2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
Başak burcu, her şeyi çok bilen eşim kişisi ile manuel ve elektrikli diye didişip mağazadan hiçbi şey almadan çıktık 😤😤🤐🤐🤐
Valla ben de başak burcuyum kararsızlıktan ölürdüm muhtemelen ama allahtan arkadaşımdan aldım dkdkd birinin benim yerime düşünmesi çok iyi oluyor 🤣

Valla ben de başak burcuyum kararsızlıktan ölürdüm muhtemelen ama allahtan arkadaşımdan aldım dkdkd birinin benim yerime düşünmesi çok iyi oluyor 🤣
En iyi benimki biliyor :))))))))

Kasten adam öldürmekten kaç sene yatarım aramızda avukat yok mu 🥲🥲🤣🤣🤣

Kizlar benim geceleri sütüm akiyor yaa sizinde oluyor mu? Bide size bisiy sorcam ben tam hamile kaldigim gunu yumurtlama günümü biliyorum onu baz aldigimda bir hafta daha öndeyim hamilelikte doktora soyledigimde oda baktiki bugun ultrasyon sonuclarinda ileriden gidiyir bebek oda guncelledi adet tarihimi ama sadece 4 gun geriye cekti sizce hangisini baz almaliyim yumurtlama gunu daha dogru sonucu vermez mi bilgisi olan var mi

Senin hastanede bi elin ayağına dolaşırsa görürsün cocuk doguyor demeyi kız 😂 herşey elinin altında olsa daha iyi degil mi
Ben rahat filan degilmişim cidden anladım 😂 ikna oldum
Evet canım bende ayarlayacağım bu hafta içinde işte çamaşırlar zaten yıkandı ütülenecek bi de geceliklerimi bekliyordum geldi meme kısmı küçük oldu iade ettim yeni aldım o da gelirse hepsini birden yapacağım işte zaten doğum bile başlasa yarım saatte bir sancı geliyor evde kahvaltını yapıyorsun veya iş yapıyorsun sancın sıklaştığında gidiyorsun o ara bile yapılır ben gerçekten çok takmıyorum evet 😀

Valla kocam beyefendi uyuyor bende kızla ilgileniyorum vakit geçiriyorum bu akşam halasında kalacak sabah çok erken hastanede olacağımız için annem yanımda olacak sanırsın o doğuracak 🤦🏻‍♀️ dinleniyor adamcagiz 😅😂 ben düşüncelerle boğuşuyorum
Ayyyy kaldır sen yat ya bu ne ben olsam mafetmiştim 😀😀😀

Kızlar ebebekte indirim var diye sleepy bebek bezi bakayım dedim. Fiyat karşılaştırması yapınca Trendyoldakiler daha ucuz kalıyor haberiniz olsun. Bir de bebek bezlerini stokladınız mı, hangisinden kaç paket aldınız? Ben sadece 1 küçük paket yenidoğan bebek bezi aldım. Eşim şimdilik idare eder ihtiyaç olunca her yerden bulunur alır gelirim diyor. Bana da mantıklı geliyor ve bebek bezinin bebeğime iyi gelip gelmeyeceğine bakıp ona göre stok yapmak daha mantıklı sanırım. Fikrinize ihtiyacım var 🌸
Bende stoklamadım sadece sleepynin yeşil naturalını aldım o kadar 1 paket bebegım severse ona göre hareket ederim

Y YagmurrTanem İnşallah sağlıkla kolaylıkla güzellikle doğumun gerçekleşir sanada bebeğinede sağlık sıhhat diliyorum rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım yarın kendine gelir gelmez bizede yaz sana bol bol dua edeceğim ❤️
Çok teşekkürler Allah razı olsun ilk firsatta yazacağım inşaallah

:KK61:ikizler olacak benim ki kaçış yok
Su soğuk ama girince alışıyorsun 🤣 kızım ikizler eve eğlence getirdi 😬
Sağlıklı güzel doğumlar diliyorum 💕🙏🏼
Emmen , uyuyan , gazsız bir bebek olsun 🩷🙏🏼

Kızlar ebebekte indirim var diye sleepy bebek bezi bakayım dedim. Fiyat karşılaştırması yapınca Trendyoldakiler daha ucuz kalıyor haberiniz olsun. Bir de bebek bezlerini stokladınız mı, hangisinden kaç paket aldınız? Ben sadece 1 küçük paket yenidoğan bebek bezi aldım. Eşim şimdilik idare eder ihtiyaç olunca her yerden bulunur alır gelirim diyor. Bana da mantıklı geliyor ve bebek bezinin bebeğime iyi gelip gelmeyeceğine bakıp ona göre stok yapmak daha mantıklı sanırım. Fikrinize ihtiyacım var 🌸
Slepy yeni doğandan 1 paket aldık oda kargoda Haftaiçi gelecek. Eğer memnun kalırsak sonrakilerde stoklu gideriz dedik

Kızlarrrr pompa kullanacak olan kimse yoğğğğğ mu 🥲🥲🥲🥲
İş arkadaşlarım kızımda avent tekli elektrikli almışlardı , farklı modları var ilk masaj gibi yapıp sonra yükseltince sağma yapıyordu memnun kaldım . İlk zamanlar emzirirkende onla biraz tutup süt gelmeye başlayınca emzirmeye başlıyordum.
Kuzenimde anwike marka giyilebilir süt sağma makinesini verdi ikizleri vardı onla rahat ettim dedi .

Çok teşekkürler amin bana da yavaştan gelmeye başladı
Sadece sağlıklı olmasını düşünüyorum ve diliyorum

Yarın için her şeyin mükemmel, tam istediğin gibi geçmesini diliyorum. Allah sağlıkla bebişinize kavuştursun ay kalbim seninle🙏 kendine gelince de bizi haberdar et mutlaka merak ediyorum seni

Kusura bakma canım şimdi rahatca bakabiliyorum da kaçta gideceksin yarın, nasıl olacak ben kaçırdım hep, sağlıcakla kavusacaksin inşallah, duamız seninle ❣️
Ben mi canım 🙈
Yarın sabah altı gibi hastanede olacağız 8.00-8.30 gibi doğurmuş olursun dedi bakalım inşaallah sağlıkla amin.
Amin canım Allah razı olsun

Su soğuk ama girince alışıyorsun 🤣 kızım ikizler eve eğlence getirdi 😬
Sağlıklı güzel doğumlar diliyorum 💕🙏🏼
Emmen , uyuyan , gazsız bir bebek olsun 🩷🙏🏼

Slepy yeni doğandan 1 paket aldık oda kargoda Haftaiçi gelecek. Eğer memnun kalırsak sonrakilerde stoklu gideriz dedik

İş arkadaşlarım kızımda avent tekli elektrikli almışlardı , farklı modları var ilk masaj gibi yapıp sonra yükseltince sağma yapıyordu memnun kaldım . İlk zamanlar emzirirkende onla biraz tutup süt gelmeye başlayınca emzirmeye başlıyordum.
Kuzenimde anwike marka giyilebilir süt sağma makinesini verdi ikizleri vardı onla rahat ettim dedi .
😅😂
Amin çok teşekkürler Allah razı olsun

Back
X