2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
Kuzum alışveriş mi kaldı biz konuları kapattık doguracagiz kız 😂
Haziran annelerine bi göz attım herkesin gözü yaşlı emmiyor doymuyor meme reddi yapıyor diye 1 ay sonra herkes dogurmus olur bizim muhabbetler 😂
Kızlar birşey sorucam
Kızlar başına gelen varmı
Kızlar ne yapacağımı şaşırdım diye sorular gelir durur sen hala alışverişe takıl 😂
Daha doğurmayalım diye konuyu dağıtmaya çalışıyorum napiyim 🤣

Aaa o kadar önemli yani. Tamam o zaman yapacak bişey yok önemli değil sağlıklı olsun da. Sadece doktorlara güvenemiyorum bahane olup olmadığından emin olmak istedim 😁 teşekkürler 🤩
Tabiki sağlıklı olsunlar da inşallah doğum şekli önemli değil 🤲🏻💖
Rica ederim 🌸🌸

Kuzum alışveriş mi kaldı biz konuları kapattık doguracagiz kız 😂
Haziran annelerine bi göz attım herkesin gözü yaşlı emmiyor doymuyor meme reddi yapıyor diye 1 ay sonra herkes dogurmus olur bizim muhabbetler 😂
Kızlar birşey sorucam
Kızlar başına gelen varmı
Kızlar ne yapacağımı şaşırdım diye sorular gelir durur sen hala alışverişe takıl 😂
Günaydın. Güzel pazarlar. :KK37:

Şu bir haftayı da atlatalım. Sonrası yengeç ins 🦀

Kızlar sıkın dişinizi:KK48:

Günaydın kızlar herkese mutlu pazarlar🥰
Ben dün çok şükür bebeğin çekmece kıyafet vs son kalanları hallettim.
Hastane çantasına da son eksikleri koyup kapatmam lazım ama hala o eksikleri almadım 🙈
Bizim de planlı sezeryan olacağı için eşim salı günü kontrolde konuşalım da 7 temmuz olsun dedi.
07.07 tarih güzel oluyor sanki🥰 umarım hepsi gününü bekler de içimiz rahat bir şekilde olur doğumlar🙏🏻🐣

Canım detaylıda falan normal miydi ölçümleri ? Genelde detaylıda bir şey çıkmış mıydı haftasıyla uyumlu muydu diye soruyorlar.
Evet 32'ye kadar hiç bu kadar fark yoktu. Kendi doktorum zaten sürekli 1 haftaya kadar falan geride ölçüyordu. Hiç haftasıyla uyumlu olmamıştı. Kilosu da düşük geldi. 35'te 2065 henüz.

Evet 32'ye kadar hiç bu kadar fark yoktu. Kendi doktorum zaten sürekli 1 haftaya kadar falan geride ölçüyordu. Hiç haftasıyla uyumlu olmamıştı. Kilosu da düşük geldi. 35'te 2065 henüz.
Ben yanlış mı hataırlyorum 🤔 kese göründü bebek yoktu. Sonra zar zor bebek görüldü . Kalp atışı alamadılar. Kaç kez gittin geldin.. Kürtaj olacak dediler. Günlerce yoktun. Kürtaj oldun sandım Seni. Sonra döndün dedin ki bebek varmış. Kalp atışı duyuldu. :KK51:

Bence senin bebeğin teamüller dışı bi çocuk. Sağ gösterip sol vurmayı seviyor. :anne:Şimdi sana kalp çarpıntıları yaşatıyor ama yıllar sonra mucizeni gülümseyerek anlatacaksın :KK36:

Kızlar günaydınnnn💃
Rüyamda suyum gelmişti 😂 benimde artık rüyama giriyor 😂
Eşim ne kadar geç gelirse o kadar yanımızda kalabilecek o yüzden 39+4 e kadar beni tutun doğurmayayım lütfen 😂
Rüyalar hayatımı tamamen ele geçirdi... Sabahlara kadar görmediğim rüya kalmıyor. Çoğunun stresin etkilediği rüyalar olduğunu farkettim. Aslında çok stresli hissetmiyorum ama psikoloji böyle bir şey heralde🤷🏼‍♀️ Bu gece komple dişlerimin olmadığını gördüm, yaptırmaya gidiyordum. Sabah tam uyanmadan önce de eşimin son dk planıyla beni yalnız bırakıp valizini alıp tatile çıkmaya hazırlandığını gördüm. Uykumdan bir fırlayışım vardı inanamazsınız 🤣 Ne demek bensiz tatile gitmek ya ne demek???!!?!?🤣 Dün de arabamızın camının kırıldığını görmüştüm rüyamda. Her gün travmalarla uyanıyorum. Kötü bir sinyal mi vermeye çalışıyor acaba evren diyorum ama bence tamamem farkında olmadığım kaygılarımın sonucu bu rüyalar... Ama olsum aralarda güzel kızımı da görüyorum rüyalarımda, çok iyi geliyor bana🥹💖🌸

Bence senin son adet tarihin yanlış hesaplanmıştır belki de. Mesela benim reglim lekelenme şeklinde başlamıştı. Tam 4 gün leke sürdü sonra aktif kanama başladı. Ben doktoruma ilk lekenin başladığı günü söylemiştim. O da kese boyutu ve kalp atışına göre yeni bir birinci adet tarihi belirleyeceğiz demişti. Ben lekeyi ilk gün baz almıştım doktorum kese boyutuna göre aktif kanamanın başladığı günü birinci gün baz aldı mesela. Down çıkmadıysa detaylı da temizse belki de biraz minyon bir çocuktur. İnşallah sonuçların güzel gelecek duacınız 🥰🥰

