2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
Bacım dua et de doğurmayayım bugün donlarım gelecekti hahahahahaha
O noooooo! 🫣
En hassas olduğumuz noktadan vurdun bizi :confused:

Nst ye girerken bolca oku.🌺
Sabah kalktım. Sisemi doldurdum. Su an yudum yudum içip bitirmeye çalışıyorum kahvaltıdan önce en az yarım litre bitmiş olsun diye.
Suyunu da yanına al. 💙

Dogumda kanaman fazla olur dedi doktor bi baktır dedi onun icin gelip gidiyorum sürekli acilde doktor değişiyor hoooop sill baştan yapıyoruz tahlilleri
Yine nst yatışındayım😂
💐🥰
Kan sulandırıcı mı kullanıyorsun? Benim üst sınıra yakın gezerdi 399 civarıydı. Şimdi 230 larda. Bazılar lohusalık bitince de kullanmış doktorları kullan demiş pıhtı sorunu olmasın diye. Bi araştırmak lazım plt önemli, azı karar çoğu zarar :bicak:

Kan sulandırıcı mı kullanıyorsun? Benim üst sınıra yakın gezerdi 399 civarıydı. Şimdi 230 larda. Bazılar lohusalık bitince de kullanmış doktorları kullan demiş pıhtı sorunu olmasın diye. Bi araştırmak lazım plt önemli, azı karar çoğu zarar :bicak:
Bana bu test ya hiç yapılmadı yada bilmiyorum hani 🤔

EGFR diye bi şey bakılıyordu Perinatolojide. O da kanın pıhtılaşma süresini veren bi tahlil.

Hamileligimden şu ana kadar hep varmış aslında düşüklük çok düşük degil normal de degil dedi doktor
Kan sulandırıcı kullanmıyorum canım

Annem der ki orası bi kapalı kutu. Her sırrına Allahtan başka kimse vakıf olamaz. İns kalan hamileliğin güzel geçer. 🌺 Rabbim sağlıkla bu bebeği kucağına almayı nasip etsin. 🤲🏼
Allah razı olsun inşallah dediğiniz gibi olur başından beri zor bir hamilelik geçiriyorum. Allah kimseye yaşatmasın. İnşallah tüm anne adayları bebeklerini sağlıkla kucağına alsın🙏♥️

selamm kızlar bende doktordayım nstye giriyorum sıradan kontrol amaçlı tabi çok şükür herşey iyi dedi doktor bebepin boyu 10 gün geride ama genetiktir büyük ihtimalle dedi benimde boyum kısa çünkü kilosu 37 haftalık gebeliğe uyumluymuş 34+2 deyim ben ve 3200 kiloda temmuzun ilk günleri alalım artık dedi yani gün alman gerekir dedi ay çok heyecan yaptım hani acil apar topar olmasından korktum hep planlı şekilde evimi hazırlayıp vedalaşıp gitmek en mutlusu olacak nst de güzeldir de inşaallah musmutlu giderim evime

Kızlarrrr günaydınnnn ben yine hastanedeyim yine kan tahlili vs
PLT değerim düşük oldugu İcin inş bi neticeye bağlıycaz bugün 😂
Canım günaydın
Benimde PLT değerim düşük sınıra yakın 🥲
Bana doktor hiçbir şey söylemedi ya seninki kaç çıkmıştı acaba

Canım günaydın
Benimde PLT değerim düşük sınıra yakın 🥲
Bana doktor hiçbir şey söylemedi ya seninki kaç çıkmıştı acaba
Her zaman bu şekilde canım

Eklentiler

• 1000080293.webp
    1000080293.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 33
selamm kızlar bende doktordayım nstye giriyorum sıradan kontrol amaçlı tabi çok şükür herşey iyi dedi doktor bebepin boyu 10 gün geride ama genetiktir büyük ihtimalle dedi benimde boyum kısa çünkü kilosu 37 haftalık gebeliğe uyumluymuş 34+2 deyim ben ve 3200 kiloda temmuzun ilk günleri alalım artık dedi yani gün alman gerekir dedi ay çok heyecan yaptım hani acil apar topar olmasından korktum hep planlı şekilde evimi hazırlayıp vedalaşıp gitmek en mutlusu olacak nst de güzeldir de inşaallah musmutlu giderim evime
E kilosu tombik, 3200 gr olunca, boyu tabi kısa görünür :p

Back
X