2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
Boll rüyalı bir geceden Günaydın kızlarr 🌸 Rüyamda Bebiş doğmuş pamuk gibi çok tatlıydı ama emzirmeye çalışıyorum mememi sıkıyorum pek süt gelmiyordu herkeste etrafımda tabii ama stres olmadım o sırada ne biliyim gelir nasılsa fln diyordum içimden uyanınca heyecanla kalktım ay doğurucak mıyım diye 😀😀

ilk önce denemek için 1 tane almıştım sonra 2.sini de aldım ama benim oğlum erken doğduğu için yoğun bakımdaydı sürekli sağıyordum o yüzden. Şimdi eve geldi çok fazla sağmama gerek kalmıyo eskisi gibi o yüzden 1 tane yeter bence
Çok şükür eve geldi sağlıkla büyüsün inşallah😍😍😍

Tamam ben de 1 tane o zaman 👯👯👯

ilk önce denemek için 1 tane almıştım sonra 2.sini de aldım ama benim oğlum erken doğduğu için yoğun bakımdaydı sürekli sağıyordum o yüzden. Şimdi eve geldi çok fazla sağmama gerek kalmıyo eskisi gibi o yüzden 1 tane yeter bence
bebeğine kavuşmana çok sevindim allah sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin

Ay ben kaçırdım heralde bu haberi.
Gözün aydın. :KK74:
Kaç haftalık oldu şimdi ? Evde hayat nasıl gidiyor ?:KK51:

Hayırlı olsun 🧿🩷 hoşgeldiniz evinize nasıl gidiyor yeni normal olmayan hayatınız 🥰😍

Yaaaa bu haberi ben de kaçırmışım sanırımmm. Çok şükür hayırlı uğurlu olsun. Erken doğan bebişler çok hızlı toparlar derlerrrr. Her şey yolunda mı nasılsınız bebiş ve sen 🥰

Evet kızlarrrrr hepinize günaydın çok güzel bir gün olsun 🥰 33+5 den bildiriyorum. 57 kilo olmuşum. Toplamda 10 kilo ile yoluma devam ediyorum. Bu haftalardan sonra daha sık kilo alınıyormuş. 60 ı kesin görürüm gibi bi his var içimde. Hem çok zorlanmaya başladım hem de bu tatlış göbek çok hoşuma gidiyor 🤣

Evet kızlarrrrr hepinize günaydın çok güzel bir gün olsun 🥰 33+5 den bildiriyorum. 57 kilo olmuşum. Toplamda 10 kilo ile yoluma devam ediyorum. Bu haftalardan sonra daha sık kilo alınıyormuş. 60 ı kesin görürüm gibi bi his var içimde. Hem çok zorlanmaya başladım hem de bu tatlış göbek çok hoşuma gidiyor
57 kilo olmuşum diyo
10 kilo aldım diyo
Kesin 60 olcam diyooo:işsiz:

Ay bana bi şeyler oluyoooo:olamaz:

Evet kızlarrrrr hepinize günaydın çok güzel bir gün olsun 🥰 33+5 den bildiriyorum. 57 kilo olmuşum. Toplamda 10 kilo ile yoluma devam ediyorum. Bu haftalardan sonra daha sık kilo alınıyormuş. 60 ı kesin görürüm gibi bi his var içimde. Hem çok zorlanmaya başladım hem de bu tatlış göbek çok hoşuma gidiyor 🤣
En son ortaokulda 57 kiloydum 🙊

Ben 34 ten sonra aşırı kilo almadım sanki , bebişler hızlı büyüyor ama 😀 28 34 arası bi anda aldım ben

Ben 34 ten sonra aşırı kilo almadım sanki , bebişler hızlı büyüyor ama 😀 28 34 arası bi anda aldım ben
Aynen bende 28 den sonra hızlı aldım. En az 2 kilo memelerim aldı sanırım. Çatlamışlar bir de 😒😒😒 memelerim daha fazla almaz inş 🤣 süt dolsun yeter 🤣 artık bundan sonra bebişim alır kiloyu inşallah 🥰

Az daha bekle kız bebek dogsun yaparsın😂 benim 32.de hazırdı kontrollerde sorun cıkar acil gelişen şeyler olur diye çünki artık kontrol e diyip doğurma zamanlarımız hemen hazırla canım ne olur ne olmaz
Ahahah🤣🤣 yok kız o duruma gelmeden hazırlayayım ben yoksa kalacak vallahi
Benimde hazır değil canım stres yapma çanta hazır olsun olmasın doğuyor çocuk ❤️😀
Neyse yalnız değilim arkadaşım Seninde hazır değil baksana 😂😂
Başlayalım ama 🤦🏻‍♀️
Çok teşekkürler🙆🏻‍♀️ akşam bitirdim hazırlıkları şükür bugüne bir salata kaldı. Ama dayak yemiş gibiyim bi süre daha kimseyi çağırmayacağım. Gelen de ikramını yemeğini alıp gelsin😂 arkadaşın görüşmediğin arkadaşın mıydı bu kadar haftalık hamile olduğunu bilmiyor 😅 buzlukta stok varsa süper zaten, ben kayınvalidem gelecek diye hiç bir şey koymadım buzluğa.

Çook teşekkür ederim 😍😍

😂 ben de en sona ben kaldım sanıyorum, bence hemen ufaktan bir şeyler at çantaya gerisi geliyor zaten

Benim yenidoğandan ve 1 numaradan birer paket, diğerlerinden 2 şer büyük paket 4 numaraya kadar pampers stoklu, kampanyası vardı almış olduk😂 kızımda hiç alerji falan olmamıştı inş oğlumda da olmaz yoksa yandı gülüm keten helva😂😂
Yok yok baksana sen hariç daha hazırlamayan iki kişi çıktı bile öyle yaptım ufaktan attım bir şeyler gerisini bugün halledeceğim inşallah

Aramızda 3 gün var bende 36+5 güzel haberlerle gel canım 🌸
Amin inşallah canım bekliyorum bakalım 🥰
Günaydııın senin de güzel haberlerini bekliyoruz 🙏 sen de 37 oldun dımdımdımdııım 😍

Herkesten güzel haberleri alıp inci gibi dizdiğimiz muhteşem bir hafta olsun🤩
Amin canım insallahhh 🥰❤️
Bugün akıntım daha yoğunlaşmış ve akşam görümcemin tanismasi için erkek tarafina davetliyiz, geceye damga vurmasak bari 😂😂
Vurmazsınız inşallah canım benim 🤣🤣 vurursaniz da değişik bir hatıra olur canınız sağolsun 🤣

Back
X