- 22 Mayıs 2023
- 2.516
- 7.146
- 88
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #21.681
Daha doğurmayalım diye konuyu dağıtmaya çalışıyorum napiyimKuzum alışveriş mi kaldı biz konuları kapattık doguracagiz kız
Haziran annelerine bi göz attım herkesin gözü yaşlı emmiyor doymuyor meme reddi yapıyor diye 1 ay sonra herkes dogurmus olur bizim muhabbetler
Kızlar birşey sorucam
Kızlar başına gelen varmı
Kızlar ne yapacağımı şaşırdım diye sorular gelir durur sen hala alışverişe takıl
Tabiki sağlıklı olsunlar da inşallah doğum şekli önemli değilAaa o kadar önemli yani. Tamam o zaman yapacak bişey yok önemli değil sağlıklı olsun da. Sadece doktorlara güvenemiyorum bahane olup olmadığından emin olmak istedimteşekkürler
Günaydın. Güzel pazarlar.Kuzum alışveriş mi kaldı biz konuları kapattık doguracagiz kız
Haziran annelerine bi göz attım herkesin gözü yaşlı emmiyor doymuyor meme reddi yapıyor diye 1 ay sonra herkes dogurmus olur bizim muhabbetler
Kızlar birşey sorucam
Kızlar başına gelen varmı
Kızlar ne yapacağımı şaşırdım diye sorular gelir durur sen hala alışverişe takıl
Aha Y YagmurrTanem ikizler mi oluyor o zamannnnGünaydın. Güzel pazarlar.
Şu bir haftayı da atlatalım. Sonrası yengeç ins
Kızlar sıkın dişinizi
Ay hadi inşallahGünaydın. Güzel pazarlar.
Kızlar sıkın dişinizi
Günaydın. Güzel pazarlar.
Kızlar sıkın dişinizi
Evet 32'ye kadar hiç bu kadar fark yoktu. Kendi doktorum zaten sürekli 1 haftaya kadar falan geride ölçüyordu. Hiç haftasıyla uyumlu olmamıştı. Kilosu da düşük geldi. 35'te 2065 henüz.Canım detaylıda falan normal miydi ölçümleri ? Genelde detaylıda bir şey çıkmış mıydı haftasıyla uyumlu muydu diye soruyorlar.
Ben yanlış mı hataırlyorumEvet 32'ye kadar hiç bu kadar fark yoktu. Kendi doktorum zaten sürekli 1 haftaya kadar falan geride ölçüyordu. Hiç haftasıyla uyumlu olmamıştı. Kilosu da düşük geldi. 35'te 2065 henüz.
Amin çok teşekkürler
Rüyalar hayatımı tamamen ele geçirdi... Sabahlara kadar görmediğim rüya kalmıyor. Çoğunun stresin etkilediği rüyalar olduğunu farkettim. Aslında çok stresli hissetmiyorum ama psikoloji böyle bir şey heraldeKızlar günaydınnnn
Rüyamda suyum gelmiştibenimde artık rüyama giriyor
Eşim ne kadar geç gelirse o kadar yanımızda kalabilecek o yüzden 39+4 e kadar beni tutun doğurmayayım lütfen
Bence senin son adet tarihin yanlış hesaplanmıştır belki de. Mesela benim reglim lekelenme şeklinde başlamıştı. Tam 4 gün leke sürdü sonra aktif kanama başladı. Ben doktoruma ilk lekenin başladığı günü söylemiştim. O da kese boyutu ve kalp atışına göre yeni bir birinci adet tarihi belirleyeceğiz demişti. Ben lekeyi ilk gün baz almıştım doktorum kese boyutuna göre aktif kanamanın başladığı günü birinci gün baz aldı mesela. Down çıkmadıysa detaylı da temizse belki de biraz minyon bir çocuktur. İnşallah sonuçların güzel gelecek duacınızEvet 32'ye kadar hiç bu kadar fark yoktu. Kendi doktorum zaten sürekli 1 haftaya kadar falan geride ölçüyordu. Hiç haftasıyla uyumlu olmamıştı. Kilosu da düşük geldi. 35'te 2065 henüz.
Sen alıştırdın tabi kendini seyit onbaşı gibi göstermeye adam da her şeyi bekliyor şimdiBu adamı dogurmadan bogmazsam.iyidir, kv.min evi arabayla gidilecek bı güzergahta yurunecek bı nokta da değil, beni oraya bırak diyorum (benim evim ofisle KV.nin evinin tam ortasında) bana diyor ki ofise yürü gel şu siseni de al, burdan ben seni geri götürüp bırakırım
Biz Seyit onbaşılarin kaderi ne yazıkkiSen alıştırdın tabi kendini seyit onbaşı gibi göstermeye adam da her şeyi bekliyor şimdinazlanacaktın biraz ay oram ağrıyor ay buram ağrıyor diyecektin prensesler gibi yaşayacaktın ama tabi boğ haklısın, ben arkandayım
kaçıncı haftadasın sen şimdi peki moralim bozuldu sabah sabah tokluk 175 çıktı levemir 12 vuruyorum yediğimde iki üç dilim salatalık domates peynir ve bir yumurta bile değildi 175 çıktı hayır aksi gibi deli gibi acıkıyorum ve yememek için aç kalıyorum ona rağmen bu bebeğim olmuş kaç kilo şimdiden son doğum eden arkadaş gibi acil alacaklar diye korkuyorumBenim de sabah şekerim en başından beri düşmedi diğer öğünlerim normale döndü sabah açlık şekerinin düşmesi için levemir dozu artırılıyor ama akşam tokluğundan sonra şekerimde pek oynama olmuyor hep 100 ün üzerinde. İnşallah doğumdan sonra geçer, önceki doğumumdan sonra geçmişti. Bu beslenme düzenimi doğumdan sonra da devam ettirmeyi düşünüyorum kısıtlı yaşamak sürekli şeker takibi, yükselmesinin endişesini yaşamak istemiyorum. Benim annemde de babamda da şeker var, ilerde ben de olacağım madem ne kadar geç o kadar iyi diyorum
İnşAllah canım her doğum kendine has ve özel her bebek de aslında doğum anında nasıl geleceğine karar veriyor en kolayı en güzeli nasıl olacaksa öyle olsun hepimiz içinAmin inş
Geçen doğumum ramazan sonuna gelmişti 2020 de ve hep hayırlı sağlıklı acısız en güzel doğum en güzel kavuşma için dua etmiştim
Hamileliğimin son gününe kadar merdiven indim çıktım , pilatesler yaptım aklına gelecek herşekilde oksitosinimi yükseltmeye çalıştım
41 haftada yumuşaman bile yok dedi doktor ve artık sezaryen dedi
Tüm gece yine suyum gelecek doğum başlıycak diye düşündüm
Olmadı ama çok da güzel bir doğum olduhemen ameliyat sonrası emzirdiler , hemşireler fotomuzu çekmiş benim ağrım sancım normal seviyeydi tüm gece kızımla ilgilendim
Allah herkese güzel sağlıklı kavuşmalar nasip etsindoğuma müdahale edemiyoruz.
Umarım şimdide en güzel en acısız en hayırlı şekilde kavuşma olursonrasında sağlıklı bir şekilde hep birlikte evimize döneriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?