- 26 Eylül 2018
- 613
- 1.870
- 113
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #21.661
Bence gebelik şekeri vardı annemde şimdi şeker hastasıAnnenin beslenmesi nasıldı acaba öyle küçük tosuncuklar çıkması için biz de yapalım6 kilo doğacağını bilsem sezeryan kısmını hiç sorgulamam zaten ben cesaret edemem normale
Canım birtanem ateş grubummm.Vaalbara canım çok geçmiş olsun sen çok güçlü bi kadınsın tebrik ederim sıfır korku
Kızlar ben biraz geç geldim geç okudum atladığım biri varsa kusura bakmayın lütfenözelden bile yazan var iyi ki varsınız çok tatlısınız. Kadın dediğin böyle olmalı birbirine güç destek gerçekten burada yalnız olmadığımı hissediyorum
A acemianne92 nerelerdesin kız sesin çıkmıyor ?
Benim de var nasipseKızlar pazartesi kimlerin kontrolü var yoklama alıyorum.+1
İnşAllah yeterli olur hepimiz için travmasız harika doğum hikayeleri olsunEğer çatı muayenesinde açıklık yeterli ise belki o önemli olmayacak o zaman
Tamam canım özledik seniCanım birtanem ateş grubummm.İnternetim yok kocama muhtacım o evdeyken ondan girebiliyorum burayı ve sizleri de çok merak ediyorum. Yarın gece yenilenecek nasipse daha aktif olacağım yine Dün okudum okudum yazamadım Vaalbara doğurdun sandım kız zor bitirdim yazılanları sağlıkla gelsin gökçe inşallah bugün de PenceredekiKiz korkutmuş çok aksiyonlu artık buralar sağlıkla gelsinler zamanları gelince inşallah
Benim de var nasipse
kesinlikle öyledir benim annemde de şeker hastası ve biz 4500 gram 5500 arası doğmuşuz kardeşlerimle hiç baba tarafından gelen şeker hastalığı duymadım demekki anneden taa anne karnında alıyoruz bunu çok dikkat etmek lazım bunu anladım asla düşmüyor benim şeker bu aralar şimdi ölçtüm sabah açlığı 105 ne yedim içtim de bu şekilde anlayamıyorum dün doktorum son haftalar yükselir kontrol etmek zorlaşır demiştiBence gebelik şekeri vardı annemde şimdi şeker hastası
Benim bebeğiminde kafası önde. Çarşamba günü doğum şekline karar vereceğiz ama %90 sezaryen olacak.Kızlar
Bebeğin kafası iri olup da normal doğum yapan var mı? Doktor bugün yine ikinci kez kafa yapısı 37. hafta ile uyumlu dedi ( 34. haftadayım ben). Normal doğum yapamazsın ama net kararı 37. haftanda alırız dedi.
Doktor eşime baktı bugün eşinizin de başı iri genetik olarak bebeğin de başı iri bu normal. Ama normal doğumu zorlayabilir dedi. E kocamın anası o iri kafalıyı ve sonradan bir çocuğu daha normal doğurdu.
