2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Çok teşekkürler. Amin inşallah hepimiz sağ salim vakti saatinde alırız kucağımıza bu günlerimizi unuturuz bir an evvel

İshal olmuşum ya dünden beri düzelmiyor. Gidiyim serum yiyim bari iyice halsizleştim. ne dokundu anlamadım ki
Çok geçmiş olsun bana meyve dokundu Yani belki bana yaramamıştır ama böyle bir gaz sancısı yok. Geçen akşam yaz meyvelerinden bir tabak yaptım yedim özellikle E ve K ile başlayandan epeyce yedim. Gecesine nasıl bir karın ağrısı. Ama kramp veya kasılma değil genel bir ağrı. Geçmeyince dün acile gittim serum taktılar seruma rağmen geçmedi. Hala bile o ağrı var. Sabah kendi doktoruma gideceğim bir sorun var mı diye bakacak. Arada bir ağrılar, kasılmalar vs oluyordu ama böyle değildi meyve önceleri yemiyordum dayanamayıp yedim cortladım Siz ne yaptınız gittiniz mi doktora.

Son düzenleme:
Amin bende inanıyorum Allah’ın izniyle yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alcağız. İçimize ferahlık versin. Her doktor kontlerine gittiğimizde güzel haberler almayı nasip etsin

Ben mochinin giyilebilir pompasını kullanıyorum çok memnunum diğer oğlumda lansinoh kablolu vardı bu kadar iyi çekmiyodu
Şahane oldu bunu öğrendiğim valla 1 tane yeterli oluyor mu peki?
Benimde tecrübem yok ama eller serbest aldım ben mochi markasının deneyip göreceğiz :)
Mochi hepimizi ele geçirdi
Çokkk teşekkür ederim valla şuan bende bütün taşlar yerine oturdu

Kendimi şey gibi hissettim... Şey...

Eklentiler

• 1000076269.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 23
Amin bende inanıyorum Allah’ın izniyle yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alcağız. İçimize ferahlık versin. Her doktor kontlerine gittiğimizde güzel haberler almayı nasip etsin
İnşallah canım benim inşallah en büyük duam bu

Mochi hepimizi ele geçirdi

Çokkk teşekkür ederim valla şuan bende bütün taşlar yerine oturdu

Kendimi şey gibi hissettim... Şey...
Kız Allah seni sabah sabah kahkaha attırdın

ilk önce denemek için 1 tane almıştım sonra 2.sini de aldım ama benim oğlum erken doğduğu için yoğun bakımdaydı sürekli sağıyordum o yüzden. Şimdi eve geldi çok fazla sağmama gerek kalmıyo eskisi gibi o yüzden 1 tane yeter bence

Aramızda 3 gün var bende 36+5 güzel haberlerle gel canım

Günaydııın senin de güzel haberlerini bekliyoruz sen de 37 oldun dımdımdımdııım

Herkesten güzel haberleri alıp inci gibi dizdiğimiz muhteşem bir hafta olsun

Aaa eve geldiniz mi oh çok sevindim gözünüz aydın ben bu haberi kaçırmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…