2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
Serumun yarısında başka bı doktor dedi durdurmayın kadının sancısını akışına bırakın şu durumda buna gerek yok dedi çıkardı serumu 😂😂 suyun sancın gelirse acile gel dedi, konuştuk kasılma dışında arada hafif regl sancısı dışında birşey hissetmiyorum dedim, artarsa takip edip gel dedi, tamm dedim 🤷🏻‍♀️
Allahın sevgili kulu 🤗
Hadi eve şimdi. Doğal süreci bekleyeceğiz.
Aslında şu an benden bi farkın yok. Hepimiz aynı şeyi beklemiyor muyuz ? Her an olabilecek şeyi :anneadayı:

Allahın sevgili kulu 🤗
Hadi eve şimdi. Doğal süreci bekleyeceğiz.
Aslında şu an benden bi farkın yok. Hepimiz aynı şeyi beklemiyor muyuz ? Her an olabilecek şeyi :anneadayı:
Ya öyle zaten, ben rahatsız değildim ki kasilmaktan hafif ağrıdan, evde bekliyordum rahat rahat, bı telaş yaptırıyorlar insana 😂😂

Vaalbara Vaalbara ay bir saat kestireyim dedim neler olmuş kuzum vakti dolduysa gelmesini hizlandirmak icin sandalyeye oturup oturup kalk,hurma ye ananas ye ,adacayi ,papatya cayi iç haydi bismillah beni heyecanlandırdın burda hayirla gelsin
Hurma yiyorum, sürekli de hareket halindeyken ileri geri silme hareketi gibi egzersizler var ya çömelerek onu yapıyorum, ananas 34ten beri yiyorum, hayırlısı olsun bakalım bekleyelim böyle ne kadar bekleyecek 😊

Hurma yiyorum, sürekli de hareket halindeyken ileri geri silme hareketi gibi egzersizler var ya çömelerek onu yapıyorum, ananas 34ten beri yiyorum, hayırlısı olsun bakalım bekleyelim böyle ne kadar bekleyecek 😊
Evine geçmen cok daha iyi bence canim hastanede girip cikip elleriyle mahfediyolar insani tramva oluyor sen zaten az cok anlarsin dogurdugunu evinde dogurmayi bekle bacim aynen hareketlere devam

Dedim kız, ben bugün cam sildim full temizlik yaptım benim rutinimde oturmak yok dedim, yeterli gelmemiş yürüyeceksin dedi, meyveyi de bı kes sen bakalım dedi bende yemek yiyemiyorum meyve çok tüketiyorum dedim, su iç meyve yok dedi 😂😂
Yemek hoşuma gitmiyor sıcaktan, meyve, kaşar düzenim böyleydi bu ara 😒
Abartmisim 🤦🏻‍♀️😂
Meyvenin ne zararı varmış ki 🧐 Şeker yüzünden mi ?

Ben de doktordan geldim . Bizim kız da iyi çok şükür haftasıyla uyumlu 3200 olmuş dedi seni haftaya doğurtalım mı diyor doktor.
Çünkü 25 30 arası izinliymiş ayyy çok kötü oldu bu ya napıcam ben 😣 Daha kanala girmemiş her gün 1 2 saat yürüyüş pilates hepsini yap haftaya gel bir alttan muayene edelim o zamana kadar bir karar verebilirsin dedi. 23 24 ü gibi fitille başlatabiliriz eğer rahim ağzı uygun olursa dedi . O tarihte 38+5 gibi oluyorum o tarihler aslında güzel de müdahale olsun istemiyorum pek napıcam bir akıl verin kızlar 😢

Doktor kendi izinli diye mi doğurtalım diyor başka bir sebep yokken yoksa ben mi yanlış anladım ?

Ne bileyim gelesi kaçmış çocuğun oturma hiç dedi bana 😂😂
ANlamadim ben bu isi 😂
Ay canım bir atraksiyonlar olmuş şimdi gördüm. Zamanında gelsin inşallah ❤️ kasılmalar nirmal.bu haftalarda sadece düzenli ise dikkat etmek lazım. Nest'de düzenli görünmüyor senin braxton hicks tır onlar. Ay gün sancısı da derler ❤️ ya da yalancı kasılma. İkinci gebeliklerde daha erken başlar. Kas hafızası olduğu için ❤️

Nasılsın şimdi?

Serumun yarısında başka bı doktor dedi durdurmayın kadının sancısını akışına bırakın şu durumda buna gerek yok dedi çıkardı serumu 😂😂 suyun sancın gelirse acile gel dedi, konuştuk kasılma dışında arada hafif regl sancısı dışında birşey hissetmiyorum dedim, artarsa takip edip gel dedi, tamm dedim 🤷🏻‍♀️

Orada beklemektense evde bekleyeyim zaten, oğluşum babasıyla bekledi beni görünce koşup sarıldı çok özledim annem seni diyor 🥹 bırakıp doğuma gitmek zor geliyor en iyisi oğlumla beklerim evde, şimdilik bı rahatsizligim yok benim 🤷🏻‍♀️
Ayyyy neler olmuş dogursan sonradan duyacaktım😂 kız bende bugün cam siliyorum cadde oldugu İcin sürekli toz duman yıldım😂