Yani ben doktorun uğraşmak istememesinden mi öyle dediğini yoksa gerçekten iri olursa asla vajinal doğum olmaz mı ona emin olmak istiyorum
Günaydınnnn kimsenin doğurmadığı bir pazar olsun lütfenBol enerjili, mutlu pazarlar, günaydıınn
Amin inşİnşAllah yeterli olur hepimiz için travmasız harika doğum hikayeleri olsun
Benim de sabah şekerim en başından beri düşmedi diğer öğünlerim normale döndü sabah açlık şekerinin düşmesi için levemir dozu artırılıyor ama akşam tokluğundan sonra şekerimde pek oynama olmuyor hep 100 ün üzerinde. İnşallah doğumdan sonra geçer, önceki doğumumdan sonra geçmişti. Bu beslenme düzenimi doğumdan sonra da devam ettirmeyi düşünüyorum kısıtlı yaşamak sürekli şeker takibi, yükselmesinin endişesini yaşamak istemiyorum. Benim annemde de babamda da şeker var, ilerde ben de olacağım madem ne kadar geç o kadar iyi diyorumkesinlikle öyledir benim annemde de şeker hastası ve biz 4500 gram 5500 arası doğmuşuz kardeşlerimle hiç baba tarafından gelen şeker hastalığı duymadım demekki anneden taa anne karnında alıyoruz bunu çok dikkat etmek lazım bunu anladım asla düşmüyor benim şeker bu aralar şimdi ölçtüm sabah açlığı 105 ne yedim içtim de bu şekilde anlayamıyorum dün doktorum son haftalar yükselir kontrol etmek zorlaşır demişti
Ayy çok güzel çok muntazam olmuş hepsi maşallah güzel ve sağlıklı günlerde kullanın inşallahBu gece buralar sessiz, tuvalet tayfa daha başlamadı herhaldeben de hazırlıklarımı bitirdim şükür şimdi temizlik zamanı
Bu arada benim iki bebeğimin arası 3.5 yaş olacak. Kızımın herşeyimi saklıyordum hepsi de o kadar güzel kigelgelelim ikinci oğlan olunca hiç bir şeyi kullanamadım neredeyse. Herşeyi pembe lila, nötr renkli olanlar da fırfırlı kurdelalı Şu baby nestin pembe versiyonunu kızım doğmadan onun için yapmıştım vakti zamanında
Eki Görüntüle 3604828
Şimdi de bunun pembelerini söküp yeşil şeritler ve ponpon ekledim oğluma oldu
Eki Görüntüle 3604829
Bi de o zaman geride çocuk olmayınca neler yapmıştım şimdi buradan kullanabildiklerimi kullanacağım
Eki Görüntüle 3604831
İnşallah kolaylıkla atlatmışsındır. Ben de üniden arkadaşımı davet etmiştim bayramdan önce. Onun son dk bir işi çıktı gelemedi. Ben de dedim bayramdan sonra beklerim, doğuma daha var diye. Ama dr 27 haziranda alabiliriz bebeği dedi 12 gün var arkadaşım hamile olduğumu bilmiyor iptal de edemem çok çekinirim haftaya şöyle buzluk stoklarından birkaç parça bir şeyler çıkarıp davet edeyim diyorumKızlar birisi bana sen 35 haftalıksın, misafir senin neyine diyebilir mi? Hem de ilk defa gelecek Kanadalı misafirler. Dedik doğumdan sonra çağıramayız, bi kaç gün önceden peyderpey hazırlıkları bitiririm, zaten temizliği eşim yapacak, mutfak bende. Ama gel gör ki tüm hazırlık yine son akşama kaldımenü ıspanaklı gül böreği, kuru dolma, porsiyonluk köstebek pasta ve yoğurtlu kuskus salatası. Amaç Türk tatlarını tatsınlar. Saat şu an 22:30 civarı ve bana gece uzun inş sabahına doğurmam
GünaydınKızlar günaydınnnn
Rüyamda suyum gelmiştibenimde artık rüyama giriyor
Eşim ne kadar geç gelirse o kadar yanımızda kalabilecek o yüzden 39+4 e kadar beni tutun doğurmayayım lütfen
Benim bebeğiminde kafası önde. Çarşamba günü doğum şekline karar vereceğiz ama %90 sezaryen olacak.
Çünkü doktor kafası tam kanala giremeyebilir sancıyı çekersin ama sonu sezaryene gidebilir dedi. Ayrıca dikişin çok olabilir veya bebeği zorlar dedi.
Bunu sadece bir doktor söylemedi bir de perinatolog takipliydim o doktorum da söyledi
Kuzum alışveriş mi kaldı biz konuları kapattık doguracagiz kızGünaydın kızlarrrbugün pazar hiç birimiz doğurmayalım lütfen tatlı minik dümdüz alışveriş konuları falan konuşalım bugün ayrıca hepinizin eşlerinin babalar gününü kutlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?