- 8 Temmuz 2017
- 697
- 2.174
- 113
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #21.421
Bende ona gönderme yaptımBence doğru değil ya
Vaalbara bi denesin bakalım.
Üç güne doğurma ihtimali var.
Bi sağlama yapmış oluruz.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende ona gönderme yaptımBence doğru değil ya
Vaalbara bi denesin bakalım.
Üç güne doğurma ihtimali var.
Bi sağlama yapmış oluruz.![]()
Acile gidip takviye ilaç mı isteyeceksin, anlamadım?Yarın hastaneye gideceğim kızlar değerim düşük o yüzden 3 gün sonra gel dediler ama acil kadın dogum
İlaçlarım bitti vitaminler yazarlar degil mi bilgisi olan varmı
Yanlış sordum sanırımAcile gidip takviye ilaç mı isteyeceksin, anlamadım?
Hani demir magnezyum gibi![]()
Kiwi Coolbag Anne Bebek Çantası - Bebek Bakım Çantası Termal Gözlü Su Geçirmez Alt Açma Pedli - Gri Siyah - Fiyatı, YorumlarıKızlar Allah’ını seven üstüme bebek bakım çantası linki atsın![]()
Keşke bugün aile hekimine yazdırıverseydin..Yanlış sordum sanırımaynen magnezyum demir b12
Amin canımBugün kızımın odasını toparlarken temizlerken bir kağıt buldum kardesine mektup yazmış dagildim resmen zor toparladim kendimi acayip cümleler yazmış inşaallah sağlıkla gelsin Alpaslan kafamı temizlemeye çalışıyorum düşünmeden de yapamıyorum. Allah korktuklarımızdan emin eylesin.umarım herşey umdugumuzdan da güzel olur amin
Göreve bekleniyorsunuzBende ona gönderme yaptım![]()
Ah küçük ablaaaaBugün kızımın odasını toparlarken temizlerken bir kağıt buldum kardesine mektup yazmış dagildim resmen zor toparladim kendimi acayip cümleler yazmış inşaallah sağlıkla gelsin Alpaslan kafamı temizlemeye çalışıyorum düşünmeden de yapamıyorum. Allah korktuklarımızdan emin eylesin.umarım herşey umdugumuzdan da güzel olur amin
Sadece magnezyum yazsa dahi yeter şöyle ama Lady kadın dogum acil takip ediyor belirli haftalardan sonra yeni öğrendim acil takip ederse biten ilacımı da yazması gerekmez miKeşke bugün aile hekimine yazdırıverseydin..
Acilde bilemedim.
Kadın doğuma perşembe gittim de b12 yazamam dedi. Dr a göre değişiyor sanırım. Gıcık bi kadındı.
Ben çok rahat atıyorum bacaklarimi şuan ama benimde aklıma şöyle geldi bebeğin kafası kanala girerse ayagi diğerinin üzerine atmak zor olur belki bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum ama hiç doğum yapmamış biri olarak böyle geldi aklımaKızlar su Tolga çevik in yaptığı ayak ayak üstüne atma mevzusu doğru mu acabaatamiyorsan iki üç güne dogrursun diyor
Kızım 8 yasinda, o muhakkak olacak diye düşünüyorum dikkat etmek lazım elimizden geldiğince. abi oldun abla oldun dememek lazımmış aynı derecede ilgi göstermeye çalışacağız bilemiyorum ki yaşayarak öğreneceğiz sanirimAmin canımKaç yaş olcak kardeşleriyle arasında? Bizim 3 yaş olcak ve beni en tedirgin eden konu bu. Kıskançlık illaki olcak onun minik kalbine nasıl iyi gelebilirim, bu süreci nasıl yönetebilirim onu düşünüyorum
![]()
Bak bu çanta da güzelmişKiwi Coolbag Anne Bebek Çantası - Bebek Bakım Çantası Termal Gözlü Su Geçirmez Alt Açma Pedli - Gri Siyah - Fiyatı, Yorumları
Kolay ulaşım gözü ve yalıtımlı biberonluk olduğu için bunu almıştım ben. Hatta sonradan anneme de aldık seyahat çantası olarak![]()
Pedde koy depend işi bitince ped iş görürAmin canım
Bende kızımda giydigim pijamalarimi koydum.
Yok canım çekim yaptirmayacagim
normal pedde mi koyayım
Yazarlar tabii ki söyle sen devam etmen gerekiyorsa yazarlarYarın hastaneye gideceğim kızlar değerim düşük o yüzden 3 gün sonra gel dediler ama acil kadın dogum
İlaçlarım bitti vitaminler yazarlar degil mi bilgisi olan varmı
Herşey hazır bı bebelerin gelmesi kaldıVaalbara Baktı çocuk lohusa şerbetim bile hazır napayım geleyim dedi
sağlıkla gelir inş
Doğumlar başladıkça heyecanlanıyorum![]()
Ben tavsiye etmiştim rica ederim canımKızlar telsiz kamera aldınız mı? Söyle bir bakındım ama çok pahalı geldiönerisi olan var mıdır?
Alttaki pijamadan aldım ,daha yıkamadım ama alın aldırın kumaşı çok güzel yumuşacık
172 boyum , 75 kiloyum L beden çok güzel oldu.
bebekden sonrada rahatlıkla giyilebilir duruyor, emzirirkende göğüs kısmı rahatlıkla açılabilir.
Kim tavsiye etmişti hatırlamıyorum ama tşk ederim
![]()
Miss Dünya Lissa Önden Bağlamalı Dantel Detaylı Kolsuz Hamile ve Lohusa Pijama Takımı - Fiyatı, Yorumları
Miss Dünya Lissa Önden Bağlamalı Dantel Detaylı Kolsuz Hamile ve Lohusa Pijama Takımı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Stres yapmamaya çalış bir şey olmaz Allah'ın izniyle. Benim kuzenim 36. haftada hastalandı inanılmaz öksürüyordu. 40. haftanın sonunda anca doğurdu sezaryen yapacaklardı biraz daha doğurmasaydı :)Kızlar grip beni mahvetti. Öksürük krizine giriyorum sürekli. Dün o kadar çok öksürdüm ki bebek huzursuzluktan yer değiştirdi resmen, artık başı aşağı döndü. Deli gibi hiç durmadan hareket etti durdu ben öksürdükçe. Bugün de sabahtan beri çok öksürmedim ama her öksürdüğümde karnım taş gibi oldu ve birkaç kez sancı girdi. Bebek de akşama kadar neredeyse hiç güçlü hareket etmedi. Akşam olunca yine öksürük krizleri başladı ve bu sefer de tamamen aşağıda hareket ediyor ben öksürdükçe. Karnım yine taş gibi ve içim acıyor. Demin vajinadan aşağı doğru bir yanma oldu çok kötü. O kadar çok öksürüyorumki, bu kadar zorlanmayla bebek daha ne kadar durabilir gerçekten bilmiyorum. Korkmaya başladım çok. Ne dersiniz bu kadar öksürmek doğumu tetikler mi acaba?
Canım ben klasik görmüşsündür Oysho’nun anne bebek çantasını aldımKızlar Allah’ını seven üstüme bebek bakım çantası linki atsın![]()