- 27 Ekim 2023
- 7.563
- 20.777
- 268
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #21.701
Normalde yapmaz da işte doktor yürü dedi diye abarttı, doktorun her söylediğini anlatmamak lazımmış, akillandim.da geç olduSen alıştırdın tabi kendini seyit onbaşı gibi göstermeye adam da her şeyi bekliyor şimdinazlanacaktın biraz ay oram ağrıyor ay buram ağrıyor diyecektin prensesler gibi yaşayacaktın ama tabi boğ haklısın, ben arkandayım
82Hep açım. 80 kilo olmuşum. Napıcaz böyle
Bende 80.400 olmuşum kabizdim 400oradan gitse kıyafetten de 300 grm, çok su içmiştim biraz da oradan gitse..... diye hesapliyorum bence 79um... Daha da alamasam iyi olacakHep açım. 80 kilo olmuşum. Napıcaz böyle
Ben de 80,5...Hep açım. 80 kilo olmuşum. Napıcaz böyle
Kız her an doğuracaksın zaten sen artık kilo hesaplama benceBende 80.400 olmuşum kabizdim 400oradan gitse kıyafetten de 300 grm, çok su içmiştim biraz da oradan gitse..... diye hesapliyorum bence 79um... Daha da alamasam iyi olacak
Cogu gidiyorda lohusada da bı şişlik oluyor, yinede ucunu tutmazsak yapışıp kalırBen de 80,5...Çevremden duyduğuma göre büyük bir çoğunluğıçu doğumdan sonra gidiyormuş zaten. Bazıları 18 kilo alıp 18 kiloyu birden veriyormuş mesela doğumdan sonra çok ilginç. Şimdiden bunu kafaya takmayalım, belki çoğu ödem falandır ve biz de bir anda eski kilomuza döneriz Maydonozlarınızı buzlukta stoklayın kızlar, bol bol maydonozlu yeşilçaylı limonlu detox suları içeceğiz. Diyet grubu kuracağız daha unutmadınız inşallah??? Buraya bakacak zamanım olursa size güzel detox suları tarifi veririm temmuz sonuna doğru inşallah
Sabah kalktım zaten bu gece de dogurmadim diyeKız her an doğuracaksın zaten sen artık kilo hesaplama benceBizim daha doğuma var, bizim kilolar ne olacak bakalım
" 2025 TEMMUZ ANNELERİ DİYET GÜNLÜKLERİ " yakında açar paylaşımlara başlarızCogu gidiyorda lohusada da bı şişlik oluyor, yinede ucunu tutmazsak yapışıp kalırbende taze zencefil falan attım dondurucuya ödem.attirici, bağırsak bosaltici tarifler bende de var kendimde deneyip sizinlede paylaşırım
Şimdilik bol suyla yola devam" 2025 TEMMUZ ANNELERİ DİYET GÜNLÜKLERİ " yakında açar paylaşımlara başlarızGüzel tarifler paylaşırız harika
Ayy çok heyecanlıSabah kalktım zaten bu gece de dogurmadim diyeher sancı geldiğinde bugün olur mu diyorum gün bitiyor gece bitiyor yok amaa geceden beri ekstra bı durumum var sonu doğum.olacak mi bakalım, sarı yoğun akıntım var geceden beri devam ediyor öncesi böyle değildi, göreceğiz bakalım
Bu bebe beni ters köşe yapacak herkesten sonra doğacak gibi hissediyorum bazen, bugünde gelmedi diye düşündükçeAyy çok heyecanlıCanını fazla acıtmadan kolayca gelsin bebiş inşallah. Heyecanla bekliyoruz bakalım miniği
Enişte yamannnnn!Bu adamı dogurmadan bogmazsam.iyidir, kv.min evi arabayla gidilecek bı güzergahta yurunecek bı nokta da değil, beni oraya bırak diyorum (benim evim ofisle KV.nin evinin tam ortasında) bana diyor ki ofise yürü gel şu siseni de al, burdan ben seni geri götürüp bırakırım
86.5Hep açım. 80 kilo olmuşum. Napıcaz böyle
Aman birak kaynım.bile (ki kendisi genelde kütüktür düşünmez böyle şeyleri) dün götursene yengemi eve dedi, yok doktor yürü dedi ona artık doğuma kadar rahat yok kendisi gelip gidecek diyorEnişte yamannnnn!
Babalar günü geçsin de erkekler kapatılsın diyelimAman birak kaynım.bile (ki kendisi genelde kütüktür düşünmez böyle şeyleri) dün götursene yengemi eve dedi, yok doktor yürü dedi ona artık doğuma kadar rahat yok kendisi gelip gidecek diyormilleti niye orgutluyorsun yani
15 gün önce arkadaşım sezeryan ile birlikte myom ameliyatı da oldu. Sadece dikişi biraz daha büyükmüş. Önce doğumu yaptırmış doktoru bebeği gösterip sonra da genel anestezi yapıp myomu almış.Sezaryen yapılırken Miyom'u da alınan oldu mu daha önce? Benim rahmin arkasında bebeğe zarar vermeyecek bir miyom var demişti doktor en başta, şimdi o büyümüş sanırım hamilelik süresince. Sezaryen sırasında alalım isterseniz onay verirseniz dedi doktor. Annem bu işlerden çok çekmişti, iki ameliyat gibi olur seni zorlar diyor ama sonradan gerekirse tekrar ameliyat olmak da daha zor olabilir. Tecrübesi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?