2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    226
Kızlarrrr günaydınnnn ben yine hastanedeyim yine kan tahlili vs
PLT değerim düşük oldugu İcin inş bi neticeye bağlıycaz bugün
Plt benim de düşük 1 aydir verdigim tahlillerde. Nasıl yukseltilir ki
Enfeksiyonla ugrasiyorum. (Tup bebek) progesteron hapa hala devam. Demirel de sinir dahilinde ama çok yüksek degildi.
Ustune bir de idrarda Urobilinojen yuksek cikti. (Karaciger ya da ilac kaynakli PLT dusuruyormus) Sizde bakildi mi?
bugun dr.a gidebilirsem soracagim.

3 gün önce kan vermiştim düşük bugun kan verdim yine düşük bakalım nasıl bir yol izleyecekler. Daha önce PLT kimseden duymadığım icin tedavisi nasıl hic bilmiyorum doktordan sonda yazarım inş.

Çok çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah bu bebeğinizi sağlıkla alırsınız kucağınıza ve rahat bir oh çekersiniz. Aşırı stresli bir dönem anlayabiliyorum sizi. Ben de her gün acaba bir şey var mı diye düşünmekten kafayı yiyeceğim. Bize söylenen sadece rizomelik kısalık eğrilik yok diğer organların gelişiminde veya kan akımlarında bir problem yok. Bizim ilk bebeğimiz ikimizin tarafında da genetik bir hastalık yok o yüzden şimdiye kadar hiç önerilmemişti bu testler. 32'de birdenbire ortaya çıktı. Genetik olabilir diye eşimle benim kanım da çalışılıyor. Terminasyon bize de alternatif olarak sunuldu sonuçlara bağlı olarak. Ama inşallah öyle bir duruma gelmeyiz.

muallime5353 bacım sen napıyosun ?
Hala iki canlısın di mi ?
Medine'de misin, döndün mü ?
Yok canım dönmedim Medine'deyiz hala. Yazdıklarınızı hep okuyorum duamdasiniz... Pazartesi iki uçak yolculuğumuz var önce İstanbul'a ordan yaşadığımız şehre. Uçağa binmeye rapor almak için buradaki kadın dogumcuya gittim bebek kanala inmiş her an gelebilir dedi. Bende sizlerden dua istiyorum ülkemize döneyim doğum öyle olsun

Eklentiler

• IMG-20250614-WA0001.webp
    83 KB · Görüntüleme: 68
Helal olsun kız sana
En güzel şekilde ibadetini yaptın.
Bu amelin hürmetine, İns sorun olmaz, memlekete gelir burada doğumunu yaparsın
Az daha sabretsin bebişin
Sen de benim duamdasın

Anneme senden bahsettim. Dedim ki ben kadar hamile, o haliyle hacca gitti. Nasıl güç getirecek ? Hicbirsey olmaz. En güzel şekilde haccını yapar döner. Allah onu da bebeğini de korur dedi.

Annem böyle konuşunca bana rahatlama gelir. Ve dediği hep olur.

Sezeryanda da geçerli mi ne işe yariyor duydum ama hiç bakmadim
Kizlar meryem ana otunu almayi unutmayin ben bu sefer alicam dogum yaparken sicak suya koyup suyunuda sirtimiza suruyormusuz ben bütün tuslara basicam artik kolay dogurmak istiyorum Allahim lutfen

Amin canim sağlıkla kolaylikla istediğin şekilde olsun sende dualarımızdasin bizi de dualarından eksik etme bende pzt doğuma giriyorum sağlıkla kolaylıkla inşaallah amin duanı eksik etme

Amin canim sağlıkla kolaylikla istediğin şekilde olsun sende dualarımızdasin bizi de dualarından eksik etme bende pzt doğuma giriyorum sağlıkla kolaylıkla inşaallah amin duanı eksik etme
Az önce onu düşündüm.
48 saat sonra Alpaslan kucağında olacak

Rabbim ibadetlerini dualarini kabul eylesin inşallah sağ salim dönmen nasip olsun evinde kolaylıkla doğumu yaparsın inşallah bizleride dualarında unutmadigin için ayrıca Allah razı olsun canim benim

Sezeryanda da geçerli mi ne işe yariyor duydum ama hiç bakmadim

Merhaba, vajinal doğumda açılmayı kolaylaştırıyor diye bir inanış var. Doğum gerçekleştikten sonra da hemen sudan çıkarılması gerekiyor yoksa kanama durmuyormuş vs. Deneyenler var ama bilemiyorum açıkcası

Kızlar peki doğum sonrası hangi doğum kontrol yöntemini kullanacaksınız yaş 38 benim artık üçüncüyü dogurmam diye düşünüyorum
Spiral sezeryan sonrasında takiliyormus ama rahim gevşek olduğu için tutmayabiliyormus doğumdan 6 hafta sonra vajinal yolla takiliyormus
Spiralde kontrol gerekiyormuş belli aralıklarla
Birde tüpleri bağlatma olayı var ama bununda geri dönüşü olmaması beni düşündürdü dünyanın binbir türlü halı var bilemedim siz ne yapmayı düşünüyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…