- 8 Kasım 2024
- 256
- 756
- 18
- 33
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #21.821
Çok teşekkürler. Amin inşallah hepimiz sağ salim vakti saatinde alırız kucağımıza bu günlerimizi unuturuz bir an evvelCandy Serway M MadamElifs kızlar okudum ama fırsat bulup bir türlü yazamadım. Meğer neler yaşamışsınız çok zor ama bu da bir sınav işte. Allah yardımcınız olsun. İnşallah bebekleriniz sağlıkla gelecek bütün bu kötü günler geride kalacak inşallah. Sağ salim gelecekler inşallah tüm kalbimle inanmak istiyorum ve dua ediyorum. Benim kızın beyin sıvı kesecigi sınırdaydı hatırlarsın Candy Serway sonra detaylı doktorunun ilk sordugu şey fetal DNA sonucu idi. Temiz dedim. İkili üçlü hepsi temizdi. Git gide değer normale döndü. Tek derdimiz doğana kadar yükselmemesi duamız o yönde. Doğunca da bıngıldak ultrasonu cekilecekmis doktorum öyle söyledi. Kolay değil bilinmezlikle beklemek. İnşallah sağlıkla hiç bir hastaliklari olmadan alacağız kucağımıza. Dua edelim birbirimize kızlar duadan başka çare yok.
Çok geçmiş olsun bana meyve dokunduİshal olmuşum ya dünden beri düzelmiyor. Gidiyim serum yiyim bari iyice halsizleştim.ne dokundu anlamadım ki
Allah yardımcınız olsun sağ salim alırsınız kucağınıza bebişinizi inşallahSağolasın canım Allah razı olsun amin
Bakalım sabaha kadar biri hızlı davranmazsa 5. Olacağız sanırım
Amin canım teşekkür Allah razı olsunBende sizi çok özledim canım benim ve hasret bitti döndüm aranızaY YagmurrTanem canım hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah sağlıkla gelsin evladın dualarımız seninle haberdar et bizi mutlaka
Amin çok teşekkürler Allah razı olsun
Amin çok teşekkürler Allah razı olsunAllah yardımcınız olsun sağ salim alırsınız kucağınıza bebişinizi inşallah
Her şey çok güzel gider umarımKızlar günaydın hastaneye doğru geçiyoruz Allah'a emanet olun umarım güzel haberlerle yazacağım
bebeğin de sende sağlıklı bir şekilde atlatırsınız inşaallah çok geçmiş olsunKızlar günaydın hastaneye doğru geçiyoruz Allah'a emanet olun umarım güzel haberlerle yazacağım
Amin bende inanıyorum Allah’ın izniyle yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alcağız. İçimize ferahlık versin. Her doktor kontlerine gittiğimizde güzel haberler almayı nasip etsinCandy Serway M MadamElifs kızlar okudum ama fırsat bulup bir türlü yazamadım. Meğer neler yaşamışsınız çok zor ama bu da bir sınav işte. Allah yardımcınız olsun. İnşallah bebekleriniz sağlıkla gelecek bütün bu kötü günler geride kalacak inşallah. Sağ salim gelecekler inşallah tüm kalbimle inanmak istiyorum ve dua ediyorum. Benim kızın beyin sıvı kesecigi sınırdaydı hatırlarsın Candy Serway sonra detaylı doktorunun ilk sordugu şey fetal DNA sonucu idi. Temiz dedim. İkili üçlü hepsi temizdi. Git gide değer normale döndü. Tek derdimiz doğana kadar yükselmemesi duamız o yönde. Doğunca da bıngıldak ultrasonu cekilecekmis doktorum öyle söyledi. Kolay değil bilinmezlikle beklemek. İnşallah sağlıkla hiç bir hastaliklari olmadan alacağız kucağımıza. Dua edelim birbirimize kızlar duadan başka çare yok.
İnşallah her şey çok iyi geçer sağlıkla alırsın bebeğini kucağınaKızlar günaydın hastaneye doğru geçiyoruz Allah'a emanet olun umarım güzel haberlerle yazacağım
Şahane oldu bunu öğrendiğim valla 1 tane yeterli oluyor mu peki?Ben mochinin giyilebilir pompasını kullanıyorum çok memnunum diğer oğlumda lansinoh kablolu vardı bu kadar iyi çekmiyodu
Mochi hepimizi ele geçirdiBenimde tecrübem yok ama eller serbest aldım ben mochi markasının deneyip göreceğiz :)
Çokkk teşekkür ederim valla şuan bende bütün taşlar yerine oturduBen ilk doğumumda e bebekten baby mom tekli elektrikli pompa aldım çok memnun kaldım yedek parçaları da satılıyor
Kullanmaya başlaman gereken zamanı anlıyorsun süreçte sütün az geldiyse sağım yaparak artırmaya çalışıyorsun fazla geldiyse zaten aşırı rahatsız ediyor yine sağma gereği hissediyorsun
İnşallah canım benim inşallah en büyük duam buAmin bende inanıyorum Allah’ın izniyle yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alcağız. İçimize ferahlık versin. Her doktor kontlerine gittiğimizde güzel haberler almayı nasip etsin
Kız Allah seni sabah sabah kahkaha attırdınŞahane oldu bunu öğrendiğim valla 1 tane yeterli oluyor mu peki?
Mochi hepimizi ele geçirdi
Çokkk teşekkür ederim valla şuan bende bütün taşlar yerine oturdu
Kendimi şey gibi hissettim... Şey...
ilk önce denemek için 1 tane almıştım sonra 2.sini de aldım ama benim oğlum erken doğduğu için yoğun bakımdaydı sürekli sağıyordum o yüzden. Şimdi eve geldi çok fazla sağmama gerek kalmıyo eskisi gibi o yüzden 1 tane yeter benceŞahane oldu bunu öğrendiğim valla 1 tane yeterli oluyor mu peki?
Aramızda 3 gün var bende 36+5 güzel haberlerle gel canımGünaydın canım kızlarrr..Bugün kontrolüm var 3 hafta sonra geçmek bilmedi şu 3 hafta. İlk defa nst gireceğim bu gebeliğimde 36+2yim bugün. İnşallah güzel haberler aldığımız bir gün olur hepimiz için
Günaydın canım kızlarrr..Bugün kontrolüm var 3 hafta sonra geçmek bilmedi şu 3 hafta. İlk defa nst gireceğim bu gebeliğimde 36+2yim bugün. İnşallah güzel haberler aldığımız bir gün olur hepimiz için
ilk önce denemek için 1 tane almıştım sonra 2.sini de aldım ama benim oğlum erken doğduğu için yoğun bakımdaydı sürekli sağıyordum o yüzden. Şimdi eve geldi çok fazla sağmama gerek kalmıyo eskisi gibi o yüzden 1 tane yeter bence
Canım Sağlıkla mutlulukla kolayca kavuş inşallah bebeğineKızlar günaydın hastaneye doğru geçiyoruz Allah'a emanet olun umarım güzel haberlerle yazacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?