinleme öyle şeyleri ki etrafımdan gördüğüm emerse kremlere çok ihtiyacımız oluyor yoksa can yakıyor bu durum

Aynen öyle melina7 ben çok ağırlaştım asla iş yemek vs yapamıyorum markete zor gittim geçen. Yapacak bir şey yok valla, eğilmeyi yapma gerçekten düşersin.

Kızlar bugün kuzenimden bir bilgi duydum belki bilen vardır paylaşayım kendisi yurtdışında yaşıyor. Gögüs uçları için doktor tahin almasını söylemiş. Bir köşede beklet bütün yağ üzerine çıksın doğumdan itibaren düzenli olarak o yağı gögüs uçlarına sür asla yara olmaz demiş. Bebek emmeden önce pamuk ve su ile silebilirsin demiş.

Orada bu şekilde bir yol izleniyormuş

Aynen öyle melina7 ben çok ağırlaştım asla iş yemek vs yapamıyorum markete zor gittim geçen. Yapacak bir şey yok valla, eğilmeyi yapma gerçekten düşersin.
Gerçekten içimi rahatlattınız kızlar teşekkür ederim. Kendimi ne kadar çok yetersiz görüyormuşum meğerse, kendime eziyet etmişim... çok daha dikkatli olacağım bundan sonra

Gerçekten içimi rahatlattınız kızlar teşekkür ederim. Kendimi ne kadar çok yetersiz görüyormuşum meğerse, kendime eziyet etmişim... çok daha dikkatli olacağım bundan sonra
Ben seni çok iyi anlıyorum, kızlar çok hamarat buzluğu yiyecekle dolduran her gün cam kapı silen ve çocuğuns yetişen... Kendini kötü hissediyorsun, ancak şu durumda evi de misafiri de hatta kocanı da düşünme. Önce bebek ve senin güvenliğin ve sizin sağlığınız. Yapma iş miş ya. Beğenmeyen süpürgeyi fırçayı alsın kendi yapsın. Hiç umursama sen son aydasın dinlen bol bol, uyumaya dinlenmeye çok ihtiyacımız olacak enerji depola

Hepsi kendi emeğim
Elimde çoğu malzeme vardı zaten, hem ucuza gelsin istedim hem de kızım için kendim emek vermek istedim. Kapı süsü, takı yastığı ve çikolata kutusu yaptım. Çikolata kutusuna koymak için çikolata alacağım o kaldı sadece. Bir de hastanede gelenlere anı kalması için böyle magnetler yaptım. Malzemem olmasaydı yine ufak bir şey alırdım anı kalması adına.
Nişanımızda magnet yaptırmıştım, nikahımızda da sukulent çiçek yaptırmıştım. Hâlâ kimin evine gitsem magneti de çiçeği de görüyorum yakınlarımda ve çok hoşuma gidiyor. Benzer şeyler internette çokça var, fikir olur belki
Bu arada çokça para dökmenize gerek yok, gayet ucuza da halledilebilir şeyler. Biraz araştırma yeterli olur diye düşünüyorum. Anı kalmasını önemsiyorum. İlk bebek olduğu için sanırım bendeki bu heyecan, sağlıkla gelsin bebişlerimiz

Eklentiler

• 1000058043.webp
    41,6 KB · Görüntüleme: 50
  • 1000058044.webp
    14 KB · Görüntüleme: 45
  • 1000055932.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 53
Çok haklısın, psikolojik olarak çok iyi geldi desteğin. Teşekkür ederim canım

Ben de hiç bir şey yapamıyorum bu arada daha önce halter kaldıran, sabahtan akşama kadar ASLA durmayı bilmeyen ben, markete bile gidemiyorum hep online marketlerden söylüyorum her şeyi .. geçen defa hastane randevum vardı yolda yürürken ağlayacaktım ağrıdan sancıdan yani kızların söyledikleri gibi heeeerkesin bünyesi hamilelik şartları fln aynı değil.. o yüzden bence kendimizi dinlemek en doğrusu .. yapamadığımız şeyleri zorla yapmayı çalışmak yerine kendimize izin versek daha sağlıklı olur..
Sonuçta vücudumuz zaten çok büyük ve zor bir iş yapıyor.. bir can büyütüyor.. Bu yüzden her halimizle güçlüyüz ve kesinlikle yeterliyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…