Bu adamı dogurmadan bogmazsam.iyidir, kv.min evi arabayla gidilecek bı güzergahta yurunecek bı nokta da değil, beni oraya bırak diyorum (benim evim ofisle KV.nin evinin tam ortasında) bana diyor ki ofise yürü gel şu siseni de al, burdan ben seni geri götürüp bırakırım 😭
Sen alıştırdın tabi kendini seyit onbaşı gibi göstermeye adam da her şeyi bekliyor şimdi 🤣 nazlanacaktın biraz ay oram ağrıyor ay buram ağrıyor diyecektin prensesler gibi yaşayacaktın 🤣 ama tabi boğ haklısın, ben arkandayım 🤣

Sen alıştırdın tabi kendini seyit onbaşı gibi göstermeye adam da her şeyi bekliyor şimdi 🤣 nazlanacaktın biraz ay oram ağrıyor ay buram ağrıyor diyecektin prensesler gibi yaşayacaktın 🤣 ama tabi boğ haklısın, ben arkandayım 🤣
Biz Seyit onbaşılarin kaderi ne yazıkki

Benim de sabah şekerim en başından beri düşmedi diğer öğünlerim normale döndü sabah açlık şekerinin düşmesi için levemir dozu artırılıyor ama akşam tokluğundan sonra şekerimde pek oynama olmuyor hep 100 ün üzerinde. İnşallah doğumdan sonra geçer, önceki doğumumdan sonra geçmişti. Bu beslenme düzenimi doğumdan sonra da devam ettirmeyi düşünüyorum kısıtlı yaşamak sürekli şeker takibi, yükselmesinin endişesini yaşamak istemiyorum. Benim annemde de babamda da şeker var, ilerde ben de olacağım madem ne kadar geç o kadar iyi diyorum🍀
kaçıncı haftadasın sen şimdi peki moralim bozuldu sabah sabah tokluk 175 çıktı levemir 12 vuruyorum yediğimde iki üç dilim salatalık domates peynir ve bir yumurta bile değildi 175 çıktı hayır aksi gibi deli gibi acıkıyorum ve yememek için aç kalıyorum ona rağmen bu bebeğim olmuş kaç kilo şimdiden son doğum eden arkadaş gibi acil alacaklar diye korkuyorum

Amin inş 🙏🏼
Geçen doğumum ramazan sonuna gelmişti 2020 de ve hep hayırlı sağlıklı acısız en güzel doğum en güzel kavuşma için dua etmiştim 🙏🏼

Hamileliğimin son gününe kadar merdiven indim çıktım , pilatesler yaptım aklına gelecek herşekilde oksitosinimi yükseltmeye çalıştım 😬
41 haftada yumuşaman bile yok dedi doktor ve artık sezaryen dedi
Tüm gece yine suyum gelecek doğum başlıycak diye düşündüm
Olmadı ama çok da güzel bir doğum oldu 💕🙏🏼 hemen ameliyat sonrası emzirdiler , hemşireler fotomuzu çekmiş benim ağrım sancım normal seviyeydi tüm gece kızımla ilgilendim 🙏🏼🌸
Allah herkese güzel sağlıklı kavuşmalar nasip etsin 🙏🏼 doğuma müdahale edemiyoruz.

Umarım şimdide en güzel en acısız en hayırlı şekilde kavuşma olur 🙏🏼 sonrasında sağlıklı bir şekilde hep birlikte evimize döneriz 🙏🏼
İnşAllah canım her doğum kendine has ve özel her bebek de aslında doğum anında nasıl geleceğine karar veriyor en kolayı en güzeli nasıl olacaksa öyle olsun hepimiz için ❤️

Kızlar şaka maka çoğunuz 37. haftaya geldiniz geçtiniz bile. Yarın Y YagmurrTanem ile birlikte 5. bebeğimiz de sağlıkla aramıza katılacak inşallah.
Zamanın bu kadar hızlı geçmesini hiç beklemiyordum. Kalp atışını duysak keşke bir an önce dedim duyalı aylar oldu. Kilosunu öğrensek keşke dedim aylar geçti ilk kilosunu öğrenmenin üzerinden. Cinsiyet dedik öğrendik, yüzünü görelim dedik gördük. Tarama testlerini atlatsak rahatız dedik çoktan atlattık. Düşük tehliken var denildi en azından 30'lu haftaları görebilsek dedim kalbim ağzımda bekledim 30. haftayı, bakın bugün 35. haftaya giriş yaptık... Bayramı atlatsam yeter dedim bayram geçeli 10 gün oldu. Geçmez sanılan günler öyle bir geçiyor ki, Allah öyle büyük sabırlar veriyor ki insana. Geçen sene bu günlerde yaşadığım dış gebeliğin etkilerini atlatmaya çalışıyordum mesela, acısı hiç bitmez sandığım o büyük olayın üzerinden 1 sene çoktan geçti ve minik kızımı bekliyorum şimdi 🥹🌸
Çok şükür bu günlere ulaştık bundan sonra çok güzel doğum hikayeleriyle güzelleştirelim buraları inşallah. Allah hepimizin gönlüne ferahlık versin, bebişlerimize ve bizlere sağlık güç kuvvet versin...💖🌸🥰

Back
X