2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
Yarın hastaneye gideceğim kızlar değerim düşük o yüzden 3 gün sonra gel dediler ama acil kadın dogum
İlaçlarım bitti vitaminler yazarlar degil mi bilgisi olan varmı
Acile gidip takviye ilaç mı isteyeceksin, anlamadım?
Hani demir magnezyum gibi 🤔

Bugün kızımın odasını toparlarken temizlerken bir kağıt buldum kardesine mektup yazmış dagildim resmen zor toparladim kendimi acayip cümleler yazmış inşaallah sağlıkla gelsin Alpaslan kafamı temizlemeye çalışıyorum düşünmeden de yapamıyorum. Allah korktuklarımızdan emin eylesin.umarım herşey umdugumuzdan da güzel olur amin

Bugün kızımın odasını toparlarken temizlerken bir kağıt buldum kardesine mektup yazmış dagildim resmen zor toparladim kendimi acayip cümleler yazmış inşaallah sağlıkla gelsin Alpaslan kafamı temizlemeye çalışıyorum düşünmeden de yapamıyorum. Allah korktuklarımızdan emin eylesin.umarım herşey umdugumuzdan da güzel olur amin
Amin canım 🌸 Kaç yaş olcak kardeşleriyle arasında? Bizim 3 yaş olcak ve beni en tedirgin eden konu bu. Kıskançlık illaki olcak onun minik kalbine nasıl iyi gelebilirim, bu süreci nasıl yönetebilirim onu düşünüyorum🥺

Bende ona gönderme yaptım 😅🙈
Göreve bekleniyorsunuz Vaalbara Vaalbara En Büyük TÜRKİYE
Ben şimdi denedim yapabiliyorum. :KK48:

Ama bugün az bi araba kullandım. Karnım bacaklarıma baskı yaptığından çok rahatsız oldum. Tamamen dik oturmak zaten mümkün değil.
Ah küçük ablaaaa:KK36:
Endişelerin ins birkaç güne geçecek bacım. 🤗

Keşke bugün aile hekimine yazdırıverseydin..
Acilde bilemedim. 🤷‍♀️
Kadın doğuma perşembe gittim de b12 yazamam dedi. Dr a göre değişiyor sanırım. Gıcık bi kadındı.
Sadece magnezyum yazsa dahi yeter şöyle ama Lady kadın dogum acil takip ediyor belirli haftalardan sonra yeni öğrendim acil takip ederse biten ilacımı da yazması gerekmez mi
Kadın doğum acilinde çok normal oldugu söylenemez bakalım yarın nasıl olacak

Kızlar su Tolga çevik in yaptığı ayak ayak üstüne atma mevzusu doğru mu acaba 🤔 atamiyorsan iki üç güne dogrursun diyor
Ben çok rahat atıyorum bacaklarimi şuan ama benimde aklıma şöyle geldi bebeğin kafası kanala girerse ayagi diğerinin üzerine atmak zor olur belki bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum ama hiç doğum yapmamış biri olarak böyle geldi aklıma 😂

Amin canım 🌸 Kaç yaş olcak kardeşleriyle arasında? Bizim 3 yaş olcak ve beni en tedirgin eden konu bu. Kıskançlık illaki olcak onun minik kalbine nasıl iyi gelebilirim, bu süreci nasıl yönetebilirim onu düşünüyorum🥺
Kızım 8 yasinda, o muhakkak olacak diye düşünüyorum dikkat etmek lazım elimizden geldiğince. abi oldun abla oldun dememek lazımmış aynı derecede ilgi göstermeye çalışacağız bilemiyorum ki yaşayarak öğreneceğiz sanirim

Kızlar telsiz kamera aldınız mı? Söyle bir bakındım ama çok pahalı geldi 🙄 önerisi olan var mıdır?

Alttaki pijamadan aldım ,daha yıkamadım ama alın aldırın kumaşı çok güzel yumuşacık
172 boyum , 75 kiloyum L beden çok güzel oldu.
bebekden sonrada rahatlıkla giyilebilir duruyor, emzirirkende göğüs kısmı rahatlıkla açılabilir.
Kim tavsiye etmişti hatırlamıyorum ama tşk ederim 🩷

Amin canım
Bende kızımda giydigim pijamalarimi koydum.
Yok canım çekim yaptirmayacagim
normal pedde mi koyayım
Pedde koy depend işi bitince ped iş görür
Yarın hastaneye gideceğim kızlar değerim düşük o yüzden 3 gün sonra gel dediler ama acil kadın dogum
İlaçlarım bitti vitaminler yazarlar degil mi bilgisi olan varmı
Yazarlar tabii ki söyle sen devam etmen gerekiyorsa yazarlar

lady peacock lady peacock
Y YagmurrTanem
Yapabiliyorum o testi ama şeyim uyuşuyor gibi oluyor 😂

Y YagmurrTanem ben de oğluma kardesin sana hediye almış gelecek oynayacaksınız dedim, bugün kapı çaldı, Gökçem geldi oley diye bağıra bağıra kapıya gitti, birlikte oynayacaklarmis 😊 kontrolden geldim, doktor vermedi mi kardeşimi daha diyor, onlarda da var bı heyecan 🥹😍

Vaalbara Vaalbara Baktı çocuk lohusa şerbetim bile hazır napayım geleyim dedi 😍 sağlıkla gelir inş 🙏🏼🧿
Doğumlar başladıkça heyecanlanıyorum 🥰
Herşey hazır bı bebelerin gelmesi kaldı 😂 sürekli kontrol ediyorum bende buraları, doğuran var mı, bı hareket var mı diye 😊

Kızlar telsiz kamera aldınız mı? Söyle bir bakındım ama çok pahalı geldi 🙄 önerisi olan var mıdır?

Alttaki pijamadan aldım ,daha yıkamadım ama alın aldırın kumaşı çok güzel yumuşacık
172 boyum , 75 kiloyum L beden çok güzel oldu.
bebekden sonrada rahatlıkla giyilebilir duruyor, emzirirkende göğüs kısmı rahatlıkla açılabilir.
Kim tavsiye etmişti hatırlamıyorum ama tşk ederim 🩷
Ben tavsiye etmiştim rica ederim canım ❤️ bütün lohusalarin bı tane bundani olması lazim acayip rahat bişey ben bı bedende büyük aldım efil efil giymeyi bekliyorum 😂

Kızlar grip beni mahvetti. Öksürük krizine giriyorum sürekli. Dün o kadar çok öksürdüm ki bebek huzursuzluktan yer değiştirdi resmen, artık başı aşağı döndü. Deli gibi hiç durmadan hareket etti durdu ben öksürdükçe. Bugün de sabahtan beri çok öksürmedim ama her öksürdüğümde karnım taş gibi oldu ve birkaç kez sancı girdi. Bebek de akşama kadar neredeyse hiç güçlü hareket etmedi. Akşam olunca yine öksürük krizleri başladı ve bu sefer de tamamen aşağıda hareket ediyor ben öksürdükçe. Karnım yine taş gibi ve içim acıyor. Demin vajinadan aşağı doğru bir yanma oldu çok kötü. O kadar çok öksürüyorumki, bu kadar zorlanmayla bebek daha ne kadar durabilir gerçekten bilmiyorum. Korkmaya başladım çok. Ne dersiniz bu kadar öksürmek doğumu tetikler mi acaba?
Stres yapmamaya çalış bir şey olmaz Allah'ın izniyle. Benim kuzenim 36. haftada hastalandı inanılmaz öksürüyordu. 40. haftanın sonunda anca doğurdu sezaryen yapacaklardı biraz daha doğurmasaydı :)

Back
X