2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Başak burcu, her şeyi çok bilen eşim kişisi ile manuel ve elektrikli diye didişip mağazadan hiçbi şey almadan çıktık
Valla ben de başak burcuyum kararsızlıktan ölürdüm muhtemelen ama allahtan arkadaşımdan aldım dkdkd birinin benim yerime düşünmesi çok iyi oluyor

Valla ben de başak burcuyum kararsızlıktan ölürdüm muhtemelen ama allahtan arkadaşımdan aldım dkdkd birinin benim yerime düşünmesi çok iyi oluyor
En iyi benimki biliyor :))))))))

Kasten adam öldürmekten kaç sene yatarım aramızda avukat yok mu

Kizlar benim geceleri sütüm akiyor yaa sizinde oluyor mu? Bide size bisiy sorcam ben tam hamile kaldigim gunu yumurtlama günümü biliyorum onu baz aldigimda bir hafta daha öndeyim hamilelikte doktora soyledigimde oda baktiki bugun ultrasyon sonuclarinda ileriden gidiyir bebek oda guncelledi adet tarihimi ama sadece 4 gun geriye cekti sizce hangisini baz almaliyim yumurtlama gunu daha dogru sonucu vermez mi bilgisi olan var mi

Senin hastanede bi elin ayağına dolaşırsa görürsün cocuk doguyor demeyi kız herşey elinin altında olsa daha iyi degil mi
Ben rahat filan degilmişim cidden anladım ikna oldum
Evet canım bende ayarlayacağım bu hafta içinde işte çamaşırlar zaten yıkandı ütülenecek bi de geceliklerimi bekliyordum geldi meme kısmı küçük oldu iade ettim yeni aldım o da gelirse hepsini birden yapacağım işte zaten doğum bile başlasa yarım saatte bir sancı geliyor evde kahvaltını yapıyorsun veya iş yapıyorsun sancın sıklaştığında gidiyorsun o ara bile yapılır ben gerçekten çok takmıyorum evet

Ayyyy kaldır sen yat ya bu ne ben olsam mafetmiştim

Bende stoklamadım sadece sleepynin yeşil naturalını aldım o kadar 1 paket bebegım severse ona göre hareket ederim

Çok teşekkürler Allah razı olsun ilk firsatta yazacağım inşaallah

ikizler olacak benim ki kaçış yok
Su soğuk ama girince alışıyorsun kızım ikizler eve eğlence getirdi
Sağlıklı güzel doğumlar diliyorum
Emmen , uyuyan , gazsız bir bebek olsun

Slepy yeni doğandan 1 paket aldık oda kargoda Haftaiçi gelecek. Eğer memnun kalırsak sonrakilerde stoklu gideriz dedik

Kızlarrrr pompa kullanacak olan kimse yoğğğğğ mu
İş arkadaşlarım kızımda avent tekli elektrikli almışlardı , farklı modları var ilk masaj gibi yapıp sonra yükseltince sağma yapıyordu memnun kaldım . İlk zamanlar emzirirkende onla biraz tutup süt gelmeye başlayınca emzirmeye başlıyordum.
Kuzenimde anwike marka giyilebilir süt sağma makinesini verdi ikizleri vardı onla rahat ettim dedi .

Çok teşekkürler amin bana da yavaştan gelmeye başladı
Sadece sağlıklı olmasını düşünüyorum ve diliyorum

Yarın için her şeyin mükemmel, tam istediğin gibi geçmesini diliyorum. Allah sağlıkla bebişinize kavuştursun ay kalbim seninle kendine gelince de bizi haberdar et mutlaka merak ediyorum seni

Kusura bakma canım şimdi rahatca bakabiliyorum da kaçta gideceksin yarın, nasıl olacak ben kaçırdım hep, sağlıcakla kavusacaksin inşallah, duamız seninle
Ben mi canım
Yarın sabah altı gibi hastanede olacağız 8.00-8.30 gibi doğurmuş olursun dedi bakalım inşaallah sağlıkla amin.
Amin canım Allah razı olsun

Amin çok teşekkürler Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…