- 22 Mayıs 2023
- 2.516
- 7.146
- 88
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #21.781
Valla ben de başak burcuyum kararsızlıktan ölürdüm muhtemelen ama allahtan arkadaşımdan aldım dkdkd birinin benim yerime düşünmesi çok iyi oluyorBaşak burcu, her şeyi çok bilen eşim kişisi ile manuel ve elektrikli diye didişip mağazadan hiçbi şey almadan çıktık
En iyi benimki biliyor :))))))))Valla ben de başak burcuyum kararsızlıktan ölürdüm muhtemelen ama allahtan arkadaşımdan aldım dkdkd birinin benim yerime düşünmesi çok iyi oluyor
Bende bebebao nun eller serbest olan pompasini aldım nasil hic bilmiyorumKızlarrrr pompa kullanacak olan kimse yoğğğğğ mu
Evet canım bende ayarlayacağım bu hafta içinde işte çamaşırlar zaten yıkandı ütülenecek bi de geceliklerimi bekliyordum geldi meme kısmı küçük oldu iade ettim yeni aldım o da gelirse hepsini birden yapacağım işte zaten doğum bile başlasa yarım saatte bir sancı geliyor evde kahvaltını yapıyorsun veya iş yapıyorsun sancın sıklaştığında gidiyorsun o ara bile yapılır ben gerçekten çok takmıyorum evetSenin hastanede bi elin ayağına dolaşırsa görürsün cocuk doguyor demeyi kızherşey elinin altında olsa daha iyi degil mi
Ben rahat filan degilmişim cidden anladımikna oldum
Ayyyy kaldır sen yat ya bu ne ben olsam mafetmiştimValla kocam beyefendi uyuyor bende kızla ilgileniyorum vakit geçiriyorum bu akşam halasında kalacak sabah çok erken hastanede olacağımız için annem yanımda olacak sanırsın o doğuracakdinleniyor adamcagiz ben düşüncelerle boğuşuyorum
Bende stoklamadım sadece sleepynin yeşil naturalını aldım o kadar 1 paket bebegım severse ona göre hareket ederimKızlar ebebekte indirim var diye sleepy bebek bezi bakayım dedim. Fiyat karşılaştırması yapınca Trendyoldakiler daha ucuz kalıyor haberiniz olsun. Bir de bebek bezlerini stokladınız mı, hangisinden kaç paket aldınız? Ben sadece 1 küçük paket yenidoğan bebek bezi aldım. Eşim şimdilik idare eder ihtiyaç olunca her yerden bulunur alır gelirim diyor. Bana da mantıklı geliyor ve bebek bezinin bebeğime iyi gelip gelmeyeceğine bakıp ona göre stok yapmak daha mantıklı sanırım. Fikrinize ihtiyacım var
Verir bence artık benim 35 te vermiş oldu tarihibenimde çok yüksek çıkıyor ben 12 vuruyorum yinede aynı doğum yapacağım hastane bakalım ne zamana gün verecek cuma gidecem verirse gün verir artık
Onu da gördüm kuzum genel olarak tercihim eller serbest olacak gibi düşünüyorum şuanBende bebebao nun eller serbest olan pompasini aldım nasil hic bilmiyorum
Ben mochinin giyilebilir pompasını kullanıyorum çok memnunum diğer oğlumda lansinoh kablolu vardı bu kadar iyi çekmiyoduKızlarrrr pompa kullanacak olan kimse yoğğğğğ mu
Çok teşekkürler Allah razı olsun ilk firsatta yazacağım inşaallahY YagmurrTanem İnşallah sağlıkla kolaylıkla güzellikle doğumun gerçekleşir sanada bebeğinede sağlık sıhhat diliyorum rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım yarın kendine gelir gelmez bizede yaz sana bol bol dua edeceğim
Canım hayırlı sağlıklı bi şekilde kucağına alman için dua ediyorum inşallah sağ salim çıkarsınız hastanedenÇok teşekkürler Allah razı olsun ilk firsatta yazacağım inşaallah
Su soğuk ama girince alışıyorsunikizler olacak benim ki kaçış yok
Slepy yeni doğandan 1 paket aldık oda kargoda Haftaiçi gelecek. Eğer memnun kalırsak sonrakilerde stoklu gideriz dedikKızlar ebebekte indirim var diye sleepy bebek bezi bakayım dedim. Fiyat karşılaştırması yapınca Trendyoldakiler daha ucuz kalıyor haberiniz olsun. Bir de bebek bezlerini stokladınız mı, hangisinden kaç paket aldınız? Ben sadece 1 küçük paket yenidoğan bebek bezi aldım. Eşim şimdilik idare eder ihtiyaç olunca her yerden bulunur alır gelirim diyor. Bana da mantıklı geliyor ve bebek bezinin bebeğime iyi gelip gelmeyeceğine bakıp ona göre stok yapmak daha mantıklı sanırım. Fikrinize ihtiyacım var
İş arkadaşlarım kızımda avent tekli elektrikli almışlardı , farklı modları var ilk masaj gibi yapıp sonra yükseltince sağma yapıyordu memnun kaldım . İlk zamanlar emzirirkende onla biraz tutup süt gelmeye başlayınca emzirmeye başlıyordum.Kızlarrrr pompa kullanacak olan kimse yoğğğğğ mu
Çok teşekkürler amin bana da yavaştan gelmeye başladı
Sadece sağlıklı olmasını düşünüyorum ve diliyorum
Çok teşekkürler amin Allah razı olsunCanım hayırlı sağlıklı bi şekilde kucağına alman için dua ediyorum inşallah sağ salim çıkarsınız hastaneden
Ben mi canımKusura bakma canım şimdi rahatca bakabiliyorum da kaçta gideceksin yarın, nasıl olacak ben kaçırdım hep, sağlıcakla kavusacaksin inşallah, duamız seninle
Su soğuk ama girince alışıyorsunkızım ikizler eve eğlence getirdi
Sağlıklı güzel doğumlar diliyorum
Emmen , uyuyan , gazsız bir bebek olsun
Slepy yeni doğandan 1 paket aldık oda kargoda Haftaiçi gelecek. Eğer memnun kalırsak sonrakilerde stoklu gideriz dedik
İş arkadaşlarım kızımda avent tekli elektrikli almışlardı , farklı modları var ilk masaj gibi yapıp sonra yükseltince sağma yapıyordu memnun kaldım . İlk zamanlar emzirirkende onla biraz tutup süt gelmeye başlayınca emzirmeye başlıyordum.
Kuzenimde anwike marka giyilebilir süt sağma makinesini verdi ikizleri vardı onla rahat ettim dedi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?