2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Normalde yapmaz da işte doktor yürü dedi diye abarttı, doktorun her söylediğini anlatmamak lazımmış, akillandim.da geç oldu

Hep açım. 80 kilo olmuşum. Napıcaz böyle

Ben de 80,5... Çevremden duyduğuma göre büyük bir çoğunluğıçu doğumdan sonra gidiyormuş zaten. Bazıları 18 kilo alıp 18 kiloyu birden veriyormuş mesela doğumdan sonra çok ilginç. Şimdiden bunu kafaya takmayalım, belki çoğu ödem falandır ve biz de bir anda eski kilomuza döneriz Maydonozlarınızı buzlukta stoklayın kızlar, bol bol maydonozlu yeşilçaylı limonlu detox suları içeceğiz. Diyet grubu kuracağız daha unutmadınız inşallah??? Buraya bakacak zamanım olursa size güzel detox suları tarifi veririm temmuz sonuna doğru inşallah

Bende 80.400 olmuşum kabizdim 400oradan gitse kıyafetten de 300 grm, çok su içmiştim biraz da oradan gitse..... diye hesapliyorum bence 79um... Daha da alamasam iyi olacak
Kız her an doğuracaksın zaten sen artık kilo hesaplama bence Bizim daha doğuma var, bizim kilolar ne olacak bakalım

Cogu gidiyorda lohusada da bı şişlik oluyor, yinede ucunu tutmazsak yapışıp kalır bende taze zencefil falan attım dondurucuya ödem.attirici, bağırsak bosaltici tarifler bende de var kendimde deneyip sizinlede paylaşırım

Kız her an doğuracaksın zaten sen artık kilo hesaplama bence Bizim daha doğuma var, bizim kilolar ne olacak bakalım
Sabah kalktım zaten bu gece de dogurmadim diye her sancı geldiğinde bugün olur mu diyorum gün bitiyor gece bitiyor yok amaa geceden beri ekstra bı durumum var sonu doğum.olacak mi bakalım, sarı yoğun akıntım var geceden beri devam ediyor öncesi böyle değildi, göreceğiz bakalım

" 2025 TEMMUZ ANNELERİ DİYET GÜNLÜKLERİ " yakında açar paylaşımlara başlarız Güzel tarifler paylaşırız harika

Ayy çok heyecanlı Canını fazla acıtmadan kolayca gelsin bebiş inşallah. Heyecanla bekliyoruz bakalım miniği

Enişte yamannnnn!
Hep açım. 80 kilo olmuşum. Napıcaz böyle

86.5
Alın size manifest!
Hastaneden eve gelince tartılıcam.
80-82 arası çıkıcam.

Enişte yamannnnn!
Aman birak kaynım.bile (ki kendisi genelde kütüktür düşünmez böyle şeyleri) dün götursene yengemi eve dedi, yok doktor yürü dedi ona artık doğuma kadar rahat yok kendisi gelip gidecek diyor milleti niye orgutluyorsun yani

Babalar günü geçsin de erkekler kapatılsın diyelim

Sezaryen yapılırken Miyom'u da alınan oldu mu daha önce? Benim rahmin arkasında bebeğe zarar vermeyecek bir miyom var demişti doktor en başta, şimdi o büyümüş sanırım hamilelik süresince. Sezaryen sırasında alalım isterseniz onay verirseniz dedi doktor. Annem bu işlerden çok çekmişti, iki ameliyat gibi olur seni zorlar diyor ama sonradan gerekirse tekrar ameliyat olmak da daha zor olabilir. Tecrübesi olan var mı?

15 gün önce arkadaşım sezeryan ile birlikte myom ameliyatı da oldu. Sadece dikişi biraz daha büyükmüş. Önce doğumu yaptırmış doktoru bebeği gösterip sonra da genel anestezi yapıp myomu almış.

Genel durumu gayet iyi, doktoru iyileşmen normalden biraz daha sürebilir demiş sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…