- 22 Mayıs 2023
- 2.519
- 7.147
- 88
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #21.501
Yok kız EGFR öyle bi test değilBana bu test ya hiç yapılmadı yada bilmiyorum hani
EGFR diye bi şey bakılıyordu Perinatolojide. O da kanın pıhtılaşma süresini veren bi tahlil.
Yine takabilirler taksınlar zaten çok geçmiş olsun canımAslında nisanda takıldı doktor tekrar tahlil istedi benden
Şuan normal dogum görünüyor canım
Ben de aslında kilolu değilim. Boyum uzun degil.E kilosu tombik, 3200 gr olunca, boyu tabi kısa görünür
Aa doğruuu. Benim dedigim aptt idiYok kız EGFR öyle bi test değilböbrekle ilgili o
yaa çok heyecan oldum zaten ve çok entresan bakıyorum karnıma imkansız gibi o kiloda bir bebeğin içimde olması allahım ne mucizeler vermiş diyorumE kilosu tombik, 3200 gr olunca, boyu tabi kısa görünür
Ben memnunum onda doğum yapan arkadaslarım da çok memnun kaldıBende irade hanima gitmeyi dusunuyorum henuz 8 haftaligim memnun musunuz
Çok çok amin saglıkla kolaylıkla inşYine takabilirler taksınlar zaten çok geçmiş olsun canım
Hayırlısıyla, sağlıkla bebişlerimizi alalım kucağımıza inşallah
Plt benim de düşük 1 aydir verdigim tahlillerde. Nasıl yukseltilir kiKızlarrrr günaydınnnn ben yine hastanedeyim yine kan tahlili vs
PLT değerim düşük oldugu İcin inş bi neticeye bağlıycaz bugün
3 gün önce kan vermiştim düşük bugun kan verdim yine düşük bakalım nasıl bir yol izleyecekler. Daha önce PLT kimseden duymadığım icin tedavisi nasıl hic bilmiyorum doktordan sonda yazarım inş.Plt benim de düşük 1 aydir verdigim tahlillerde. Nasıl yukseltilir ki
Enfeksiyonla ugrasiyorum. (Tup bebek) progesteron hapa hala devam. Demirel de sinir dahilinde ama çok yüksek degildi.
Ustune bir de idrarda Urobilinojen yuksek cikti. (Karaciger ya da ilac kaynakli PLT dusuruyormus) Sizde bakildi mi?
bugun dr.a gidebilirsem soracagim.
Çok çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah bu bebeğinizi sağlıkla alırsınız kucağınıza ve rahat bir oh çekersiniz. Aşırı stresli bir dönem anlayabiliyorum sizi. Ben de her gün acaba bir şey var mı diye düşünmekten kafayı yiyeceğim. Bize söylenen sadece rizomelik kısalık eğrilik yok diğer organların gelişiminde veya kan akımlarında bir problem yok. Bizim ilk bebeğimiz ikimizin tarafında da genetik bir hastalık yok o yüzden şimdiye kadar hiç önerilmemişti bu testler. 32'de birdenbire ortaya çıktı. Genetik olabilir diye eşimle benim kanım da çalışılıyor. Terminasyon bize de alternatif olarak sunuldu sonuçlara bağlı olarak. Ama inşallah öyle bir duruma gelmeyiz.Ben İlk gebeliğimi 31. Haftada terminasyon kararıyla sonlandırmıştım. Kemikler 5-8 hafta geri toraks dar nefes alamayacaktı. Bunun yanında kemikler yamuk eğri. Baya iskelet displazisi mevcuttu. Çapada sonlandırıldı. Bebeğimize testler yapıldı bir şey çıkmadı yani net tanı konmadı. Fakat anne baba incelenemeli denmedi bize kaza sayın tekrar deneyin dediler. Tekrar denedik şu an bebeğim 30+5 geçmiş gebeliğim şaibeli olduğu için tüm testleri nıpt testini vs daha başlarda yapmıştık. Gerilik çıkınca doktor acaba bir önceki gebeliğimde olan iskelet displazisinin başlangıcı mı diye düşünüldü. Geç çıkan bir durum olduğu için kritik haftaları atlattık. Kemiklerde eğrilik yok. Baş toraks normal sadece uzun kemiklerde 2-3 hafta gerilik var. Doktor sorunsuz bir bebek değil ama terminasyonluk bir durumda yok diyor. Yani gerilik olması tabiki iyi bakılan bir şey değil fakat burda çok okudum 3-4 hafta gerilik olup (tabi başka sorunlar yoksa) doğduktan sonra toparlayan yada sorun olmayan. Umarım öylede olur…
Yok canım dönmedim Medine'deyiz hala. Yazdıklarınızı hep okuyorum duamdasiniz... Pazartesi iki uçak yolculuğumuz var önce İstanbul'a ordan yaşadığımız şehre. Uçağa binmeye rapor almak için buradaki kadın dogumcuya gittim bebek kanala inmiş her an gelebilir dedi. Bende sizlerden dua istiyorum ülkemize döneyim doğum öyle olsun
Helal olsun kız sanaYok canım dönmedim Medine'deyiz hala. Yazdıklarınızı hep okuyorum duamdasiniz... Pazartesi iki uçak yolculuğumuz var önce İstanbul'a ordan yaşadığımız şehre. Uçağa binmeye rapor almak için buradaki kadın dogumcuya gittim bebek kanala inmiş her an gelebilir dedi. Bende sizlerden dua istiyorum ülkemize döneyim doğum öyle olsun
Kizlar meryem ana otunu almayi unutmayin ben bu sefer alicam dogum yaparken sicak suya koyup suyunuda sirtimiza suruyormusuz ben bütün tuslara basicam artik kolay dogurmak istiyorum Allahim lutfen
Yok canım dönmedim Medine'deyiz hala. Yazdıklarınızı hep okuyorum duamdasiniz... Pazartesi iki uçak yolculuğumuz var önce İstanbul'a ordan yaşadığımız şehre. Uçağa binmeye rapor almak için buradaki kadın dogumcuya gittim bebek kanala inmiş her an gelebilir dedi. Bende sizlerden dua istiyorum ülkemize döneyim doğum öyle olsun
Az önce onu düşündüm.Amin canim sağlıkla kolaylikla istediğin şekilde olsun sende dualarımızdasin bizi de dualarından eksik etme bende pzt doğuma giriyorum sağlıkla kolaylıkla inşaallah amin duanı eksik etme
@valbara ne dersin beraber doğurur muyuzAy Pazartesi'ye doğuracakmışsın gibi geliyor banahem ikinci hem kız çocuklar erken gelir derler ya. Ona göre son temizliklerini yap kuşum
Rabbim ibadetlerini dualarini kabul eylesin inşallah sağ salim dönmen nasip olsun evinde kolaylıkla doğumu yaparsın inşallahYok canım dönmedim Medine'deyiz hala. Yazdıklarınızı hep okuyorum duamdasiniz... Pazartesi iki uçak yolculuğumuz var önce İstanbul'a ordan yaşadığımız şehre. Uçağa binmeye rapor almak için buradaki kadın dogumcuya gittim bebek kanala inmiş her an gelebilir dedi. Bende sizlerden dua istiyorum ülkemize döneyim doğum öyle olsun
Ben şimdi çıkıp park bahçe mahalle gezicem, dogurmayi dusunmuyorum henüz ama belli de olmaz bebislerin keyfini bekliyoruz malum@valbara ne dersin beraber doğurur muyuz
Sezeryanda da geçerli mi ne işe yariyor duydum ama hiç bakmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?