2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Canım birtanem ateş grubummm. İnternetim yok kocama muhtacım o evdeyken ondan girebiliyorum burayı ve sizleri de çok merak ediyorum. Yarın gece yenilenecek nasipse daha aktif olacağım yine Dün okudum okudum yazamadım Vaalbara doğurdun sandım kız zor bitirdim yazılanları sağlıkla gelsin gökçe inşallah bugün de PenceredekiKiz korkutmuş çok aksiyonlu artık buralar sağlıkla gelsinler zamanları gelince inşallah
Kızlar pazartesi kimlerin kontrolü var yoklama alıyorum.+1
Benim de var nasipse

Bu gece buralar sessiz, tuvalet tayfa daha başlamadı herhalde ben de hazırlıklarımı bitirdim şükür şimdi temizlik zamanı

Bu arada benim iki bebeğimin arası 3.5 yaş olacak. Kızımın herşeyimi saklıyordum hepsi de o kadar güzel ki gelgelelim ikinci oğlan olunca hiç bir şeyi kullanamadım neredeyse. Herşeyi pembe lila, nötr renkli olanlar da fırfırlı kurdelalı Şu baby nestin pembe versiyonunu kızım doğmadan onun için yapmıştım vakti zamanında

Şimdi de bunun pembelerini söküp yeşil şeritler ve ponpon ekledim oğluma oldu

Bi de o zaman geride çocuk olmayınca neler yapmıştım şimdi buradan kullanabildiklerimi kullanacağım

Son düzenleme:
Tamam canım özledik seni

Kızlar birisi bana sen 35 haftalıksın, misafir senin neyine diyebilir mi? Hem de ilk defa gelecek Kanadalı misafirler. Dedik doğumdan sonra çağıramayız, bi kaç gün önceden peyderpey hazırlıkları bitiririm, zaten temizliği eşim yapacak, mutfak bende. Ama gel gör ki tüm hazırlık yine son akşama kaldı menü ıspanaklı gül böreği, kuru dolma, porsiyonluk köstebek pasta ve yoğurtlu kuskus salatası. Amaç Türk tatlarını tatsınlar. Saat şu an 22:30 civarı ve bana gece uzun inş sabahına doğurmam

Bence gebelik şekeri vardı annemde şimdi şeker hastası
kesinlikle öyledir benim annemde de şeker hastası ve biz 4500 gram 5500 arası doğmuşuz kardeşlerimle hiç baba tarafından gelen şeker hastalığı duymadım demekki anneden taa anne karnında alıyoruz bunu çok dikkat etmek lazım bunu anladım asla düşmüyor benim şeker bu aralar şimdi ölçtüm sabah açlığı 105 ne yedim içtim de bu şekilde anlayamıyorum dün doktorum son haftalar yükselir kontrol etmek zorlaşır demişti

Benim bebeğiminde kafası önde. Çarşamba günü doğum şekline karar vereceğiz ama %90 sezaryen olacak.
Çünkü doktor kafası tam kanala giremeyebilir sancıyı çekersin ama sonu sezaryene gidebilir dedi. Ayrıca dikişin çok olabilir veya bebeği zorlar dedi.
Bunu sadece bir doktor söylemedi bir de perinatolog takipliydim o doktorum da söyledi

İnşAllah yeterli olur hepimiz için travmasız harika doğum hikayeleri olsun
Amin inş
Geçen doğumum ramazan sonuna gelmişti 2020 de ve hep hayırlı sağlıklı acısız en güzel doğum en güzel kavuşma için dua etmiştim

Hamileliğimin son gününe kadar merdiven indim çıktım , pilatesler yaptım aklına gelecek herşekilde oksitosinimi yükseltmeye çalıştım
41 haftada yumuşaman bile yok dedi doktor ve artık sezaryen dedi
Tüm gece yine suyum gelecek doğum başlıycak diye düşündüm
Olmadı ama çok da güzel bir doğum oldu hemen ameliyat sonrası emzirdiler , hemşireler fotomuzu çekmiş benim ağrım sancım normal seviyeydi tüm gece kızımla ilgilendim
Allah herkese güzel sağlıklı kavuşmalar nasip etsin doğuma müdahale edemiyoruz.

Umarım şimdide en güzel en acısız en hayırlı şekilde kavuşma olur sonrasında sağlıklı bir şekilde hep birlikte evimize döneriz

Benim de sabah şekerim en başından beri düşmedi diğer öğünlerim normale döndü sabah açlık şekerinin düşmesi için levemir dozu artırılıyor ama akşam tokluğundan sonra şekerimde pek oynama olmuyor hep 100 ün üzerinde. İnşallah doğumdan sonra geçer, önceki doğumumdan sonra geçmişti. Bu beslenme düzenimi doğumdan sonra da devam ettirmeyi düşünüyorum kısıtlı yaşamak sürekli şeker takibi, yükselmesinin endişesini yaşamak istemiyorum. Benim annemde de babamda da şeker var, ilerde ben de olacağım madem ne kadar geç o kadar iyi diyorum

Ayy çok güzel çok muntazam olmuş hepsi maşallah güzel ve sağlıklı günlerde kullanın inşallah
İnşallah kolaylıkla atlatmışsındır. Ben de üniden arkadaşımı davet etmiştim bayramdan önce. Onun son dk bir işi çıktı gelemedi. Ben de dedim bayramdan sonra beklerim, doğuma daha var diye. Ama dr 27 haziranda alabiliriz bebeği dedi 12 gün var arkadaşım hamile olduğumu bilmiyor iptal de edemem çok çekinirim haftaya şöyle buzluk stoklarından birkaç parça bir şeyler çıkarıp davet edeyim diyorum
Kızlar günaydınnnn
Rüyamda suyum gelmişti benimde artık rüyama giriyor
Eşim ne kadar geç gelirse o kadar yanımızda kalabilecek o yüzden 39+4 e kadar beni tutun doğurmayayım lütfen
Günaydın ne güzel insan gerçekten yaşıyor bu rüyaları görürken bana da diyorlar rüyanda görüyorsundur artık doğumu ama hiç görmedim dün gece rüyamda doya doya tahin helvası yedim gözümü onunla açtım aklım fikrim boğazımda hala

Aaa o kadar önemli yani. Tamam o zaman yapacak bişey yok önemli değil sağlıklı olsun da. Sadece doktorlara güvenemiyorum bahane olup olmadığından emin olmak istedim teşekkürler

Günaydın kızlarrr bugün pazar hiç birimiz doğurmayalım lütfen tatlı minik dümdüz alışveriş konuları falan konuşalım bugün ayrıca hepinizin eşlerinin babalar gününü kutlarım
Kuzum alışveriş mi kaldı biz konuları kapattık doguracagiz kız
Haziran annelerine bi göz attım herkesin gözü yaşlı emmiyor doymuyor meme reddi yapıyor diye 1 ay sonra herkes dogurmus olur bizim muhabbetler
Kızlar birşey sorucam
Kızlar başına gelen varmı
Kızlar ne yapacağımı şaşırdım diye sorular gelir durur sen hala alışverişe takıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…