2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Yarın için her şeyin mükemmel, tam istediğin gibi geçmesini diliyorum. Allah sağlıkla bebişinize kavuştursun ay kalbim seninle kendine gelince de bizi haberdar et mutlaka merak ediyorum seni
Çok teşekkürler amin Allah razı olsun.
İnşaallah ilk fırsatta yazacağım umarım herşey yolunda gider amin

Y YagmurrTanem kuzucummm yarın için bol bol dua ediyor olacağım sana. Rabbim kolayca geçirsin. Sağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsin. Güzel haberlerini bekliyoruz grubumuzun 5. Bebişi
Sağolasın canım Allah razı olsun amin
Bakalım sabaha kadar biri hızlı davranmazsa 5. Olacağız sanırım

Cok tesekkurler. Coraspini kesmiş miydiniz peki? Bu Coraspini icmiyor olmak beni endiselendiriyor.. o kadar ilac aliyoruz, pihti ihtimalini arttıran, bir yandan da coraspine ara veriyor olmak.. cok huzursuzum
Ben hic coraspin kullanmadim canim o yuzden bisey diyemeyecegim ona. Ama progestan icin bende endiselensdim cok uzun zamandir kullaniyorum gunde 2 hatta bazen 3 e bile ciktim ignesinide oldum. Acikcasi bir yanetkisini gormedim. Tabii her bunye farkli. En iyisini hekiminiz bilir

Tamam canım özledik seni
Bende sizi çok özledim canım benim ve hasret bitti döndüm aranıza Y YagmurrTanem canım hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah sağlıkla gelsin evladın dualarımız seninle haberdar et bizi mutlaka

Candy Serway M MadamElifs kızlar okudum ama fırsat bulup bir türlü yazamadım. Meğer neler yaşamışsınız çok zor ama bu da bir sınav işte. Allah yardımcınız olsun. İnşallah bebekleriniz sağlıkla gelecek bütün bu kötü günler geride kalacak inşallah. Sağ salim gelecekler inşallah tüm kalbimle inanmak istiyorum ve dua ediyorum. Benim kızın beyin sıvı kesecigi sınırdaydı hatırlarsın Candy Serway sonra detaylı doktorunun ilk sordugu şey fetal DNA sonucu idi. Temiz dedim. İkili üçlü hepsi temizdi. Git gide değer normale döndü. Tek derdimiz doğana kadar yükselmemesi duamız o yönde. Doğunca da bıngıldak ultrasonu cekilecekmis doktorum öyle söyledi. Kolay değil bilinmezlikle beklemek. İnşallah sağlıkla hiç bir hastaliklari olmadan alacağız kucağımıza. Dua edelim birbirimize kızlar duadan başka çare yok.

Kızlarım genel olarak elektrikli pompa tercih ettik yani anladığım kadarıyla

Peki, takriben ne zaman başlayacağız kullanmaya?
Ben ilk doğumumda e bebekten baby mom tekli elektrikli pompa aldım çok memnun kaldım yedek parçaları da satılıyor
Kullanmaya başlaman gereken zamanı anlıyorsun süreçte sütün az geldiyse sağım yaparak artırmaya çalışıyorsun fazla geldiyse zaten aşırı rahatsız ediyor yine sağma gereği hissediyorsun

Hiç takmayin bence ben Mart annelerindenim 93 kg ile hamile kaldım 102 kilo civarı doğurdum hemde normal doğumla 4.170 Gr özele gitseydim muhtemel bebek iri derlerdi sezeryana alırlardı ama ben sadece 1 saat sancı çekerek doğurdum hastaneye zor yetiştim ve epizyosuz kesilmeden şeker mevzusuna gelince muhtemelen şekerim vardı çünkü ailede genetik ama ben evde sürekli ölçtüm çok yüksek değildi hiç bı doktorda devlette şekerden dolayı iri filan demedi ama şekerim sinirdaydi başka doktorlara kalsa.felakett tellalı gibi sitrese dolardı beni he bazı ciddi durumlar var yanlış anlaşılma olmasın şekeri cidden yüksek çıkanlar sıvısı fazla olanlar bebeğin sikintida olduğu durumlar ayrı ben 38 yaşında ne ikili ne 3 li ne şeker tarama hiç birine girmedim yoksa tüm hamilelik sitresinden.hasta olurdum her zaman yazılan çizilen aynı olmuyor maşallah çok sağlıklı bir bebeğim oldu sadece iri bebek dediler darısı sizlerin başına doktorlara kalssa.bu kiloda normal doğumda yapamaz hamilede kalamazdim

Genel geçer olan adet tarihinin ilk günüdür. Tam gün bilinmediği için herkes adet gününün ilk gününü baz alır. Her şey buna göre hesaplanır vs. O yüzden sen bunu baz almayıp da hamile kaldığın günü yani daha ileri bir tarihi baz alırsan hesaplamalar yanlış çıkacaktır tabiiki. Senin hesabına göre sen 36 haftalık dersin doktor 37 hesaplar mesela, sorun çıkmasın sonra aman dikkat et canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…