Neyse iyimisin şimdi benim kasık agrılarım bi gelıyor bi gidiyor 😂

Doktorunuz kimdi?
Benim belli bir doktorum yok. İlk 3 ay göztepeye gidiyordum ama son ay zeynep kamil denk geldi. Açıkçası karar veremedim bu 2 hastaneden hangisinde doğum yapacağıma
Anadolu yakasında hastane yorumları ararken bu mesajınıza denk geldim😇 karar verdiniz mi acaba hangi hastanede doğum olacak? Ben henüz çok basindayim ama hergun bu konuyu düşünüyorum 😣

Meyvenin ne zararı varmış ki 🧐 Şeker yüzünden mi ?
Hiç şeker problemi yaşamadım ki bilmiyorum 🤷🏻‍♀️
Ay canım bir atraksiyonlar olmuş şimdi gördüm. Zamanında gelsin inşallah ❤️ kasılmalar nirmal.bu haftalarda sadece düzenli ise dikkat etmek lazım. Nest'de düzenli görünmüyor senin braxton hicks tır onlar. Ay gün sancısı da derler ❤️ ya da yalancı kasılma. İkinci gebeliklerde daha erken başlar. Kas hafızası olduğu için ❤️

Nasılsın şimdi?
İyiyim, ben hiç sancılı hissetmiyorum ki, kasılma var tamam ama dayanilmayacak bı durumda değilim, ciddi ağrım olsa gideyim de klasik yani ekstra bı his yok 🤷🏻‍♀️ ben de yalancı diye düşünüyorum anlık gelip gidiyor, evde bekleyeyim ben, hic acillerde beklemenin anlamı yok, orası daha çok hasta ediyor beni 😂

İyiyim, ben hiç sancılı hissetmiyorum ki, kasılma var tamam ama dayanilmayacak bı durumda değilim, ciddi ağrım olsa gideyim de klasik yani ekstra bı his yok 🤷🏻‍♀️ ben de yalancı diye düşünüyorum anlık gelip gidiyor, evde bekleyeyim ben, hic acillerde beklemenin anlamı yok, orası daha çok hasta ediyor beni 😂
Aynen canım zaten ilk dogumundan bilirsin gerçek doğum kasılmasını anlamamak mümkün değil 😂

Ayyyy neler olmuş dogursan sonradan duyacaktım😂 kız bende bugün cam siliyorum cadde oldugu İcin sürekli toz duman yıldım😂

Neyse iyimisin şimdi benim kasık agrılarım bi gelıyor bi gidiyor 😂
İyiyim zaten ben ekstra birşey hissetmiyorum kasılma var arada gelen ağrı varda, ciddiye alacağım kadar değil, neyse ben yine de son işlerimi toparlayayim da ne olur ne olmaz bı makine çamaşırım var onu attım hemen, yikansin kurusun da yerlestireyim, çiçekleri de suladim başka birşey kalmadı heralde 😂😂

Kızlar size bir şeyler danışmak istiyorum

Şimdi benim daha önce işte iğne yaparken kan aldırırken göz kapağı ameliyatı oldum o ameliyat sırasında dikiş atılırken ya da işte enfeksiyon kaptım zaman yaraya dokunduğum an gibi saçma sapan zamanlarda acı hissettiğinde ya da stresli olduğum zaman vücudum resmen kendini kapatıyor tansiyonum ve şekerim aniden düşüyor ve şak diye bayılıyorum. Bunu doktoruma bahsettim normal doğumda bir sıkıntı olur mu diye söyledim sıkıntı oladabilir olmayadabilir doğum acısız bir şey diyemem dedi. Bu arada devlet hastanesine gidiyorum istersen sezaryen yapabilirim istersen de normal doğum yaptırabilirim bunun kararını sen vereceksin dedi ve inanılmaz kararsızım sezaryenin sonrasından da korkuyorum normal doğumun öncesinden de korkuyorum böyle bir sıkıntı olduğu zaman siz olsaydınız ne yapardınız. Tam çıkma anında dayanamaz yine bu şekilde tansiyonum düşer ve bayılırsam çocuğa bir şey olur diye korkuyorum açıkçası.

Kızlar size bir şeyler danışmak istiyorum

Şimdi benim daha önce işte iğne yaparken kan aldırırken göz kapağı ameliyatı oldum o ameliyat sırasında dikiş atılırken ya da işte enfeksiyon kaptım zaman yaraya dokunduğum an gibi saçma sapan zamanlarda acı hissettiğinde ya da stresli olduğum zaman vücudum resmen kendini kapatıyor tansiyonum ve şekerim aniden düşüyor ve şak diye bayılıyorum. Bunu doktoruma bahsettim normal doğumda bir sıkıntı olur mu diye söyledim sıkıntı oladabilir olmayadabilir doğum acısız bir şey diyemem dedi. Bu arada devlet hastanesine gidiyorum istersen sezaryen yapabilirim istersen de normal doğum yaptırabilirim bunun kararını sen vereceksin dedi ve inanılmaz kararsızım sezaryenin sonrasından da korkuyorum normal doğumun öncesinden de korkuyorum böyle bir sıkıntı olduğu zaman siz olsaydınız ne yapardınız. Tam çıkma anında dayanamaz yine bu şekilde tansiyonum düşer ve bayılırsam çocuğa bir şey olur diye korkuyorum açıkçası.
Devlet hastanelerinde kolay kolay sezeryana izin vermiyorlar vermişlerken senin yerinde olsam tabiki sezeryan olurdum. Normal doğum riskli okur bence. Kendini kapatsan Allah korusun kanalda kalabilir.

Gerçekten öyle hastane ortamı daha çok geriyor insanı en güzeli düzenli sancılar ola a kadar evde beklemek

Back
X